Kakva smijurija od "navijaca"..
Mozete ba sve ismijati, ako ce cam dusa biti na mjestu...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti si najveci navijac sarajevaZip je napisao/la:Izgleda sto vise popljujes to si veci navijac u ocima pojedinim
Mozete ba sve ismijati, ako ce cam dusa biti na mjestu...
Ma sto vise zazmiris i zabijes glavu u pijesak ko noj, to si veci navijac FK Sarajeva.. Ili ipak veca budala, jedno od to dvoje..ALADINN je napisao/la:Ti si najveci navijac sarajevaZip je napisao/la:Izgleda sto vise popljujes to si veci navijac u ocima pojedinim
Mozete ba sve ismijati, ako ce cam dusa biti na mjestu...![]()
![]()
![]()
![]()
Istina je negdje izmedju, kako se kaze, jel, vise polulijevo[/quote]belosevic28 je napisao/la:Ma sto vise zazmiris i zabijes glavu u pijesak ko noj, to si veci navijac FK Sarajeva.. Ili ipak veca budala, jedno od to dvoje..
Ne kontam sta pokusavas reci,i mi cemo kad se zavrsi imati nesto tako.Ne kontam,pogledaj gdje si prije treniro i 70 godina nisi imao svoje mjesto za trening ni prvi tim ni ostale selekcije, sad imas 3 izvanredna terena i ti se nesto zalis.Kamp je u u fazi izgradnje i napravljeni su tereni i svlacionice koje se koriste dok se ne zavrsi.Gradi se u nekoliko faza kako je i najavljeno.Imas sve potrebno u njemu za treniranje .Znam da je furka kritikovati i srati ali cinjenice su da svjetski izgledamo ,uoci razliku(ljudi brzo zaboravljaju ,gdje smo i sta smo bili)pasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
Ovako to majstore izgleda, napravise ga ljudi za 4 mil €, mogli smo i mi do sad sloziti ces se?
http://fkvardar.mk/en/trening-kamp
Da sve stoji sad kakva je situacija te legende trebaju Sarajevu al na koji nacin recimo da Hadzibegic i Pasic budu predsjednik i direktor ??? prvo pitanje zele li to a drugo ima li uopste mogucnosti da ih postavimo na to mjesto .koga se pita ?ALADINN je napisao/la:Gle sviju ti oni pisu kaNp![]()
![]()
O jbt ko sve daje misljenja na ovom formu, fakat svasta trpi.
Hoces da damo rijesenje!? Pa pise se vec pola godine! Jesi zaostao ili sta?
Ovi ljudi (krmad) nek odu l, svi! Od lafo skauta do ovog krmka na mom avataru!
Oni nek odu i nek se zaposle ljudi iz fudbala, legende kluba, a ne Pelaci i pi*ke materine! Pricano je bar hiljadu puta, ne znam sto ti ja opet ponavljam...
taj vardar da valja igro bi za naspasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
Ovako to majstore izgleda, napravise ga ljudi za 4 mil €, mogli smo i mi do sad sloziti ces se?
Ovo je odlicno. Bez obzira na njihov ili nas teren ili "kamp" ipak mi nikad nije bilo jasno kako mozes trenirati redovno, nekad po dva puta a da centarsut bude nesto sto ne ide i ne ide.TobeYarabi je napisao/la:taj vardar da valja igro bi za naspasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
Majkle maca popapala jezik ili sta ???????ALADINN je napisao/la:Pa hajde majkle kad sve znas i u sve se razumijes kazi nam kad to pocinje sljedece faza gradnje kaNpa?
Trenutno korisnika/ca: 061657451, mnon46, MSOZ101, napoleon72, PeppermintSA, rimljanin90, ubipara, Vanja8 i 94 gosta.