2015-16 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

JoseMourinho
Kontakt:

Re: 2015-16 NBA Off-Season

Post Postao/la JoseMourinho » 09 okt 2015, 23:15

JHam je napisao/la:Prosle godine smo bili bolji od tog predvidjanja tvog sa par vaznih igraca koji uopste nisu htjeli igrati, zbog sukoba sa trenerom, i sa par povreda bitnih igraca, tako da ne vidim razlog da sad ne odemo preko 40 pobjeda, osim sto je Lawson otisao, ali mislim da Nelson i Mudiay mogu to nadoknaditi fino..
realno ne vidim od koga su na papiru jaci? tu su sa LAL i Minesotom koja je megatalentovana, i et ako se desi neko sranje u kingsima da i oni budu tu iako su kvalitetom ispred ;)

talenta ima sirovog, ali daleko je to od neceg ozbiljnog, realno sezona za neki top5 pik uz razvijanje mladjih igraca ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 okt 2015, 23:18

Biti ce dobar Mudiay, treba mu godina dvije..

Ali eto pogledajte Utah, imaju talenta ali par godina nista. Ima Denver dug put ispred sebe na Zapadu

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 okt 2015, 15:07

JoseMourinho je napisao/la:
JHam je napisao/la:Prosle godine smo bili bolji od tog predvidjanja tvog sa par vaznih igraca koji uopste nisu htjeli igrati, zbog sukoba sa trenerom, i sa par povreda bitnih igraca, tako da ne vidim razlog da sad ne odemo preko 40 pobjeda, osim sto je Lawson otisao, ali mislim da Nelson i Mudiay mogu to nadoknaditi fino..
realno ne vidim od koga su na papiru jaci? tu su sa LAL i Minesotom koja je megatalentovana, i et ako se desi neko sranje u kingsima da i oni budu tu iako su kvalitetom ispred ;)

talenta ima sirovog, ali daleko je to od neceg ozbiljnog, realno sezona za neki top5 pik uz razvijanje mladjih igraca ;)
LAL, Minnesota, Utah, Sacramento, Phoenix, Portland, sve ekipe od kojih mozemo biti bolji..
LAL propali davno
SAC skup budala i samo se ceka da jedna eksplodira
PHO osim Bledsoea i nemaju neki kvalitet, strogi prosjek vecinom
Portland isto osim Lillarda nema kvalitet, hrpa mladih igraca koja tek treba da se dokaze, a ne vjerujem da ih ovaj moze sam nositi
Utah mlada, ima kvalitet, ali po mom misljenju ne odskacu toliko od nas da se moze reci da smo mi zacementirani za dno a oni da ce biti u borbi za PO, isto i Minnesota...
Dok ce se kroz koji mjesec vidjeti gdje je Dallas, koji ima zvucna imena, ali jos moraju dokazati da svi mogu igrati zajedno i da uopste mogu igrati na visokom nivou..Isto vazi i za NOP, koji je prosle sezone igrom slucaja i brukom povreda usao u PO,imaju fine igrace ali vecina ih je na staklenim nogama, tako da me ne bi cudilo da im se bar jedan od Holiday/Gordon povrijedi...Sad ce neko reci pa moze i vama se neko povrijediti, pa da se odma ogradim, fino sam napisao AKO budemo zdravi citavu sezonu.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 okt 2015, 15:28

Sacramento ide u playoff. Imaju jednog od najboljih trenera lige i solidan tim. Nadam se da ce i Karl biti pametan i staviti Collisona da bude prvi play ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 okt 2015, 15:42

NOP ima AD :salut:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 okt 2015, 16:32

Pa Spursi, Thunder, Warriorsi, Clippersi, Grizzliesi, Rocketsi i Pelicansi su sigurni. I tu ostaju Utah i Sacramento da se bore za 8. mjesto. Nuggetsi će biti među zadnje 3 s Lakersima i Wolwesima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 okt 2015, 19:16

JHam je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:

LAL, Minnesota, Utah, Sacramento, Phoenix, Portland, sve ekipe od kojih mozemo biti bolji..
LAL propali davno
SAC skup budala i samo se ceka da jedna eksplodira
PHO osim Bledsoea i nemaju neki kvalitet, strogi prosjek vecinom
Portland isto osim Lillarda nema kvalitet, hrpa mladih igraca koja tek treba da se dokaze, a ne vjerujem da ih ovaj moze sam nositi
Utah mlada, ima kvalitet, ali po mom misljenju ne odskacu toliko od nas da se moze reci da smo mi zacementirani za dno a oni da ce biti u borbi za PO, isto i Minnesota...
Dok ce se kroz koji mjesec vidjeti gdje je Dallas, koji ima zvucna imena, ali jos moraju dokazati da svi mogu igrati zajedno i da uopste mogu igrati na visokom nivou..Isto vazi i za NOP, koji je prosle sezone igrom slucaja i brukom povreda usao u PO,imaju fine igrace ali vecina ih je na staklenim nogama, tako da me ne bi cudilo da im se bar jedan od Holiday/Gordon povrijedi...Sad ce neko reci pa moze i vama se neko povrijediti, pa da se odma ogradim, fino sam napisao AKO budemo zdravi citavu sezonu.
SAC i POR imaju po jednog igraca koji pravi razliku, igraca kakvog ostale ekipe nemaju
Phoenix ima jacu ekipu od vas sigurno i uz to vec uigrani sistem i sve i kandidati su kao svake godine za tu 8. poziciju
Utah ima veliki potencijal ali najvaznije igru fantasticnu koju su pokazali i oni su ono nešto šti vi mozete biti sa razvojem ovih mladjih prije svega mundigaya i nurkica
LAL i MIN vec sam reko tu su negdje, ali opet LAL ima veceg talenta nego vi na PG poziciji, ali eto vi imate sirinu i jace malo ostale pozicije, a MIN je strahovito talentovana ali opet niko ih ne racuna ko ozbiljan faktor jer su u periodu razvoja, isti period razvoja koji vi trebate sada poceti jer je organizator igre vam zelen tek treba da pokaze koliko moze

