FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jučer kad je Senad Merdanović nosio pismenu ostavku u klub ko ga je vidio,morao je vidjeti i SIPA službeno vozilo kod prostorija kluba,biće ljudi svega.
pitar-istok je napisao/la:Jučer kad je Senad Merdanović nosio pismenu ostavku u klub ko ga je vidio,morao je vidjeti i SIPA službeno vozilo kod prostorija kluba,biće ljudi svega.

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nema veze vozilo SIPE s tim,ljudi obilaze neke strance u blizini.
Senad Merdanović zvanično podnio ostavku iz privatnih razloga.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ajmo malo pozitivno razmisljati,vjerovatno nije suplja.jer ipak velika delegacija je otisla,premijer fbih,gradonacelnik, itd i zbog ovog ne vjerujem da je suplja. nemojte odma cim se pocnu spominjati pozitivne stvari oko naseg kluba to je suplja vamo-tamo. by tuborg na mozgu @
a nama kazu da smo politicki
a oni gradski klub
bas da ne povjerujes ....

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
U svakoj državi bi izgradnja sportskog centra tipa Stožice bila od nacionalnog (državnog) interesa, samo se to kod nas gleda kroz političku prizmu.johnnyHZ je napisao/la:ajmo malo pozitivno razmisljati,vjerovatno nije suplja.jer ipak velika delegacija je otisla,premijer fbih,gradonacelnik, itd i zbog ovog ne vjerujem da je suplja. nemojte odma cim se pocnu spominjati pozitivne stvari oko naseg kluba to je suplja vamo-tamo. by tuborg na mozgu @
![]()
a nama kazu da smo politicki
a oni gradski klub
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas da ne povjerujes ....
![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ponude iz Mađarske, Danske i Francuske
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Hamzagić napušta Koševo?
Piše: A. Beganović
Srijeda, 01.12.10. 11:06.
Ostati ili otići? Sasvim sigurno većina fudbalera Sarajeva u posljednjih nekoliko dana postavilo je sebi ovo pitanje. Stanje u premijerligašu s Koševa je alarmantno, igračima se duguje po nekoliko plata, a mnogi od njih su u potrazi za novim klubovima.
Jedan od njih je Dženaldin Hamzagić koji iza sebe ima sjajnu polusezonu i njegov odlazak bio bi veliki hendikep za bordo momčad.
"Imam ponude iz Mađarske, Danske i Francuske, te vjerujem da mi Sarajevo neće praviti smetnje u realizaciji prelaza u neki od klubova iz ovih zemaljam, s obzirom da mi duguju značajan novčani iznos", rekao je Hamzagić za Sportske novosti i dodao:
"Istina, postoje neke minimalne šanse da ostanem na Koševu, normalno, pod uslovom da mi se izmire dugovanja, te da na kormilu ostane Mirza Varešanović."Ponude iz Mađarske, Danske i Francuske
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Hamzagić napušta Koševo?
Piše: A. Beganović
Srijeda, 01.12.10. 11:06.
Ostati ili otići? Sasvim sigurno većina fudbalera Sarajeva u posljednjih nekoliko dana postavilo je sebi ovo pitanje. Stanje u premijerligašu s Koševa je alarmantno, igračima se duguje po nekoliko plata, a mnogi od njih su u potrazi za novim klubovima.
Jedan od njih je Dženaldin Hamzagić koji iza sebe ima sjajnu polusezonu i njegov odlazak bio bi veliki hendikep za bordo momčad.
"Imam ponude iz Mađarske, Danske i Francuske, te vjerujem da mi Sarajevo neće praviti smetnje u realizaciji prelaza u neki od klubova iz ovih zemaljam, s obzirom da mi duguju značajan novčani iznos", rekao je Hamzagić za Sportske novosti i dodao:
"Istina, postoje neke minimalne šanse da ostanem na Koševu, normalno, pod uslovom da mi se izmire dugovanja, te da na kormilu ostane Mirza Varešanović."Ponude iz Mađarske, Danske i Francuske
nemojte nasjedati na lazi vidite sta kaze Arsenijevic i Kojasevic jako lijepe vijesti, idu nam bolji dani vjerujte! 

