FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alibi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alibi » 02 dec 2010, 17:57

Mamicu im,a niko ni spomena o pokusaju ubistva sestorice nasih momaka.Pa j... vam sve.Ne znaju hudi jadni da su pucali.....Bitno je narusavanje javnog reda i mira ,a UBISTVO i 6 POKUSAJA UBOSTAVA .......**** FASISTICKA.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 dec 2010, 19:20

Jel istina da ce vam sponzor "kupiti" ime :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 dec 2010, 20:20

Frutek je napisao/la:Jel istina da ce vam sponzor "kupiti" ime :?
NE
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 dec 2010, 20:33

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-47739.htm

Bicemo jos jaci na proljece,jer jednostavno se igraci pale na virsle ! ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 dec 2010, 20:37

ekii je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-47739.htm

Bicemo jos jaci na proljece,jer jednostavno se igraci pale na virsle ! ;)
heheheh jbg nekome dosta virsle kad su tu horde hehheeh a nmg ne pomazu zlatne kasike bjeze u grcku ahahaha aa najjace kazu mi komplexasi a njima na avatarima :blekici,zileti,hrenovke al ne mi smoo komplexasi samo cekam sada odg hahahah i znam da je definitvno komplexas. :D :D :D :D
FK SARAJEVO.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 02 dec 2010, 20:42

Frutek je napisao/la:Jel istina da ce vam sponzor "kupiti" ime :?
Otkud ti to?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2010, 11:28

mma_hz je napisao/la:heheheh jbg nekome dosta virsle kad su tu horde hehheeh a nmg ne pomazu zlatne kasike bjeze u grcku ahahaha aa najjace kazu mi komplexasi a njima na avatarima :blekici,zileti,hrenovke al ne mi smoo komplexasi samo cekam sada odg hahahah i znam da je definitvno komplexas. :D :D :D :D
Nisam kompleksaš, ali ti si nepismen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 dec 2010, 13:04

Virtu4l je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:heheheh jbg nekome dosta virsle kad su tu horde hehheeh a nmg ne pomazu zlatne kasike bjeze u grcku ahahaha aa najjace kazu mi komplexasi a njima na avatarima :blekici,zileti,hrenovke al ne mi smoo komplexasi samo cekam sada odg hahahah i znam da je definitvno komplexas. :D :D :D :D
Nisam kompleksaš, ali ti si nepismen.[/quote
Jbg neko nepismen a neko komplexas heehhehe nismo svi savrseni ahahah nek si se ti javio to je bitno .
FK SARAJEVO.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 dec 2010, 10:29

[youtube][/youtube]
Pocivaj u miru Vedrane

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 dec 2010, 16:14

Ja sam vaginama jadnim fino objasnio za kerlu i to sam posto prije 5-6 dana. Sve ovo sto se desilo napiso sam im tada. Cak sam im objasnio i dug koji imaju prema kerli i da je halalio dug da bi do kraja polusezone igro i bio u kakvoj-takvoj formi. To je bila ucjena VODENE GLAVE na koju je Kerla pristo jer mu je bio izvjestan odlazak u grcku.
Ali, POSTO SU TO DEBILI i JADOVI koji kazu "da je samo njihova istina" i koji se dice sa tekmom protiv jadne i bijedne olimpije koja je svake god u bivsoj jugi ispadala u 2 ligu a kada je uspjela izboriti prvoligaski status bila je 14..15 ili cak nize...koja je BANKROTIRALA prije 4-5 god i otisla u 3 slovenacku ligu (o Allahu zar i ta liga postoji).....al jok oni su pametni (al u curku) .I ko biber po pilavu fol prave stadion sa slovencima. Gospodo jadnici stadion nije vas i to neka vam je jasno a vi ne morate vjerovati (hebe mi se) ali kad vam propadne poso sa slovencima tek ce te tada saznati ciji je stadion i koliko vam opstina N Sarajevo trazi tala jer je stadion na zemlji koja je UGRUNTANA na tu opstinu....ali posto ste vi KOMPLEXASI i samo vi pametni...pad ce vam biti bolan !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 dec 2010, 16:50

hilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pocivaj u miru Vedrane
R I P VEDRAN PULJIĆ
Sarajevo ljubavi moja!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 dec 2010, 17:28

FCS-FCS je napisao/la:Ja sam vaginama jadnim fino objasnio za kerlu i to sam posto prije 5-6 dana. Sve ovo sto se desilo napiso sam im tada. Cak sam im objasnio i dug koji imaju prema kerli i da je halalio dug da bi do kraja polusezone igro i bio u kakvoj-takvoj formi. To je bila ucjena VODENE GLAVE na koju je Kerla pristo jer mu je bio izvjestan odlazak u grcku.
Ali, POSTO SU TO DEBILI i JADOVI koji kazu "da je samo njihova istina" i koji se dice sa tekmom protiv jadne i bijedne olimpije koja je svake god u bivsoj jugi ispadala u 2 ligu a kada je uspjela izboriti prvoligaski status bila je 14..15 ili cak nize...koja je BANKROTIRALA prije 4-5 god i otisla u 3 slovenacku ligu (o Allahu zar i ta liga postoji).....al jok oni su pametni (al u curku) .I ko biber po pilavu fol prave stadion sa slovencima. Gospodo jadnici stadion nije vas i to neka vam je jasno a vi ne morate vjerovati (hebe mi se) ali kad vam propadne poso sa slovencima tek ce te tada saznati ciji je stadion i koliko vam opstina N Sarajevo trazi tala jer je stadion na zemlji koja je UGRUNTANA na tu opstinu....ali posto ste vi KOMPLEXASI i samo vi pametni...pad ce vam biti bolan !!!
sta ima jos u zelji 8-)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 04 dec 2010, 18:34

