jeko četvrti?
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
trevor noah
Sad će počet ova dvojica. Napravili su odlično ovo u Cape Town-u, pravi show i dobar uvod u meč.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo mu malo obojio teren da se osjeća kao svoj na svom 
Ova dvojica se više ne ponavljaju, yebote kako smo sretni što živimo u eri ovakvih velikana

Ova dvojica se više ne ponavljaju, yebote kako smo sretni što živimo u eri ovakvih velikana

Da, to je i izjavio

Kaze Fed dobra stvar za mene u ovom meču je što nema opasnosti da me Rafa stigne u slemovima

A poslije izmedju redova reče da se već pomirio s time i da mu je zelja da do kraja karijere uzme još barem jedan Wimbledon

I ovo,
"Rafa told me today that he cried when I won my French Open in '09, he was so happy for me."

Ovo rivalstvo je baš nešto posebno kad je riječ o popularnosti, nevjerovatno koliko je sama pojava Fedala tenis kao sport izdigla na neki nebeski nivo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zato i kažem, vjerovatno najveće rivalstvo u tenisu što se tiče svega navedenog, jedan je bio šampion, Nadal došao kao taj " villain " međutim, obojica imaju svoje stilove, obojica imaju svoju magiju, Novakova nesreća je ta da su se ova dvojica susreli prije nego što je on postao ozbiljan teniser, jer ovo rivalstvo je bukvalno ostavilo u sjeni sve druge mečeve između Novaka-Rafe, Novaka-Federera, uvijek kad spomeneš da će igrati Federer i Nadal zna se da je to meč bukvalno koji je iznad svih ostalih (uz sav respekt prema Novaku), tako je jednostavno 

tek ovako kad se zaje.baju vidiš koliko oni ustvari dobro igraju taj tenis 

treba ovo racunati u H2H... 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos na sljaci....Uffff uzbudjen sam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nije ovo bila sljaka
Ovo malo da Rafu na fejk šljaci dobije 

Kako bih volio da Nadal i Federer nakon završetka karijere, igraju ovako rekreativne egzibicije širom svijeta, kako bi pare skupljali za fondacije. Ma ne moraju oni uopšte ni igrati, nek samo izađu ispred hiljade i hiljade ljudi i kažu rečenicu, dvije.
Kolike su ovo veličine ljudi moji, još će veći biti u penziji. Ali kad bi ovako godišnje odrađivali 10tak mečeva, dobiješ oko 30 miliona dolara za dobrobit čovječantva. Kako da ih ne voliš.
Kolike su ovo veličine ljudi moji, još će veći biti u penziji. Ali kad bi ovako godišnje odrađivali 10tak mečeva, dobiješ oko 30 miliona dolara za dobrobit čovječantva. Kako da ih ne voliš.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nije tesko vidit zasto Nolo vise ne voda tatu po turnirima haha
meni ih je sve trojice pun kur.ac, da oće više bogdo otići u penziju dosadili su i bogu i narodu
-
- Kontakt:
Da ga hoće iko pitati zašto ste bombardovani mrtve mu yebem odvrtani degen , da mu yebem ?
Patriota veliki , a Monako je srce Srbije ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Al najjace je sto daje ovakve izjave, vilanizira zapad i onda se pita zasto taj isti zapad ne klice njegovom sincekubombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 13:18Da ga hoće iko pitati zašto ste bombardovani mrtve mu yebem odvrtani degen , da mu yebem ?
Patriota veliki , a Monako je srce Srbije ...

-
- Kontakt:
Kakav debil , da ga hoće neko od novinara upitati kada Novak napuni 34 godine ZAŠTO JOŠ IGRA ?darker10 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 14:31Al najjace je sto daje ovakve izjave, vilanizira zapad i onda se pita zasto taj isti zapad ne klice njegovom sincekubombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 13:18Da ga hoće iko pitati zašto ste bombardovani mrtve mu yebem odvrtani degen , da mu yebem ?
Patriota veliki , a Monako je srce Srbije ...![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.