Valjda treba staviti crnu pozadinu sa velikim U.
Sto je najgore javljaju se ljubitelji UZP osudjenika, Pavelica i fasista, svastike na tribinama i td. Smijesno i zalosno...
Pazi ti glupsona autora teksta "Sloboda iznenadjujuce cetvrta". Pa tutkume jedan vece je iznenadjenje sto je Velez ispod Zrinjskog sa skoro duplo manje lajkova na Fb.Tako je na toj tabeli lider Željezničar sa skoro 200.000 lajkova na Facebooku, tačnije 191.103. Plavi svom gradskom rivali bježe za oko 3 hiljade, pa Sarajevo tako ima 188.242 lajka.
Sarajevski rivali imaju daleko najveću podršku na društvenim mrežama, budući da je na trećem mjestu Zrinjski sa "samo" 58.235. Sloboda je iznenađujuće četvrta sa 53.841 lajkom, dok FK Velež zatvara top 5 naše liste sa 34.349 navijača na Facebooku.
Ipak ti sve znas o Velezu, ljubav je tesko sakriti
Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:10Pazi ti glupsona autora teksta "Sloboda iznenadjujuce cetvrta". Pa tutkume jedan vece je iznenadjenje sto je Velez ispod Zrinjskog sa skoro duplo manje lajkova na Fb.Tako je na toj tabeli lider Željezničar sa skoro 200.000 lajkova na Facebooku, tačnije 191.103. Plavi svom gradskom rivali bježe za oko 3 hiljade, pa Sarajevo tako ima 188.242 lajka.
Sarajevski rivali imaju daleko najveću podršku na društvenim mrežama, budući da je na trećem mjestu Zrinjski sa "samo" 58.235. Sloboda je iznenađujuće četvrta sa 53.841 lajkom, dok FK Velež zatvara top 5 naše liste sa 34.349 navijača na Facebooku.
Vece mi je iznenadjenje sto je Zrinjski ispred ova dva kluba, sto je sramotno i zalosno, koliko god Zrinjski bio uspjesan u nasoj drzavi nakon rata.
Jos cudnije mi je da je jedan Borac ispod svih nas, izuzev Zelje i Sarajeva. E to je iznenadjenje, neuki autoru ovoga portala.
Dobit ćete još više kada izađete u europukillafrommanilla je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:46Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:10Pazi ti glupsona autora teksta "Sloboda iznenadjujuce cetvrta". Pa tutkume jedan vece je iznenadjenje sto je Velez ispod Zrinjskog sa skoro duplo manje lajkova na Fb.Tako je na toj tabeli lider Željezničar sa skoro 200.000 lajkova na Facebooku, tačnije 191.103. Plavi svom gradskom rivali bježe za oko 3 hiljade, pa Sarajevo tako ima 188.242 lajka.
Vece mi je iznenadjenje sto je Zrinjski ispred ova dva kluba, sto je sramotno i zalosno, koliko god Zrinjski bio uspjesan u nasoj drzavi nakon rata.
Jos cudnije mi je da je jedan Borac ispod svih nas, izuzev Zelje i Sarajeva. E to je iznenadjenje, neuki autoru ovoga portala.
Nismo mi donedavno fakticki ni imali fb stranicu, bila je FK Velez koju je vodio neko od navijaca koja je imala cca 9-10k lajkova.
Kasnije, kad se pocelo raditi na prezentaciji kluba na svim platformama, tako je i nastala ova stranica, sjecam se da je bilo trzavica, jedva tog navijaca natjerase da promijeni ime stranice. A tu je i velez tv, koji radi vrhunski posao..
Bas si neupucen. Oni su osvajanjem federalne lige, autamtski dobili wildcard za narednih 10 godina u europi.MortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:48Dobit ćete još više kada izađete u europukillafrommanilla je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:46Beduin je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:10
Pazi ti glupsona autora teksta "Sloboda iznenadjujuce cetvrta". Pa tutkume jedan vece je iznenadjenje sto je Velez ispod Zrinjskog sa skoro duplo manje lajkova na Fb.
Nismo mi donedavno fakticki ni imali fb stranicu, bila je FK Velez koju je vodio neko od navijaca koja je imala cca 9-10k lajkova.
Kasnije, kad se pocelo raditi na prezentaciji kluba na svim platformama, tako je i nastala ova stranica, sjecam se da je bilo trzavica, jedva tog navijaca natjerase da promijeni ime stranice. A tu je i velez tv, koji radi vrhunski posao..
Ma ja, pa se onda 90% igraca koji odu iz ove lige, vrati u roku dvije godine.
e da u pravu si,petokraka vrijedja jedino potomke onih protiv kojih se borilaBliss je napisao/la: ↑15 feb 2021, 06:24Kako bola ne vrijedja? Vidis da vrijedja ovog sto sam citirao.rodjak je napisao/la: ↑15 feb 2021, 03:24petokraka ne vrijedja nikoga ,nego su se pod petokrako svi borili protiv fashizma,a ako pricamo o specijalno nasoj (Velezovoj) petokraci (kao i Slobodina) je simbol radnicke klase ,jer je klub osnovala radnicka klasa i normalno je da stave na grb petokraku.
Ovi sa zapada susjedi vole reci da je JNA pod petokom napala BiH,sto nije tacno,Bih je napala vojska koja se distancirala od petokrake i stavila kokarde na kape(i promjenila politiku,mada je JNA na pocetku rata nosila petokrake na kapama ali to je vec bila druga vojska koja je u dzepovima imala kokarde ali ih jos nije stavila na kape da bi zavarala protivnika ,odnosno napaceni narod BiH)).Petokraka je promovisala bratsvo i jedinstvo medju narodima ali ocito dosli nacionalisti na vlast i odbacili takvu politiku i poceli nacionalisticku.Pod petokrakom su izginuli mnogi u WW2 da bi pobjedili fashizam,imali slobodu i zivili u miru 50 godina.Niti je u socijalizmu bilo sve bajno a niti je danas.Sto je Tito u socijalizmu napravio ova danasnja vlast i sad koriosti(bolnice,stadione,puteve,aerodrome,zeljeznice,zeljeznicke i autobusne stanice ,hidrocentrale itd,a danasnja vlast je potrosila 3 puta vise para i zaduzila sviju nas a nista od ovoga gore sto sam naveo nije naporavila,Da Tito ne napravi bolnice sad se ne bi imali gdje lijeciti.Ova nova vlast sta je uradila je jedino to sto je unistila sve sto se da unistiti od perspektivnih fabrika gdje su mogli mnogi ljudi raditi ,pogledaj samo sta se uradi sa Aluminijskim,Fabrikom duhana,Zitoprometom,Sokolom i ostalim firmama gdje je pola Mostara moglo raditi.
Petokraka zivi vjecno![]()
![]()
I pehar osvajaca Premijer lige Bosne i Hercegovine
Jesil nasao jos sta zanimljivo na zvanicoj stranici sampiona ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.