Ma kakvi 200 ljudi....to je u vrh glave 30 debila. Ovaj sto je vodio prvi do sukoba na tribini uzeo mikrofon i drzi predavanje kao da je muzicka emisija, pravi se nesto pametan, poslije njega dolazi neki jos gori. Uzeli mikrofon ko da su na hayatu ....bruka i sramota...i s timm debilima da navijmam nepada mi napamet. Kad kaze sta vi debili stojite meni se smuci, da ljude s tribine nazivas debilima kao on bitan faktor. FUJArgentina je napisao/la:Klosari, narkomani, delikventi. Mi smo kao i sve ostale navijacke skupine, posotjimo samo na papiru. Pogresne furke totalno. Meni bi draze bilo da se sve to ugasi, jer svakako to cini 200 ljudi koji fol predstavljaju klub, a ostali normalni ljudi ispastaju. Non stop stete klubu. Bolje je 20 penzionera nego 200 kvazi navijaca.Yoyo je napisao/la:Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijatMinjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Josipe Kvesicu spominjat cemo te mnogo puta ove i narednih godina
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Svi koji pljuju Odu,nek se stide.Svrs--li ste na onaj intervju prije standarda,svaka ekipa ima padove to je normalno.Moramo i mi imati Jedan los dan,Man utd je prosle godine ispo u kupu od nekog engleskog sela,van gal je osto(boli me K...)za njih ovo je primjer.Nas mentalitet je cudan,velika ocekivanja nakon 3 dobre tekme.slicno ko sa repkom u brazilu,podrska za Odu i upravu.VOLIM TE ZELJO
Ma to su mangupi na baterije. Nikad gora tribina u zadnji 10 godina. Bale, balave koje sebi daju puno zapravo....ali ljude nece da se bave debilima i sjede gledaju utakmicu........
Ima dvije godine kad sam rekao da više posjeta neće biti dobra dok se stadion ne dovede ured istok ili zapad ali da dodjes i da možeš fino pogledati tekmu. Realno karte su skupe evo ove godine smo dobro zaradili tako da bi trebali spustiti cijenu istih meni samo nije jasno što nismo igrali noćni termin i samo da pohvalim malog Amira kakva je ono igracinaChWilla je napisao/la:ko god je bio na ovoj utakmici pravi je navijač i ja ne sumnjam da će biti i na svim ostalim bar domaćim. i razumljiva je ljutnja. problem su oni koji nisu bili.
Svo navijanje im se svelo na prozivanje mrtvih ljudi evo godinu dana jednog te istog spominju vise nego Zelju. Dosadili su i bogu i narodu s tim vise.Yoyo je napisao/la:Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijatMinjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Jesam li jedini kojem se cini da se Aldin vratio ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I to sto kazes isto kao njihova privatna prcvarnica...od tribine napravili cirkus. Onaj kad uzme mikrofon ko da mu je matera ostavila gade mi se da ih vidim s onim air max tenisicama kao bitni,,,,pirlo10 je napisao/la:Svo navijanje im se svelo na prozivanje mrtvih ljudi evo godinu dana jednog te istog spominju vise nego Zelju. Dosadili su i bogu i narodu s tim vise.Yoyo je napisao/la:Kakav trud? Skupina debila koja se mijenja iz sedmice u sedmicu........ Ovaj sto je danas nesto poceo isto je nekakve Palestine prozivao i slicna sranja.....i ne treba s tim debilima navijatMinjore je napisao/la:Necu puno o utakmici, ima strucnijih ljudi da to objasne. Meni samo ne idu u glavu vase price za Jug. Haj shvatam necete u kop, kad su tu tkzv mafijasi, klosari i slicno. Danas dame i gospodo su tu bili momci koji ginu za ovaj Klub. Ne shvatam ni vase price kao necete navijati kad djeca vode navijanje. Pa ako vam smetaju ti momci onda sami zatrazite da budete vi vodje. Kako ocekujete da ce Zeljo pobjediti a nas 27 navija ?! Stvarno ste nerealni . Bitno je psovati Livaji i ostalim a to sto vas Zeljo igra bez podrske to je manje bitno. Da se ustalo jednom i nastavilo se navijati pa da covjek kaze uredu. Ogroman minus za Klub je to sto su se fine pare uzele u zadnjih mjesec dana, a nisu u stanju bili organizovati da se pocupa trava ispred ulaza na Jug. To nije ni trava nego su grane yebene. I ja sam protiv kriminalaca na Jugu al valjda znate prepoznati trud momaka. Nema veze, preguracemo mi i ovo.. Al ja ovdje vise pisat necu sve dok budete pisali da se stidite Juga i brace s Juga. Stidite se sebe prvo ...
