U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Nisam to znao, pa nema 10, 15 dana kako se ovdje pisalo (baš ti mislim) da su Čivić, Mustendagić i onaj Rondić ili Rodić (uglavnom onaj mali što je došao iz Sarajeva) prebačeni u U21 tim Sparte.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rondic igra u Slaviji, ne Sparti, a on jeste u U21 timu, kao i Mustedanagic. Civic nije bio u prvim planovima Sparte pa su ga poslali na posudbu.Raonffa je napisao/la:Nisam to znao, pa nema 10, 15 dana kako se ovdje pisalo (baš ti mislim) da su Čivić, Mustendagić i onaj Rondić ili Rodić (uglavnom onaj mali što je došao iz Sarajeva) prebačeni u U21 tim Sparte.
Onda je do mene, pomiješao sam Slaviju i SpartuVucevich je napisao/la:Rondic igra u Slaviji, ne Sparti, a on jeste u U21 timu, kao i Mustedanagic. Civic nije bio u prvim planovima Sparte pa su ga poslali na posudbu.Raonffa je napisao/la:Nisam to znao, pa nema 10, 15 dana kako se ovdje pisalo (baš ti mislim) da su Čivić, Mustendagić i onaj Rondić ili Rodić (uglavnom onaj mali što je došao iz Sarajeva) prebačeni u U21 tim Sparte.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spisak juniorske reprezentacije. Zanimljivo kako nema Nermina Hajdarevića jos jednom, kao ni Rondića, dok su tu opet Santrač i Kovač.Adnan Kanurić (Deutz 05, Njemačka), Elvin Kovač (Freiburg, Njemačka), Anel Šabanadžović (Željezničar), Benjamin Hadžić (Stuttgart, Njemačka), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Nedim Hadžić (Leixoes, Portugal), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Amar Ćatić (PSV Eindhoven, Holandija), Alem Koljić (Fortuna Koln, Njemačka), Edis Smajić (Sloboda), Amar Beganović (Sloboda), Amar Beširević (Željezničar), Amir Velić (Željezničar), Luka Knežević (Široki Brijeg), Ševkija Resić (Sarajevo), Halid Šabanović (Sarajevo), Alen Mustafić (Sarajevo), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Đorđe Pantelić (Vojvodina, Srbija), Demirel Veladžić (Leixoes, Portugal), Nikola Kosanić (Eintracht Braunschweig, Njemačka).
+ gdje je možda najbolji igrač našeg tima iz prvog kruga Danilović?
sadiku ?Vucevich je napisao/la:Spisak juniorske reprezentacije. Zanimljivo kako nema Nermina Hajdarevića jos jednom, kao ni Rondića, dok su tu opet Santrač i Kovač.Adnan Kanurić (Deutz 05, Njemačka), Elvin Kovač (Freiburg, Njemačka), Anel Šabanadžović (Željezničar), Benjamin Hadžić (Stuttgart, Njemačka), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Nedim Hadžić (Leixoes, Portugal), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Amar Ćatić (PSV Eindhoven, Holandija), Alem Koljić (Fortuna Koln, Njemačka), Edis Smajić (Sloboda), Amar Beganović (Sloboda), Amar Beširević (Željezničar), Amir Velić (Željezničar), Luka Knežević (Široki Brijeg), Ševkija Resić (Sarajevo), Halid Šabanović (Sarajevo), Alen Mustafić (Sarajevo), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Đorđe Pantelić (Vojvodina, Srbija), Demirel Veladžić (Leixoes, Portugal), Nikola Kosanić (Eintracht Braunschweig, Njemačka).
Zarathustra
Da i Rijad, možda klub nije pustio ga da ode
- bosnacazin
- Kontakt:
U srijedu Borac igra sa Zrinjskim u ligi pa je to vjerovatno razlog njegovog izostanka.Vucevich je napisao/la:Spisak juniorske reprezentacije. Zanimljivo kako nema Nermina Hajdarevića jos jednom, kao ni Rondića, dok su tu opet Santrač i Kovač.Adnan Kanurić (Deutz 05, Njemačka), Elvin Kovač (Freiburg, Njemačka), Anel Šabanadžović (Željezničar), Benjamin Hadžić (Stuttgart, Njemačka), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Nedim Hadžić (Leixoes, Portugal), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Amar Ćatić (PSV Eindhoven, Holandija), Alem Koljić (Fortuna Koln, Njemačka), Edis Smajić (Sloboda), Amar Beganović (Sloboda), Amar Beširević (Željezničar), Amir Velić (Željezničar), Luka Knežević (Široki Brijeg), Ševkija Resić (Sarajevo), Halid Šabanović (Sarajevo), Alen Mustafić (Sarajevo), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Đorđe Pantelić (Vojvodina, Srbija), Demirel Veladžić (Leixoes, Portugal), Nikola Kosanić (Eintracht Braunschweig, Njemačka).
kobe24 je napisao/la:Ko je ovaj mali?
