Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
I klubovi kao i igrac je samo kao primjer koliko je to sve ansurdno. I zasto to isto " mjenjanje" navijackih navika nebi bilo moguce u premijer ligi ako vec se navija za neki klub samo zbog igraca.
Dobro dosao u najbolji klub ... 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Arsenal All The Way !
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ga stvarno nije njegova ona Josepha.Barcod je napisao/la:http://www.forzaroma.info/gossip-as-rom ... resh_ce-cp
Pjana mjena klubove a i koke asli
pa kad ovu nadje jadna ti majka, zar nije jozefa bila na stadionu prije mjesec dana sa njim?
al' inace je tip cudan po tom pitanju, dugo nismo znali ni da jozefa postoji, pa ni dijete do momenta kad se rodio i evo sad ova, sve nesto k'o grom iz vedra neba...
mada ova nova djeluje kao pun pogodak.
al' inace je tip cudan po tom pitanju, dugo nismo znali ni da jozefa postoji, pa ni dijete do momenta kad se rodio i evo sad ova, sve nesto k'o grom iz vedra neba...
mada ova nova djeluje kao pun pogodak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čovjek u svakom gradu ima po jednu 
U Rimu Jozefa, u Torinu ova sa videa i slika, u Kalesiji treća, u Luksemburgu četvrta, Lyon i Metz peta i šesta.
Uvijek čovjek ostavi traga gdje god je boravio
U Rimu Jozefa, u Torinu ova sa videa i slika, u Kalesiji treća, u Luksemburgu četvrta, Lyon i Metz peta i šesta.
Uvijek čovjek ostavi traga gdje god je boravio
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kao Alen Mesanovic birvaktile
Mire ucio od najboljeg :kafa:
Mire ucio od najboljeg :kafa:
Ako @soccerfan ne bude mogao ovo dešifrovati, neće niko. Primijetila sam da je on najbolje upućen u živote igrača van terena. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Legitimni nasljednik @Pauka.BaDa12 je napisao/la:Ako @soccerfan ne bude mogao ovo dešifrovati, neće niko. Primijetila sam da je on najbolje upućen u živote igrača van terena.
pogba bi mogao napustiti juve i preci u real madrid.jedan od igraca koji se spominje kao pogbin nasljednik u juventusu je i marcelo brozovic.mandzo i dybala u napadu,a iza njih brozovic i pjanic,po mom misljenju sasvim dovoljno za scudeto
- akisarajevo92
- Kontakt:
Na kojim si ti drogama?tarabuka je napisao/la:jedan od igraca koji se spominje kao pogbin nasljednik u juventusu je i marcelo brozovic
Don't believe the hype.
E moj Pjanke pišaj tog ublehaša koji ti je "sređivao" transfer u Juventus, prvo se morao odreći svog dijela od transfera a dobio platu astronomski 4,5 mil dok je u Romi imao 4 mil, za pola miliona prodao obraz bolje da je ostao u Romi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pola miliona plus dominaciju u Italiji i legitimnu šansu za Ligu prvaka ako zadrže Pogbu.Saurman je napisao/la:E moj Pjanke pišaj tog ublehaša koji ti je "sređivao" transfer u Juventus, prvo se morao odreći svog dijela od transfera a dobio platu astronomski 4,5 mil dok je u Romi imao 4 mil, za pola miliona prodao obraz bolje da je ostao u Romi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo dva igraca u Juventusu zaradjuje vise od Pjanica. Ako je planirao ici zaradjivati, onda je trebao u Kinu. I svakako zar nije sportski aspekt bitniji od plate?Saurman je napisao/la:E moj Pjanke pišaj tog ublehaša koji ti je "sređivao" transfer u Juventus, prvo se morao odreći svog dijela od transfera a dobio platu astronomski 4,5 mil dok je u Romi imao 4 mil, za pola miliona prodao obraz bolje da je ostao u Romi.
Neki moraju znati da u Italiji nema astronomskih plata niti preplaćivanja igrača (kada se kupuju), to je tamo koliko toliko realno.
Mislim da najplaćeniji igrač u Italiji ima oko 6,7 miliona godišnje a toliko je imao Džeko u City-u poređenja radi.
Tamam je to tako kako je @HankMoody napisao, iskorak što se tiče Italije (najveći mogući) a postoji mogućnost da to bude iskorak i u Europi al' zato se mora dosta stvari poklopiti.
Mislim da najplaćeniji igrač u Italiji ima oko 6,7 miliona godišnje a toliko je imao Džeko u City-u poređenja radi.
Tamam je to tako kako je @HankMoody napisao, iskorak što se tiče Italije (najveći mogući) a postoji mogućnost da to bude iskorak i u Europi al' zato se mora dosta stvari poklopiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Goalgetter je napisao/la:Samo dva igraca u Juventusu zaradjuje vise od Pjanica. Ako je planirao ici zaradjivati, onda je trebao u Kinu. I svakako zar nije sportski aspekt bitniji od plate?Saurman je napisao/la:E moj Pjanke pišaj tog ublehaša koji ti je "sređivao" transfer u Juventus, prvo se morao odreći svog dijela od transfera a dobio platu astronomski 4,5 mil dok je u Romi imao 4 mil, za pola miliona prodao obraz bolje da je ostao u Romi.
Može se i bez Kine se zaraditi dobra para ako imaš sposobnog menadžera.
HankMoody je napisao/la:Pola miliona plus dominaciju u Italiji i legitimnu šansu za Ligu prvaka ako zadrže Pogbu.Saurman je napisao/la:E moj Pjanke pišaj tog ublehaša koji ti je "sređivao" transfer u Juventus, prvo se morao odreći svog dijela od transfera a dobio platu astronomski 4,5 mil dok je u Romi imao 4 mil, za pola miliona prodao obraz bolje da je ostao u Romi.
Dominiraće u Italiji i tu se priča o dominaciji završava.
Sa Pogbom ili bez Juve teško može uzeti CL a koliko vodim Raiola lagano počeo pregovore sa Realom oko Pogbe.Ne možeš biti konkurentan u Evropi ako prodaješ svoje najbolje igrače Vidal,Pogba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JavierBosnia
- Kontakt:
Juve najbolja opcija. Zasto?
Zato sto je italijanski klub, a Pjana se vec navikao tamo, sto za zivot na terenu sto van njega. Prvenstveno na terenu poznaje ekipe, poznaje i Juve i protivnike, stil igre i mnogo lakse ce se prebaciti iz tima u tim.
Mozete samo zamisliti kakav bi bio to sok za njega preci u jednu englesku ili u jednu spansku ligu gdje je stil igre potpuno drugaciji.
Juve je najbolji klub u Italiji. Juve je medju top 5 klubova u evropi, ko to ima ispred, Bayern, Barca, Real, ko jos? Niko, Atletiko madrid, united, city, sve su to nekako klubovi u rangu sa juventusom. Sta hocete?
Zato sto je italijanski klub, a Pjana se vec navikao tamo, sto za zivot na terenu sto van njega. Prvenstveno na terenu poznaje ekipe, poznaje i Juve i protivnike, stil igre i mnogo lakse ce se prebaciti iz tima u tim.
Mozete samo zamisliti kakav bi bio to sok za njega preci u jednu englesku ili u jednu spansku ligu gdje je stil igre potpuno drugaciji.
Juve je najbolji klub u Italiji. Juve je medju top 5 klubova u evropi, ko to ima ispred, Bayern, Barca, Real, ko jos? Niko, Atletiko madrid, united, city, sve su to nekako klubovi u rangu sa juventusom. Sta hocete?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Pjanić je imao u Romi 3,2 miliona platu, ne 4