Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Spaha, uzimaš sebi za pravo da radiš šta hoćeš, e to ne može, barba kao kapiten je bio ono, što ti nikad nećeš biti, tj. lider na terenu, i još nešto bolje pape da si avdu kalajdžića poveo da igra na spahinoj poziciji, bar bi ufurana zvijezda vidjela kako se igra centarhalf...
aleksandar_veliki je napisao/la:Spaha kao i ostalio, sramotno los. Ovo mu nije prva tekma da je nula, ali se vadi svojim patriotizmom. Realno, igrac koji se onako ponasa u klubu u kojem kruh zaradjuje, ne zasluzuje biti kapiten i mislim da smo iole ozbiljnija repka, njemu bi traka bila oduzeta. Znam, sad ce me napasti sa svih strana, ali realno, Spahic ili Mravac, ma niti jedan. Pa mi primamo golove iz sedam metara, a niti jednog stopera nigdje
ma ja sam uvjek govorio raji , spahic nema neki kvalitet ovi sto ga guraju u arsenal i slicno ma dajjjj , al covjek se bori i tu mu treba kapu skinuti , danas je kriv za sva tri gola al nije on jednini svi su krivi jbga nadam se da mi nece stilaaa zaplatiti napokon da udje u igruuu

Dirk gleda reprezentaciju cak cesto i sa onog mjesta gdje ti ne mozes da zamislis, ali Dirk je izgubio emocije za ovaj pokusaj od reprezentacije, gledam jer volim fudbal i gledam svaku takmu primili 5 ili 10 svejedno mi je jer se ne zelim nervirati zbog balerina kojima je repka dala sve a oni hodaju po terenu,ali dizete lika kao da je ne znam sta a ovakvih u nasoj ligi more, jos da imaju prilike kao ovaj gdje bi im kraj bio ...HzDv95 je napisao/la:Dirk ti pratis reprezentaciju pomalo i pratis je kad pobjedzuje i nocas da su pobijedili Spaha bi za tebe bio bedem igracina za Manchestera gdje bi mjenjao Ferdinanda i tako dalje . Ti nemaš pojma sta pricam ti si jedan dbl obicni !

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
e moj spahicu'?a Papac nam ne igra,sve pohvale Hasagicu
Kod: Označi sve
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/montpellier-bez-spahica-nije-ista-momcad/58293

[youtube][/youtube]
#BILDNOTWELCOME
Spahic se previse umislio
ooooo....

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
e da se i ja jednom s tobom složimPepe $ je napisao/la:Spahic se previse umislioooooo....

spahiću treba opaliti jednu vaspitnu šamarčinu da dođe sebi. zbog njegovih diletantskih nastupa u zadnje vrijeme nas može vrlo lako koštati baraž!
Spaha zna odigrat za 10 a zna napravit smijense greske ..
Ne moue covjek tek tako zaboravit dobre igre,ja mogu shvatit da jedan ili dva-tri odigraju lose ,al svi .....
Ne moue covjek tek tako zaboravit dobre igre,ja mogu shvatit da jedan ili dva-tri odigraju lose ,al svi .....

