JHam je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:JHam je napisao/la:Prosle godine smo bili bolji od tog predvidjanja tvog sa par vaznih igraca koji uopste nisu htjeli igrati, zbog sukoba sa trenerom, i sa par povreda bitnih igraca, tako da ne vidim razlog da sad ne odemo preko 40 pobjeda, osim sto je Lawson otisao, ali mislim da Nelson i Mudiay mogu to nadoknaditi fino..
realno ne vidim od koga su na papiru jaci? tu su sa LAL i Minesotom koja je megatalentovana, i et ako se desi neko sranje u kingsima da i oni budu tu iako su kvalitetom ispred
talenta ima sirovog, ali daleko je to od neceg ozbiljnog, realno sezona za neki top5 pik uz razvijanje mladjih igraca

LAL, Minnesota, Utah, Sacramento, Phoenix, Portland, sve ekipe od kojih mozemo biti bolji..
LAL propali davno
SAC skup budala i samo se ceka da jedna eksplodira
PHO osim Bledsoea i nemaju neki kvalitet, strogi prosjek vecinom
Portland isto osim Lillarda nema kvalitet, hrpa mladih igraca koja tek treba da se dokaze, a ne vjerujem da ih ovaj moze sam nositi
Utah mlada, ima kvalitet, ali po mom misljenju ne odskacu toliko od nas da se moze reci da smo mi zacementirani za dno a oni da ce biti u borbi za PO, isto i Minnesota...
Dok ce se kroz koji mjesec vidjeti gdje je Dallas, koji ima zvucna imena, ali jos moraju dokazati da svi mogu igrati zajedno i da uopste mogu igrati na visokom nivou..Isto vazi i za NOP, koji je prosle sezone igrom slucaja i brukom povreda usao u PO,imaju fine igrace ali vecina ih je na staklenim nogama, tako da me ne bi cudilo da im se bar jedan od Holiday/Gordon povrijedi...Sad ce neko reci pa moze i vama se neko povrijediti, pa da se odma ogradim, fino sam napisao AKO budemo zdravi citavu sezonu.
SAC i POR imaju po jednog igraca koji pravi razliku, igraca kakvog ostale ekipe nemaju
Phoenix ima jacu ekipu od vas sigurno i uz to vec uigrani sistem i sve i kandidati su kao svake godine za tu 8. poziciju
Utah ima veliki potencijal ali najvaznije igru fantasticnu koju su pokazali i oni su ono nešto šti vi mozete biti sa razvojem ovih mladjih prije svega mundigaya i nurkica
LAL i MIN vec sam reko tu su negdje, ali opet LAL ima veceg talenta nego vi na PG poziciji, ali eto vi imate sirinu i jace malo ostale pozicije, a MIN je strahovito talentovana ali opet niko ih ne racuna ko ozbiljan faktor jer su u periodu razvoja, isti period razvoja koji vi trebate sada poceti jer je organizator igre vam zelen tek treba da pokaze koliko moze
iskreno subjektivan si nevjerovatno, ekipa je fina, ali ekipa koja bi se na istoku mogla pobit za neko PO mjesto, na zapadu je u zadnje 3, ni blizu PO-a, jednostavno nema kvalitete tolike u ekipi, a spominajnje NOP iskreno je nigdje veze kao i dallasa, to su ekipe koje ni u snu ne mozete stici pa da im se povrijede i obojica navedenih
navodis za vecinu ekipa da nemaju neki kvalitet, da su prosjek, a da se ne lazemo i denver je cisti prosjek, igraca nekog superkvalitetnog nemaju, sve sami role playeri skupljeni