Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2013, 00:25

Greivis je napisao/la:Jel taj u crvenom sorcu Hernandez? Neko ubistvo, nesto?
serijski ubojica :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 jun 2013, 00:28

Lillard je napisao/la:
serijski ubojica :mrgreen:
Ocekujem od Ferdinka detaljnu pricu o tome. On sigurno zna do najsitnijih detalja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 jun 2013, 00:33

Brett Brown moze nam bit nas buduci Coach.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jun 2013, 03:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da Danny pokušava trejdati Ronda u Mavse i uvaliti im ugovore Wallacea, Bassa i Leea, a traži Dirka (i Larkina) zauzvrat koji ima još jednu sezonu na svom ugovoru :mrgreen:

Ako to uspije majstor je :mrgreen:
Ako se taj trejd stvarno dogodi onda cemo do jedno 2018. biti na samom dnu u borbi s Bobcatsima.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 jun 2013, 03:36

Ubio havera Lloyda , i za to ce vjerovatno pasti, sad mu jos terete i 2 ubistva prosle godine, i vjeruju da je jedan od razloga sto je upuco Lloyda jer je ovaj vjerovatno znao da je umjesan i u ta dva ubistva koja jos nisu rijesenja.

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 08:35

asunsao je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da Danny pokušava trejdati Ronda u Mavse i uvaliti im ugovore Wallacea, Bassa i Leea, a traži Dirka (i Larkina) zauzvrat koji ima još jednu sezonu na svom ugovoru :mrgreen:

Ako to uspije majstor je :mrgreen:
Ako se taj trejd stvarno dogodi onda cemo do jedno 2018. biti na samom dnu u borbi s Bobcatsima.

Verovatno cete biti na dnu celu sledecu sezonu i loviti Wigginsa to mi pada na umu jer ovaj nije normalan sta uradi :lol: :roll:

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2013, 14:32

ko bi mogao biti startni centar ove sezone?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 15:27

filip13 je napisao/la:ko bi mogao biti startni centar ove sezone?
Olynyk, nema ko drugi. Melo tesko da moze igrati u startnoj petorci.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 30 jun 2013, 15:30

adriano_leite je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ko bi mogao biti startni centar ove sezone?
Olynyk, nema ko drugi. Melo tesko da moze igrati u startnoj petorci.
Ako ganjaju prvi pik, bolje im je da on igra :D :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jun 2013, 15:36

Ma ne zna se jos nista, nit` je ovo priblizno roster koji bi mogao krenuti u sezonu, a ni trenera jos nemamo, tako da ce narednih par mjeseci biti bas turbulentno po tom pitanju u Bostonu, puno promjena nas ocekuje ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 18:43

Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jun 2013, 18:48

MickoSAS je napisao/la:Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut :lol: :lol:
Jasno je, vec odavno (svima ovdje osim tebi), da se ide u rebuiding i na tankanje, prema tome ne znam cemu ovaj post i ismijavanje :roll: i naredjivanje nekome da suti :shock:

Sasvim prirodan slijed dogadjaja, za vecinu ekipa u NBA, je da se nakon jednog ciklusa ide u rebulding i pokusaj da se kroz draft stvori nova ekipa koja ce biti contender, ali eto tebi to nije jasno izgleda, iako ce vrlo brzo i tvoj Spursi to isto uraditi i radili su prije dolaska Duncana ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jun 2013, 18:51

Meni je sve jasno, ide se u rebuilding, hajd dobro trejd Garnetta i Piercea uopste nije los, ali ako dodje do trejda Ronda onda to stvaro ne kontam. Covjek u najboljim godinama, voljan igrat za nas, nema sad neki specijalno velik ugovor i da se trejda... To bi mi bilo bas glupo.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 30 jun 2013, 18:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:Ganjajte vi Wigginsa i sutite, ode ova sezona u aut :lol: :lol:
Jasno je, vec odavno (svima ovdje osim tebi), da se ide u rebuiding i na tankanje, prema tome ne znam cemu ovaj post i ismijavanje :roll: i naredjivanje nekome da suti :shock:

Sasvim prirodan slijed dogadjaja, za vecinu ekipa u NBA, je da se nakon jednog ciklusa ide u rebulding i pokusaj da se kroz draft stvori nova ekipa koja ce biti contender, ali eto tebi to nije jasno izgleda, iako ce vrlo brzo i tvoj Spursi to isto uraditi i radili su prije dolaska Duncana ;)
Spursi rade pametan posao i dok je Popa i Buforda nema za nas zime ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jun 2013, 18:55

MickoSAS je napisao/la:
Spursi rade pametan posao i dok je Popa i Buforda nema za nas zime ;)
Pa i `96 su radili pametno pa su se odlucili na tankanje i tako ugrabili Duncana, ne znam sta je cudno sto se ide na tankanje pred najbolju draft klasu u zadnjih 10ak godina ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 18:58

Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilo :lol: .

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jun 2013, 19:25

adriano_leite je napisao/la:

Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilo :lol: .
sta se zalis, uskoro ces imati ponovo svoje navijace, ja cu ostat sam na heatovoj temi za koju godinu, bear ima jos ali on slabo dolazi tokom regularne sezone :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 jun 2013, 19:33

LenBias je napisao/la: Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilo :lol: .
sta se zalis, uskoro ces imati ponovo svoje navijace, ja cu ostat sam na heatovoj temi za koju godinu, bear ima jos ali on slabo dolazi tokom regularne sezone :mrgreen:[/quote]
Ostat ce ti sportfanatik, barem tako obecava :lol: .

Mes Que Un Club!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jun 2013, 21:12

Boston raspad ! Netsi su prava ekipa, navijam za njih od 1946 cak i prije nego sto su nastali, meni se svidjela ideja postojanja tog kluba :lol:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 30 jun 2013, 21:36

LenBias je napisao/la: Cekaj ti kad krene sljedeca sezona, pa ako se uzme Wiggins i nakon toga ce se sezonu vjerovatno tankirati, pa ces vidjeti onda komentara i ismijavanja u te naredne 2 ili 3 godine. Sad jos haman raja nije ni svjesna. Znam na svojoj kozi kako ce vam biti. Samo sto ce vjerovatno kod vas ostati tih 4 ili 5 navijaca na forumu i nece odnijeti svoj talenat u druge ekipe, pa ce vam biti lakse otresti te likove s kurca, nego sto je meni samom bilo :lol: .
Ja nisam toliko aktivan na ovom podforumu, ali ako pocnu provokacije i trolovi, rado cu se aktivirati.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam i 6 gostiju.