Druga liga,druga liga....salwio je napisao/la:Jeste da je prijateljska,ali kako ocekivati pobjede u ligi ako ovo ne mozemo dobit
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
vidi sad generala poslije bitke, niko se nije ni pocesao kad su otisli mace i mehremic, a sad opet pljuj upravu, kao vi prepoznali talente u njima...
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Ja ne znam kakvi su sada ovo dvostruki aršini
Pisalo se po ovoj temi nakon odlaska Mehremića da je kao igrač prosječan, čak šta više, loš lijevi bek, i da je
uprava upravu što ga se otarasila, sada kada je otišao, dao gol u pripremnoj utakmici, on valja, a izbor uprave
je bio kriv, i oni su levati što ne znaju talenta prepoznati.
Isti slučaj je bio i sa Mace - om, govorili su da je spor, i da kao takav ne može igrati u klubu kakav je Velež, a sada se priziva taj isti Mace.
Pitam se ... ko je ovdje lud, ako sam ja, ukažite mi gdje griješim, i rado ću priznati svoj poraz.
Pisalo se po ovoj temi nakon odlaska Mehremića da je kao igrač prosječan, čak šta više, loš lijevi bek, i da je
uprava upravu što ga se otarasila, sada kada je otišao, dao gol u pripremnoj utakmici, on valja, a izbor uprave
Isti slučaj je bio i sa Mace - om, govorili su da je spor, i da kao takav ne može igrati u klubu kakav je Velež, a sada se priziva taj isti Mace.
Pitam se ... ko je ovdje lud, ako sam ja, ukažite mi gdje griješim, i rado ću priznati svoj poraz.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa brate moj mehremic na terenu glumi da je bokser a ne igrac,svaku utakmicu sam primjetio da izbaci prsa i digne ramena kao da je dosao da boksuje a ne da igra fudbal,al sto se tice mace ne moze on bit u 1. postavi pored malog cemalovica,jer mirza je strasan igrac pa vi govrite sta hocete,ali povreda ga je zajebala pa nije igrao nekoliko zadnjih utakmica,a evo hvala Bogu opet se vratio na teren i nastavit ce tamo gdje je stao,a sto se tice mace,po meni on ima samo dobar vazdusni duel u svemu ostalom je za cistu 0,jer napadac treba da ima tehniku,brzinu,skok i jos mnogo toga,a od toga on ima samo skok,ko je god gledao utakmice veleza znat ce da sam upravu.SB90 je napisao/la:vidi sad generala poslije bitke, niko se nije ni pocesao kad su otisli mace i mehremic, a sad opet pljuj upravu, kao vi prepoznali talente u njima...
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 18 feb 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ja nikad nisam na Macu nista rekao, mali je talenat, po vasim pricama onda ni Bajevic nikad nebi uspio. Kad je tek pocinjao u Velezu nije znao hodati cijeli stadion mu se smijao i prozivali ga da je balerina. Samo je Velezu problam sto mu treninzi lice na termin u sjevernom, pa se onda cudimo sto nam propadaju djeca.zizu1991 je napisao/la:Ja ne znam kakvi su sada ovo dvostruki aršini
Nemas ti pojma ili nista nisi gledao, neka nama Pliske i zivio nam Vidic.. Tek ces da vidis igraca koji nezna da hoda i koji je spor.RodjeniiBrato je napisao/la:Pa brate moj mehremic na terenu glumi da je bokser a ne igrac,svaku utakmicu sam primjetio da izbaci prsa i digne ramena kao da je dosao da boksuje a ne da igra fudbal,al sto se tice mace ne moze on bit u 1. postavi pored malog cemalovica,jer mirza je strasan igrac pa vi govrite sta hocete,ali povreda ga je zajebala pa nije igrao nekoliko zadnjih utakmica,a evo hvala Bogu opet se vratio na teren i nastavit ce tamo gdje je stao,a sto se tice mace,po meni on ima samo dobar vazdusni duel u svemu ostalom je za cistu 0,jer napad treba da ima tehniku,brzinu,skok i jos mnogo toga,a od toga on ima samo skok,ko je god gledao utakmice veleza znat ce da sam upravu.SB90 je napisao/la:vidi sad generala poslije bitke, niko se nije ni pocesao kad su otisli mace i mehremic, a sad opet pljuj upravu, kao vi prepoznali talente u njima...