Mene samo zanima način na koji bi mi trebali zadrzati Amira. Nije normalan, sve joj zna !
Ja sam prvi rekao nešto o jugu a zbog čega? Iskreno ne vala zbog kopa, već zbog toga što su navijali 20 minuta a zatim sjeli i to je valjda bilo to. Za Zelju se navijalo od prve do posljednje minute kada se za opstanak borilo a ne sada kada se igrači, ne uzimajući ovu utakmicu u obzir, spremni da odgrizu uho kako bi nas obradovali.
pirlo mamlaze fuj !!!!

Ja sam prvi rekao nešto o jugu a zbog čega? Iskreno ne vala zbog kopa, već zbog toga što su navijali 20 minuta a zatim sjeli i to je valjda bilo to. Za Zelju se navijalo od prve do posljednje minute kada se za opstanak borilo a ne sada kada se igrači, ne uzimajući ovu utakmicu u obzir, spremni da odgrizu uho kako bi nas obradovali.
pirlo mamlaze fuj !!!!

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa hoće li se iko iz naše uprave oglasiti povodom sudijske pljačke u režiji Bjelice koji je kao četvrti sudija bio udaljen 2 metra. Bukvalno su nam ukradena 2 boda na domačem terenu i nastavljaju se sudiske igre protiv našeg kluba evo konstantno več treču sezonu a zna se ko stoji iza toga. Uprava mora zaštititi klub . Jesmo slabo odigrali ali poraz nismo zaslužili i opet smo pokradeni a niko ni riječi o tome. Nedo bog da pitarima ovako nešto urade bilo bi 17 konferencija za štampu i pritsaka na savez i sudijsku organizaciju.
-
- Kontakt:
kako mozes reci neznanje!?Neandertalac je napisao/la:Stani malo. Nije fazon sto smo izgubili, bilo je poraza i prije, nije smak svijeta.
Druge stvari su u pitanju.
Nezalaganje! Neznanje! Pogresne procjene!
I sve to u trenutku kada smo u nevjerovatnom naletu, ne rezultatski, nego gradimo nesto za bolje sutra. To je problem.
jos jucer si svrsavao diveci se Rijadovim makazicama, Amirovim fintama, Ogijevim probojima, Odinoj maestralnoj taktici itd.
ovi momci, Oda i Sablja znaju! to potvrdjuju utakmice protiv Ferenca.
one im samo trebaju postati rutina. to je proces i danasnji poraz je crna tacka na tom putu.
od danasnjeg poraza mi jedino teze pada licemjetstvo unutar armije navijaca.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Pirlo i ovaj yoyo dva nova delegata Aldinova, valja ih trpiti sada haj barem se provale odmah na pocetku.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Balans izmedju Evrope i PL ne postoji, problem svih ekipa na ovim prostorima izuzev Dinama.
Stvari ce doci na mjesto, ne sumnjam u to. Ovo ce biti dugo i zamorno prvenstvo, mnogo bodova cemo prosuti i mi i konkurencija, ishod ne mozes "gatati" da si Nostradamus glavnom i bradom.
Umor vidljiv, igra nikakva, sve ste vec rekli i idemo dalje.
EDIT:
Zaboravih, bas glupo od mene. Samarcinu s ponosom lupam svakom botu koji je danas mogao doci na utakmicu a nije. Nabijem VAS, nemojte ni protiv Standarda kad niste danas, ko vas YEBE!!!
Stvari ce doci na mjesto, ne sumnjam u to. Ovo ce biti dugo i zamorno prvenstvo, mnogo bodova cemo prosuti i mi i konkurencija, ishod ne mozes "gatati" da si Nostradamus glavnom i bradom.
Umor vidljiv, igra nikakva, sve ste vec rekli i idemo dalje.
