Nisi jedini koji valja gluposti ili nisi jedini 'strucnjak'?!Majkl je napisao/la:Majkl je napisao/la:Jako dobre analize i jako dobra emisija,po prvi put nesto na Hayatu da valja ,pogledajte :
24:56 Alispahic izjavljuje ono sto govorim citavo vrijeme ,sto potvrđuje jos jedan strucnjak.Znaci nisam jedini !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma brate mozes hladno stavit 3 momka bez ikakve razlike u igri tolko su talašika ovialeksandar_veliki je napisao/la:Mladima treba dati priliku ali se treba biti oprezan jer pritisak je ogroman. Mladi igraci mogu 'puci' u ovakvim situacijama ali u isto vrijeme i profitirati. Pred Calom po ovom pitanju je tezak zadatak. Gledajuci prvih sedam kola uvjeren sam da Sarajevo ne bi izgubilo na kvaliteti kada bi se u vatru gurnula dvojica mladih i kada bi se stalo iza njih, a dugorocno bi klub mnogo dobio.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Saida osigurati sa Rustemovićem i Sarićem. On nek bude centralni vezni a njih dvojica dva zadnja vezna i ta formacija bi mogla funkcionisati. Dati mu slobodu kretanja. Lutajući plejnejker. Najbliže toj poziciji je bio Faruk Ihtijarević, a u modernom dobu se ona izgubila uslijed fizički zahtjevnih pozicija. James Rodrigez možda posljednji primjer. I lagano nek ova dvojica imaju zadatak da je uzmu i njemu daju a on da dalje organizuje. Sav teret organizacije, vizije igre i svega ostalog Čala mora usaditi Saidu, on je prirodni vođa ovog tima i sad kad je na 80% snage i kondicije mogao bi biti to što mi želimo. On je u ovih par minuta što je igrao pokazao da je u mozgu i organizovanju 20 godina ispred ove lige, i samo to nek igra. Nikakva krila, ofanzivni vezni, ništa samo na centar i od 30 do 30.
Pavlović Ivetić Balić Mihojević Hodžić Sarić Rustemović Said Duljević Crnkić Ahmetović. Jedino ispravno i to se mora igrati.
Pavlović Ivetić Balić Mihojević Hodžić Sarić Rustemović Said Duljević Crnkić Ahmetović. Jedino ispravno i to se mora igrati.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I ja slicno razmisljam 2 + 4. Recimo od 4 mlada u zapisniku neka 2 igraju. Pogotovo sto nam je "kvalitet" toliko los da bi mladi mogli poboljsati i igru i rezultate.aleksandar_veliki je napisao/la:Mladima treba dati priliku ali se treba biti oprezan jer pritisak je ogroman. Mladi igraci mogu 'puci' u ovakvim situacijama ali u isto vrijeme i profitirati. Pred Calom po ovom pitanju je tezak zadatak. Gledajuci prvih sedam kola uvjeren sam da Sarajevo ne bi izgubilo na kvaliteti kada bi se u vatru gurnula dvojica mladih i kada bi se stalo iza njih, a dugorocno bi klub mnogo dobio.
Pa u svakoj utakmici ima najmanje jedan a nekad i dva igraca u prvih 11 mlada iz akademije,2 najmlađa ekipa u ligi.Ne znam jesi li to znao,kad vec pisete raspitajte se i pratite :aleksandar_veliki je napisao/la:Mladima treba dati priliku ali se treba biti oprezan jer pritisak je ogroman. Mladi igraci mogu 'puci' u ovakvim situacijama ali u isto vrijeme i profitirati. Pred Calom po ovom pitanju je tezak zadatak. Gledajuci prvih sedam kola uvjeren sam da Sarajevo ne bi izgubilo na kvaliteti kada bi se u vatru gurnula dvojica mladih i kada bi se stalo iza njih, a dugorocno bi klub mnogo dobio.
.,Kadusic i Radovac u prvih 11 protiv Zelje
Zrinjski,Kadusic u prvih 11 Radovac Mujakic i Andjusic usli u 2 poluvremenu
Celik,Kadusic u prvih 11
Krupa Mihojevic i Radovac u prvih 11 usli Kadusic i Andjusic
Mladost Kadusic i Mihojevic u prvih 11 Andjusic usao
Metalege Radovac u prvih 11
Radnik Kadusic Mihojevic i Radovacu prvih 11 ,Andjusic usao
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
jurisicduska
- Kontakt:
Majkl ovdje se ozbiljne diskusije vode oko mladih igrača.
