FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PAPE1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PAPE1 » 09 sep 2016, 20:45

Da bi uopste pricao o nekom iskoraku,pravljenju neke ekipe i sve sto ide uz to osnovno je da imas stadion,ne treba mi grupna faza necega u Zenici koja takodje ne ispunjava sve kriterije,sta se desava s klubom i kakvi su daljnji planovi mi mozemo samo nagadjati...

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 sep 2016, 20:45

Jebote kad se zamislis kad cemo mi gradit stadion za 100 godina u pm

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 sep 2016, 20:46

FrancescoTotti je napisao/la:Zipe bolan ljudi tvoj post i tvoju patetiku koriste da ismijavaju klub. Idi brani ga.
Opasniji si ti po FkS nego oni.
Hvala sto me obavjestavas :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 sep 2016, 20:48

Zip je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zipe bolan ljudi tvoj post i tvoju patetiku koriste da ismijavaju klub. Idi brani ga.
Uu nisam znao da sam toliko opasan. Prestajem pisat o sarajevu i idem pravit nove profile po jedan za svakog premijerligasa. Od sad ima da svi ostali pocnu gubit od mjesnih zajednica a mi cemo rijesit sve probleme.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 sep 2016, 20:55

Edis Kusturica je rekao da ovaj klub moze samo naprijed, a nikako nazad vise!! Dzaba ovi forumski dusmani piskaraju, mi svaki dan napredujemo, zabit cemo glavu u pijesak i vjerovati nasem predsjedniku, on zna bolje od nasih ociju svakako!! Na pocetku pregovarali sa Misketom, dovodili Benku, ganjali se sa Borjanom, doveli Delaca, a sad nam kapiten Rustem, a pojacanje Cetkovic, najbolji cener Albanije! Ali sve je to fudbal, sto kaze nas brat i pravi navijac, Majkl!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 sep 2016, 20:56

joker90 je napisao/la:Edis Kusturica je rekao da ovaj klub moze samo naprijed, a nikako nazad vise!! Dzaba ovi forumski dusmani piskaraju, mi svaki dan napredujemo, zabit cemo glavu u pijesak i vjerovati nasem predsjedniku, on zna bolje od nasih ociju svakako!! Na pocetku pregovarali sa Misketom, dovodili Benku, ganjali se sa Borjanom, doveli Delaca, a sad nam kapiten Rustem, a pojacanje Cetkovic, najbolji cener Albanije! Ali sve je to fudbal, sto kaze nas brat i pravi navijac, Majkl!!
Iskreni, molit cu lijepo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 sep 2016, 20:59

FrancescoTotti je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Uu nisam znao da sam toliko opasan. Prestajem pisat o sarajevu i idem pravit nove profile po jedan za svakog premijerligasa. Od sad ima da svi ostali pocnu gubit od mjesnih zajednica a mi cemo rijesit sve probleme.
Odlicno!
A sad idi na PL Prepucavanje i udruzi se s onim ko me ismijava :)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 sep 2016, 21:01

problem je što pojedinci previše očekuju i imaju previsoke ciljeve¸klub više nije naš i morate se pomiriti s tim znači ako tan želi napraviti kamp on će to učiniti za 6 mjeseci ako ne želi džaba je nama ovdje pisati i svađati se zato što ste se uhvatili tog kampa kao pijan plota

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 sep 2016, 21:02

Zipe mozes ti to bolje. Ja ti fino kazem da ides branit klub kao sto ga branis i od mene.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 sep 2016, 21:06

fks74 je napisao/la:problem je što pojedinci previše očekuju i imaju previsoke ciljeve¸klub više nije naš i morate se pomiriti s tim znači ako tan želi napraviti kamp on će to učiniti za 6 mjeseci ako ne želi džaba je nama ovdje pisati i svađati se zato što ste se uhvatili tog kampa kao pijan plota
pa kusturica je rekao da su tu pare za kamp i da je to rijeseno ... al prodje dvije god i nista od tog ...

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 09 sep 2016, 21:08

Mislis li ti da bi doveli Mesija da je neko drugi na celu kluba,ne bi sigurno,raspolazes odredjenim iznosom,pojacas se i to je to,da dovedes jednog dobrog igraca treba ti milion godisnje za njega i to da ne placas obestecenje...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 sep 2016, 21:09

fks74 je napisao/la:problem je što pojedinci previše očekuju i imaju previsoke ciljeve¸klub više nije naš i morate se pomiriti s tim znači ako tan želi napraviti kamp on će to učiniti za 6 mjeseci ako ne želi džaba je nama ovdje pisati i svađati se zato što ste se uhvatili tog kampa kao pijan plota
Pa zato bi bilo lijepo da navijaci budu obavjesteni o tim desavanjima. Receno da ce se graditi na proljece, to se nije desilo. Nek fino neko ispred kluba da izjavu i razjasni nam sve, pa nece biti nagadjanja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 09 sep 2016, 21:10

Zasto smo onda prodali klub?