EDIT:
Zaboravih, bas glupo od mene. Samarcinu s ponosom lupam svakom botu koji je danas mogao doci na utakmicu a nije. Nabijem VAS, nemojte ni protiv Standarda kad niste danas, ko vas YEBE!!!
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 02 avg 2015, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- storm_raider
- Kontakt:
Kakvi strucnjaci ovdje pisu, kakve mi samo Fergusone, Guardiole I Murinje imamo na birou, pa to je za ne povjerovati. Rade se strucne analize, a jedina referenca je osvojen Spanski Kup i izborena Europa sa ekipom Barcelone na FM 2011.
Ja u ovu ekipu vjerujem, ona ce da raste i sramota neka je svakoga ko kaze nesto protiv ove nase djece. Bio sam na utakmici i nisam se uopste iznervirao, mada jesam bio sokiran tim golom za 2:1. Desavace se oscilacije, bice toga jos mnogo, neka oni sada protiv Standarda izvuku dobar rezultat. Meni samo nije jasno kada se takve analize rade i prigovara Odi, sto se niko nije sjetio da posalje svoj CV na Zeljinu adresu. Potpuna podrska ovoj ekipi sa moje strane.
Sto se tice navijaca.. fuj, mnogi od nas ne zasluzuju ovu djecu! Neki idiot sa Sjeverne tribine se dere danas na Odovica da izvede Bajica, jer "sanja milione, nece da trci". Fuj!
Ja u ovu ekipu vjerujem, ona ce da raste i sramota neka je svakoga ko kaze nesto protiv ove nase djece. Bio sam na utakmici i nisam se uopste iznervirao, mada jesam bio sokiran tim golom za 2:1. Desavace se oscilacije, bice toga jos mnogo, neka oni sada protiv Standarda izvuku dobar rezultat. Meni samo nije jasno kada se takve analize rade i prigovara Odi, sto se niko nije sjetio da posalje svoj CV na Zeljinu adresu. Potpuna podrska ovoj ekipi sa moje strane.
Sto se tice navijaca.. fuj, mnogi od nas ne zasluzuju ovu djecu! Neki idiot sa Sjeverne tribine se dere danas na Odovica da izvede Bajica, jer "sanja milione, nece da trci". Fuj!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Tri utakmice u sedam dana ne mogu ni puno jaci klubovi izdrzati da im se ne desi ovo. Ne treba odmah stvarati negativnu atmosferu, najavljivati neko isapadanje iz lige. Ako kojim slucajem prodemo Standard ovaj rezultat ce se zaboraviti, ali ako ispadnemo onda ce kriticari imati materijala, na nasu zalost. Sabura ljudi, ima potencijala ali umor je ucinio sve.
Sto se tice novih igraca : Mladenovic nije lose bek, igra nazad ali nije koristan kad napadamo.
Diatta meni dobar, totalno nejasno zasto je zamjenjen
Livaja 0 bodova.
Sto se tice novih igraca : Mladenovic nije lose bek, igra nazad ali nije koristan kad napadamo.
Diatta meni dobar, totalno nejasno zasto je zamjenjen
Livaja 0 bodova.
Zadnja izmjena: Yoyo, dana/u 02 avg 2015, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
VRUĆA GLAVA i postovi ne idu zajedno
Zar je moguće da se bude na tekmi i ne vidi da je Mladenović tražio izmjenu,aščare pokazivao na mišić
Niko pametan ne bi stavio potpuno drugi tim u jednu ligašku tekmu
Prvi put bekovski par,prvi put Diata na Grbavici.Jasno ko dan da je trema učinila svoje,Eto sam Livaja je bio puno bolji u drugom.
Muka je i meni ali neću da se popišam na svu sreću koju su mi dali.Ne može jedna utakmica da poništi svu navalu radosti koju su mi dali
Opaliti po džepu ,apsolutno
Na Koševo -apsolutno
Reče uvaženi forumaš da je pristup protiv Radnika pokazatelj koliko smo ozbiljni
Nismo bili,ima struka neka svi zajedno istrpe i podnesu ali u četvrtak moramo stati iza Želje
JUG-nemam riječi,ma nekad me više košta živaca ta tribina nego muljanje na terenu
Zar je moguće da se bude na tekmi i ne vidi da je Mladenović tražio izmjenu,aščare pokazivao na mišić
Niko pametan ne bi stavio potpuno drugi tim u jednu ligašku tekmu
Prvi put bekovski par,prvi put Diata na Grbavici.Jasno ko dan da je trema učinila svoje,Eto sam Livaja je bio puno bolji u drugom.
