Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
jedva čekam da sušić i njegova familija odu iz reprezentacije, nadam se što prije. pozdrav.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Safet Sušić - Pape
Tih ostalih 5 su meni nebitni jer oni nece igrati osim nedaj boze povreda. Višća je doduše protiv Argentine pokazao određeni kvalitet i njega bi vodio. Strašno je brz i mislim da ima potencijal. Ne znam da li si stavio Vranjesa ali njega bi vodio umjesto Vrsajevica kao alternativu na desnom beku. Za ostale bi ostavio vama da se svađate. Mene vise boli sistem i ofanzivna postavka te nedostatak def veznog. Jer taj novi def vezni ce igrati protiv Argentine kao minimum mada bi po mom mišljenju uvijek na terenu morao biti minimum jedan def vezni.Virtu4l je napisao/la:Znam savršeno šta je rekao za Bešića i sve je u pravu, bar za Bešića je u pravu. Znači da nemamo igrača koji je kvalitetan za tu poziciju, jeli tako? Sušić po mom mišljenju nije rješenje za to, a Hadžića nisam gledao, tako da ne mogu ništa pričati. Mada vidim da ga forumaši iz Austrije hvale, vjerovat ću im, kompetentniji su od nas koji ga nismo gledali. Prijateljska utakmica služi za to da ih testiramo, pa ćemo vidjeti.Batko je napisao/la:Bešić se uopće ne pominje kao to rješenje, već Sušić i Hadzić.
Jeli se sjecas sta je Pape zadnji put rekao kad su mu pomenuli Bešića?
Još uvijek ne dobijam odgovor na svoje pitanje. Nabrojao sam 18 igrača koji će se vjerovatno naći u avionu za Brazil. Treba nam još pet, obzirom da zagovarate kvalitet, koji su to? Ja imam svoje prijedloge, da vidim vaše.
Jos veći problem od toga je sto se od Avgusta prošle godine do danas nista nije učinilo povodom tog pitanja. Do sada se moralo probati vise igrača na toj poziciji a nismo nijednog. I eto kao sada ćemo probati Sušića, ne znam koliko su ga gledao, ali ako ti 90% forumaša kaže da nije def vezni i da podsjeća na Nedunjanina onda je to tačno. Tino nema brzinu, nema kvalitet za def zadatke, igra jednom nogom, radijus kretanja mu je mali. Ok, meni je licno drago da ce on igrati za BiH jer ima perspektivu ali ne volim zato sto ce se trpati na poziciju koja mu ne pase a uvjericete se svi da je tako. Nemam nista protiv da se Tino proba ne nekoj drugoj poziciji recimo da preuzme mjesto koje ima Ibricic u repki, evo Ibro izgubio mjesto i u ovom najnovijem Sporu

Dalje, Hadzić, zasto se on nije zvao jesenas kad je ima sređene papire. Hadzić je igrac koji je centralni vezni koji niti smrdi niti mirise, rekao bi da se ne bi kladio da je bolji i od Zahirovica...
Ako su se Gudelj i Salatic odlučili za BiH je ne vidim zasto moramo izigravati neke nacionaliste i zahtijevati da budu patriote, interes repke je bitan, treba nam taj tip igrača i taman da je Kinez moramo se boriti za njega. Gudelj je dečko koji je rođen u Srbiji, živio dugo u Holandiji, kada kaže da bi igrao za BiH to moramo iskoristiti odmah, njemu dobro za karijeru nana za ekipu. Druga bi stvar bila da se radi o nekom igraču koji ce uzeti mjesto nekom starosjediocu, ovdje se radi o alarmantnoj situaciji. Bez def veznog ozbiljnu ekipu ne možemo pobijediti, koliko još utakmica treba proći pa da svi to shvate?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni en bi bilo krivo da postoji igrac koji moze uskociti u prvih 11 i promijeniti nesto u repki pa se ovdje sputava takav igrac Safetu Susicu.
Znaci svi nabrojani su druzba koja ce praviti drustvo Karabegu i Hadzibajricu na klupi i dohvacati lopte(ali i to moraju nauciti od Ibricica
)
I ne znam zbog cega tolika negativnost prema porodici Susic kad je ta porodica zaduzila nas fudbal.Safet najbolji igrac,a ujedno i trener koji nam je prvi put donio plasman na veliko takmicenje.
