Nije ni milijardu puta dovoljno napisati nesto.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
U pravu si. Ne znam otkud mi tabela, na jednoj nasao +15 u nas, a Grci +5crvenocrni je napisao/la:Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
Primjer: Mi dobijemo 3-1, oni moraju dobit 20-0, mi dobijemo 5 razlike oni moraju 23 itd...
I jos nesto a ZVANICO PO PRAVILIMA .... zaboravili ste da je 10:0 posljednji regularni a bez sumnje rezultat. U slucaju veceg poraza sljedi zvanicno razmatranje rezultata i igre u sumljivoj utakmici. Zvanicni organizatori natjecanja su o svemu mislili. Tako mozete zaboraviti sve te nenormalne rezultate. Samo da mi pobijedimo aBogda...crvenocrni je napisao/la:Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
Primjer: Mi dobijemo 3-1, oni moraju dobit 20-0, mi dobijemo 5 razlike oni moraju 23 itd...
nisam znao za ovo svaka cast ...give this man a medalbparena je napisao/la:I jos nesto a ZVANICO PO PRAVILIMA .... zaboravili ste da je 10:0 posljednji regularni a bez sumnje rezultat. U slucaju veceg poraza sljedi zvanicno razmatranje rezultata i igre u sumljivoj utakmici. Zvanicni organizatori natjecanja su o svemu mislili. Tako mozete zaboraviti sve te nenormalne rezultate. Samo da mi pobijedimo aBogda...crvenocrni je napisao/la:Mala ispravka. Mi smo trenutno na +23 a Grci na +6 sto znaci da Grci moraju dobiti svoju tekmu sa minimum 19-0 da se imaju cemu nadat. Kako? Pa tako sto ako mi dobijemo 1 razlike mi smo na +24 a ako oni dobiju sa 18 i oni su na +24 ali imace manje datih golova kao i losiji medjusobni omjer tako da je takva situacija. Znaci moraju dat 18 golova vise od nas u svojoj pobjedi.Goalgetter je napisao/la:Grci moraju minimalno 16:0 dobiti Lichtenstein, da bi i u slucaju nase pobjede, zavrsili prvi
da ti nisi ona andrea mendozadon_burza je napisao/la:Samo da pozdravim raju I da pozelim srecu zmajevima iz dalekog Mexica
Probacu kako gledat utamicu a ako ne praticu forum pa cu se orjentisati jer ne mogu jbg koji stream nakaciti kad je net na brodu brz ko I legenda u muvanju treba
don_burza je napisao/la:Nisam al slicne njoj konzumiram
Ne znam na koji grad misliš,ali Mostar će sutra da gori!LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da u gradu neće biti sranja ko obično za bajram.Ipak je ovo poseban dan za cijelu naciju.
oko pola 2 menščiniiMirsad94 je napisao/la:nisam na farumu dugo, da pitam zna li neko kada je planiran povratak igraca abd nakon pobjede?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.