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 09 sep 2016, 21:14

Evander je napisao/la:
Ko?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 sep 2016, 21:23

joker90 je napisao/la:
Pa zato bi bilo lijepo da navijaci budu obavjesteni o tim desavanjima. Receno da ce se graditi na proljece, to se nije desilo. Nek fino neko ispred kluba da izjavu i razjasni nam sve, pa nece biti nagadjanja.
možda i oni to ne znaju a nesmije niko tana pitati ha ha ha

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 sep 2016, 21:33

da smo i mi navijači na vrijeme reagovali pa skupili što više novca i kupili dio kluba koliko je se moglo i mi bi sada mogli bar malo se pitati a ovako možemo se samo džaba svađati a ne je.e nas niko ni zašto zato tko hoće da navija neka navija tko neće neka se isključi iz sporta mada vjerujem da to niko ne može uraditi evo ja npr. stari sam navijač i mene boli sve ovo ali što ću ne mogu živ u zemlju borim se za svoju porodicu i nadam se da će klub izaći iz ove situacije kao i mnogo puta do sada

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 sep 2016, 22:00

Evander je napisao/la:
za pare

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 sep 2016, 22:14

Zip je napisao/la:Odlican potez Cale na dolasku bivsih igraca Fk S :)
:thumbup:

U moru dosadnih komentara da procitam i nesto sto se tice ekipe.

Neznam ali meni je srce kao Trebevic kad vidim nase ljude tu,udruzene.Rekao sam odmah na imenovanje strucnog staba da se nadam da je to prvi korak ka vracanju Sarajeva nasim ljudima.Nakon svih hostaplera koji su se vrtili tu zadnjih godina kad vidim ovako nesto sa Calom na celu kao pokretacem svega zaista je malo reci koliko se sretno osjecam,jednostavno kad znam da neko to radi iz ljubavi.Treba ovdje veliko zajednistvo ovaj strucni stab zna sta radi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 sep 2016, 22:25

miky_hz je napisao/la:
Zip je napisao/la:Odlican potez Cale na dolasku bivsih igraca Fk S :)
:thumbup:

U moru dosadnih komentara da procitam i nesto sto se tice ekipe.

Neznam ali meni je srce kao Trebevic kad vidim nase ljude tu,udruzene.Rekao sam odmah na imenovanje strucnog staba da se nadam da je to prvi korak ka vracanju Sarajeva nasim ljudima.Nakon svih hostaplera koji su se vrtili tu zadnjih godina kad vidim ovako nesto sa Calom na celu kao pokretacem svega zaista je malo reci koliko se sretno osjecam,jednostavno kad znam da neko to radi iz ljubavi.Treba ovdje veliko zajednistvo ovaj strucni stab zna sta radi.
Citirah baš onaj tvoj prethodni post, pa počeh pisati međutim odustao sam, koje li slučajnosti ti se opet javi. :D

Historija nam govori da smo najbolje rezultate i najbolju atmosferu oko kluba imali kada je NAŠ čovjek sve to predvodio. Pošujem ja zasluge svih ali kada neko ko je proveo život sa Sarajevom počne raditi to nekako drugačije izgleda.
Nisam imao priliku gledati Čalin interviju sinoć, ne vjerujem da je pričao ono što navijači žele čuti nego ono kako jeste. Ono što ne želim d aradi a o je izmišljanje nekih kvazi pozicija za igrače. Postasvi onako kako znaju i udri,, daj im motiva i naloži ih, a ne sumnjam da će on to znati uraditi. Nakon dvije malo lakše utakmice, malo sutra malo lakše, slijedi serija koja će nam pokazati šta možemo ove sezone. Možda ni tada neće biti sve riješeno ali ne bi bilo dobro da nakon 11 kola budemo u velikom minusu.

Nekako najgluplja stvar koju je Hurtić radio to je mijenjanje golmana svaku utakmicu, i onda uvijek taj golman pod pritiskom ...
Odbrana nam je dobra, dosta dobra, nekoliko kombinacija se može napraviti a nadam se da je Janjoš na ovim mini pripremama uspio naći najbolju, ako za odbranu tako i za sve ostale linije na terenu.

Nadati se je najboljem, pomjena trenera nam je uvijek donosila dobar niz... Izuzev Ješića

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 10 sep 2016, 00:23

ALADINN je napisao/la:Imamo i mi kamp!
slika
Ovo Zmaj otvara cevabdzinicu :tokralju: :tokralju:
(izvinite, morao sam)
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, Maroon1946, tuitamo i 41 gost.