Julardzija, prije 3 godine je ga htio dovest Chelsea ali nisu mogli jer je premlad. Prije je bio ogroman talenat ali izgleda da nije islo bas kako se ocekivalo jer je i za Hrvatsku U17 na klupi vecinom. Vjerovatno jos uvijek ima taj talenat i bilo bi dobro da ode negdje vani da pokaze sta moze, inace mislim da bi vjerovatno igrao za BiH, Dzeko mu je cover slika na fejsbuku
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 08 mar 2018, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicno je Danilovic odigrao protiv Zrinjskog.bosnacazin je napisao/la:U srijedu Borac igra sa Zrinjskim u ligi pa je to vjerovatno razlog njegovog izostanka.Vucevich je napisao/la:Spisak juniorske reprezentacije. Zanimljivo kako nema Nermina Hajdarevića jos jednom, kao ni Rondića, dok su tu opet Santrač i Kovač.Adnan Kanurić (Deutz 05, Njemačka), Elvin Kovač (Freiburg, Njemačka), Anel Šabanadžović (Željezničar), Benjamin Hadžić (Stuttgart, Njemačka), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Nedim Hadžić (Leixoes, Portugal), Jusuf Gazibegović (Red Bull Salzburg, Austrija), Amar Ćatić (PSV Eindhoven, Holandija), Alem Koljić (Fortuna Koln, Njemačka), Edis Smajić (Sloboda), Amar Beganović (Sloboda), Amar Beširević (Željezničar), Amir Velić (Željezničar), Luka Knežević (Široki Brijeg), Ševkija Resić (Sarajevo), Halid Šabanović (Sarajevo), Alen Mustafić (Sarajevo), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Đorđe Pantelić (Vojvodina, Srbija), Demirel Veladžić (Leixoes, Portugal), Nikola Kosanić (Eintracht Braunschweig, Njemačka).
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Povreda Menala
Nema ga protiv Walesa i Lichtenstajna
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Bas se sad morao povrijedit j*bi ga. Sad ce biti tesko. Ocekujem Jukic i Peco na krilama.
Peco je dobra alternativa, u dobro je formi i dopada mi se kako igra. Mislim da je on isto igrao protiv Portugala.Vucevich je napisao/la:Bas se sad morao povrijedit j*bi ga. Sad ce biti tesko. Ocekujem Jukic i Peco na krilama.
Jeste, jako mi se svidja kao igrac. Steta sto je bio pola godine povrijedjen.Tristan10 je napisao/la:Peco je dobra alternativa, u dobro je formi i dopada mi se kako igra. Mislim da je on isto igrao protiv Portugala.Vucevich je napisao/la:Bas se sad morao povrijedit j*bi ga. Sad ce biti tesko. Ocekujem Jukic i Peco na krilama.
A u pm, momak je strasno igrao u zadnje vrijeme...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mislim da nam je sto se forme tice Menalo bio jedan od najboljih igraca trenutno i steta je sto je otpao. Bilo bi cak super i da je mogao upasti u seniore da ga vidimo gdje je u odnosu na najbolje.
U svakom slucaju vjerujem da se njegov izostanak iz mlade nece osjetiti jer je snaga ove ekipe kolektiv a ne pojedinac. Do ozljede Peco je kod Marinovica bio prvotimac i imao je prednost nad Menalom.
Od njega bi mogao izrasti vrlo dobar igrac. Nevjerovatno mi je da ovaj Radnik tako mudro skuplja talente iz federacije kod najvecih BiH timova koji se u njoj nalaze. Peco je bolji nego ijedan desni bocni kojeg imaju Sarajevski klubovi.
U svakom slucaju vjerujem da se njegov izostanak iz mlade nece osjetiti jer je snaga ove ekipe kolektiv a ne pojedinac. Do ozljede Peco je kod Marinovica bio prvotimac i imao je prednost nad Menalom.
Od njega bi mogao izrasti vrlo dobar igrac. Nevjerovatno mi je da ovaj Radnik tako mudro skuplja talente iz federacije kod najvecih BiH timova koji se u njoj nalaze. Peco je bolji nego ijedan desni bocni kojeg imaju Sarajevski klubovi.
Slazem se za kolektiv. U nekim segmentima igre je meni Peco i bolji od njega. Nadam se da se vratio kako treba. Protiv Sirokog je postigao gol. Slazem se da Radnik radi odlican posao. Memisevic, Serbecic i Peco.dubrovnik je napisao/la:Mislim da nam je sto se forme tice Menalo bio jedan od najboljih igraca trenutno i steta je sto je otpao. Bilo bi cak super i da je mogao upasti u seniore da ga vidimo gdje je u odnosu na najbolje.
Gazibegovic pocinje za Liefering opet, odlicno.
Navodno je Eman Markovic iz Moldea na pragu prelaska u klub iz BiHPL: https://www.eurosport.no/fotball/elites ... tory.shtml

I šta kaže?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, LlullSergio, Micron, zikerrz21 i 82 gosta.