Mene boli samo jedna stvar,to nase licemjerstvo gdje smo preko noci pojeli sva ****-a kad smo posrali Begovica,Hajrovica, a sutradan im skandirali imena poslije Grcke ili Slovacke.
Ti isti su yebali Dzeki sve nakon poluvremena u Slovackoj kao i Misimovicu kojem se pripisivalo da je Dodikov covjek.
Pape ima propusta u radu,to niko ne spori, ali taj isti Pape ima REZULTAT.
Ako ja radim u zlatari i prodajem zlato na neki svoj nacin a na kraju radnog dana zaradim vise od onoga koji prodaje po svim tim nekim pravilima onda sam ja bolji zlatar od nejga.Jer na kraju se gleda samo zarada u tom biznisu,kao i ovdje rezultati.
Znaci svi nabrojani su druzba koja ce praviti drustvo Karabegu i Hadzibajricu na klupi i dohvacati lopte(ali i to moraju nauciti od Ibricica

I ne znam zbog cega tolika negativnost prema porodici Susic kad je ta porodica zaduzila nas fudbal.Safet najbolji igrac,a ujedno i trener koji nam je prvi put donio plasman na veliko takmicenje.
Mene boli samo jedna stvar,to nase licemjerstvo gdje smo preko noci pojeli sva ****-a kad smo posrali Begovica,Hajrovica, a sutradan im skandirali imena poslije Grcke ili Slovacke.
Ti isti su yebali Dzeki sve nakon poluvremena u Slovackoj kao i Misimovicu kojem se pripisivalo da je Dodikov covjek.
Pape ima propusta u radu,to niko ne spori, ali taj isti Pape ima REZULTAT.
Ako ja radim u zlatari i prodajem zlato na neki svoj nacin a na kraju radnog dana zaradim vise od onoga koji prodaje po svim tim nekim pravilima onda sam ja bolji zlatar od nejga.Jer na kraju se gleda samo zarada u tom biznisu,kao i ovdje rezultati.
1946
Sad već pričamo. Iz ovog posta mogu zaključiti da se slažeš sa mnom da nemamo taj željeni kvalitet. Gudelj po mom mišljenju ima kvalitet za prvu postavu, njega sam gledao, pa mogu komentarisati. Večeras ima utakmicu i svako ko želi da ga gleda, vrlo lako može naći stream. isto tako, ptičica mi je rekla (nije Twitter) da se Gudelj uopšte ne nameće za Brazil, već za naredni ciklus kvalifikacija, pošteno od njega, zar ne?Batko je napisao/la:Ako su se Gudelj i Salatic odlučili za BiH je ne vidim zasto moramo izigravati neke nacionaliste i zahtijevati da budu patriote, interes repke je bitan, treba nam taj tip igrača i taman da je Kinez moramo se boriti za njega. Gudelj je dečko koji je rođen u Srbiji, živio dugo u Holandiji, kada kaže da bi igrao za BiH to moramo iskoristiti odmah, njemu dobro za karijeru nana za ekipu. Druga bi stvar bila da se radi o nekom igraču koji ce uzeti mjesto nekom starosjediocu, ovdje se radi o alarmantnoj situaciji. Bez def veznog ozbiljnu ekipu ne možemo pobijediti, koliko još utakmica treba proći pa da svi to shvate?
Salatića neću komentarisati, jer nemam informacije o njemu, a medijima ne vjerujem.
Vranješa i Stevanovića moramo sačekati, imaju nove klubove i ako budu igrali, zaslužuju poziv, oni su dokazani igrači u reprezentaciji. Vranješa nisam stavio na spisak, nema niti jedan razlog da ga stavim, obzirom na njegovu pauzu.
Da sumiramo, ovih pet mjesta ostaje otvoreno. Ja bih na primjer pozvao jednog igrača iz Premijer lige, to mi se nameće kao logičan potez, a sigurno da će neko bljesnuti u drugom dijelu sezone, dali će on biti iz Želje, Sarajeva ili Širokog, to je najmanje bitno. Bitno je da im se pokaže da se trud u našoj ligi mora nagraditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa ima neki mali iz Standarda, neki mali iz Alkmara, neki mali iz Austrije Beca, neki mali iz Gladbacha (ako se ne pokusa nece se ni znati) i jos neki mali iz Alicantea (kojeg makar treba isprobati)Virtu4l je napisao/la:Da, ali koji, treba mi ime i prezime, ali dolaze u obzir samo kvalitetni igrači. Ja sam nabrojao 18 igrača.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Pa ako ce mo po kvalitetu, kvalitetniji su svi koji se u zadnje vrijeme ozbiljno spominju...a to sto se ti igrace na jednom iznenada javljaju i dizu iz zemlje, to je druga stvar..
