Clutch je napisao/la:Kakvu odbranu je Scariolo postavio.
Odlicnu. Jos da ovi tvoji prorade...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Clutch je napisao/la:Kakvu odbranu je Scariolo postavio.
Pa proradili su. 2 Sergija drze igru u rukama, Rudy igra odlicno u odbrani.BernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:Kakvu odbranu je Scariolo postavio.
Mislio sam ofanzivno.Clutch je napisao/la:Pa proradili su. 2 Sergija drze igru u rukama, Rudy igra odlicno u odbrani.BernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:Kakvu odbranu je Scariolo postavio.
Jasno su porucili Grcima da ih dobiju sutem, jer pick and roll su savrseno zaustavili.
Koliko trebaju biti?Raul_64 je napisao/la:Burusis 215 cm
Gasol 215 cm
kako da ne fiba
Pau je bez patika cisti 7 footer , Burusis bez ima 208/9 cm.Greivis je napisao/la:Koliko trebaju biti?Raul_64 je napisao/la:Burusis 215 cm
Gasol 215 cm
kako da ne fiba
Ide Spance trica. Nadam se da ce stati u drugom.
Zayebavas se?lumani je napisao/la:Pa kako ce Grci kada igraju sa 4 igraca,cemu sluzi Calathes:)
Greivis je napisao/la:Zayebavas se?lumani je napisao/la:Pa kako ce Grci kada igraju sa 4 igraca,cemu sluzi Calathes:)
Evo i ja ne mogu cudom da se nacudim...Greivis je napisao/la:Zayebavas se?lumani je napisao/la:Pa kako ce Grci kada igraju sa 4 igraca,cemu sluzi Calathes:)
Kako onda pronalazi saigrace same na sutu?lumani je napisao/la:Greivis je napisao/la:Zayebavas se?lumani je napisao/la:Pa kako ce Grci kada igraju sa 4 igraca,cemu sluzi Calathes:)
Non stop je sam,ali sta ce pacenik bez shuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.