Cuspajz je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ja sam vaginama jadnim fino objasnio za kerlu i to sam posto prije 5-6 dana. Sve ovo sto se desilo napiso sam im tada. Cak sam im objasnio i dug koji imaju prema kerli i da je halalio dug da bi do kraja polusezone igro i bio u kakvoj-takvoj formi. To je bila ucjena VODENE GLAVE na koju je Kerla pristo jer mu je bio izvjestan odlazak u grcku.
sta ima jos u zelji 8-)
Ma zna sve lik! Vidis samo da fura pitare da je navijac sarajeva a ono ustvari neki nas, pa hoce guzicom na dvije stolice, ali mu ipak srce kuca za ZELJU, dok recimo o situaciji u Sarajevu se uopste i ne interesuje niti ga je to nekad interesovalo. :P

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 dec 2010, 19:20

ma ne, vas situacija ne interesuju a vecina vas ima duple nickove kako bi srala na nasoj temi. :lol: Covjek vam je rekao istinu, pravu istinu koju vi ne mozete poreci. Hocete li je vi prihvatiti ili ne, to je vas problem ali ne mozete reci da je nesto slagao.... Istina je da brko terorizira i reketira igrace te da petlja sa slovencima samo da bi ispalo da se nesto pozitivno dogadja. Takodjer je istina da kod vas ne postoji nikakav SISTEM - onaj sistem za koji se kod nas zalaze BP - vec ste vi klasicni DJL pa prema tome i niste u nekoj velikoj prednosti nad nama ;) Sto to prije shvatite bice bolje za vas, manje ce boliti 8-)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 dec 2010, 20:50

UPS je napisao/la:ma ne, vas situacija ne interesuju a vecina vas ima duple nickove kako bi srala na nasoj temi. :lol: Covjek vam je rekao istinu, pravu istinu koju vi ne mozete poreci. Hocete li je vi prihvatiti ili ne, to je vas problem ali ne mozete reci da je nesto slagao.... Istina je da brko terorizira i reketira igrace te da petlja sa slovencima samo da bi ispalo da se nesto pozitivno dogadja. Takodjer je istina da kod vas ne postoji nikakav SISTEM - onaj sistem za koji se kod nas zalaze BP - vec ste vi klasicni DJL pa prema tome i niste u nekoj velikoj prednosti nad nama ;) Sto to prije shvatite bice bolje za vas, manje ce boliti 8-)
Šta ima još u Želji............?????????????
:lol: :lol: :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 dec 2010, 21:32

DANDY je napisao/la:
UPS je napisao/la:ma ne, vas situacija ne interesuju a vecina vas ima duple nickove kako bi srala na nasoj temi. :lol: Covjek vam je rekao istinu, pravu istinu koju vi ne mozete poreci. Hocete li je vi prihvatiti ili ne, to je vas problem ali ne mozete reci da je nesto slagao.... Istina je da brko terorizira i reketira igrace te da petlja sa slovencima samo da bi ispalo da se nesto pozitivno dogadja. Takodjer je istina da kod vas ne postoji nikakav SISTEM - onaj sistem za koji se kod nas zalaze BP - vec ste vi klasicni DJL pa prema tome i niste u nekoj velikoj prednosti nad nama ;) Sto to prije shvatite bice bolje za vas, manje ce boliti 8-)
Šta ima još u Želji............?????????????
:lol: :lol: :lol:
:o A ko je željo bolje to da se pitamo!?Pa sad raspalite ionako smarate na ovoj temi danima i mjesecima.
:roll:
Sarajevo ljubavi moja!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 05 dec 2010, 15:46

najgore je to sto strumfovi znaju sve sta se desava kod nas... nedo Bog da propuste koju informaciju, znaci nema dalje...djele svima savjete kako ovo kako ono... a kod njih osim vedri i oblaci... a onda kad im neko nesto kaze da nevalja, to odmah napadi...pa kako to, pa nas klub, pa mi znamo... de ba dosadni ste vise molim vas fino da preskacete ovu temu ako nemate sta pametno napisati...cast pojedincima jer sam vidio da ima i normalnih i razuminh komsija sa dobrim prijedlozima i rjesenjima...i da dodam nemojte me djaba citirati jer necu odgovarati...budite pozdravljeni ...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 05 dec 2010, 19:15

Nadam se boljim danima mojem klubu...

Kada dodje taj trenutak kada dodje sudnji dan
I pred bogom ja sam spreman ljubav da ti dam
Kada umrem i odem i kad me ne bude
Ja cu zaliti samo sto nisam uz tebe

I na onom svijetu tamo cuce se moj glas
Bordo bjeli cjeli zivot ja navij'o sam za vas.

ekii
Kontakt:

Predsjednik -Sarajeva

Post Postao/la ekii » 07 dec 2010, 14:07

Munib Talovic novi Predsjednik Sarajeva !

Vasa ocekivanja od novog Predjednika F.K.Sarajeva?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 dec 2010, 15:27

spojene teme.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Dave, ErosViverosViv, juka55, Napapijri, Turo i 51 gost.