Prema svim informacijama koje dolaze, sa prvom dvojicom je ostvaren kontakt i recimo da će igrati za nas. Za Dilavera ne znam, a Hrgota ima puno manje šanse da zaigra za nas od svih nabrojanih. Misliš da bi sa njima svi bili zadovoljni i da se više nebi vodile ove besmislene diskusije?TakozvaniDijasporac je napisao/la:Pa ima neki mali iz Standarda, neki mali iz Alkmara, neki mali iz Austrije Beca, neki mali iz Gladbacha (ako se ne pokusa nece se ni znati) i jos neki mali iz Alicantea (kojeg makar treba isprobati)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa da, iz PL bi zvao i ja jednog ili dva. Tek tako da dignemo rejting, da igračima u BiH dajemo neku nadu da mogu do repke, to mora da bude nas glavni izvor igrača, nećemo se vječno moći uzdati u dijasporu..,Virtu4l je napisao/la:Sad već pričamo. Iz ovog posta mogu zaključiti da se slažeš sa mnom da nemamo taj željeni kvalitet. Gudelj po mom mišljenju ima kvalitet za prvu postavu, njega sam gledao, pa mogu komentarisati. Večeras ima utakmicu i svako ko želi da ga gleda, vrlo lako može naći stream. isto tako, ptičica mi je rekla (nije Twitter) da se Gudelj uopšte ne nameće za Brazil, već za naredni ciklus kvalifikacija, pošteno od njega, zar ne?Batko je napisao/la:Ako su se Gudelj i Salatic odlučili za BiH je ne vidim zasto moramo izigravati neke nacionaliste i zahtijevati da budu patriote, interes repke je bitan, treba nam taj tip igrača i taman da je Kinez moramo se boriti za njega. Gudelj je dečko koji je rođen u Srbiji, živio dugo u Holandiji, kada kaže da bi igrao za BiH to moramo iskoristiti odmah, njemu dobro za karijeru nana za ekipu. Druga bi stvar bila da se radi o nekom igraču koji ce uzeti mjesto nekom starosjediocu, ovdje se radi o alarmantnoj situaciji. Bez def veznog ozbiljnu ekipu ne možemo pobijediti, koliko još utakmica treba proći pa da svi to shvate?
Salatića neću komentarisati, jer nemam informacije o njemu, a medijima ne vjerujem.
Vranješa i Stevanovića moramo sačekati, imaju nove klubove i ako budu igrali, zaslužuju poziv, oni su dokazani igrači u reprezentaciji. Vranješa nisam stavio na spisak, nema niti jedan razlog da ga stavim, obzirom na njegovu pauzu.
Da sumiramo, ovih pet mjesta ostaje otvoreno. Ja bih na primjer pozvao jednog igrača iz Premijer lige, to mi se nameće kao logičan potez, a sigurno da će neko bljesnuti u drugom dijelu sezone, dali će on biti iz Želje, Sarajeva ili Širokog, to je najmanje bitno. Bitno je da im se pokaže da se trud u našoj ligi mora nagraditi.
Inače slažem se za Gudelja. On je igrac koji bi kod nas igrao u prvih 11 ko od šale, čini mi se. Gledao sam ga samo dva puta i nisam ga još dobro upoznao, ali mlad je eksplozivan perspektivan. Za slijedeće kvale mora biti pozvan...
Salatića sam mnogo gledao, rekao bi da je on prototip igrača koji Pape traži, moderni veznjak koji ima svega pomalo, nije spor a nije ni brz, nije neki veliki tehničar ali odlično povezuje igru. Najjača strana mu je sto odlično čita igru, dobiješ osjećaj da ne trci previše a uvijek je na pravom mjestu. Zato sto je inteligentan igrac i ne trci bezveze a uvijek je gdje treba...
Ovako realno, ako je najplaceniji veznjak u Svici i proglašen u tim lige 2013 da li on ima mjesta u ekipi koja ima 0 def veznih, naravno da ima.
