Samo je teren dokaz. Zar nisu vise ovi pljuvaci naucili na primjerima Djordjevica i Jovica…..nedimmmm1337 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:09Ne treba nikog pljuvat pa ni ovog crnogorca svima im je teren jedini legitiman dokaz igrackih kvalitatakeli je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:08Zato i kazem djeluje dobar ali ne treba od nikoga ocekivati ni dobro ni lose pa cemo vidjeti sve kad pocnu utakmice.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:07![]()
Kad mu se pogleda statiskitka u zadnjim tekmama izgleda da fino kod Holandjanina za nadat se da ce i ovde dosta toga pokazati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
takav imam osjecaj ko da nam golmani svaki put debituju u evropikeli je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:43Bas je u trnavi dobar bioBegovicRamiz je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:30Rockov je ekspert za evrope
za ligu cemo nesto smisliti
imam traume od bravura Ostrakovica, Kanurica i Rockova
od Bandovica imam jos posljedice
-
- Kontakt:
Vanja brate valjda nece eksperiment opet sa Rockovom

Ne bi trebalo...pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 jun 2025, 18:15Vanja brate valjda nece eksperiment opet sa Rockovom![]()
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako se ne dovede, onda ici sa Mehicem, kad je vec kocka u pitanju….
-
- Kontakt:
Gdje nam je brat @zuti zna li sta oko prenosa pripremnih ?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo da opet ne gledamo Rockove plivacke avanture u petercu..
Fascinantno je koliko je očajan ovaj PDF postao. Neko napiše da očekuje Rockova na golu, a onda dođe deset likova, upeca se na to i pljuje, kuka, diskutuje o tome kako nam treba novi golman...
Je li neko fakat misli da su Zekić i ljudi zaduženi za igrače glupi? Je li fakat mislite da neko planira da nam Rockov bude prvi golman? Bože sačuvaj...
Jasno mi je da ima previše ubačenih elemenata koji su tu samo da pljuju i ubacuju negativu, ali ima i normalne raje koja gubi kompas.
Je li neko fakat misli da su Zekić i ljudi zaduženi za igrače glupi? Je li fakat mislite da neko planira da nam Rockov bude prvi golman? Bože sačuvaj...
Jasno mi je da ima previše ubačenih elemenata koji su tu samo da pljuju i ubacuju negativu, ali ima i normalne raje koja gubi kompas.
Vukotic bi bio kapitalac u vezi. 87 utakmica u prvoj ligi Portugala, u zadnje 4 sezone.
-
- Kontakt:
Zekić nije glup,ali je u više navrata rekao da on nije taj koji dovodi igrače.A oni koji dovode jesu glupi čim svaki prelazni rok kamionima odlaze i dolaze.ebi46 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 18:57Fascinantno je koliko je očajan ovaj PDF postao. Neko napiše da očekuje Rockova na golu, a onda dođe deset likova, upeca se na to i pljuje, kuka, diskutuje o tome kako nam treba novi golman...
Mehića gurati, nek bude naš ovosezonski eksponat sigurno da će donijeti velike pare, ako ne poslati ga u Hadžiće da se malo navikne na seniorski fudbal. Ako su istine da ga prati Sevilla i ostali klubovi onda se sigurno radi o dobrom golmanu sa velikom budućnosti.
-
- Kontakt:
To ebi legendo nek si napiso, ne bismo znali kako bismo majke mi da nije tebe….ebi46 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 18:57Fascinantno je koliko je očajan ovaj PDF postao. Neko napiše da očekuje Rockova na golu, a onda dođe deset likova, upeca se na to i pljuje, kuka, diskutuje o tome kako nam treba novi golman...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Doći će golman i to jako brzo.
Šta vam je sa tolikom negativom ljudi dragi, opustite se.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Haman da je proljetni vrbopuc otišao u pogrešnom smjeruGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 19:42Doći će golman i to jako brzo.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Pročitao Niho Mujakic imao u partizanu 40 000 eura mjesečnu platu . A mi ovdje razglabamo da nam je top igrace za 10 000 mjesečno.
A mi smo dobri sa kockanjem da dijete ni krivo ni duzno,ubacimo u vatru da bude na streljani na golu,da mu ogadimo fudbal da prekine to i posveti se fakultetu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 jun 2025, 18:39Ako se ne dovede, onda ici sa Mehicem, kad je vec kocka u pitanju….

Sto je najtuznije on nije ni t od top igracabordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2025, 20:36Pročitao Niho Mujakic imao u partizanu 40 000 eura mjesečnu platu . A mi ovdje razglabamo da nam je top igrace za 10 000 mjesečno.
-
- Kontakt:
E zamisli mi damo 40000eur igracu koji ko Mujakic tamo igra. Pa ovdje bi se pojavilo stotine mirzateleta i ostalih antikloceva itd itd.keli je napisao/la: ↑22 jun 2025, 20:51Sto je najtuznije on nije ni t od top igracabordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2025, 20:36Pročitao Niho Mujakic imao u partizanu 40 000 eura mjesečnu platu . A mi ovdje razglabamo da nam je top igrace za 10 000 mjesečno.
Ja vjerujem u ZZ jako sam miran. Eto i ako kaze da ce Rockov na jedinicu, ja cu reci ok. No sikiriki
- ErosViverosViv
- Kontakt:
da grmi cijeli stadion j3bi krajovu Sarajvo