-
- Kontakt:
Sredinom decembra dolazi novi predsjednik,koji će dovesti svoj menadžment.Neki dan sam vidio i Šćepanovića,momak kaže da će i on ostati u klubu,tako da nema velike brige,posložit će se neke stvari 100% nabolje po klub.Još da je Baljka otjerati,da počnu ljudi raditi kako treba za FKS.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako je uvjet da ostane MV , mArs iz kluba !!!
nisam ni ja za ostanak MV ali sam sebe pitam : imam li sabura i volje cekati, da stasa jedna generacija (tipa skorine) i da nas raduje uspjesima,,svi se trebamo zapitati , mozemo li cekati takve stvari a citavo vrijeme biti pri dnu tabele ove smijesne lige a o nekim izlascima u evropu da i ne pricamo
meni se u jednom trenutku odgovor sam nametne...svi mars u milion pm a vec u drugom trenutku kontam jutro je pametnije od noci i nek izvuku ovu sezonu do kraja (naravno neki euro kup) i onda noga
sve ovo DA samo bez one 3-4 i uz uslov da nova uprava isplati barem po pola dugovanja igracima !!!
meni se u jednom trenutku odgovor sam nametne...svi mars u milion pm a vec u drugom trenutku kontam jutro je pametnije od noci i nek izvuku ovu sezonu do kraja (naravno neki euro kup) i onda noga
sve ovo DA samo bez one 3-4 i uz uslov da nova uprava isplati barem po pola dugovanja igracima !!!
-
- Kontakt:
halo PITARI ostadoste bez najboljeg igraca Kojasevica kaze da se vraca iz Turske a ne u sarajevo nego momak ode u ZVIJEZDU iz gradacca pa nije ni cudo kad se kod vas nema ni za kifile i pastete he..he..he..
italia sport je napisao/la:halo PITARI ostadoste bez najboljeg igraca Kojasevica kaze da se vraca iz Turske a ne u sarajevo nego momak ode u ZVIJEZDU iz gradacca pa nije ni cudo kad se kod vas nema ni za kifile i pastete he..he..he..

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
cuj ovog biseraa hahahahahaitalia sport je napisao/la:halo PITARI ostadoste bez najboljeg igraca Kojasevica kaze da se vraca iz Turske a ne u sarajevo nego momak ode u ZVIJEZDU iz gradacca pa nije ni cudo kad se kod vas nema ni za kifile i pastete he..he..he..
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
- NoName
- Kontakt:
24saHata.infoTužilaštvo ZHK-a iduće sedmice podignuće optužnicu protiv 22 navijača koji su izazivali nerede prije fudbalske utakmice NK Široki Brijeg - FK Sarajevo od 4. oktobra 2009. godine, u kojima je život izgubio Vedran Puljić (24),...
...te osam pripadnika Sudske policije za koje se sumnja da su pomogli u bijegu Olivera Knezovića, takođe osumnjičenog u ovom slučaju, saznaje "Dnevni list" od izvora bliskog Tužilaštvu.
Na ovaj način više od godinu dana od velikih nereda, koje su u mirnom hercegovačkom mjestu izazvali navijači FK Sarajevo, cijeli slučaj dobiće i sudski epilog, nakon čega bi ipak mnoge stvari koje su do sada bile prekrivene velom tajne trebale biti mnogo jasnije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
konacno da se razjasni istina za pokojnog vedranaNoName je napisao/la:24saHata.infoTužilaštvo ZHK-a iduće sedmice podignuće optužnicu protiv 22 navijača koji su izazivali nerede prije fudbalske utakmice NK Široki Brijeg - FK Sarajevo od 4. oktobra 2009. godine, u kojima je život izgubio Vedran Puljić (24),...
...te osam pripadnika Sudske policije za koje se sumnja da su pomogli u bijegu Olivera Knezovića, takođe osumnjičenog u ovom slučaju, saznaje "Dnevni list" od izvora bliskog Tužilaštvu.
Na ovaj način više od godinu dana od velikih nereda, koje su u mirnom hercegovačkom mjestu izazvali navijači FK Sarajevo, cijeli slučaj dobiće i sudski epilog, nakon čega bi ipak mnoge stvari koje su do sada bile prekrivene velom tajne trebale biti mnogo jasnije.
al naravno neizostavni dio NEREDA KOJE SU IZAZVALI NAVIJACI SARAJEVA.........majku im......FASISTICKU ....tacno ne mogu da svjerujem 6 ranjenih ,jedan ubijen ......i glume nevinascad
A policajci koji su pucali po navijacima,sta sa njima?
-
- Kontakt:
Dok su nevini ljudi listice stajali mirno i gledali tj. gadjali kamencugama i lomili glave ljudima,cak su i svog onog Zadru izbusili pa htjeli na nas da prebace,sta je sa onim ljudima listice sto su kamenicama ima cak i klip lomili autobuse kamenjem,gadjali iste te divlje Horde itd.
Opet fasisticka djubrad na sceni.
Ovo sto su objavili to je tek pocetak sudjenja za neku nasu raju i par nacista iz listice.
Za pok Vedrana ...ISTRAGA JOS TRAJE
Ovo sto su objavili to je tek pocetak sudjenja za neku nasu raju i par nacista iz listice.
Za pok Vedrana ...ISTRAGA JOS TRAJE