Pape samo da ga jednom pogleda vjerujem da bi se zaljubio u njega

Ali pričamo bajke, nema nista od njih dva u našoj repki. Sada je Hadzić aktuelan, planiram ga gledati ovaj vikend, molim sve vise sile da bude nešto od njega, imam osjećaj da je on taj koji ce se forsirati na def veznom poziciji a koliko ga poznajem on nema kvalitet, pomozi Bože..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
Pa i nebi trebali nikad da budemo zadovoljni...uvijek moze bolje i uvijek ce biti boljih od boljih, ali to je to sto nam trenutno moze dati tu neku kvalitetu koju ibrage, zahirage, rahimage, itd nemaju..makar po mom misljenju..ocigledno je tu susic drogog misljenja ili ima neke svoje prioritete inace nebi pozivao najslabija dva igraca od svih potencijalnih!!!Virtu4l je napisao/la:Prema svim informacijama koje dolaze, sa prvom dvojicom je ostvaren kontakt i recimo da će igrati za nas. Za Dilavera ne znam, a Hrgota ima puno manje šanse da zaigra za nas od svih nabrojanih. Misliš da bi sa njima svi bili zadovoljni i da se više nebi vodile ove besmislene diskusije?TakozvaniDijasporac je napisao/la:Pa ima neki mali iz Standarda, neki mali iz Alkmara, neki mali iz Austrije Beca, neki mali iz Gladbacha (ako se ne pokusa nece se ni znati) i jos neki mali iz Alicantea (kojeg makar treba isprobati)
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je ako krenemo protiv ARG sa dva napadaca i Vedom koji ce igrati desno krilo + napadaca. I jos bez zadnjeg veznog. Ne gine nam 3,4 komada. Nigerija ce nas fizicki unistiti. Steta za ovaj raspored utakmica. Idealan bi bio:Mozambik je napisao/la:Grohotom se smijem na ovo sto vi sada pisete ovdje i branite Papeta.
Vidjet cemo u toku SP kakva ce prica biti. Kad nas Argentina natambura bez zadnjeg veznog i sa dva napadaca onda ce Virtual i ekipa ponavljat kako treba cekat.
Kad nas Nigerijci, koji treniraju sa antilopama pojedu, na kontre naravno, kao sto bi i svaka ozbiljna ekipa koja ima trenera koji zna prihvatit poklon koji ce nas vrli selektor dat svima. Taj poklon je igra bez DM i to ce nas ukopat.
Onda ce naravno uslijediti prica kako je i sam plasman nevjerovatan uspjeh i kako je sve ostalo premija i da smo se samo mogli nadat eventualnom prolasku u drugi krug, itd... Jedva cekam![]()
Kad smo vec kod priprema pogledajte kako to rade prave reprezentacije:
Hrvatska nogometna reprezentacija odradit će dio priprema za Svjetsko prvenstvo 2014. u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu nakon dogovora vodstva HNS-a i predstavnika hotelskog kompleksa Avita, objavio je HNS.
Mi cemo se naravno pripremat na Ferhadiji i u restoranu Bosna na Ilidzi.
Sto se intervjua tice, prije intervjua sam napisao da me od Ppaeta nista ne moze iznenadit i naravno da sam kao i svaka osoba koja prati BH fudbal znao da ce ovo sa Tinom i Hadzicem desiti.
Garantujem da Tino ide u Brazil 100000% Sigurniji je od Lulica u avionu, zivi bili pa vidjeli
1) NIG
2) IRA
3) ARG
ili bar
1) IRA
2) NIG
3) ARG
E tada bi vec imali realne sanse za drugi krug. Ovako je Nigerija ispred nas, zbog rasporeda. Poslije dva kruga imali bi minimalno 4 ako ne svih 6 bodova i nadigravali bi se sa ARG u trecoj za prvo mjesto. Ovako poznavajuci Susica. On ce odigrati sa najjacom ekipom ( umjesto da odmara pojedine ) protiv ARG. Vedo ce krepati od trcanja igrajuci desno krilo i od umora nece biti toliko efektan pred golom. Onda letimo u drugi dio drzave i Nigerija ce nas natamburat. Nigerija ce do tada imati vec 3 poena protiv IRA. A mi cemo odigrat sa istom ekipom protiv Nigerije kao protiv ARG. Neka nam je bog na pomoci ako se jedan od Dzeke/Ibisevica povrijedi ili zaradi crveni karton. Jer onda ce nam spica biti Visca. Potpuno je nebitno ko ce biti 18,19, 20 igrac. Moze biti i Tino Susic. Puno je bitnija kakva ce Susiceva "taktika" biti. Ako izabere slican tim protiv ARG kao na pijateljskoj protiv njih. Sa Vedom I Dzekom. Gubimo 95%. Jer ce nas pregaziti u sredini terena. I ovako su nas a nije ni igrao Messi. I slazem se. Treba pozvati dvojicu, trojicu iz PL cisto da se digne rejting lige, da konacno klubovi malo ojacaju. Zarade na kojem transferu. Ionako nece igrati osim serije povreda. Svraka i slicni igraci.
