FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Privatizujte temu i stavljajte slike Dinama, Vardara i ostalih, sigurno ce se kamp napraviti ako vi nastavite crnjaciti i ponavljati iz dana u dan jedno te isto. Ko god kaze nesto drugo ispade dupelizac, pateticar, igrac uprave itd. Samo ako hraknes sto vise, popljujes sve zivo onda si pravi navijac. Po vama nije potpisan ni ugovor sa Nike, dobijene su sve dozvole al su se pare pokrale, nista zivo qrcu ne valja, a kad dodje vrijeme utakmice 90% tih trazi stream da gleda utakmicu. Eto, nek bude sad da sam dupelizac. Vozdra.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Izgradnja druge faze trebala poceti na proljece 2016.godine i nije pocela,a iz kluba o tome nema nikakvih informacija...samim tim otvara se prostora za razne spekulacije,kojima dodatno doprinosi opste stanje i atmosfera u i oko kluba.
Pricajte sta hocete ali tu nesta opasno smrdi,ne samo oko kampa nego opcenito u klubu na relaciji Tan-aktualno rukovodstvo.
Pricajte sta hocete ali tu nesta opasno smrdi,ne samo oko kampa nego opcenito u klubu na relaciji Tan-aktualno rukovodstvo.
Totti gdje ova kafana
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne ismijavaj jednan od najboljih kampova u regiji koji nikad nismo imali.bojler je napisao/la:Totti gdje ova kafana
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
“Kup Sarajevu nije prioritet. Prioritet su nam oba takmičenja, opet kažem da smo svjesni da smo slabo igrali. Stoga samo promijenili stručni štab i nadam se da ćemo igrati bolje i ostvarivati bolje rezultate.” Faruk Ihtijarević
Pa dobro Rukfas de se odluci, jel' kup prioritet ili nije
Pa dobro Rukfas de se odluci, jel' kup prioritet ili nije
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mislim da se tu velike pare zgrću, al idu u pogresne ruke.zagorski je napisao/la:Izgradnja druge faze trebala poceti na proljece 2016.godine i nije pocela,a iz kluba o tome nema nikakvih informacija...samim tim otvara se prostora za razne spekulacije,kojima dodatno doprinosi opste stanje i atmosfera u i oko kluba.
rekao sam prije par sedmica koji naš cilj ove sezone treba biti:
TO JE DA SE UPRAVA SMIJENI !!! A DA SE UMJESTO NJIH DOVEDU NEKI LJUDI KOJI POZNAJU VIŠE TAJ SPORTSKI SEGMENT VOĐENJA KLUBA, PO MOGUĆNOSTI DA TO BUDU BIVŠE LEGENDE KLUBA. TO NAM TREBA BITI GLAVNI CILJ OVE SEZONE.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Samo se vratite unazad dvije godine i prisjetite se sami sta je sve obecavano. Prisjetite se kako ste vi zamisljali klub i taj famozni "kamp" da ce izgledati danas.
Onda se vratite u sadasnjost i uporedite sa ovim sta imamo.
I, kakva je realnost?
Priznajte sami sebi prvo, pa onda ovdje napisite svoj stav.
Jesmo li klub prodali bjelosvijetskom hostapleru za ovo sto danas imamo, odnosno sto on ima?
I nije istina da se ne moze preko noci. Za koliko je Vardar uradio kamp?
Sta su to oni imali prilikom prodaje kluba?
KAD SE NASTAVLJA GRADNJA DRUGE FAZE I ZASTO NIKO O TOME NI A NE ZELI DA KAZE???!!!
I, kakva je realnost?
Jesmo li klub prodali bjelosvijetskom hostapleru za ovo sto danas imamo, odnosno sto on ima?
KAD SE NASTAVLJA GRADNJA DRUGE FAZE I ZASTO NIKO O TOME NI A NE ZELI DA KAZE???!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zipe provjeri temu pl prepucavanja. Idi brani Sarajevo, ismijavaju ga kao i ja .
Odlican potez Cale na dolasku bivsih igraca Fk S 
Nemamo mi gdje igrati ni evropske utakmice,sto je jos vaznije od kampa,nemamo uslovan stadion,nebitno u cijem je vlasnistvu,to je nasa realnost iz koje jos dugo necemo izaci...
PIČ.KE MARŠ IZ SVETINJE! MI ĆEMO KRV PROLITI, AL' VI ĆETE OTIĆI !!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
rekoa je Kusturica da će to riješiti, tako da nemoj se brinutiPAPE1 je napisao/la:Nemamo mi gdje igrati ni evropske utakmice,sto je jos vaznije od kampa,nemamo uslovan stadion,nebitno u cijem je vlasnistvu,to je nasa realnost iz koje jos dugo necemo izaci...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
FK Amater
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jednostavno kad se IMAJU pare mozes napraviti sta hoces,pa i 'preko noci'. Kad nemas ne mozes i zavrsena prica da ovdje puno ne raspravljamo dalje.Evander je napisao/la:Samo se vratite unazad dvije godine i prisjetite se sami sta je sve obecavano. Prisjetite se kako ste vi zamisljali klub i taj famozni "kamp" da ce izgledati danas.
I, kakva je realnost?
Pravo je pitanje zasto nema para,jesu li pokradene (u sto iskreno sumnjam) ili nisu ni date.
Opet kazem puno se je obecavalo u pocetku i ne vjerujem da je to bilo bas bez osnove,ali se u hodu nesto iskomplikovalo pa se sve promijenilo za 360 stepeni,m ozemo samo nagadati sta...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Stadion nije niti obecan. Samo budala se mogla nadati stadionu.PAPE1 je napisao/la:Nemamo mi gdje igrati ni evropske utakmice,sto je jos vaznije od kampa,nemamo uslovan stadion,nebitno u cijem je vlasnistvu,to je nasa realnost iz koje jos dugo necemo izaci...
Ali kamp je bio obecan i tacno se navelo kako ce biti, sta ce biti i kad ce biti. Pa bit prodaje kluba je bio saniranje dugova i izgradnja kampa.
Od toga svega, imamo tri terena. Tri terena nisu kamp.
Mi smo ovdje ocito prevareni.
Od kluba sa transparentnom upravom dosli smo na to da se ne zna ni sta je sa kampom, ni koji su nam ciljevi, ni kojim putem idemo. Naravno da se tu onda otvara prostor spekulacijama, ali to je opet kriva uprava jer se kriju ko misevi mali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zipe bolan ljudi tvoj post i tvoju patetiku koriste da ismijavaju klub. Idi brani ga.
Nece to rijesiti niko,ko god da dodje,zna se ko to rjesava tako da...Zagor je napisao/la:rekoa je Kusturica da će to riješiti, tako da nemoj se brinutiPAPE1 je napisao/la:Nemamo mi gdje igrati ni evropske utakmice,sto je jos vaznije od kampa,nemamo uslovan stadion,nebitno u cijem je vlasnistvu,to je nasa realnost iz koje jos dugo necemo izaci...za godinu, pet, deset, ima vremena... Ko što Frenkie kaže: "...taman kad sinu za 18. kupim motor."