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 18 feb 2013, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
boli nas kitaRodjeniiBrato je napisao/la:Druga liga,druga liga....salwio je napisao/la:Jeste da je prijateljska,ali kako ocekivati pobjede u ligi ako ovo ne mozemo dobit
Sto se tice Mehremica i Mace,
Za Mehremica sam uvijek govorio da je nikakav igrac i uvijek cu govorit, a za Macea sam govorio da je solidan napadac.
Nadam se da ce napad procepit u ligi, ako vec mora ovako bolje da gube prijateljske nego u ligi, ne treba jos nista govorit bar dok ne prodju 2-3 ligaske utakmice.
Mehremić je po meni viđenom u Veležu bio katastrofa niti znanja niti volje nije pokazivao...zizu1991 je napisao/la:Ja ne znam kakvi su sada ovo dvostruki aršini
A za Mace-a i ranije sam već rekao momak nije dobio pravu šansu, odnosno nikakvu šansu, par minuta ovdje par minuta tamo, ništa se tu nije ni moglo zaključiti, po meni je po fizičkim predispozicijama momak imao prostora za napredak...
I nek nam je uvalio dva, nije mi krivo
NIkad od Mehremica igracan niti sportiste , glumac mozda al ovo prvo dvoje nikako.RodjeniiBrato je napisao/la:Pa brate moj mehremic na terenu glumi da je bokser a ne igrac,svaku utakmicu sam primjetio da izbaci prsa i digne ramena kao da je dosao da boksuje a ne da igra fudbal,al sto se tice mace ne moze on bit u 1. postavi pored malog cemalovica,jer mirza je strasan igrac pa vi govrite sta hocete,ali povreda ga je zajebala pa nije igrao nekoliko zadnjih utakmica,a evo hvala Bogu opet se vratio na teren i nastavit ce tamo gdje je stao,a sto se tice mace,po meni on ima samo dobar vazdusni duel u svemu ostalom je za cistu 0,jer napadac treba da ima tehniku,brzinu,skok i jos mnogo toga,a od toga on ima samo skok,ko je god gledao utakmice veleza znat ce da sam upravu.SB90 je napisao/la:vidi sad generala poslije bitke, niko se nije ni pocesao kad su otisli mace i mehremic, a sad opet pljuj upravu, kao vi prepoznali talente u njima...
Vidim raja donosi osude vec prije pocetka prvenstva na osnovu prijateljskih. prvenstvo je jedini merit.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ti generaliziraš, ja ne. Ja sam rekao pričalo se , tebe lično nisam prozvao, a ti si rekao vi ste pisali, i mene si svrstao među njih. Ja rijetko šta napišem na temi, jer se ne smatram dovoljno pametnim za sve ovo što se dešava oko Veleža da dam komentar.
Što se tiče organizacije omladinskog pogona, i njihovih treninga, tu je sve jasno, svi znamo kako se tamo radi.