Kad imas fond igraca kakav mi imamo otkad je Tata Osim poradio neke stvari, pa na to dodas kakvu smo konkurenciju imali, pa onda dodas one zadnje 4 utakmice u kvalama i Stiviju Vonderu neke svari postaju ocigledne...calcio je napisao/la:Nemoj biti kao @gringo. On vec cetiri godine ponavlja kako je Susic "propast bh fudbala". nema sta, stvarno nas je unistio.Principatus je napisao/la:@Calcio
Upitaj se radije dali je Susic nesto popio.![]()
Nazalost nije, on je takav kad je i trijezan.
Ja upravo pijem samo mlijeko, ovdje je jutro, pa dolazim pri sebi i imam sta za citati. No ja bar nisam iznenadjen, ustvari nekako jesam, nadao sam se da ove budalastine sto mozemo cuti u CD nemogu biti istina. Realnost. Ali jesu. To je ono, gledas i nemozes povjerovati svojim ocima, iako znas da nije nesto novo. Bar ne oni koji ne vole da im se serviraju ovako ocigledno *ovna. Ko voli, nek jede.![]()
Klasican primjer osobe koja ne vidi sumu od stabla. Pobjedimo grke - hebes pobjedu kada je Susic nosio ruzni suskavac. Pripremamo se za SP - hebes SP kada ce nam treci golman biti Avdukic umjesto stajaznam koga. U prvom smo sesiru za Euro - hebes prvi sesir kada ce nam treca opcija na lijevom beku biti Vrsajevic a ne Dilaver.
Taj nikad nece biti zadovoljan.
A evo sad braca Troter uzurbano rade na rasprodaji mjesta u avionu za Brazil...
Nije raja toliko glupa, sjecas se samo koliko je nas je bilo protiv ovog seoskog zla, 1-2 na forumu a koliko je sad ljudi na strani seoskog zla???
Cini se 1-2

Uzivaj...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 feb 2014, 11:14, ukupno mijenjano 4 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
Pitam se samo, po cemu je Tino Susic bolji od Sanjina Prcica tj. po cemu je zasluzio da se pozove prije nego Sanjin..
Ma na kraju cemo se dobro zajebat i to je to... Umjesto da ganjamo Arslanagića,Dilavera i nekog normalnog zadnjeg veznog,a ima kandidata od Grashopersa do Alkmara,Werdera,al jok... mi ćemo isprobavat Svena Sušića koji veze nema sa zadnjim veznim... Uvijek smo bili telad... toliko sam želio da odemo na SP,a sad više ne... kad se ne bore da imamo najboljih 11 igrača,**** takav savez...
Što vas je više, to znači da smo sve bolji i bolji.gringobih je napisao/la:Nije raja toliko glupa, sjecas se samo koliko je nas je bilo protiv ovog seoskog zla, 1-2 na forumu a koliko je sad ljudi na strani seoskog zla???
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Romanista10
- Kontakt:
Kako po cemu. Pa zato jer Tino Sven igra u Ajduka. Ti stvarno mislis da Pape prati detaljno igre Sochauxa.Goalgetter je napisao/la:Pitam se samo, po cemu je Tino Susic bolji od Sanjina Prcica tj. po cemu je zasluzio da se pozove prije nego Sanjin..

