FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prekidam te i demantujem, jer to sve vezano za pomenutog Avdukica, kao i ostavljanje igraca na klupi na zadnju utakmicu Slobode, nisam ja izmislio, to je javna tajna...to i po novinama pisu, tako decko, malo se informisi, pa onda nastaviti pisati postove...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
ALi evo, posto stvarno vidim da vas svaka cinjenica koju iznesem toliko boli, i znam da je istina bolna, zaista cu se potruditi da vise nista ne komentarisem na vasoj temi, jer svakako vasi moderatori samo cekaju da okinu nekoga, a zna se ko ce to biti, onaj ko im pise ono sto njima ne odgovara...ali isto tako i vi postupite, pa nas postedite debilnih komentara na nasoj temi, na kojoj ocito svi visite i informisete se...Pozdrav
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Paša na vašoj temi se nema šta komentarisati. A što se tiče moderacije, neke protekcije koju potenciraš, vjerujem da je sve po zaslugama. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Gigant je napisao/la:ALi evo, posto stvarno vidim da vas svaka cinjenica koju iznesem toliko boli, i znam da je istina bolna, zaista cu se potruditi da vise nista ne komentarisem na vasoj temi, jer svakako vasi moderatori samo cekaju da okinu nekoga, a zna se ko ce to biti, onaj ko im pise ono sto njima ne odgovara...ali isto tako i vi postupite, pa nas postedite debilnih komentara na nasoj temi, na kojoj ocito svi visite i informisete se...Pozdrav
mi smo mocni, vi niste! haj zdravo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Neki BI nesto da urade ali NE MOGU. Problem je sto ne shvataju da NE MOGU pa pokusavaju i dalje!
Kad bi sutra osvojili bod bio bih prezadovoljan ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
takodjerStole iz Bora je napisao/la:Neki BI nesto da urade ali NE MOGU. Problem je sto ne shvataju da NE MOGU pa pokusavaju i dalje!

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Kakav ba bod.NIje mi jasno cega se mi bojimo.Slobode.Jel to Sloboda jaca od Sirokog,Zrinjskog.Nije.Pa mi i njih nadigrasmo na strani.Rudar nije zijanio 3 godine kuci mi ga uzmemo.Sta sad Sloboda jaka ili nesto.3 bobe,iznenadjenje kola nerjeseno.Oni uzimaju na grubost i snagu a mi tu najaci.Pa sta rece onaj navijac Zrinjskog,igraci nam se odbijali od Zeljinu odbranu.
Posto sam ja ljubitelj zivotinja i u ovom slucaju su intelektualno superiornije od "njega", samim tim imaju vecu "vrijednost", ja bi radije da krepa komsija :mrgreen:da ponovim sta je davno miteran rekao:
"Dovidjenja drago sarajevo!"

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mene raduje cinjenica sto je trener slobode UVJEREN u pobjedu sutra. Uz sve nase adute, imamo dovoljno razloga da se nadamo uspjehu 

A fakat samo kod nas ima da tim koji je pred kraj sezone na 14.-om mjestu dočekuje lidera i da trener tog tima hladno obećava pobjedu bez pomisli na remi. To može biti jer:
a.) Njegovi igrači su kukavice koje samo smiju igrati na svom terenu kako treba, ohrabreni navijačima
b.) Očekuje od gostiju da budu sputani strahom od domaćih navijača
c.) a i b
d.) Oslanja se na svesrdnu sudijsku pomoć u premlaćivanju gostiju i utrpavanju bar jednog gola više
a.) Njegovi igrači su kukavice koje samo smiju igrati na svom terenu kako treba, ohrabreni navijačima
b.) Očekuje od gostiju da budu sputani strahom od domaćih navijača
c.) a i b
d.) Oslanja se na svesrdnu sudijsku pomoć u premlaćivanju gostiju i utrpavanju bar jednog gola više
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Seyo, šta misliš koliko će ljudi biti pred Vječnom u junu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nakon dvije godine bez pobjede u gostima uzimamo Celik na bilinom polju
nakon 10 godina uzimamo siroki u gostima
nakon sto vise od tri godine rudara niko nije pobjedio tamo, mi ih uzimamo
dakle pokazalo se da znamo igrati i sa jakim ekipama (siroki, zrinjski) ali i protiv tih "mesara" kako ih nazivaju....
sto se mene tice dosta bod jer ostaje bodovno ispred borca bez obzira kako oni igraju ali sasvim realno je da se nadamo i punom plijenu jer smi barem po meni blizi pobjedi nego oni
nakon 10 godina uzimamo siroki u gostima
nakon sto vise od tri godine rudara niko nije pobjedio tamo, mi ih uzimamo
dakle pokazalo se da znamo igrati i sa jakim ekipama (siroki, zrinjski) ali i protiv tih "mesara" kako ih nazivaju....
sto se mene tice dosta bod jer ostaje bodovno ispred borca bez obzira kako oni igraju ali sasvim realno je da se nadamo i punom plijenu jer smi barem po meni blizi pobjedi nego oni
-
- Kontakt:
Pitaj kolege cenu i Giganta!Virtu4l je napisao/la:Seyo, šta misliš koliko će ljudi biti pred Vječnom u junu?

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Sto camac rece, necemo tamo nego negdje gdje nas kitice nemogu kopirat 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Imal te utakmice na vidiku
Firma plaća skidanje 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Toga sam se ja prvi sjetio i napisao na forumuSeyo_TM je napisao/la:Sto camac rece, necemo tamo nego negdje gdje nas kitice nemogu kopirat

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nemoj te tako momci...ja hocu 3 boda i znam da ih mozemo dobiti, kad smo mogli uzeti siroki na Pecari, zasto da ne Slobodu, mi to mozemo i mi to hocemo aBdnedaTM87 je napisao/la:takodjerStole iz Bora je napisao/la:Neki BI nesto da urade ali NE MOGU. Problem je sto ne shvataju da NE MOGU pa pokusavaju i dalje!

mB!
ima li snimka utakmice????
ama sta ce vam cijela tekma a bila je ionako dva puta na vogosci a imate poduzu reportazu i stvarno dobru sa TVSA od 16 minuta i ovdje je vec dva puta postavljana...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
dobar im projekat a jos karte prodavaju pod sviječom u po bijela danaVirtu4l je napisao/la:'alo, projekat 2014, ishhh