serijski ubojicaGreivis je napisao/la:Jel taj u crvenom sorcu Hernandez? Neko ubistvo, nesto?
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ocekujem od Ferdinka detaljnu pricu o tome. On sigurno zna do najsitnijih detalja.Lillard je napisao/la:serijski ubojicaGreivis je napisao/la:Jel taj u crvenom sorcu Hernandez? Neko ubistvo, nesto?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Brett Brown moze nam bit nas buduci Coach.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako se taj trejd stvarno dogodi onda cemo do jedno 2018. biti na samom dnu u borbi s Bobcatsima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da Danny pokušava trejdati Ronda u Mavse i uvaliti im ugovore Wallacea, Bassa i Leea, a traži Dirka (i Larkina) zauzvrat koji ima još jednu sezonu na svom ugovoru![]()
Ako to uspije majstor je
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ubio havera Lloyda , i za to ce vjerovatno pasti, sad mu jos terete i 2 ubistva prosle godine, i vjeruju da je jedan od razloga sto je upuco Lloyda jer je ovaj vjerovatno znao da je umjesan i u ta dva ubistva koja jos nisu rijesenja.Greivis je napisao/la:Jel taj u crvenom sorcu Hernandez? Neko ubistvo, nesto?
asunsao je napisao/la:Ako se taj trejd stvarno dogodi onda cemo do jedno 2018. biti na samom dnu u borbi s Bobcatsima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da Danny pokušava trejdati Ronda u Mavse i uvaliti im ugovore Wallacea, Bassa i Leea, a traži Dirka (i Larkina) zauzvrat koji ima još jednu sezonu na svom ugovoru![]()
Ako to uspije majstor je
Verovatno cete biti na dnu celu sledecu sezonu i loviti Wigginsa to mi pada na umu jer ovaj nije normalan sta uradi
ko bi mogao biti startni centar ove sezone?
- adriano_leite
- Kontakt:
Olynyk, nema ko drugi. Melo tesko da moze igrati u startnoj petorci.filip13 je napisao/la:ko bi mogao biti startni centar ove sezone?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ako ganjaju prvi pik, bolje im je da on igraadriano_leite je napisao/la:Olynyk, nema ko drugi. Melo tesko da moze igrati u startnoj petorci.filip13 je napisao/la:ko bi mogao biti startni centar ove sezone?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne zna se jos nista, nit` je ovo priblizno roster koji bi mogao krenuti u sezonu, a ni trenera jos nemamo, tako da ce narednih par mjeseci biti bas turbulentno po tom pitanju u Bostonu, puno promjena nas ocekuje 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jasno je, vec odavno (svima ovdje osim tebi), da se ide u rebuiding i na tankanje, prema tome ne znam cemu ovaj post i ismijavanjeMickoSAS je napisao/la:Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut![]()
Sasvim prirodan slijed dogadjaja, za vecinu ekipa u NBA, je da se nakon jednog ciklusa ide u rebulding i pokusaj da se kroz draft stvori nova ekipa koja ce biti contender, ali eto tebi to nije jasno izgleda, iako ce vrlo brzo i tvoj Spursi to isto uraditi i radili su prije dolaska Duncana
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni je sve jasno, ide se u rebuilding, hajd dobro trejd Garnetta i Piercea uopste nije los, ali ako dodje do trejda Ronda onda to stvaro ne kontam. Covjek u najboljim godinama, voljan igrat za nas, nema sad neki specijalno velik ugovor i da se trejda... To bi mi bilo bas glupo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Spursi rade pametan posao i dok je Popa i Buforda nema za nas zimerio_Ferdy88 je napisao/la:Jasno je, vec odavno (svima ovdje osim tebi), da se ide u rebuiding i na tankanje, prema tome ne znam cemu ovaj post i ismijavanjeMickoSAS je napisao/la:Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut![]()
i naredjivanje nekome da suti
![]()
Sasvim prirodan slijed dogadjaja, za vecinu ekipa u NBA, je da se nakon jednog ciklusa ide u rebulding i pokusaj da se kroz draft stvori nova ekipa koja ce biti contender, ali eto tebi to nije jasno izgleda, iako ce vrlo brzo i tvoj Spursi to isto uraditi i radili su prije dolaska Duncana
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i `96 su radili pametno pa su se odlucili na tankanje i tako ugrabili Duncana, ne znam sta je cudno sto se ide na tankanje pred najbolju draft klasu u zadnjih 10ak godinaMickoSAS je napisao/la:
Spursi rade pametan posao i dok je Popa i Buforda nema za nas zime
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilorio_Ferdy88 je napisao/la:Jasno je, vec odavno (svima ovdje osim tebi), da se ide u rebuiding i na tankanje, prema tome ne znam cemu ovaj post i ismijavanjeMickoSAS je napisao/la:Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
sta se zalis, uskoro ces imati ponovo svoje navijace, ja cu ostat sam na heatovoj temi za koju godinu, bear ima jos ali on slabo dolazi tokom regularne sezoneadriano_leite je napisao/la:Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilorio_Ferdy88 je napisao/la:Jasno je, vec odavno (svima ovdje osim tebi), da se ide u rebuiding i na tankanje, prema tome ne znam cemu ovaj post i ismijavanjeMickoSAS je napisao/la:Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut![]()
![]()
Sasvim prirodan slijed dogadjaja, za vecinu ekipa u NBA, je da se nakon jednog ciklusa ide u rebulding i pokusaj da se kroz draft stvori nova ekipa koja ce biti contender, ali eto tebi to nije jasno izgleda, iako ce vrlo brzo i tvoj Spursi to isto uraditi i radili su prije dolaska Duncana.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
sta se zalis, uskoro ces imati ponovo svoje navijace, ja cu ostat sam na heatovoj temi za koju godinu, bear ima jos ali on slabo dolazi tokom regularne sezoneLenBias je napisao/la: Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilo.
Ostat ce ti sportfanatik, barem tako obecava
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Boston raspad ! Netsi su prava ekipa, navijam za njih od 1946 cak i prije nego sto su nastali, meni se svidjela ideja postojanja tog kluba 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ja nisam toliko aktivan na ovom podforumu, ali ako pocnu provokacije i trolovi, rado cu se aktivirati.LenBias je napisao/la: Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilo.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA