Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 09 maj 2025, 14:41

Kada se gledaju pojedinačne stavke Velež je najmanje zaradio od članarina - 71.451, a najviše iz budžeta - 4.282.057 KM

😭🤣😂🤣🤣😭😭😭😭😭😂🤣🤣😭😭

Ovo je jace i od Pitara

Cuj zaradili iz budžeta 4.282.057 KM

Kakve budale ovo pišu
Šta je ovo ovako

Jaoooo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 maj 2025, 14:47

Virtu4l je napisao/la:
09 maj 2025, 14:36
Bravo za Klix, neka svi vide ovu bruku i sramotu. :bih:

slika

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zrinj ... /250509071
Ispade Zrinjski ubjedljivo najvece patriote ove drzave.
Zanimljivo :hmmmmm:

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 09 maj 2025, 14:48

svemalim1 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:39
zivimo u zemlji gdje ljudi trenutno vrse drzavni udar bez ikakvih pravnih posljedica.

samo budala moze sve placati i prijavljivati u takvoj zemlji. mi i zrinjski smo budale, a mirvic pametan covjek.
Niste budale ni vi ni Zrinjski nego se finansirate na takav nacin da vam je jako tesko nesto sakriti od porezne. Rado bi vi da mozete. Nadjite i vi investitora iz Amerike i moci cete raditi ovo sto Sarajevo radi.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 09 maj 2025, 14:50

svrakino1921 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:41
Kada se gledaju pojedinačne stavke Velež je najmanje zaradio od članarina - 71.451, a najviše iz budžeta - 4.282.057 KM

😭🤣😂🤣🤣😭😭😭😭😭😂🤣🤣😭😭

Ovo je jace i od Pitara

Cuj zaradili iz budžeta 4.282.057 KM

Kakve budale ovo pišu
Šta je ovo ovako

Jaoooo
Pa to je sto se stadion gradi a drzava pomogla.. Sve to ide u budžet :bih:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 maj 2025, 14:51

A molim vas sto ste zanemaruje stavka ostali rashodi u kojima Sarajevo ima 3.3 miliona a Željezničar 90 k a tu mogu biti bonusi na platu najnormalnije recimo.

Ili sto ne gledamo finansijski imovinu gdje željezničar ima 300 hiljada a Sarajevo 6.5 miliona

Za nepismene : * Finansijska imovina predstavlja imovinu koja ima novčanu vrednost i koja se može lako pretvoriti u gotovinu ili koristi se za ostvarivanje budućih novčanih tokova.

Stvarno je izvještaj Sarajeva pokazatelj o veoma stabilnom klubu a izvještaj Željezničara je pokazatelj da ako ne prodaju Jabbeea za 2-3 miliona eura da će morati stavit sve pod hipoteku Ko imalo se razumije i u jednu stavku. Oni u klubu imaju para dovoljno za 1 mjesec poslovanja i manje od tog i dužni još 10 miliona maraka. I opet pričamo o finansijama, smiješno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 maj 2025, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 maj 2025, 14:52

let3 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:47
Virtu4l je napisao/la:
09 maj 2025, 14:36
Bravo za Klix, neka svi vide ovu bruku i sramotu. :bih:

slika

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zrinj ... /250509071
Ispade Zrinjski ubjedljivo najvece patriote ove drzave.
Zanimljivo :hmmmmm:
To i jeste tako, ali u totalno pomahnitaloj glavi retardiranog Virtuala. :rol:

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 09 maj 2025, 14:53

jurisicduska je napisao/la:
09 maj 2025, 14:51
A molim vas sto ste zanemaruje stavka ostali rashodi u kojima Sarajevo ima 3.3 miliona a Željezničar 90 k a tu mogu biti bonusi na platu najnormalnije recimo.

Ili sto ne gledamo finansijski imovinu gdje željezničar ima 300 hiljada a Sarajevo 6.5 miliona

Za nepismene : * Finansijska imovina predstavlja imovinu koja ima novčanu vrednost i koja se može lako pretvoriti u gotovinu ili koristi se za ostvarivanje budućih novčanih tokova.

Stvarno je izvještaj Sarajeva pokazatelj o veoma stabilnom klubu a izvještaj Željezničara je pokazatelj da ako ne prodaju Jabbeea za 2-3 miliona eura da će morati stavit sve pod hipoteku Ko imalo se razumije i u jednu stavku.
cuj ovog intelektualca 😂

kakve veze imaju rashodi sa izbjegavanjem placanja poreza?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 maj 2025, 14:55

let3 je napisao/la:
Dodik radi na politickom planu, razvaljuje sistematski drzavu, podriva, unistava - i dok on to radi, ovi nasi pro-bih politicari se svađaju međusobno, prepucavaju, vrijeđaju. Dodik se smije budalama.

Isto to radi njegov sestric Vico, copy-paste, on je zaduzen od ujaka da razvali bh fudbal i zasad radi punom parom na tome, sveo ga je na niske grane, najkorumpiranija liga na svijetu - i dok on to radi, ovdje se međusobno glođemo, smijemo se jedni drugima ko je neuspjesniji, ko je zaduzeniji, ko vise placa poreze itd. Vico se kida od smijeha budalama.

I dobro je napisao mosarajvoso83, poprilicno glup narod :( :oops: nema drugog objasnjena.
Ovdje samo par, nazovimo ih "navijača", s vaše strane (znamo i ti i ja na koga mislim) poteže te glupe priče koliko je Mirvić para potrošio tj. koliko para je zakinuo državu. Ne vidim da je iko s naše strane započeo tu temu? Ono što vidim jeste da, naši navijači, odgovaraju tim imbecilima (da, vrijeđam ih, jer nisu bolje ni zaslužili) koji od 30 i kusur hiljada postova imaju jedno 90% o FK Sarajevo.

Prvo su se uhvatili za bilbord (koji opet niko od naših navijača nije uopšte ni doživio koliko su neki "vaši"), pa su se sad uhvatili izvještaja i šatro "patriotizma".

Treba samo realno pisati. Upravu si i ti a upravu je i @mosarajvosa. Glupani (većinom s vaše strane Miljacke). :bih:
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 09 maj 2025, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 09 maj 2025, 14:56

IMResurrected je napisao/la:
09 maj 2025, 14:48
svemalim1 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:39
zivimo u zemlji gdje ljudi trenutno vrse drzavni udar bez ikakvih pravnih posljedica.

samo budala moze sve placati i prijavljivati u takvoj zemlji. mi i zrinjski smo budale, a mirvic pametan covjek.
Niste budale ni vi ni Zrinjski nego se finansirate na takav nacin da vam je jako tesko nesto sakriti od porezne. Rado bi vi da mozete. Nadjite i vi investitora iz Amerike i moci cete raditi ovo sto Sarajevo radi.
to je najmanji problem. koverte, kes i sve rijeseno. kad bi htjeli. a ne radimo to jer smo budale, i mi i zrinjski.

mirvic nije budala. on je pragmatican covjek iz svijeta biznisa. zna dobro u kakvu je drzavu dosao da ulaze. ne postoji biznismen na svijetu koji ce odbiti da placa manje poreza ako ima nacin. ja mirvica nista ne krivim niti mu zamjeram.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 maj 2025, 14:56

Pendulum je napisao/la:
09 maj 2025, 14:55
let3 je napisao/la:
Dodik radi na politickom planu, razvaljuje sistematski drzavu, podriva, unistava - i dok on to radi, ovi nasi pro-bih politicari se svađaju međusobno, prepucavaju, vrijeđaju. Dodik se smije budalama.

Isto to radi njegov sestric Vico, copy-paste, on je zaduzen od ujaka da razvali bh fudbal i zasad radi punom parom na tome, sveo ga je na niske grane, najkorumpiranija liga na svijetu - i dok on to radi, ovdje se međusobno glođemo, smijemo se jedni drugima ko je neuspjesniji, ko je zaduzeniji, ko vise placa poreze itd. Vico se kida od smijeha budalama.

I dobro je napisao mosarajvoso83, poprilicno glup narod :( :oops: nema drugog objasnjena.
Ovdje samo par, nazovimo ih "navijača", s vaše strane (znamo i ti i ja na koga mislim) poteže te glupe priče koliko je Mirvić para potrošio tj. koliko para je zakinuo državu. Ne vidim da je iko s naše strane započeo tu temu? Ono što vidim jeste da, naši navijači, odgovaraju tim imbecilima (da, vrijeđam ih, jer nisu bolje ni zaslužili) koji od 30 i kusur hiljada postova imaju jedno 90% o FK Sarajevo.

Prvo su se uhvatili za bilbord (koji opet niko od naših navijača nije uopšte ni doživio koliko su neki "vaši), pa su se sad uhvatili izvještaja i šatro "patriotizma".

