RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nije jel? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
niko od nas nije stručnjak koji je kompetentan da kaže da je neko talenat ili nije. svako može imati samo svoje mišljenje. ja mislim da je mace talenat koji je neškolovan jer nije prošao fudbalsku abecedu. mehremić je igrao toplo-hladno. lani je kad je počeo igrati bio dobar, ali smo ove sezone preko njega primili brat bratu pet golova.
Nije.Sarajlijc@ je napisao/la:Nije jel?
Mace može samo glavom dati gol, a nešto ih se nije nadavao dok je u nas bio. Uglavnom, Mace nije sljedeći Džeko, nema potrebe za žaljenjem što je otišao.kerzen je napisao/la:niko od nas nije stručnjak koji je kompetentan da kaže da je neko talenat ili nije. svako može imati samo svoje mišljenje. ja mislim da je mace talenat koji je neškolovan jer nije prošao fudbalsku abecedu. mehremić je igrao toplo-hladno. lani je kad je počeo igrati bio dobar, ali smo ove sezone preko njega primili brat bratu pet golova.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Muka mi je od ovakvih komentara i ovog od taninog rezima novonastalog mentaliteta:(((((Alen81 je napisao/la:Raja prijateljske su tekme no sikirki prvenstvo je druga stvar
Mrzim poraze, mrzim tanu i upravu jer veze s vezom nemaju, mrzim sve ove kojim je svejedno sto izgubismo 6-7 od mogucih 10 ,prijateljskih'....
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Strpljenja za sta??? Jel o istom strpljenju govorimo?Goodison je napisao/la:
Uglavnom, strpljenja. Manite se naprdivanja i šuplje.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Stavi oko sebe dinamita, otiđi u Upravu i digni sve u zrak.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
u pravu su nemaju želja ni ambicija za boljim, kakav domaćin takva i kuća. Nešto neštima između uprave i igrača. Daj bože da nisam upravu.nem73 je napisao/la:Muka mi je od ovakvih komentara i ovog od taninog rezima novonastalog mentaliteta:(((((Alen81 je napisao/la:Raja prijateljske su tekme no sikirki prvenstvo je druga stvar
Mrzim poraze, mrzim tanu i upravu jer veze s vezom nemaju, mrzim sve ove kojim je svejedno sto izgubismo 6-7 od mogucih 10 ,prijateljskih'....![]()
zato i jesmo u **** pali jer nemamo ni zelja ni ambicija za boljim....pretvorili smo se u seoski klub skromnih ambicijaa sa kojim se mogu igrati klubovi poput rudara, goska, kozare itd itd.... **** vas da vas **** takav Velez!!!!!
Dug po osnovu poreza u FBiH na dan 31.12.2012.
Klub/Glavnica/Kamata/Ukupna iznos na dan 31.12.2012.
927 UG FK "VELEŽ" MOSTAR 99.535,89 - 33.417,13 - 132.953,02
sva sreća pa nismo u milionskim dugovima kao neki....
Klub/Glavnica/Kamata/Ukupna iznos na dan 31.12.2012.
927 UG FK "VELEŽ" MOSTAR 99.535,89 - 33.417,13 - 132.953,02
sva sreća pa nismo u milionskim dugovima kao neki....
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Evo nesto sto nisam mogao da odolim ali ipak vam dajem link da pogledate!!!
E ovo je veliki Velez!!!
A cujte na pocetku koliko je bilo gledalaca!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ova danasnja liga izgleda bijedno i smijesno poslije ovakog izvjestaja !!!
E ovo je veliki Velez!!!
Kako ova danasnja liga izgleda bijedno i smijesno poslije ovakog izvjestaja !!!
uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultatBijeljina055 je napisao/la:Evo nesto sto nisam mogao da odolim ali ipak vam dajem link da pogledate!!!
E ovo je veliki Velez!!!
Kako ovo sada izgleda bijedno!!!
Samo sta je najbolje viditi sa ovog videa.Pored toga da je bilo samo
P.S.Tada je velez bio veliki klub,ali i CZ isto tako jos veci,to jest bila je u rangu danasnjih najvecih klubova u Evropi.Danas ni Velez ni CZ a ni ostali klubovi bivse YU(sem mozda Maribora) nisu ni sjena onih klubova kakvi su nekad bili.(najvise zbog ekonomske situacije ali i zbog bezvlasca i korupcije)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Meni jos u glavi poster iz Tempa(onaj u sredini), Kodro,Kajtaz,Tuce!!!rodjak je napisao/la:uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultatBijeljina055 je napisao/la:Evo nesto sto nisam mogao da odolim ali ipak vam dajem link da pogledate!!!
E ovo je veliki Velez!!!
Kako ovo sada izgleda bijedno!!!![]()
,prokockali 0:2 + penal,dobro se sjecam ove utakmice,pratio sam radio prenos i znam tacno sa kim sam sluso i gdje(ko da je juce bilo)
Samo sta je najbolje viditi sa ovog videa.Pored toga da je bilo samo30 000 gledalaca na utakmici,lijepo je vidjeti posteno(i hrabro) sudjenje sudije Roganovica(iz tada Titograda).Smjelost je bilo velikoj C.Zvezdi suditi penal u sred BG kod rezultata 0:2 i plus sto taj prekrsaj nije bio toliko ocigledan za penala(mogao je ciste duse i da ne dosudi niko se ne bi bunio).Ovakve sudije hocu da vidim i u nasoj PL .
