FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Peljto nam sudi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imat cemo Evropske uslove .
Teren, publika, suđenje..
Nadam se da ce Said igrati, i da ce skupiti snage.
U nedjelju osim truda ce nam trebat i srece
Ukratko Budi Bog s nama ....
Ali ja vjerujem u ovu nasu Slobodu, koja je kao macka sa 9 zivota
Teren, publika, suđenje..
Nadam se da ce Said igrati, i da ce skupiti snage.
U nedjelju osim truda ce nam trebat i srece
Ukratko Budi Bog s nama ....
Ali ja vjerujem u ovu nasu Slobodu, koja je kao macka sa 9 zivota
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ma imamo sve sad. Nekako imam osjecaj da cemo slaviti u nedjelju navecer 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sve su pobjede bile kad nam je Peljto sudio do sad:
- Igman
- Leotar
- Tuzla City
...
Nek se tako nastavi, ako Bog da.
- Igman
- Leotar
- Tuzla City
...
Nek se tako nastavi, ako Bog da.
Mene realnost puca tek kako se priblizava utakmica...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Osjecam se ko da utakmica pocinje za pola sata. Joj samo da je prezivit nedjelju 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Samo ostaviti ulaz 5KM, za zene i malu djecu besplatno, a javno igracima reci da sve pare od ulaznica idu njima u vidu premije za pobjedu i osptanak.
Na taj nacin cemo i mi navijaci pored podrske pogurati i materijalno igrace te dati motiv vise da odigraju dobro i pobijede.
Na taj nacin cemo i mi navijaci pored podrske pogurati i materijalno igrace te dati motiv vise da odigraju dobro i pobijede.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi trebamo dati premije i nasim i igracima ZrinjskogBeduin je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:05Samo ostaviti ulaz 5KM, za zene i malu djecu besplatno, a javno igracima reci da sve pare od ulaznica idu njima u vidu premije za pobjedu i osptanak.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma njima treba **** mater i istuc ih dobro ako ispadnu i rec im to prije treninga kao motiv
oni su ekipa sa pristojnim budzetom, sa milionskim izdacima od strane vlasti, sa koliko-toliko uredjenim klubom i koliko-toliko korektnim sudjenjem i oni su se doveli da su prakticno ispali iz lige
pa 2012.su igrala djeca koja mjesecima nisu imali plate, zadnjih mjeseci nismo imali ni kluba ni uprave, sabirali se ljudi i organizovali po Tuzli da zavrse koju utakmicu, da se ne raspadnemo, i imali smo citavu ligu protiv nas. Kad se sjetim mobilizacije pred Velez. Situacija ko nebo i zemlja
ove treba da bude sramota pogledati bilo koga u oci gdje su se doveli sa kakvim uslovima
oni su ekipa sa pristojnim budzetom, sa milionskim izdacima od strane vlasti, sa koliko-toliko uredjenim klubom i koliko-toliko korektnim sudjenjem i oni su se doveli da su prakticno ispali iz lige
pa 2012.su igrala djeca koja mjesecima nisu imali plate, zadnjih mjeseci nismo imali ni kluba ni uprave, sabirali se ljudi i organizovali po Tuzli da zavrse koju utakmicu, da se ne raspadnemo, i imali smo citavu ligu protiv nas. Kad se sjetim mobilizacije pred Velez. Situacija ko nebo i zemlja
ove treba da bude sramota pogledati bilo koga u oci gdje su se doveli sa kakvim uslovima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Lakse premirat par Zeljinih igraca, ove nase zvijezde smo vidili, vecini da kazes milion je tvoj ako pobijedimo oni i bi al ne znaju, nisu u stanju nesto napravit.DeZerbi je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:25Mi trebamo dati premije i nasim i igracima ZrinjskogBeduin je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:05Samo ostaviti ulaz 5KM, za zene i malu djecu besplatno, a javno igracima reci da sve pare od ulaznica idu njima u vidu premije za pobjedu i osptanak.
