Hoces li halaliti Šunjicu za vecerasnji crveni karton i za drugi gol,hoces li halaliti Anelu za prvi gol(i za drugi isto),hoces li Begu za gol protiv Belgije,hoces li.....?Janez je napisao/la:@Rusilac
Prije svega nemoj da govoriš neistinu ili ću biti direktan nemoj da lažeš za Misimovića, za tog momka nisam rekao ni A ni B, a kamoli da sam se zahvalio što je otišao. Ako misliš da ne govorim istinu bujrum otvori temu Misimovića i pronađi moj post kroz opciju pretraga, ako ga bude ja se iste sekunde deaktiviram sa foruma. Za Spahića jesam govorio i uvijek ću govoriti da mi poslije svega ne treba u repki, dokaz je i večerašnja predstava. Ono protiv Francuska mu neću halaliti nikada kao i show sa Nigerijom pa da sam zabije gol za prvaka svijeta! Za Šunjića i Vranješa nisam govorio da ćemo biti bolji nego sam govorio da Spaha nije nezamjenjiv i da ćemo kao što smo našli zamjene za Bolića, Baljića naći i za Spahića, ako su to dvojica navedenih bolje za nas, ako nisu i ako ćemo morati trpiti jedne kvalifikacije sa lošom odbranom Bože moj svaka repka mora proći proces podmlađivanja. Ako ja nikome na ovom forumu ne stavljam lažne stvari i ne trpam nešto što nisu rekli nemoj ni ti ni drugi meni to raditi.
Čekam te za Misimovića!
Za sta je dokaz vecerasnja utakmica u vezi Spahica?Mozes li mi navesti konkretnu gresku koju je veceras napravio?
Ti si hejter,vodis se licnim simpatijama i nesimpatijama i kao takav se ne mozes smatrati ozbiljnim diskutantom.
Dobro,za Misimovica sam te zamijenio.
I dalje pitam,igraju li Šunjic i Vranjes bolje od Spahica?