Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Sviuodbranu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sviuodbranu » 15 feb 2021, 10:32

Vrijedja ih petokraka :D
Valjda treba staviti crnu pozadinu sa velikim U.
Sto je najgore javljaju se ljubitelji UZP osudjenika, Pavelica i fasista, svastike na tribinama i td. Smijesno i zalosno...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 15 feb 2021, 10:34

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 15 feb 2021, 10:57

Od napadača u ligi niko osim Lukića ne može igrati u boljoj ligi od naše.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 15 feb 2021, 10:59

Mnogo igrca iz nase lige bi prodisalo i napredovalo u jacim ligama od nase, ili boljim uslovim tako to treba gledati.

Ovi kod nas uslovi, novac a jos gore nazovi sportski radnici - treneri uprave klubova su katastrofa.
Mjau !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2021, 11:10

Tako je na toj tabeli lider Željezničar sa skoro 200.000 lajkova na Facebooku, tačnije 191.103. Plavi svom gradskom rivali bježe za oko 3 hiljade, pa Sarajevo tako ima 188.242 lajka.

Sarajevski rivali imaju daleko najveću podršku na društvenim mrežama, budući da je na trećem mjestu Zrinjski sa "samo" 58.235. Sloboda je iznenađujuće četvrta sa 53.841 lajkom, dok FK Velež zatvara top 5 naše liste sa 34.349 navijača na Facebooku.
Pazi ti glupsona autora teksta "Sloboda iznenadjujuce cetvrta". Pa tutkume jedan vece je iznenadjenje sto je Velez ispod Zrinjskog sa skoro duplo manje lajkova na Fb.
Vece mi je iznenadjenje sto je Zrinjski ispred ova dva kluba, sto je sramotno i zalosno, koliko god Zrinjski bio uspjesan u nasoj drzavi nakon rata.
Jos cudnije mi je da je jedan Borac ispod svih nas, izuzev Zelje i Sarajeva. E to je iznenadjenje, neuki autoru ovoga portala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 15 feb 2021, 11:50

slika

Iz historije, dok su mladi muslimani bili na čelu kluba, povratkom partizana i grb se vraca u "modu" :beba:

slika

Kako vjetar puše, tj. Kako se partije mijenjaju na vlasti...
HŠKZ

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 15 feb 2021, 12:04

Herero je napisao/la:
15 feb 2021, 11:50
slika

Iz historije, dok su mladi muslimani bili na čelu kluba, povratkom partizana i grb se vraca u "modu" :beba:

slika

Kako vjetar puše, tj. Kako se partije mijenjaju na vlasti...
Ipak ti sve znas o Velezu, ljubav je tesko sakriti
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 feb 2021, 12:46

Beduin je napisao/la:
15 feb 2021, 11:10
Tako je na toj tabeli lider Željezničar sa skoro 200.000 lajkova na Facebooku, tačnije 191.103. Plavi svom gradskom rivali bježe za oko 3 hiljade, pa Sarajevo tako ima 188.242 lajka.

Sarajevski rivali imaju daleko najveću podršku na društvenim mrežama, budući da je na trećem mjestu Zrinjski sa "samo" 58.235. Sloboda je iznenađujuće četvrta sa 53.841 lajkom, dok FK Velež zatvara top 5 naše liste sa 34.349 navijača na Facebooku.
Pazi ti glupsona autora teksta "Sloboda iznenadjujuce cetvrta". Pa tutkume jedan vece je iznenadjenje sto je Velez ispod Zrinjskog sa skoro duplo manje lajkova na Fb.
Vece mi je iznenadjenje sto je Zrinjski ispred ova dva kluba, sto je sramotno i zalosno, koliko god Zrinjski bio uspjesan u nasoj drzavi nakon rata.
Jos cudnije mi je da je jedan Borac ispod svih nas, izuzev Zelje i Sarajeva. E to je iznenadjenje, neuki autoru ovoga portala.

Nismo mi donedavno fakticki ni imali fb stranicu, bila je FK Velez koju je vodio neko od navijaca koja je imala cca 9-10k lajkova.

Kasnije, kad se pocelo raditi na prezentaciji kluba na svim platformama, tako je i nastala ova stranica, sjecam se da je bilo trzavica, jedva tog navijaca natjerase da promijeni ime stranice :mrgreen:. A tu je i velez tv, koji radi vrhunski posao..

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2021, 12:48

killafrommanilla je napisao/la:
15 feb 2021, 12:46
Beduin je napisao/la:

Nismo mi donedavno fakticki ni imali fb stranicu, bila je FK Velez koju je vodio neko od navijaca koja je imala cca 9-10k lajkova.

Kasnije, kad se pocelo raditi na prezentaciji kluba na svim platformama, tako je i nastala ova stranica, sjecam se da je bilo trzavica, jedva tog navijaca natjerase da promijeni ime stranice :mrgreen:. A tu je i velez tv, koji radi vrhunski posao..