[youtube][/youtube]
Zasluzuju i jedan i drugi. Ako moze Niko Kovac pozvati 32 igraca na priprema pa onda izabrat 24. Moze valjda i Pape. Neka pozove 32 i izabere 24. A prije njih dvojice zasluzuju i Salatic, DIlaver , Ljevakovic ( kao back up napadac ) i jos poneki. Salatic nam treba. Neka nije patriota ( ako nije ) ako ce gristi 90 minuta i razbijati kreaciju suprotne ekipe. A hoce ako nista drugo da se bolje proda. Covjek cak i ako nije bolji od Zahirovica. ( sto je veliki AKO ). On bar igra standardno i vec to ga cini boljim igracem jer je standardan.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 01 feb 2014, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne, to znaci da imate blokadu u mozgu i ne razvijate se...Virtu4l je napisao/la:Što vas je više, to znači da smo sve bolji i bolji.gringobih je napisao/la:Nije raja toliko glupa, sjecas se samo koliko je nas je bilo protiv ovog seoskog zla, 1-2 na forumu a koliko je sad ljudi na strani seoskog zla???
A cini se da je blokada bordo boje....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Prijedlozi za spas reprezentacije :
1. Organizovati akciju skupljanja love da neko iz ovih divljih klubova iz HNL polomi noge Vršajeviću i Tin-Svenu , zelim im obojci sve najbolje u zivoutu pogotovo Tin-Svenu ali kada predje u bolji klub , jer nije realno da ako nikoga nema iz nase loge da idu dvojca iz Hajduka (hajde Dinamo je jedini ozbiljni klub na Balkanu) , znaci od mene donacija odmah 100 KM valjda mozemo skupiti par hiljada za tu akciju
Mozda jesam grozan i neukusan , ali stvarno svim srcem zelim da Vrsajevic ne zaigra ni min vise za repku , a u zivotu mu zelim sve najbolje
2. Pod hitno zasuti mailova FACE tv jedno 4-5000 sa pitanjima , ako cika Senad toliko voli i zeli sve najbolje reprezentaciji , neka konkretno Pape odgovori za ove sve sto ih spominjete , pogotovo ove mladje , mislim da je Salatic vec star kao i ovaj Hadzic sto ga hoce probati, znaci : Arslanagic, Dilaver, Gudelj , Mahmutovic, Basic, Prcic i onaj Svedjo sto nam je zabio 3 komada mladoj repci i ove jos samo mojne vise da cujem o Cocalicu i strasnoj izraelskoj ligi
Ovo za FACE tv moze isto i za ovaj portal i za sve znacajne medije da javnos zahtijeva ODGOVORE Susica za neka imena koja igraju dobro u solidnim klubovima a nema naznaka da dobiju poziv.
Sto se i mene tice i ja se slazem da je 14 sigurno + 2 golmana 1.Begovic 2.Mujdza 3.Salihovic 4.Spahic 5.Kolasinac 6. Medunjanin 7.Pjanic 8.Misimovic 9.Dzeko 10.Ibisevic 11.Lulic 12.Zukanovic 13.Bicakcic 14.Hajrovic + 2golmana
1. Organizovati akciju skupljanja love da neko iz ovih divljih klubova iz HNL polomi noge Vršajeviću i Tin-Svenu , zelim im obojci sve najbolje u zivoutu pogotovo Tin-Svenu ali kada predje u bolji klub , jer nije realno da ako nikoga nema iz nase loge da idu dvojca iz Hajduka (hajde Dinamo je jedini ozbiljni klub na Balkanu) , znaci od mene donacija odmah 100 KM valjda mozemo skupiti par hiljada za tu akciju

2. Pod hitno zasuti mailova FACE tv jedno 4-5000 sa pitanjima , ako cika Senad toliko voli i zeli sve najbolje reprezentaciji , neka konkretno Pape odgovori za ove sve sto ih spominjete , pogotovo ove mladje , mislim da je Salatic vec star kao i ovaj Hadzic sto ga hoce probati, znaci : Arslanagic, Dilaver, Gudelj , Mahmutovic, Basic, Prcic i onaj Svedjo sto nam je zabio 3 komada mladoj repci i ove jos samo mojne vise da cujem o Cocalicu i strasnoj izraelskoj ligi

Ovo za FACE tv moze isto i za ovaj portal i za sve znacajne medije da javnos zahtijeva ODGOVORE Susica za neka imena koja igraju dobro u solidnim klubovima a nema naznaka da dobiju poziv.
