Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Uključite FTV, trenutno ide dobra emisija o Juventusovim navijačima 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da hoće više početi ove utakmice da malo i ova tema živne, ovih dana je baš sve nekako mrtvo.
Pročitao sam interesantan podatak kako Vučinić 72 % svojih golova zabija u drugom dijelu sezone, tako da se možemo nadati da će i on proraditi konačno. Njegov najveći problem je što skroz malo šutira, puno dribla, trči puno, asistira, dakle najviše radi za tim, a najmanje šuta na gol, a to je glavni zadatak napadača da šuta prema golu, zato je bolje da igramo 3-5-2 formaciju.
Pročitao sam interesantan podatak kako Vučinić 72 % svojih golova zabija u drugom dijelu sezone, tako da se možemo nadati da će i on proraditi konačno. Njegov najveći problem je što skroz malo šutira, puno dribla, trči puno, asistira, dakle najviše radi za tim, a najmanje šuta na gol, a to je glavni zadatak napadača da šuta prema golu, zato je bolje da igramo 3-5-2 formaciju.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj ljudi cijeli dan gledam golove i prilike juventusa ove sezone...al´ sam se i nabrijao covjece....
jos me onaj danny dyer nabrijao sa emisijom o "The Drughi"....sine u facu mu kazu "mrzimo sve engleze...i tebe mrzimo, ali pricamo s tobom jer moramo"...hahaahahah xD...lik ih gleda ono konta da kaze kamermanu "bjez´mo"...
evo nesto kontam zao mi nekih igraca zbog male minutaze....na pocetku sezone sam rekao da smo kupili mnogo igraca i da ce se gomilati na klupi, te ce biti nezadovoljni zbog slabe minutaze, toga se i bojim da na kraju ne odu momci koji su jako talentovani...prvenstveno mislim na eliu...zao mi covjeka sto ne igra...
valjda ce poceti dobijati priliku...et rodjendan mu je
dr.vucnic treba mozda probati da igra glavnog napadaca uz quagliu ili matrija...uglavnom da je gore jer jednim driblingom prelomi tekmu bilo sa krila ili centarfora...ne kazem da ne moze doprinjeti sa krila, ali imao dosta igraca za krilo tako da....
ja bih na conteovom mjestu stavio eliu u prvi sastav protiv parme...
jos me onaj danny dyer nabrijao sa emisijom o "The Drughi"....sine u facu mu kazu "mrzimo sve engleze...i tebe mrzimo, ali pricamo s tobom jer moramo"...hahaahahah xD...lik ih gleda ono konta da kaze kamermanu "bjez´mo"...
evo nesto kontam zao mi nekih igraca zbog male minutaze....na pocetku sezone sam rekao da smo kupili mnogo igraca i da ce se gomilati na klupi, te ce biti nezadovoljni zbog slabe minutaze, toga se i bojim da na kraju ne odu momci koji su jako talentovani...prvenstveno mislim na eliu...zao mi covjeka sto ne igra...
valjda ce poceti dobijati priliku...et rodjendan mu je
dr.vucnic treba mozda probati da igra glavnog napadaca uz quagliu ili matrija...uglavnom da je gore jer jednim driblingom prelomi tekmu bilo sa krila ili centarfora...ne kazem da ne moze doprinjeti sa krila, ali imao dosta igraca za krilo tako da....
ja bih na conteovom mjestu stavio eliu u prvi sastav protiv parme...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipino
- Kontakt:
priča se da bi protiv Parme u napadu trebali startati Vučko i Mitra Matri dok bi slijedeću utakmicu u napadu trebali igrati Q i Borrielo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će rotacija u ekipi jer igramo svako 3 dana, protiv Parme će igrati najboljih 11, dok će protiv Catanie igrati ovi što nisu u prvom planu jer igramo kući, barem što se tiče napada.
8 utakmica u 40 dana, treba mudro tempirati formu i rasporediti minutažu.
Ja sam mišljenja da svaki igrač može opravdati ono što Conte zahjteva od njega, pa čak i Elia. Mislim kad se Giaccherini izborio za skoro pa status prvotimca, može i Elia sad je pitanje da li to on želi ili ne.
8 utakmica u 40 dana, treba mudro tempirati formu i rasporediti minutažu.
Ja sam mišljenja da svaki igrač može opravdati ono što Conte zahjteva od njega, pa čak i Elia. Mislim kad se Giaccherini izborio za skoro pa status prvotimca, može i Elia sad je pitanje da li to on želi ili ne.
Ž '21!
tesko da ce izboriti prvu postavu ako ne igra ni sa klupe...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A i vi gajite previše simpatija prema Eliji pa hoćete da igra svaku utakmicu, a pitanje je da li on uopšte i zaslužuje da igra!? Sumnjam da ga Conte namjerno ignoriše.
Gledam ovog Destra u dresu Siene, ne bi bilo loše njega dovesti, dobra je solucija za klupe, a ima i prostora za napredak.
