evo mene nakon sto sam malo odspavao (4 minute) i nakon sto su se slegli utisci... D:
pa 'ebo te uzeli smo bod protiv grcke, u gostima. oni pored stoke-a igraju vjerovatno najruzniji fudbal na svijetu, tako da se tu niko nece ono bas naigrati, a realno, da ne bi onih ogromnih kikseva nebi nam 2 puta prisli golu. i pored toga, mi smo u prvom poluvremenu imali 2,3 100% prilike, tako da sve u svemu ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan.
ps
bod. protiv grcke u gostima. i ljudi opet kukaju. jeste, trebali smo otici tamo i dati barem 4 gola.
ps jr
da nije prvo poluvrijeme igrao drugi vranjes, brat ogijev? jer ovaj u 2 poluvremenu je imao barem 10 dobrih i nekoilko pravo vaznih intervencija, ni sijena onog iz prvog poluvremena i svaka cast susicu sto mu je vjerovao do kraja. ja znam da ja nebi
ps jr 2
a i realno, momku od 22 godine, koji je po vokaciji bek a ne stoper, ovakvi padovi koncentracije su relativno normalni. Zbog toga i ne vidimo bas tako puno mladih igraca da igraju centralnog u reprezentaciji, a ni u nekim vecim klubovima, pa eno kad se samo sjetim koje je muke bayern mucio sa boatengom (i jos uvijek on zna napraviti ovakve gluposti, pa cak i vece) tako da sve u svemu ... joj neznam vise ni ja sta sam sve napisao, tako da .. dosta me vise

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.