FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adem993
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adem993 » 10 sep 2016, 00:55

joker90 je napisao/la:Nacelnik Ilidze Senaid Memic, SDA! Gradi po Ilidzi ko kako hoce, pucaju se talovi. Kod nas u klubu SDA, dogovorili bi se oni za sekundu oko dozvole, nego kiiiita, nema para!!
+10000
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2016, 08:57

- Kamp će se graditi u tri faze. Očekujem da u avgustu naredne godine završimo prvu fazu i pustimo trening kamp u pogon. Vrijednost ukupne investicije je osam miliona KM, a moguće je da bude i veća, s obzirom na to da ćemo neke faze izgradnje pojačavati - kazao je Kusturica. -
23. pro 2014
Prva laz..debelo probijen rok

Predsjednik FK Sarajevo se potom osvrnuo i na budućnost, te otkrio tri stvari koje se namjervaju uraditi u 2015. godini.

“Glavne su nam tri stvari. Želimo u 2015. godini završiti trening kamp u Butmiru. Izabrali smo izvođače radova, te sada čekamo malo ljepše vrijeme da radovi počnu. Očekujemo da ćemo u ovoj fazi završiti tri terena, dva travnata i jedan plastični”.

“Potom je u planu izgradnja i jednog kontejnerskog naselja, sa svim pratećim objektima neophodnim za rad kluba. Ovo će biti jedan od najznačajnijih poteza u istoriji FKS gdje ćemo imati svoje terene na kojima ćemo se pripremati, a Akademija će također imati svoje mjesto za trening”.

“Želimo ulagati u omladinski dio pogona. Škola fudbala “Asim Ferhatović Hase” je najmasovniji dio kluba. Imamo U-15, U-17 i U-19 selekcije, u kojima trenira nekoliko stotina dječaka. To je naša baza”, zaključio je Kusturica.

pa iduce godine opt ista prica i opet slaoga, SVE :thumbup:

09. 07. 2015 - 09:45 \\ Domaći fudbal
Za dvije sezone vidim Sarajevo u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Znam, navijači su nestrpljivi, ali za svaki uspješan projekt treba vremena. Velike stvari ne događaju se preko noći.

a ja u ligi za opstanak

Trening-kamp je krucijalna stvar za razvoj kluba. Ulaganje u infrastrukturu je zalog naše budućnosti. Osim terena sa plastičnom travom za koji smo od UEFA dobili najviše ocjene i certifikat za kvalitet, na proljeće ćemo pustiti u funkciju još dva travnata terena ako se ne desi nešto nepredviđeno. Razmišljamo i vjerovatno ćemo uraditi da u drugoj fazi izgradnje kampa inkorporiramo još jedan manji plastični teren za taktičke treninge. Pripremamo drugu fazu i obuhvatiće dalju infrastrukturu. Evo za 69 godina, klub nije imao nijedan svoj kvadratni metar terena za treniranje. Bio je podstanar u svom gradu, a sada ima trening-kamp na 70.000 kvadratnih metara, pa procijenite sami. Idemo planski, korak po korak.

evo 2016. a on jos terene otvara....
u istom intervjuu kaze kako odlazak cimirota i ostalih igraca je nadoknadiv jer ce se dovesti kvalitetni ili kvalitetniji... bas interesantno :urnebes:

NAPOMENA:
tRENING KAMP fks JE DAT NA KORISTENJE, tj zemljiste je dato na koristenje sljedecih **** godina.... i tada KLUB treba da OTKUPI to zemljiste... ko garantuje da ce klub moci da ga otkupi tada? DDakle, mi smo i dole podstanari ...

Ovaj gore ŠTIGLIĆ se toliko nalagao od 2014. oko kampa, ulaska u grupne faze i ostale stvari da je mucno citati njegove intervjue koji zvvuce kao jeftina predizborna propaganda.
UBLEHA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 sep 2016, 08:59

MartinSco je napisao/la:
ALADINN je napisao/la:Imamo i mi kamp!
slika
Ovo Zmaj otvara cevabdzinicu :tokralju: :tokralju:
(izvinite, morao sam)
Boze sacuvaj od ovakvih :facepalm: :facepalm:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 sep 2016, 09:31

Je l' pocela sljedeca faza izgradnje kaNpa?
SARAJEVO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2016, 09:33

fico je napisao/la:Je l' pocela sljedeca faza izgradnje kaNpa?
cim ispadnemo iz grupne faze lige prvaka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 sep 2016, 09:53

I ti, uvrijedjena mlada, se pravis pametan.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 10 sep 2016, 09:57

pasica je napisao/la:A kad je trabala biti ta druga faza? Hocemo li kopati izjave kad je sve trebalo biti gotovo?

Te floskule gdje smo bili, gdje smo sad, ostavite za vama slicne maloumnike. Ima razlog zasto se kritikuje, jer ovo gdje smo sad nije bio cilj kada se trazio ulagac. Postavite pitanje gdje smo trebali biti, a gdje smo sad, mozda i uocite prevaru.
Bili smo sve godine u Evropi, evo prosle i ove nema nas nigdje.Mene apsolutno boli **** sto imamo 3 svoja terena i sto su uradjena po Evropskim stadardima kad smo 100puta bolje igrali dok smo trenirali pored Zetre ili na Kosevu.Jebli vas tereni, jebli vas cisti racuni bez dugovova, prodaja igraca po 1.5 milion, mene zanimau rezultati a njih nema!

