FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kalifa Coulibaly 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Lista gnjavatora/ica je ažurirana. 

Auto sa slovačkim tablicama ispred kluba 

Bit ce to ono dijete od 16 godina za kojeg se i Venezia zanimala.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ako se od ta 4 Afrikanca i tog Slovaka potrefi jedan dobar igrač super.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jedan od problema pored kardinalnog sudjenja jeste i ovo daj da se proda jer se njemu vise i neigra, super nes da igras imas jos 2,5 godine ugovora, kako to moze jedno zdrugim, prvo igrac ima menagera nije nasilno produzen ugovor. Kad podpisujes ugovor imas opciju da trazis neku zastitu u vidu klauzule ko uplati odredjenu sumu novca da ti klub nemoze nista. Guli ili bilo koji igrac koji ima ugovor a nezeli da igra radi vice radi trenera il takvi stvari ja licno nebi prodao posto zasto, vec samo onoliko koliko klub smatra da vrijedi,placao bi mu platu mjesecno i sve sto treba al nebi dozvolio te stvari. Normalno je ako dodje ponuda koja klubu odgovara da se sjede dogovori.. AKO NISI STAVIO KLAUZULU ILI AKO SI PRISTAO NA KLAUZULU VISOKU I NIKO NE ZELI TO DA PLATI KAKO MOZE BIT KLUB KRIV, i da radi toga nezelis igrat. Cak to bi po meni trebalo bit kaznjivo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:58On je kod nas i u Velezu 2 sezone odradio maksimum sto se tice ove lige i mislim da je vrijeme za transfer.Platili neku sicu,dobili vrh igraca,bruku golova i sada trebamo uzeti ozbiljne pare.Ne bi mi bilo zao da ode jer vise od ovoga ne moze dok je trenutnog saveza a ni njemu se ne ostaje vise vjerujem.Napraviti taj historijski transfer dok se nije opet povrijedio
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Rece onaj Edo Isanovic , da su tu negdje mozda cak i bolji od Jatte trenutnojurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:39Ako se od ta 4 Afrikanca i tog Slovaka potrefi jedan dobar igrač super.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Kako se ide na ovu utakmicu u Pazaru? Hoće li Horde šta organizovati? Mi koji ćemo ići odvojeno, je li ok kroz njihov grad ići sa obilježjem?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto se tiče grada Novi Pazar sigurnost ti je veca sa dresom Sarajeva nego da si bilo gdje u Sarajevu bez brige sto se tiče toga
-
- Kontakt:
Ti si pametan momak , kako će Edo Isanovic i na osnovu čega procijeniti jesu li oni bolji od bilo koga ? Prvo Edo Isanovic da gleda Mesija ne bi mogao procijeniti kakav je igrač jer njegove kompetencije nisu ni za portala a ne za fudbala. A drugo nije ih ni gledao. Sama činjenica da tako nešto izjavi/napise je apsurdna.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 18:06Rece onaj Edo Isanovic , da su tu negdje mozda cak i bolji od Jatte trenutnojurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:39Ako se od ta 4 Afrikanca i tog Slovaka potrefi jedan dobar igrač super.
Ne zna se to. Ni Edo ni bilo ko. Jedina dobra činjenica je sto se probava s tom djecom. Jatta je oduševljen gdje je došao ima sve potrebno pošalje i roditeljima para. Takve igrače treba dovoditi. Ekstra potezi.
Imaš akademiju konačno i da se neko počne baviti njom na ispravan način. Već se vidi određen rezultat. Imaš materijala bas finog i sad šta god Ko pričao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nema kvalitetne ekipe bez 3 ili 4 uspjesna prelazna roka + isti strucni stab.
Ja se nadam da ce Zekic napraviti rezultat kao i ove sezone (ko god pomisli kakav rezultat bili 3., bolje nek ne odgovara)
Ja se nadam da ce Zekic napraviti rezultat kao i ove sezone (ko god pomisli kakav rezultat bili 3., bolje nek ne odgovara)
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma sve okej bruda , napišem cisto sto procitam nekakvo moje gledanje toga je ako vec tako nesto pišu valjda se sa nekim konsultuju prije tog posta s nekim zaduzenim za te momke.jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 18:20Ti si pametan momak , kako će Edo Isanovic i na osnovu čega procijeniti jesu li oni bolji od bilo koga ? Prvo Edo Isanovic da gleda Mesija ne bi mogao procijeniti kakav je igrač jer njegove kompetencije nisu ni za portala a ne za fudbala. A drugo nije ih ni gledao. Sama činjenica da tako nešto izjavi/napise je apsurdna.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 18:06Rece onaj Edo Isanovic , da su tu negdje mozda cak i bolji od Jatte trenutnojurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:39Ako se od ta 4 Afrikanca i tog Slovaka potrefi jedan dobar igrač super.
Ne zna se to. Ni Edo ni bilo ko. Jedina dobra činjenica je sto se probava s tom djecom. Jatta je oduševljen gdje je došao ima sve potrebno pošalje i roditeljima para. Takve igrače treba dovoditi. Ekstra potezi.
Imaš akademiju konačno i da se neko počne baviti njom na ispravan način. Već se vidi određen rezultat. Imaš materijala bas finog i sad šta god Ko pričao.
Makar da ga onako malo upute u to sve
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Kevin Viveros HVALA !!!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koliko to crnaca dovodimo, dajte imena nemojte u šiframa pričati.
SvastaMirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:40Imaš pp.guadalupe je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:30Hocemo sada pakati dusa draga nasikirao se oko pratioca na instagramuMirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:26
Za njih me zaboli, od njih bi očekivao da svakom navijaču na stadionu prije učlanjenja traže da napravi 50pet profila i zaprati stranicu, samo da imaju više od nas, jer u posljednje vrijeme jedino u čemu se takmiče s' nama je prepiranje na temi plbih i tu i tamo koja pobjeda ili remi u derbiju, meni je krivo što naši to rade, a rade isključivo zbog toga što su seljovci imali više od nas.![]()