Muka je i meni ali neću da se popišam na svu sreću koju su mi dali.Ne može jedna utakmica da poništi svu navalu radosti koju su mi dali
Opaliti po džepu ,apsolutno
Na Koševo -apsolutno
Reče uvaženi forumaš da je pristup protiv Radnika pokazatelj koliko smo ozbiljni
Nismo bili,ima struka neka svi zajedno istrpe i podnesu ali u četvrtak moramo stati iza Želje
JUG-nemam riječi,ma nekad me više košta živaca ta tribina nego muljanje na terenu
Samo polako 
I po ko zna koji put, Hadziahmetović Amir !

I po ko zna koji put, Hadziahmetović Amir !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ovo je vrlo nezgodna situacija za prokomentarisati li ocjeniti..Nesto kao kad imas jedinca kojeg si dobio nakon dugo godina,sav si sretan i radostan,ponosan,a onda ti to dijete pocne da pravi neke greske i ti bi trebao sad da budes grub prema njemu i da ga naruzis a opet kako ces kad te je ucinio sretnim i ponosnim ne tako davno..
Mozda je nekom smijesno porodjenje ali meni je nekako bas to ta situacija sa Zeljom i navijacima..Nije dobro prosuti 6 bodova,posebno ne kuci gubiti od ekipe koja ce vrlo moguce preseliti u drugu ligu,nije dobro..Epizoda u EL ce se zavrsiti prije ili kasnije i onda ce nas u celo udariti PL iz koje ce opet sve krenuti,tako da smo svi zakazali,Oda,igraci,navijaci..Svi.. I to,najprije ce biti,upravo ovim redom.
Vremena za popravak ima i vise nego dovoljno,sad je jasno kao dan da cemo negdje ove bodove,prije svega ove danas,morati vratiti sa tezeg gostovanja.Sta god da se desi u cetvrtak aBd,svima nam mora biti jasno da je PL prioritet inace ode u helac sve dobro sto se radi proteklih pola godine ili vise.
Sto se tice igraca koji se najvise prozivaju,i ja sam iskrneo vise ocekivao od Livaje,ali cu sacekti jos koju tekmu prije nego ga proglasim greskom..Slicno i za Mladenovica..Vidjet cemo,ne znam..
Sto se,'pak,Standarda tice nece ovo uticati nimalo na posjetu prije svega,a vjerujem i na igrace,primjer je i Borac pa Ferencvaros..To su utakmice gdje se motiv sam od sebe namece..
Eto,sabura braco,pocetak je jos uvijek jbg,da se sve nadoknaditi.Treba izvuci pouke i ne ponoviti iste greske u narednom periodu.

Vremena za popravak ima i vise nego dovoljno,sad je jasno kao dan da cemo negdje ove bodove,prije svega ove danas,morati vratiti sa tezeg gostovanja.Sta god da se desi u cetvrtak aBd,svima nam mora biti jasno da je PL prioritet inace ode u helac sve dobro sto se radi proteklih pola godine ili vise.
Sto se tice igraca koji se najvise prozivaju,i ja sam iskrneo vise ocekivao od Livaje,ali cu sacekti jos koju tekmu prije nego ga proglasim greskom..Slicno i za Mladenovica..Vidjet cemo,ne znam..
Sto se,'pak,Standarda tice nece ovo uticati nimalo na posjetu prije svega,a vjerujem i na igrace,primjer je i Borac pa Ferencvaros..To su utakmice gdje se motiv sam od sebe namece..
Eto,sabura braco,pocetak je jos uvijek jbg,da se sve nadoknaditi.Treba izvuci pouke i ne ponoviti iste greske u narednom periodu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ja bas imam neki osjecaj da bi mogli proci u cetvrtak zato smo danas izgubili. Mozda sam lud al eto...
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, keli, Levin, Lokomotifa i 46 gostiju.