Dobit ćete još više kada izađete u europu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 feb 2021, 12:56

MortemHz je napisao/la:
15 feb 2021, 12:48
killafrommanilla je napisao/la:
15 feb 2021, 12:46
Beduin je napisao/la:

Dobit ćete još više kada izađete u europu
Bas si neupucen. Oni su osvajanjem federalne lige, autamtski dobili wildcard za narednih 10 godina u europi.
PSPHM

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 feb 2021, 13:29

Machak je napisao/la:
15 feb 2021, 10:59
Mnogo igrca iz nase lige bi prodisalo i napredovalo u jacim ligama od nase, ili boljim uslovim tako to treba gledati.

Ovi kod nas uslovi, novac a jos gore nazovi sportski radnici - treneri uprave klubova su katastrofa.
Ma ja, pa se onda 90% igraca koji odu iz ove lige, vrati u roku dvije godine.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 feb 2021, 14:42

Bliss je napisao/la:
15 feb 2021, 06:24
rodjak je napisao/la:
15 feb 2021, 03:24
Bliss je napisao/la:
14 feb 2021, 19:38

Petokraka ne vrijedja nijedan narod specificno, nego sve podjednako.
petokraka ne vrijedja nikoga ,nego su se pod petokrako svi borili protiv fashizma,a ako pricamo o specijalno nasoj (Velezovoj) petokraci (kao i Slobodina) je simbol radnicke klase ,jer je klub osnovala radnicka klasa i normalno je da stave na grb petokraku.

Ovi sa zapada susjedi vole reci da je JNA pod petokom napala BiH,sto nije tacno,Bih je napala vojska koja se distancirala od petokrake i stavila kokarde na kape(i promjenila politiku,mada je JNA na pocetku rata nosila petokrake na kapama ali to je vec bila druga vojska koja je u dzepovima imala kokarde ali ih jos nije stavila na kape da bi zavarala protivnika ,odnosno napaceni narod BiH)).Petokraka je promovisala bratsvo i jedinstvo medju narodima ali ocito dosli nacionalisti na vlast i odbacili takvu politiku i poceli nacionalisticku.Pod petokrakom su izginuli mnogi u WW2 da bi pobjedili fashizam,imali slobodu i zivili u miru 50 godina.Niti je u socijalizmu bilo sve bajno a niti je danas.Sto je Tito u socijalizmu napravio ova danasnja vlast i sad koriosti(bolnice,stadione,puteve,aerodrome,zeljeznice,zeljeznicke i autobusne stanice ,hidrocentrale itd,a danasnja vlast je potrosila 3 puta vise para i zaduzila sviju nas a nista od ovoga gore sto sam naveo nije naporavila,Da Tito ne napravi bolnice sad se ne bi imali gdje lijeciti.Ova nova vlast sta je uradila je jedino to sto je unistila sve sto se da unistiti od perspektivnih fabrika gdje su mogli mnogi ljudi raditi ,pogledaj samo sta se uradi sa Aluminijskim,Fabrikom duhana,Zitoprometom,Sokolom i ostalim firmama gdje je pola Mostara moglo raditi.
Petokraka zivi vjecno :tralala:
Kako bola ne vrijedja? Vidis da vrijedja ovog sto sam citirao. :beba:
e da u pravu si,petokraka vrijedja jedino potomke onih protiv kojih se borila :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 15 feb 2021, 15:43

Hadžija kad vidi napadača koji nije uspio u 10 od 10 klubova

slika

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 15 feb 2021, 15:47

Drape je napisao/la:
15 feb 2021, 15:43
Hadžija kad vidi napadača koji nije uspio u 10 od 10 klubova

slika
I pehar osvajaca Premijer lige Bosne i Hercegovine
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 15 feb 2021, 19:07

slika

gdje su mi ove dezurne kone da objasne otkud im ove trenerke na pripremama a nisu nike kakav je taj klub kad mora od krojacice halime uzimati trenerke zar ste tolika fukare (da se tuzlaci ne uvrijede) :mrgreen:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 feb 2021, 19:12

Robust je napisao/la:
15 feb 2021, 19:07
slika

gdje su mi ove dezurne kone da objasne otkud im ove trenerke na pripremama a nisu nike kakav je taj klub kad mora od krojacice halime uzimati trenerke zar ste tolika fukare (da se tuzlaci ne uvrijede) :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 feb 2021, 19:18

Cuj molim te
Mi smo sa druge strane
:urnebes: :urnebes:

Pa znamo mi to

Zakljucajte stanove
:urnebes: :urnebes:

Dosta je da zakljucamo haustore

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 feb 2021, 19:43

Robust je napisao/la:
slika

Jesil nasao jos sta zanimljivo na zvanicoj stranici sampiona ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 feb 2021, 19:52

Robust je napisao/la:
slika

Jooj jesi nam ga sukno, svaka ti cast...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 feb 2021, 20:00

Nemojte pravit prepucavanja od ove teme

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.