Na taj nacin cemo i mi navijaci pored podrske pogurati i materijalno igrace te dati motiv vise da odigraju dobro i pobijede.![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Top imamo suđenje vrhunsko. Sada je sve na momcima, nije Zeljo neka ekipa da se prepadnu. Uvalili su dva Sarajevu, jedan Zrinjskom, dva Borcu. Osjecam da mogu izborit opstanak i da ce bit 2:0. Ne sumnjam ni sekunde u njih. Najjaci kad je najteze. S vjerom u Boga Sloboda do groba.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Mene strah u pm. Nakon 2012. imam fobiju i nikako ne mogu biti optimista, sve i da hocu. Srce bi htjelo, ali razum nece.
Prezivjet ce se sve ovo, kako god zavrsilo ostaje ta ljubav prema crveno-crnoj boji i nikad nista na svijetu to nece promijeniti, ali me je neopisivo strah nedjelje nakon 19h.
Prezivjet ce se sve ovo, kako god zavrsilo ostaje ta ljubav prema crveno-crnoj boji i nikad nista na svijetu to nece promijeniti, ali me je neopisivo strah nedjelje nakon 19h.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad sam 2012. preživio, sve ću. Nije kraj postojanja kluba, ako se ispadne. Ja to tako ne gledam. Treba sve učiniti, što je do nas. A igrat će se fudbal i u Federalnoj, boli me q s kim ćemo igrati, sve dok igra moja crveno-crna Svetinja...Beduin je napisao/la: ↑24 maj 2023, 23:24Mene strah u pm. Nakon 2012. imam fobiju i nikako ne mogu biti optimista, sve i da hocu. Srce bi htjelo, ali razum nece.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mislim da su ostali "zavrsili posao" oko svog statusa za narednu sezonu, naravno osim ovih "tuzlanskih carsijanera" zbog kojih cemo vjerovatno sledece sezone boraviti u nizem rangu, pa mozda i jos nizem sledecih sezona....fakat trebas biti skupina debila i sa ovim budjetom ispasti.....
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i Zeljo i Manijaci najavljuju utakmicu sa cijenom ulaznice od 10 KM
eh sad stvarno se nadam da to oni klepaju svoje pa lafo 10 KM cijena, ali opet dobit ce ljudi kartu vidjet ce sta pise na njoj, nisu ovce,jer odbijam da povjerujem da su nasi odlucili mijenjati cijenu karte i zaradjivati na odlucujucoj utakmici
to bi bio vrhunac svih pametnih poteza, gladne oci za svakom markom a i da sto manje ljudi bude tu kad ispadnu
opet kazem stvarno se nadam da Manijaci presvlace svoje clanove i da nasi strunjaci nisu to uradili
mada me ne bi cudilo ni da ne znaju da ne smiju za istu tribinu naplacivati razlicite cijene
eh sad stvarno se nadam da to oni klepaju svoje pa lafo 10 KM cijena, ali opet dobit ce ljudi kartu vidjet ce sta pise na njoj, nisu ovce,jer odbijam da povjerujem da su nasi odlucili mijenjati cijenu karte i zaradjivati na odlucujucoj utakmici
to bi bio vrhunac svih pametnih poteza, gladne oci za svakom markom a i da sto manje ljudi bude tu kad ispadnu
opet kazem stvarno se nadam da Manijaci presvlace svoje clanove i da nasi strunjaci nisu to uradili
mada me ne bi cudilo ni da ne znaju da ne smiju za istu tribinu naplacivati razlicite cijene
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Proklet bio ko zaboravi i oprosti!LaBombonera88 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 01:40Bolan datum, da se nikad ne zaboravi i ne oprosti za ovo.
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Gdje mogu karte kupit da ne cekam zadnji dan?
isto se osjećam. na žalost nista se nije promjenilo opet drama.Beduin je napisao/la: ↑24 maj 2023, 23:24Mene strah u pm. Nakon 2012. imam fobiju i nikako ne mogu biti optimista, sve i da hocu. Srce bi htjelo, ali razum nece.
& $ ?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.