Spahic: Al sam sinoc odvalio
Dzeko:Ija sam brate, gdje cemo veceras

Pravda za Pepea
Sve receno! Jos bi dodao da je on sve vise i vise panj ,i da je dobar koliko nije ne moze igrati na nivou kad je bio suspendovan pola sezone,a ovako on prosjecan (a mi nemamo boljeg ili imamo ali ga nema ) a mi ga u zvijezde dizemo i on se na to vadi ,pa sjecam se kad je pocinjao kad je imao frizuru krestu i ofarbano mu bilo u zuto ta kresta jednom je mjenjao papca ili konjica ne sjecam se a ljudi oko mene na tribini "joj nemoj njega panj " a evo i sada dodje ovdje opija se sa zvijezdama,iako sam od baraza prestao pratiti repku (jer sijede kad mi nisu pocele tu noc) oko mene ljudi svi se nerviraju ,bogaraju,grijese ,gledam i ja svaku tekmu ali se ne nerviram,ne mora niko postovati moj stav ali on je takav kakav jeste.aleksandar_veliki je napisao/la:Spaha kao i ostalio, sramotno los. Ovo mu nije prva tekma da je nula, ali se vadi svojim patriotizmom. Realno, igrac koji se onako ponasa u klubu u kojem kruh zaradjuje, ne zasluzuje biti kapiten i mislim da smo iole ozbiljnija repka, njemu bi traka bila oduzeta. Znam, sad ce me napasti sa svih strana, ali realno, Spahic ili Mravac, ma niti jedan. Pa mi primamo golove iz sedam metara, a niti jednog stopera nigdje
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Eto vam video i sutite kad su svi losi nek je i on .
Spahić je srčan, borben, pravi patriota, ja ga i dalje cijenim i drag mi je, al ako radi te neke stvari koje škode repci onda mu to baš ne valja...
i stičem dojam da on kvalitet zamjenjuje s puno trčanja i borbenošću, jer bgm gdje je kvalitet trebalo pokazat, meni nije baš to bilo to... al nek se bori, važno se borit!
i stičem dojam da on kvalitet zamjenjuje s puno trčanja i borbenošću, jer bgm gdje je kvalitet trebalo pokazat, meni nije baš to bilo to... al nek se bori, važno se borit!
Nil Satis Nisi Optimum
Gdje je Šaban da nam kaže koju o Spahiću. Ili u prevodu, nemojte vjerovati svojim očima, vjerujte meni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad ce Saban i o Mravcu koju lijepu da kaze,malo ce mu Harishp pomoci.Vjeruj te njima dvojici 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Nisam nikad bio na ovoj temi ali moram ipak i ja koju naskrabati.
Na zalost kljucni igraci su nam previse uzeli furseta(kako je to moja nana rahmetli znala reci) odnosno podigli su nos do daske. To foliranje i senlucenje se vidi iz aviona,jednostavno nema vise one pristojnosti,zelje,za uspjehom i motivacije,jbt.ko da smo vec bili na nekom takmicenju pa stagniramo,to bi nekako i mogo razumjeti,ali ovako...sramota pravo.
Ovaj Spahic u zadnje vrijeme bas djeluje siledzijski i arogantno,da bar ima kvalitet ili da igra u nekom velikom klubu,ali ovako bas izgleda seljacki...kao napuhani pijetao. Ali u ovome momentu mi nemamo adekvatnu zamijenu pa sta je tu je.Suti i trpi! Tako nam je sudjeno...
Ne zamjeram mu sto ponekad odigra utakmicu lose,ali poneke greske stvarno izgledaju amaterske i levatske jbg.ko da je tek poceo da igra u odbrani...
Na zalost kljucni igraci su nam previse uzeli furseta(kako je to moja nana rahmetli znala reci) odnosno podigli su nos do daske. To foliranje i senlucenje se vidi iz aviona,jednostavno nema vise one pristojnosti,zelje,za uspjehom i motivacije,jbt.ko da smo vec bili na nekom takmicenju pa stagniramo,to bi nekako i mogo razumjeti,ali ovako...sramota pravo.
Ovaj Spahic u zadnje vrijeme bas djeluje siledzijski i arogantno,da bar ima kvalitet ili da igra u nekom velikom klubu,ali ovako bas izgleda seljacki...kao napuhani pijetao. Ali u ovome momentu mi nemamo adekvatnu zamijenu pa sta je tu je.Suti i trpi! Tako nam je sudjeno...
Ne zamjeram mu sto ponekad odigra utakmicu lose,ali poneke greske stvarno izgledaju amaterske i levatske jbg.ko da je tek poceo da igra u odbrani...
To je ono što ja pokušavam da kažem. Odavno smo počeli zbog njega primati golove, ali hajd', čovjek misli da je to prolazna kriza, loši partneri u odbrani, pa mu ne zamjera, ali ovo je već uzelo maha, na terenu i van njega. Kapitensku traku mu je trebalo davno uzeti, možda bi se i on sam zapitao zašto se to desilo, a ovako nam ostaje da se nerviramo i da čekamo...sedra je napisao/la:Ovaj Spahic u zadnje vrijeme bas djeluje siledzijski i arogantno,da bar ima kvalitet ili da igra u nekom velikom klubu,ali ovako bas izgleda seljacki...kao napuhani pijetao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako god se ove kvalifikacije zavrsile treba mijenjati neke stvari iz korijena.Znam da i Pape nije perfektan ali bas je djelovao iskreno na pers-konferenciji.A vjerujte da me nebi nista iznenadilo ako bi se dokazalo da je Spahic vodja neprofesionalizma i bahatosti.A najzalije sto Dzeko i ostali mozda padaju na to...steta,sad kad su nam najpotrebniji.Virtu4l je napisao/la:To je ono što ja pokušavam da kažem. Odavno smo počeli zbog njega primati golove, ali hajd', čovjek misli da je to prolazna kriza, loši partneri u odbrani, pa mu ne zamjera, ali ovo je već uzelo maha, na terenu i van njega. Kapitensku traku mu je trebalo davno uzeti, možda bi se i on sam zapitao zašto se to desilo, a ovako nam ostaje da se nerviramo i da čekamo...sedra je napisao/la:Ovaj Spahic u zadnje vrijeme bas djeluje siledzijski i arogantno,da bar ima kvalitet ili da igra u nekom velikom klubu,ali ovako bas izgleda seljacki...kao napuhani pijetao.
I ako ostvarimo dobar rezultat protiv Albanije ovo ne treba nikad vise dozvoliti niti zaboraviti.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nemojte tako, Spaha je kalibar za Arsenal, zato je imao pravo što se zayebav'o u Montpellieru 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Yeah, kupio sam danas dres od spahe
)

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Ovaj novi, Arsenalov?patinho7 je napisao/la:Yeah, kupio sam danas dres od spahe)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.