Što se tiče organizacije omladinskog pogona, i njihovih treninga, tu je sve jasno, svi znamo kako se tamo radi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa taj mace sto ga vi hvalite toliko dok je bio u VELEZU jel ista uradio dobro,koliko je golova zabio,a klasicni je spic? Ma daj o cemu pricate... dao danas dva gola i vi govrite odmah talenet,jes kako nije,da je talenat otisao bih on negdje drugo nebi iso u drugu ligu bih,da je tako dobar prepoznao bih ga neko od ovih boljih ekipa makar iz PLBiH.Ne pricajte gluposti molim vasBliss je napisao/la:Ja nikad nisam na Macu nista rekao, mali je talenat, po vasim pricama onda ni Bajevic nikad nebi uspio. Kad je tek pocinjao u Velezu nije znao hodati cijeli stadion mu se smijao i prozivali ga da je balerina. Samo je Velezu problam sto mu treninzi lice na termin u sjevernom, pa se onda cudimo sto nam propadaju djeca.zizu1991 je napisao/la:Ja ne znam kakvi su sada ovo dvostruki aršini
Nemas ti pojma ili nista nisi gledaoRodjeniiBrato je napisao/la:Pa brate moj mehremic na terenu glumi da je bokser a ne igrac,svaku utakmicu sam primjetio da izbaci prsa i digne ramena kao da je dosao da boksuje a ne da igra fudbal,al sto se tice mace ne moze on bit u 1. postavi pored malog cemalovica,jer mirza je strasan igrac pa vi govrite sta hocete,ali povreda ga je zajebala pa nije igrao nekoliko zadnjih utakmica,a evo hvala Bogu opet se vratio na teren i nastavit ce tamo gdje je stao,a sto se tice mace,po meni on ima samo dobar vazdusni duel u svemu ostalom je za cistu 0,jer napad treba da ima tehniku,brzinu,skok i jos mnogo toga,a od toga on ima samo skok,ko je god gledao utakmice veleza znat ce da sam upravu.SB90 je napisao/la:vidi sad generala poslije bitke, niko se nije ni pocesao kad su otisli mace i mehremic, a sad opet pljuj upravu, kao vi prepoznali talente u njima...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Place mi se kad vidim gdje djeca treniraju.Jos kad padne kisa stadion vise lici na vaterpolo,nego na fudbalski teren.Umjesto da placemo za Macama,Mehremicima,bolje da skupljamo donaciju za umjetnu travu da djeca imaju gdje trenirati,jer ovako mnogi od njih odustaju ili bjeze u inozemstvo gdje ce bar imati normalne uslove.
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
ma nije odmah igracina ako je dao 1-2 gola.Mace po meni ima slifa ali mora da stekne rutinu i iskutstvo ,neka ga u Radnickom godinu-dvije i kad se ustali u prvom timu i pocne zabijati onda ga traziti nazad(ja vjerujem da moze postati solidan centarfor uz marljiv rad,gledo sam ga svaku utakmicu kad hje igro).Brine me samo ako su ga jednostavno **** iz kluba pa se nece htjeti vratiti.
Mehremic je druga prica on za odbrane nije definitivno,a moze se koristiti u napadu(na krilu) mada bi i on trebo u neki nizeligas da stekne malo iskustva(nece se naigrati ni u Olimpicu)
'
Sto se tice ove izgubljene utakmice,rekoh li ja juce ,da nas Rodjeni iz utakmice u utakmicu iznenadjuju, pa sto to ne bi i napravili ovaj put
Sve je ovo u redu sto Rahima kaze da ga ne brinu porazi da igramo dobro ali da fulamo iz izrazitih situacija ,ovo ,ono(nesto opravdano,vise neopravdano):? ,samo da ovako ne bude govorio isto kad (i ako) budemo zaredali sa porazima na pocetku proljecnog dijela.Iako su sve ovo porazi u pripremnim utakmicama ipak se neke od ovih utakmica moraju dobiti (pogotovu sa nizeligasima ili nekim manje rangiranim klubovima iz okruzenja),i zato opravdana zabrinutost Velezovih "pacenika"
FORZA RODJENI
'
Sto se tice ove izgubljene utakmice,rekoh li ja juce ,da nas Rodjeni iz utakmice u utakmicu iznenadjuju, pa sto to ne bi i napravili ovaj put
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ja sam isto ranije govorio da bi više volio da ispadnemo par godina u federalnu ali da napravimo parsalwio je napisao/la:Place mi se kad vidim gdje djeca treniraju.Jos kad padne kisa stadion vise lici na vaterpolo,nego na fudbalski teren.Umjesto da placemo za Macama,Mehremicima,bolje da skupljamo donaciju za umjetnu travu da djeca imaju gdje trenirati,jer ovako mnogi od njih odustaju ili bjeze u inozemstvo gdje ce bar imati normalne uslove.
terena za mlađe kategorije pa da tako s dobrim uslovima stvaramo igrače nego ovako, ondje gdje oni treniraju
ne može se ni prvenstvo u hrkljušu odigrati.