Evo nešto što će ti sve samo reći od sebe, a ako ne skontaš šta nema onda potrebe dalje ići u diskusije.
Krupa : Sloboda 3:0
Ilić 19 godina
Vukotić 21 godina
Jašarević 21 godina
Dujaković 20 godina
Redžić 19 godina
Ljubenović 20 godina
Koljić 21 godina
Dejan Gavrić 19 godina
A ti spominješ 2 igrača. Malo je to vrijeđanje inteligencije. 3 moraju biti bitna karika ekipe. A ostali dobijati šansu da bi se govorilo o davanju prilike omladincima.
Evo nešto što će ti sve samo reći od sebe, a ako ne skontaš šta nema onda potrebe dalje ići u diskusije.
Ilić 19 godina
Vukotić 21 godina
Jašarević 21 godina
Dujaković 20 godina
Redžić 19 godina
Ljubenović 20 godina
Koljić 21 godina
Dejan Gavrić 19 godina
A ti spominješ 2 igrača. Malo je to vrijeđanje inteligencije. 3 moraju biti bitna karika ekipe. A ostali dobijati šansu da bi se govorilo o davanju prilike omladincima.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prvo mlade igrace treba psihicki spremiti za utakmice, al ja sam od onih da ako neko sa 16 godina ima kvalitet da igra,i treba da igra.
Mislim da je Cala dobar izbor iz vise stvari, a ono jucer sto je uradio i pozvao bivse igrace to je fenomenalan potez
Volio bih uskoro da to bude praksa, pa abd da i Susic dodje
Mislim da je Cala dobar izbor iz vise stvari, a ono jucer sto je uradio i pozvao bivse igrace to je fenomenalan potez
Volio bih uskoro da to bude praksa, pa abd da i Susic dodje
jurisicduska je napisao/la:Majkl ovdje se ozbiljne diskusije vode oko mladih igrača.
Ilić 19 godina
Vukotić 21 godina
Jašarević 21 godina
Dujaković 20 godina
Redžić 19 godina
Ljubenović 20 godina
Koljić 21 godina
Dejan Gavrić 19 godina
On poredi Krupu koj je cilj opstanak ali nema veze:
Radovac 20
Kadusic 18
Mihojevic 20
Duljevic 22
Bekic Amer 24
Rustemovic 23
Andjusic 19
Crnkic 24
sto su naklupi a ponekad dobiju priliku ne moramo racunati
Heric 19
Mujakic 18
Ctakovic 19
pogledajte u ostalim vecim klubovima ko su nosioci i koliko imaju godina,mi smo 2 najmlađa ekipa .
Evo npr Zeljo je li ijednu utakmicu osim Kjosevskog poceo igrac iz njihove skole i ko je sem Beganovica dobio priliku iz njihove skole,Zrinjski nema ni jednog iz svoje skole u prvih 11 ,mozda neki dobije sa klupe sansu a i to sam trazio nisam mogao naci.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 10 sep 2016, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Preko 21 nije mlad igrač i ne znam šta će ti Bekić i Duljević i Rustemović i Crnkić među mladim. Oni bi trebali do sad imati 5-6 sezona premijerligaškog fudbala. A ovi ostali haman i ne igraju osim Kadušića i Radovca.
Krupa je ispred nas na tabeli, ako je njima cilj opstanak to dovoljno govori gdje smo. Plus pored toga ne dajemo priliku igračima. Da nama igraju igrači ko u Krupi mladi i da su standardni pa da razumijem.
Sa Zrinjskim nas nemoj porediti aktuelni prvak i prvi na tabeli. Dakle nemamo ništa slično. Ne bi im niko pola riječi rekao da je kod nas ta situacija.
Krupa je ispred nas na tabeli, ako je njima cilj opstanak to dovoljno govori gdje smo. Plus pored toga ne dajemo priliku igračima. Da nama igraju igrači ko u Krupi mladi i da su standardni pa da razumijem.
Sa Zrinjskim nas nemoj porediti aktuelni prvak i prvi na tabeli. Dakle nemamo ništa slično. Ne bi im niko pola riječi rekao da je kod nas ta situacija.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 sep 2016, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sjecam se kup tekme protiv Slavije kad je Jesic djeci dao priliku, to je bio jedan od rijetkih dobrih stvari koje je uradio.
