FrancescoTotti je napisao/la:Sad kad Hus dobije otkaz kod koza odmah ga dovest kao pomocnika Cali, il nek imamo dva trenera, samo nek je tu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la:Sad kad Hus dobije otkaz kod koza odmah ga dovest kao pomocnika Cali, il nek imamo dva trenera, samo nek je tu.
Hus je legenda naseg kluba to stoji, ali kao trener meni nikad nio bio dobar za velike domete. Jednostavno fali mu ono nesto...FrancescoTotti je napisao/la:Sad kad Hus dobije otkaz kod koza odmah ga dovest kao pomocnika Cali, il nek imamo dva trenera, samo nek je tu.
A kakav je to gol bio,ovaj gore govori da smo dali na guzove???joker90 je napisao/la:Gooooooooool! Protiv Olimpica 10 000, nase manekenke zasluzuju podrsku!! Bordo nafaka, kakav gol! Hahahah
Gol kakav inace samo mi mozemo primiti, danas smo nekim cudom dali..sasistika je napisao/la:A kakav je to gol bio,ovaj gore govori da smo dali na guzove???joker90 je napisao/la:Gooooooooool! Protiv Olimpica 10 000, nase manekenke zasluzuju podrsku!! Bordo nafaka, kakav gol! Hahahah
joker90 je napisao/la:Gledaj glavusine, novi strucni stab dosao komplet, ali krmeca glava ne ide nigdje!!miky_hz je napisao/la:
Bjezi pokrio si mi monitor![]()
![]()
Svaka cast p.. koja ovu glavu porodi!
Skontali smo...hz033 je napisao/la:Čala je poznat da ruši tradicije. protiv melje nismo izgubili bili 5 godina, on preuze tad ekipu i zijani. Protiv Viteza nismo nikad zijanili dole, čak što više mislim da smo svaku uzeli, Čala preuzeo ekipu, dalje sami skontajte...
hilmo je napisao/la:Skontali smo...hz033 je napisao/la:Čala je poznat da ruši tradicije. protiv melje nismo izgubili bili 5 godina, on preuze tad ekipu i zijani. Protiv Viteza nismo nikad zijanili dole, čak što više mislim da smo svaku uzeli, Čala preuzeo ekipu, dalje sami skontajte...
Šta ti Olimpic ima vraćat, ljudi hodat ne znaju. Ako tu moraš šiljit bolje onda ključ u bravu, ugasit klub i žene pratit.joker90 je napisao/la:Vise srece nego pameti, daj Boze da Said nije gotov totalno!Olimpic bi nam trebao vratiti za onu pomoc od prosle sezone, tako da to su 3 boda, a onda u Listici ne ocekujem nista, tradicionalno..