Primjer mi je Željo gdje se kroz par godina ulaganja u terene sve to isplatilo i rezultatima u PL i prodajom igrača u inostranstvo.
Daaanas je subota, danas igra Lukavac, hu-ha Lukavac..ostalo ko zna zna, jbg..ili je ustvari veoma malo ovih forumskih navijaca ikad posjetilo neku tekmu tamo gore? haha evo me isto Eda mocni, dje si ti u Nisu sedamdesetseste brato? 
Nemojte se sekirati. Ž
Nemojte se sekirati. Ž
Support Velez, It's logical! ★
A mozda on nije igracina neka, mozda mu vi niste davali dovoljno minuta, mozda je sve ovo sreca (al cisto sumnjam), mozda jest igrac dobar.Sve je to moguce
Vjerovatno ce bit dobar u federalnoj, sve ce vrijeme pokazat.Vi cete ga vjerovatno vratit ako bude dobar ove polusezone kod nas, jer momak voli Velez i jedva ceka sigurno opet poziv od kluba..
Nemojte se vi ljutit na nas
To sto pricate da je bolje ispast u nizi rang, pa znate kako vam je bilo prosli put kad ste ispali.Predugo vam je trebalo da se vratite, a ja sam siguran da jedan gigant poput Veleza ne moze ispast.Trebate pokrenut neku akciju sto se navijaca tice.Jer klub se najmanje bodri radi rezultata, mislim tako bi trebalo da bude, ali nije.Trebate poradit na infrastrukturi, i omladinskom pogonu (koji je jak) i onda za jedno 4-5 godina napravit ekipicu koja ce se borit za PL.
Sretno i hvala na prijateljsko.Pozdrav za Rodjene
Nemojte se vi ljutit na nas
Sretno i hvala na prijateljsko.Pozdrav za Rodjene
Ne budalite. Kakvo crno ispadanje? Ima ispod Veleza dosta zrelijih ekipa za ispadanje. Mislim ipak da na klupu treba doci neki "macan" koji ce sve ovo ustrojiti i dovesti u red. Ibri svaka cast, ali ova generacija treba bezobraznog sefa.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Raja prijateljske su tekme no sikirki prvenstvo je druga stvar
Ne mogu da vjerujem da neko može reći da je Mace talenat. Velež treba rasformirati ako budemo težili takvim znalcima. Više od pola ovih koje vidim da komentarišu, o situaciji i igri Veleža inače, znaju samo preko forumskih postova. Ne kukajte matere vam. Rezultati jesu zabrinjavajući, pa red bi bio da koju i pobjedu okusimo na pripremama ali glupo je pričati o smjeni trenera 15- tak dana prije početka drugog dijela sezone. Mislim da Ibro zna šta radi i šta hoće, u pojedinim momentima mogli smo vidjeti normalnu igru na terenu s mnogo razumnih dodavanja, akcija kakvu nismo možda poslije rata nikako imali a ne onu tipičnu premijerligašku udaranja i nabijanja pa šta bude. Znači postoji vizija a s ovim igračima ta će igra vjerovatno imati puno veći efekat nego u prvoj polusezoni samo ako igrači budu to htjeli svojim trudom i zalaganjem.
Uglavnom, strpljenja. Manite se naprdivanja i šuplje.
Uglavnom, strpljenja. Manite se naprdivanja i šuplje.
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 19 feb 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dovedite Husrefa i eto vam evrope 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Veliki je to stručnjak.Sarajlijc@ je napisao/la:Dovedite Husrefa i eto vam evrope
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.