Veladzica bih rado gurao da igra i Sadiku onaj mali CB.
Postepeno uvoditi u prvi tim.
Sigurno da ima jos mladih igraca, al ne mogu svi igrati.
Ionako ovde je velika frustracija zbog rezultata, tako da je svakako rezultat na prvom mjestu.
Nije isto igrati u Krupi i u Sarajevu.
Veladzica bih rado gurao da igra i Sadiku onaj mali CB.
Postepeno uvoditi u prvi tim.
Sigurno da ima jos mladih igraca, al ne mogu svi igrati.
Ionako ovde je velika frustracija zbog rezultata, tako da je svakako rezultat na prvom mjestu.
Nije isto igrati u Krupi i u Sarajevu.
Opet on opsjednut Zeljom, hebo te Zeljo i ti njega. Rustem, Crnkic i Bekic NISU vise mladi a A Radovac i Mihojevic vec trebaju postati oslonac nase ekipe. Andjusic kao i Kadusic je takodje spreman i zasluzuje sansu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Rezultat kod nas ne da nije na prvom mjestu, akademija ne da nije na prvom mjestu. Kod nas je na prvom mjestu utaliti se i rastalit. I pustite se s tim rezultatima. Mi nemamo rezultat nikakav, čak je sramotan, ja se stidim ovih rezultata.
Rezultat kod nas ne da nije na prvom mjestu, akademija ne da nije na prvom mjestu. Kod nas je na prvom mjestu utaliti se i rastalit. I pustite se s tim rezultatima. Mi nemamo rezultat nikakav, čak je sramotan, ja se stidim ovih rezultata.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
jurisicduska je napisao/la:Preko 21 nije mlad igrač i ne znam šta će ti Bekić i Duljević i Rustemović i Crnkić među mladim. Oni bi trebali do sad imati 5-6 sezona premijerligaškog fudbala. A ovi ostali haman i ne igraju osim Kadušića i Radovca.
Ja znam da je u modi pljuvati i kritikovati ali cinjenice su cinjenice,sta ocekujes da u ekpi koja se bori za titulu bude 5 i vise igraca od 19 godina,jesi li dobar.Evo u Zrinjskom ,Zelji i ostalim klubovima nema niko.U Slobodi samo Efendic iz njihovopg pogona koji ima 25 godina.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nemoj tako Duska. Pa cetvrto mjesto nije sala vec super rezultat ako pitas Zoricu i Zipa. Sad ce i tebe svrstati u pljuvace.jurisicduska je napisao/la:Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Pa mi niti se borimo za titulu, niti guramo mlade. Haj iskreno, imas li dijagnozu iz neke zdravstvene ustanove? Ozbiljno pitam.Majkl je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Preko 21 nije mlad igrač i ne znam šta će ti Bekić i Duljević i Rustemović i Crnkić među mladim. Oni bi trebali do sad imati 5-6 sezona premijerligaškog fudbala. A ovi ostali haman i ne igraju osim Kadušića i Radovca.
Ja znam da je u modi pljuvati i kritikovati ali cinjenice su cinjenice,sta ocekujes da u ekpi koja se bori za titulu bude 5 i vise igraca od 19 godina,jesi li dobar.Evo u Zrinjskom ,Zelji i ostalim klubovima nema niko.U Slobodi samo Efendic iz njihovopg pogona koji ima 25 godina.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne znam sta pokusavas, al ako navijacu nije rezultat na prvom mjestu onda ne kontam zbog cega idemo na tekme, navijamo??jurisicduska je napisao/la:Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Ko se bolan bori za titulu,to cak niko iz kluba nije spomenuo,a da ne pominjem obicne navijaceMajkl je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Preko 21 nije mlad igrač i ne znam šta će ti Bekić i Duljević i Rustemović i Crnkić među mladim. Oni bi trebali do sad imati 5-6 sezona premijerligaškog fudbala. A ovi ostali haman i ne igraju osim Kadušića i Radovca.
Druga stvar,ovi igraci koje ste doveli ne da nemaju kapacitet da se borimo za titulu nego je upitno imaju li kvalitet da se i za Evropu izborimo. Novakovic nije bolji od Mujagica,Cetkovic nije bolji od Veladzica itd.,sto Aco rece da nam je pola juniora igralo ne bi imali manje bodova vec sa ovim tvojim igracima koji se 'bore za titulu'.