Sto se i mene tice i ja se slazem da je 14 sigurno + 2 golmana 1.Begovic 2.Mujdza 3.Salihovic 4.Spahic 5.Kolasinac 6. Medunjanin 7.Pjanic 8.Misimovic 9.Dzeko 10.Ibisevic 11.Lulic 12.Zukanovic 13.Bicakcic 14.Hajrovic + 2golmana
- Romanista10
- Kontakt:
Bolji je Medunjanin od Tina Svena kao zadnji vezni ako cemo realno. Susic junior igra vise ofanzivnog veznog ( i to jako dobro ) nego defanzivnog veznog u Ajduku. Na zalost mi imamo tih ofanzivnih koliko hoces. Stilic, Ibricic, Alispahic itd. I nijedan nije losiji od Tina. Ali nebitno je dali ce ga pozvati. Bitno je da nadje, stvori , rodi pravog zadnjeg veznog razbijaca. Kao npr. Salatica. Ima za to skoro godinu dana kad se sve pogleda. Za nadati se je da je on ili Borce ili ko mu vec pomaze. Da su sakutirali takvog igraca i drze ga kao as u rukavu da nam ga drugi ne preotmu.19risha88 je napisao/la:Ma na kraju cemo se dobro zajebat i to je to... Umjesto da ganjamo Arslanagića,Dilavera i nekog normalnog zadnjeg veznog,a ima kandidata od Grashopersa do Alkmara,Werdera,al jok... mi ćemo isprobavat Svena Sušića koji veze nema sa zadnjim veznim... Uvijek smo bili telad... toliko sam želio da odemo na SP,a sad više ne... kad se ne bore da imamo najboljih 11 igrača,**** takav savez...
- Romanista10
- Kontakt:
Kako star covjece. Mislim da ima 28 godina. Moze igrat jos 5 godina na vrhunskom nivou. Pa sve da ima 33 godine ako cemo zbog njega proci u drugi krug na svjetskom treba ga pozvat. Rahimic ima 38 godina i bice pozvan. Uz to ne igra momak vec 3 godine. Koliko godina je imao Niko Kovac kad je igrao za HRV. A slican su tip igraca, razbijaci. Mi trenutno nemamo ni jednoga. Ali eto kako je krenulo bolje Hadzic nego nijedan. Suti dobro je, heheKobe Bryant je napisao/la:Prijedlozi za spas reprezentacije :
2. Pod hitno zasuti mailova FACE tv jedno 4-5000 sa pitanjima , ako cika Senad toliko voli i zeli sve najbolje reprezentaciji , neka konkretno Pape odgovori za ove sve sto ih spominjete , pogotovo ove mladje , mislim da je Salatic vec star kao i ovaj Hadzic sto ga hoce probati, znaci : Arslanagic, Dilaver, Gudelj , Mahmutovic, Basic, Prcic i onaj Svedjo sto nam je zabio 3 komada mladoj repci i ove jos samo mojne vise da cujem o Cocalicu i strasnoj izraelskoj ligi![]()

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Realno moze , ali mozda ga zovnuti kada se Miske oprosti , jer sad pred Brazil zvati Salatica bez obzira sto je Miske KROFNA bilo bi neukusno , a sta ce ti neko sa 28 na klupi ? , sad jel Salatic ima kvalitet kao Niko Kovacic tesko je reci nije ni zaigrao a neznamo i hemiju , mozda nas demantuje kao Hajrovic .
Izgleda da ce Kolasinac igrati lijevog beka znaci Salihovic je out
, po meni je bolje Kolasinac na stoperu ili zadnjem veznom ili da se proba sa Salihovicem kao zadnjem veznom.
Bice tragedija da Salihovic ili Medunjanin budu na klupi a da protiv Argentine igra Tin-Sven ili Anel Hadzic
Mada bi i to nekako prebolio samo bi se osjecao jadno kada bi Vrsajevic igrao , zato prizivam da ga neko polomi
Izgleda da ce Kolasinac igrati lijevog beka znaci Salihovic je out

Bice tragedija da Salihovic ili Medunjanin budu na klupi a da protiv Argentine igra Tin-Sven ili Anel Hadzic

Mada bi i to nekako prebolio samo bi se osjecao jadno kada bi Vrsajevic igrao , zato prizivam da ga neko polomi

Još jedan fail. Ako je tvoja blokada plave boje, ne moraš svoju nervozu prenositi na druge. U svakom slučaju, samo nastavi uništavati ovu temu.gringobih je napisao/la:Ne, to znaci da imate blokadu u mozgu i ne razvijate se...
A cini se da je blokada bordo boje....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.