UPRAVA NAPOLJE, GLAVATI MAJMUE KOJI SI VECI OD SARAJEVA NAPOLJE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 sep 2016, 09:57

Pantelija je napisao/la:
fico je napisao/la:Je l' pocela sljedeca faza izgradnje kaNpa?
cim ispadnemo iz grupne faze lige prvaka
Ako kazem, onda jedva cekam da ispadnemo iz te grupne faze, da li cu biti proglasen mrziteljem ?

KaNp, kaNp, kaNp je nas.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2016, 10:02

hoces, jer mi imamo "svoj" komad zemlje

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 sep 2016, 10:10

Sutra aBd po pobjedu, kakvu god.
Vjerujem da je ova pauza dobrodosla ekipi, da su u glavi poslozili kockice i da cemo krenuti prema maprijed.

Ocekujem od Duljevica sutra da pokaze svoj potencijal, Ahmet da da gol.
Nadam se da je Said zdrav i da ce igrati

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 10 sep 2016, 10:12

FrancescoTotti je napisao/la:
Zip je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zipe bolan ljudi tvoj post i tvoju patetiku koriste da ismijavaju klub. Idi brani ga.
Opasniji si ti po FkS nego oni.
Hvala sto me obavjestavas :thumbup:
Uu nisam znao da sam toliko opasan. Prestajem pisat o sarajevu i idem pravit nove profile po jedan za svakog premijerligasa. Od sad ima da svi ostali pocnu gubit od mjesnih zajednica a mi cemo rijesit sve probleme.
Odlicno!
A sad idi na PL Prepucavanje i udruzi se s onim ko me ismijava :)[/quote]

Ajde mi molim te napisi ko je i na koji nacin ismijavao FK Sarajevo na ovoj temi, daj mi konkretan primjer jer ga ja jos uvijek nisam nasao, a sve postove sam 3 puta procitao.Evo molim te pomozi mi.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 10 sep 2016, 10:14

Zip je napisao/la:Sutra aBd po pobjedu, kakvu god.
Vjerujem da je ova pauza dobrodosla ekipi, da su u glavi poslozili kockice i da cemo krenuti prema maprijed.

Mislim da ce Said igrati pa bar jedno poluvrijeme. Zabrinjava situacija sto nam (cini mi se) 8 igraca imaju po 2 zuta.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 sep 2016, 10:16

streetstyle je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sutra aBd po pobjedu, kakvu god.

Mislim da ce Said igrati pa bar jedno poluvrijeme. Zabrinjava situacija sto nam (cini mi se) 8 igraca imaju po 2 zuta.
Volio bih da ufati kontinuitet pa svaku tekmu da igra po 20-30 minuta, bez povrede.

Onda aBd da se spremi za Ligu za prvaka.

Sljedeca nam je Olimpik, pa imamo prostora nesta kobinovati s tim zutim.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 10 sep 2016, 10:18

Zip...kazu insajderi iz Citluka i Kampa da je cala posebnu paznju obratio bas na njega. Od fizike do nekih taktickih zamisli. Ostaje jos da vidimo koliko se uspio vratiti za ovih 15 dana.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 sep 2016, 10:24

Prije svega ne znamo kakvu ekipu ce nam izvesti Cala na teren. Neki dan sam pisao kako bi ja zelio, ali sumnjam da ce tako biti. Uglavnom, ko god da izadje na teren, mora se boriti. I znam da ce ih Cala naloziti. Ono sto je potrebno ovim igracima, jeste da svako radi ono sto zna, odnosno da im se ne izmisljaju pozicije.
SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2016, 10:37

streetstyle je napisao/la:Zip...kazu insajderi iz Citluka i Kampa da je cala posebnu paznju obratio bas na njega. Od fizike do nekih taktickih zamisli. Ostaje jos da vidimo koliko se uspio vratiti za ovih 15 dana.
Red bi bio da bude starter.

Meni je bitno samo da Al. Bekić ne počne utakmicu, u zadnjih nekoliko me je baš razočarao. Naravno ni Hodžić da ne bude bek.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 sep 2016, 10:48

Bilo bi dobro kada bi Cala malo vise prostora dao ovim mladim igracima,Mihojevicu svakako,Andusica recimo na krilo staviti od prve minute,a Mujagica na stopera. Ne znam sta je sa Veladzicem,ali ako je na raspolaganju dati mu sansu bar u 2. poluvremenu.
Ovi pobrojani mladi igraci nisu nista slabiji od Novakovica,Rustemovica,Bekica i Cetkovica,a vjerujem i da bi imali vise motiva da igraju.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 sep 2016, 10:51

Jako dobre analize i jako dobra emisija,po prvi put nesto na Hayatu da valja ,pogledajte :
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 sep 2016, 11:28

Majkl je napisao/la:Jako dobre analize i jako dobra emisija,po prvi put nesto na Hayatu da valja ,pogledajte :

24:56 Alispahic izjavljuje ono sto govorim citavo vrijeme ,sto potvrđuje jos jedan strucnjak.Znaci nisam jedini !
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 10 sep 2016, 11:30

Majkl je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Jako dobre analize i jako dobra emisija,po prvi put nesto na Hayatu da valja ,pogledajte :

24:56 Alispahic izjavljuje ono sto govorim citavo vrijeme ,sto potvrđuje jos jedan strucnjak.Znaci nisam jedini !

Slazem se :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.