iskreno subjektivan si nevjerovatno, ekipa je fina, ali ekipa koja bi se na istoku mogla pobit za neko PO mjesto, na zapadu je u zadnje 3, ni blizu PO-a, jednostavno nema kvalitete tolike u ekipi, a spominajnje NOP iskreno je nigdje veze kao i dallasa, to su ekipe koje ni u snu ne mozete stici pa da im se povrijede i obojica navedenih
navodis za vecinu ekipa da nemaju neki kvalitet, da su prosjek, a da se ne lazemo i denver je cisti prosjek, igraca nekog superkvalitetnog nemaju, sve sami role playeri skupljeni ;)

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 10 okt 2015, 22:52

25 maxx 30 pobijeda kao sto rekoh..ali to je nebitno za Denver u ovom trenutku..imali 10 ili 30 pobijeda isto je
Izgurati sezonu bez povrijeda mladjih igraca,dati sto vise minuta Jokicu,Lauvergne-u,Nurkicu i Mudiayu,vidjeti imali sta od Harris-a,rijesiti se Farida i gurati dalje..nema tu pevise pametovanja..
I dalako us oni od Kingsa i Blazersa,to su ekipe koje imaju all star igrace i oko kojih sam treba slagati ostatak..a Utah odskace od Denver-a za 3 klase..slobodno im se moze upisati Playoff ove god na gadnom zapadu,a to nije mala stvar
Malo objektivnosti jbg..pa nisi Conelly ili Kroenke :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 okt 2015, 23:21

Svako ima pravo na svoje misljenje, ja vjerujem da mozemo se boriti za to 8. mjesto ako ostanemo zdravi kroz sezonu, bez nekih vecih povreda glavnih igraca. Ni jedna ekipa od gore nabrojanih ne odskace toliko od nas po mom misljenju, Kingsi i Blazersi imaju all star igrace, oko kojih i sam kazes treba slagati ostatak, ali oni taj ostatak nemaju, a ako Westbrook sam nije mogao do PO-a odvesti ekipu, ne vjerujem da to mogu Cousins ili Lillard..

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 11 okt 2015, 00:37

Pa opet niko ne gura Kingse ili PTB u PO nego et mozda ce se boriti za 7-8 mjesto jer imaju tu prevagu + jos igraca, vi nemate tu igracine nego imate prosjecne igrace + talente koji nema sanse da odu u PO, da je Lillard/Rodjo umjesto Mundigaya ili Nurkica pa dobro kandidat za PO bi bili sigurno, ali ovako bgm nema sanse :D vjeruj to je misljenje 99 od 100 ljudi koji nisu navijaci denvera :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 okt 2015, 00:52

Ma realno, Denver nece biti ni blizu plej-ofa. Ako budu 10-11 da se udaraju nogom u dupe.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 okt 2015, 00:59

JHam je napisao/la:@Carlo planiras li ti uzimati od ovoga? Da lik ne proda username i pass sa nba.com pa se ti snalazi za league pass xD
Ma ne planiram. Kaže frajer uplate preko premier kladionice, meni ne izgleda sigurno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 okt 2015, 17:19

Ovo je sezona Klay Thompsona .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 okt 2015, 17:35

Besic je napisao/la:Ovo je sezona Klay Thompsona .
Opet? :mrgreen:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 okt 2015, 17:44

alemsa je napisao/la:
On il Steph nema druge .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 okt 2015, 17:49

"It's no longer a man's game," he said. "It's a baby's game. There's softies everywhere. Everybody's soft. Nobody's hard no more. So, you just deal with it, you adjust and that's it."
Slazem se. :kafa:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 okt 2015, 18:20

Ko ovo izjavio ?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 okt 2015, 18:44

Besic je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
On il Steph nema druge .
Ovo je Stephu bila peak godina, tesko da ce je ponovit

Klay meh

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 okt 2015, 18:48

Belmin6 je napisao/la:Ko ovo izjavio ?
Pandin prijatelj. :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 okt 2015, 19:22

alemsa je napisao/la:
slika
Belmin6 je napisao/la:Ko ovo izjavio ?
Igras li ti fantasy?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.