Treba samo realno pisati. Upravu si i ti a upravu je i @mosarajvosa. Glupani (većinom s vaše strane Miljacke). :bih:

eee baa, nisu stavili ruku na srce pri intoniranju himne. Kad su se izblamirali, samo su nastavili dalje s drugim temama..

joj kako ih muka zdere.. do srijede tik - tak.. :kafa:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 maj 2025, 14:57

Tempero je napisao/la:
09 maj 2025, 14:53
jurisicduska je napisao/la:
09 maj 2025, 14:51

Stvarno je izvještaj Sarajeva pokazatelj o veoma stabilnom klubu a izvještaj Željezničara je pokazatelj da ako ne prodaju Jabbeea za 2-3 miliona eura da će morati stavit sve pod hipoteku Ko imalo se razumije i u jednu stavku.
cuj ovog intelektualca 😂

kakve veze imaju rashodi sa izbjegavanjem placanja poreza?
O kakvim rashodima pričaš ? Plata je rashod također, ostali rashodi mogu biti bonusi na tu platu. Bonus na platu je oporeziv kao i sama Plata. Ista pravila vaze. U prevodu na ovaj iznos ostali rashodi je placen porez. Mislim hajd se malo smiri s tim čuj ovog intelektualca bezveze mi da te vrijeđam. Normalno ti iznosim argumente da je na ova 3.3 miliona ostalih rashoda sto su vjerovatno bonusi isplaćen porez kao i na onu stavku naknada za plate.

U prevodu platili smo porez i za to. Dakle nasi ukupni troškovi za Plate vjerovatno zbog stimulativnih ugovora i rata koje dobijaju svaka 3 mjeseca sto se racuna Ko ostali rashod jer je bonus smo potrošili 3.3 miliona. Treba napomenuti da smo i prošle godine na toj stavci imali 5.5 miliona u šta je također uračunat porez.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 maj 2025, 15:01, ukupno mijenjano 4 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 09 maj 2025, 14:58

Ima posla za inspekcije, kadli tadli..

:salut:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 maj 2025, 14:58

E da, zaboravio sam i tu ruku na prsima.

Puna usta FK Sarajevo (i svega što se tiče istog) a o klubu za kojeg navodno navijaju, ni mukajet. :damn:

PS. I opet, po ko zna koji put, uzdižu se kamenjari i kako oni "posluju" - isti oni kamenjari koji su klubu za koji navodno navijaju UKRALI titulu 2017/18.

Opsesija.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 09 maj 2025, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 09 maj 2025, 14:59

Kakva opsesija da se i finansijski izvjestaj prati. Sta im Sarajevo radi :crazy:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 maj 2025, 15:06

Opsesija je dostigla vrhunac jer i na svojoj temi pišu o poslovanju FK Sarajevo.

Volimo fudbal a posebno volimo Predsjednika Mirvića! :ljepota:
Obrišite se oko usta koliko pjenite, neugodno je. :yawn:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 maj 2025, 15:07

Pendulum je napisao/la:
09 maj 2025, 14:55

Prvo su se uhvatili za bilbord (koji opet niko od naših navijača nije uopšte ni doživio koliko su neki "vaši"), pa su se sad uhvatili izvještaja i šatro "patriotizma".
A za šta će drugo jadnici? :lol:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 09 maj 2025, 15:07

Virti je Bajram danas, ako ista voli citati to su finansijski izvjestaji. Uzivaj kralju. Koliko smo duzni, jesi sabr'o? :mrgreen:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 maj 2025, 15:09

Fakticki su navijaci Sarajeva najveci mitomani. Da je Igman iz Konjica ili Radnik iz Bijeljine isto tako prikazao izvjestaj, a da su realno imali dosta skuplji igracki kadar nego sto se prikazuje, isto bi se pisalo. Sarajevo kao Sarajevo nije bitno, nego to sto nije fer konkurencija prema drugim klubovima koji se takmice.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 maj 2025, 15:15

Bumbaclat je napisao/la:
09 maj 2025, 14:33
mosarajvosa83 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:32
let3 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:27

Previse se ovdje sere o porezima i nekom patriotizmu, a najmanje o fudbalu.
Puna nam usta patriotizma, dok Dodikov sestric nam vodi fudbal u propast.
Glup narod,bave se svim stvarima osim onih stvari koje su bitne i presudne. Hebo to sto je od nasih para uzeo milione za ova nakardne terene.
Zakida i Mirvah drzavu za milione, hajmo se malo time baviti.
Zasto i kako,ko dozvaljava zeljkanu da 30 godina dug7je drzavi bez ikakv8h posljedica? Bilo je i to javno da Sarajevo sve obaveze prema drzavi servisira i pohvalili su nas,ko i zasto ne ugasi zeljkana duznika drzave vjecnog to je pitanje. Veliko Sarajevo isplatilo dug od 3 mil prema drzavi,veliki naklon tako se postuje drzava a ne da uzimaju na pomozi ba. Inace prijavi Mirvu,trn u oku svih plavih pacenika koji mole da ih neko preuzme evo godinama.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 maj 2025, 15:15

Što se ne komentariše tj piše, računa, poteže priča o "patriotizmu" o Veležovom npr finansijskom izvještaju? Malo ti smrdi ta priča, jarane.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.