I ta ista Krupa koja se po tebi bori za opstanak,a mi za titulu,dode na Kosevo i nadigra nas pobijedimo na srecu,pa onda jos jedna ekipa koja se navodno bori za opstanak Metaleghe dode na Kosevo i isamara ove tvoje taldzijske zvijezde...
Najbolje bi bilo @majkl kad bi se ti samobanovao,da se vise ne provaljujes ovdje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nase najvece pojacanje u buducnosti bi mogao biti potpuni povratak Husejnovica. Svi znamo kakav je on majstor i ako povrati onu formu, mi cemo imati 50% bolje rezultate (ipak ne moze ni on sam sve, za to je potrebno da imamo svih 11 dobrih igraca). Cali sretno i mislim, da znam sta treba da uradi i sam je rekao ako ne uspije, da ce otici zajedno sa pomocnicima.
Majkl i slicni nemojte vise srati i dizati nas klub u nesto sto nije. Igrac ti je mlad do max 21 god sve preko toga je to vec izgradjen igrac i onda se samo gleda, da li zna ili ne. Kampa isto tako nemamo, zasto je to tako necu da se uplicem, ali znam da kad je Tan dosao u Sarajevo, nije obecao da ce ulagati u prvi tim, nije obecavao grupne faze i setanje ligom, ali je OBECAO KAMP I ULAGANJA U NASU AKADEMIJU! Obecao je, da cemo imati jedan od najsavremenijih kampova ne samo u bivsoj yugi, nego u cijeloj jugoistocnoj Evropi! Obecao je, da se Akadamija biti jedna od jacih na Balkanu, a mi od svega toga obecanog imamo 3 terena za trenirati i supicu, a od Akademije imamo samo to ime. Ako niste znali ili ustvari necete da znate, Akademija znaci, da u svojoj drzavi pokupis najbolje vec od 6-7 godina, da obezbjedujes obrazovanje svojim igracima i dzeparac, smjestaj ako je neko izvan Sarajeva itd.
Mi nemamo nista od toga i zato prestanite vise sa uzdizanjem kluba brez razloga, jer smo prosjek ove yebene lige!
Majkl i slicni nemojte vise srati i dizati nas klub u nesto sto nije. Igrac ti je mlad do max 21 god sve preko toga je to vec izgradjen igrac i onda se samo gleda, da li zna ili ne. Kampa isto tako nemamo, zasto je to tako necu da se uplicem, ali znam da kad je Tan dosao u Sarajevo, nije obecao da ce ulagati u prvi tim, nije obecavao grupne faze i setanje ligom, ali je OBECAO KAMP I ULAGANJA U NASU AKADEMIJU! Obecao je, da cemo imati jedan od najsavremenijih kampova ne samo u bivsoj yugi, nego u cijeloj jugoistocnoj Evropi! Obecao je, da se Akadamija biti jedna od jacih na Balkanu, a mi od svega toga obecanog imamo 3 terena za trenirati i supicu, a od Akademije imamo samo to ime. Ako niste znali ili ustvari necete da znate, Akademija znaci, da u svojoj drzavi pokupis najbolje vec od 6-7 godina, da obezbjedujes obrazovanje svojim igracima i dzeparac, smjestaj ako je neko izvan Sarajeva itd.
Mi nemamo nista od toga i zato prestanite vise sa uzdizanjem kluba brez razloga, jer smo prosjek ove yebene lige!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zipe,veliki i iskreni navijacu... Duska nije mislio na navijace,nego na rukovodstvo,da njima niti je rezultat proritet niti promovisanje mladih igraca i da ga je kao navijaca fks (kojem je naravno stalo do rezultata) stid toga.A da je covjek 100% u pravu dokazuju rezultati,kao i zadnji transfer-rok.Zip je napisao/la:Ne znam sta pokusavas, al ako navijacu nije rezultat na prvom mjestu onda ne kontam zbog cega idemo na tekme, navijamo??jurisicduska je napisao/la:Koji rezultat ba? Gledate li vi utakmice, znate li koji smo na tabeli? Kakav rezultat, eno onaj izjavi da ćemo preko kupa u europu. Šta je vama, dozovite se.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 10 sep 2016, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.