Gledam ovog Destra u dresu Siene, ne bi bilo loše njega dovesti, dobra je solucija za klupe, a ima i prostora za napredak.
Ž '21!
Ja samo kazem da treba malo vise da ga ubacuje, da vidimo kakav je jer ga ne mozemo procjeniti na osnovu sat vremena igre...a ako je tih sat vremena igre zadovoljio zasto ga ne koristiti...
Ni ja ne vjerujem da ga Conte ignorise...mozda zaista na treninzima ne zadovoljava, ali na terenu je, barem po meni, zadovoljio...
a mi sve ovaj mercato komentarisemo..nase zelje ovo ono..
...a onda na ljeto nesto potpuno suprotno..
...
nego sta biste vi izabrali od ovih...Hulk, Dzeko, Jovetic, Adebayor, Higuain, Lavezzi, Cavani...
Ni ja ne vjerujem da ga Conte ignorise...mozda zaista na treninzima ne zadovoljava, ali na terenu je, barem po meni, zadovoljio...
a mi sve ovaj mercato komentarisemo..nase zelje ovo ono..
nego sta biste vi izabrali od ovih...Hulk, Dzeko, Jovetic, Adebayor, Higuain, Lavezzi, Cavani...
Hulk/Cavani/Lavezzi 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
jednog bolanSoni je napisao/la:Hulk/Cavani/Lavezzi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@beki
Kako je zadovoljio ako je odigrao samo 45 minuta protiv Catanie i doslovno u toj utakmici ništa pokazao!?
U ostalim utakmicam je dobivao po 5 minuta po utkamici što je nedovoljno vremena da se procjeni je li zaslužio ili ne.
Jovetić i Lavezzi, u vrhu napada već imamo top igrača Matrija.
Kako je zadovoljio ako je odigrao samo 45 minuta protiv Catanie i doslovno u toj utakmici ništa pokazao!?
U ostalim utakmicam je dobivao po 5 minuta po utkamici što je nedovoljno vremena da se procjeni je li zaslužio ili ne.
Jovetić i Lavezzi, u vrhu napada već imamo top igrača Matrija.
Ž '21!
Opet o ubacivanjubeki je napisao/la:Ja samo kazem da treba malo vise da ga ubacuje, da vidimo kakav je jer ga ne mozemo procjeniti na osnovu sat vremena igre...a ako je tih sat vremena igre zadovoljio zasto ga ne koristiti...
a mi sve ovaj mercato komentarisemo..nase zelje ovo ono.....a onda na ljeto nesto potpuno suprotno..
...
Hulk, Cavani, Lavezzi... iako su bajke na drugom spratu.
Sutra bih volio vidjeti brata, jbg rođendan mu je, valjalo bi kad bi ušao makar 15 min
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
@Bianconeri1988
protiv bologne jako dobra partija...barem po meni...
protiv bologne jako dobra partija...barem po meni...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma to je bila kup utakmica u kojoj je Bologna imala igrača manje skoro sve vrijeme dok je Elia bio u igri, kad je Giaccherini bio naš najbolji igrač u toj utakmici dovoljno ti govori kakvi su ostali bili. Uopšte nije imao defanzivnih zadataka kao što bi imao u ligi. Ligaške i kup utakmice se ne mogu porediti.
Ž '21!
Ne spominjite lavezzia molim vas,taj precijenjeni igrač neće kročiti nikada u Torino,nemamo mi šta sa režiserom De Laurentisom poslovati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ja bih volio, samo zbog napolitanaca pa makar pravio društvo Eljeru na tribinama 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš tako tigre, samo bih iz inata volio, da se zna da su oni mali, a mi veliki i da možemo kupiti bilo kojeg njihovog igrača kad to poželimo

Ž '21!
A ne bi ti bilo žao dati 30M za igrača koji je vrijedi ni 15 i koji je za 5 godina u Italiji dao oko 35 golova.ramiral je napisao/la:Ja bih volio, samo zbog napolitanaca pa makar pravio društvo Eljeru na tribinama
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Hehe ja sam navijač/simpatizer druže.
Nisam ekonomista niti neko ko je zadužen za poslovanje kluba, prilično sam siguran da ih onaj kriketaš ima gnjilih u jastuku i ''jastučnicama''
Libo me taki za Elkanna i hoće li moći uzeti Lexusa ili Lamba.. neka ne žali na ljubav 200 miliona navijača.
Nisam ekonomista niti neko ko je zadužen za poslovanje kluba, prilično sam siguran da ih onaj kriketaš ima gnjilih u jastuku i ''jastučnicama''
Libo me taki za Elkanna i hoće li moći uzeti Lexusa ili Lamba.. neka ne žali na ljubav 200 miliona navijača.
- harebianconero
- Kontakt:
Ako bi htio nekoga iz Napolia to bi bio Hamšik (zbog frizure
) i Cavani ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.