P.S.Tada je velez bio veliki klub,ali i CZ isto tako jos veci,to jest bila je u rangu danasnjih najvecih klubova u Evropi.Danas ni Velez ni CZ a ni ostali klubovi bivse YU(sem mozda Maribora) nisu ni sjena onih klubova kakvi su nekad bili.(najvise zbog ekonomske situacije ali i zbog bezvlasca i korupcije)
FORZA VELEZ
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!!
nema novina tada koji nisu izdavali postere Velezovih igraca,uglavnom navalnog trija pod nazivom YU-KA-TU Juric-Kajtaz-Tuce (prije je bio poznatiji trio kao sto vjerovatno znas BMW)Ovo sto si ti naveo Kodro-Kajtaz-Tuce (ja se ne sjecam)vjerovatno si ti malo pomjeso pa si ubacio Kodru umjesto P.Jurica jer su vecinom bili posteri YU-KA-TU trioBijeljina055 je napisao/la:Meni jos u glavi poster iz Tempa(onaj u sredini), Kodro,Kajtaz,Tuce!!!rodjak je napisao/la:uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultatBijeljina055 je napisao/la:Evo nesto sto nisam mogao da odolim ali ipak vam dajem link da pogledate!!!
E ovo je veliki Velez!!!
Kako ovo sada izgleda bijedno!!!![]()
,prokockali 0:2 + penal,dobro se sjecam ove utakmice,pratio sam radio prenos i znam tacno sa kim sam sluso i gdje(ko da je juce bilo)
Samo sta je najbolje viditi sa ovog videa.Pored toga da je bilo samo30 000 gledalaca na utakmici,lijepo je vidjeti posteno(i hrabro) sudjenje sudije Roganovica(iz tada Titograda).Smjelost je bilo velikoj C.Zvezdi suditi penal u sred BG kod rezultata 0:2 i plus sto taj prekrsaj nije bio toliko ocigledan za penala(mogao je ciste duse i da ne dosudi niko se ne bi bunio).Ovakve sudije hocu da vidim i u nasoj PL .
FORZA VELEZ
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!!
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Baš htio da pitam otkud u plavim dresovima... ali vjerovatno zbog Zvezdinih dresova, ne bi odgovarali ni crveni a ni bijeli, pa je trebala neka neutralna... 
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
Bijeljina055
- Kontakt:
uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultat
30 000 gledalaca na utakmici,lijepo je vidjeti posteno(i hrabro) sudjenje sudije Roganovica(iz tada Titograda).Smjelost je bilo velikoj C.Zvezdi suditi penal u sred BG kod rezultata 0:2 i plus sto taj prekrsaj nije bio toliko ocigledan za penala(mogao je ciste duse i da ne dosudi niko se ne bi bunio).Ovakve sudije hocu da vidim i u nasoj PL .
FORZA VELEZ[/quote]
Meni jos u glavi poster iz Tempa(onaj u sredini), Kodro,Kajtaz,Tuce!!!
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!![/quote]
nema novina tada koji nisu izdavali postere Velezovih igraca,uglavnom navalnog trija pod nazivom YU-KA-TU Juric-Kajtaz-Tuce (prije je bio poznatiji trio kao sto vjerovatno znas BMW)Ovo sto si ti naveo Kodro-Kajtaz-Tuce (ja se ne sjecam)vjerovatno si ti malo pomjeso pa si ubacio Kodru umjesto P.Jurica jer su vecinom bili posteri YU-KA-TU trio
.Tuce je poslije ove utakmice izasao na prvoj strani dosta BG novina(u ovome plavom zvezdinom dresu)gdje su ga novinari odmah bili "preselili" u CZ.Velez na ovoj utakmici i prvi i posljednji put nastupo u plavim dresovioma(koliko ja znam i sjecam se)[/quote]
U pravu si P.Juric!!Hvala na ispravci!!!
FORZA VELEZ[/quote]
Meni jos u glavi poster iz Tempa(onaj u sredini), Kodro,Kajtaz,Tuce!!!
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!![/quote]
nema novina tada koji nisu izdavali postere Velezovih igraca,uglavnom navalnog trija pod nazivom YU-KA-TU Juric-Kajtaz-Tuce (prije je bio poznatiji trio kao sto vjerovatno znas BMW)Ovo sto si ti naveo Kodro-Kajtaz-Tuce (ja se ne sjecam)vjerovatno si ti malo pomjeso pa si ubacio Kodru umjesto P.Jurica jer su vecinom bili posteri YU-KA-TU trio
U pravu si P.Juric!!Hvala na ispravci!!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
daj nam radanovce da se igramo...
- Armageddon2012
- Kontakt:
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Bit ce nama jos jedan poraz u nizukerzen je napisao/la:daj nam radanovce da se igramo...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Mislim da je vrijeme da Ibro odigra utakmicu sa sastavom sa kojim misli poceti 16.kolo... Dosta je vise mjenjanja igraca na poluvremenu vrijeme je konacno da puni sastav odigra bar do 70 minute
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Slazem se sa tobom u potpunosti,jer mislim da nam je ovo zadnja pripremna utakmica i da ih necemo vise imat,pa da izadjemo u (naj)jacem sastavu i da vidimo kakav je taj sastav,jer do sada je uvijek nesto kombinovao...vm22 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Ibro odigra utakmicu sa sastavom sa kojim misli poceti 16.kolo... Dosta je vise mjenjanja igraca na poluvremenu vrijeme je konacno da puni sastav odigra bar do 70 minute
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.