FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na primjeru kosarkaske reprezentacije mozete vidjeti sta donosi guranje stvari pod tepih. Shvatite da smo u gadnoj situaciji, da se patimo sa Vitezom, da nam sudije pomazu protiv Krupe i da nas Metelege nadigra i pobjedi na Kosevu. Ova ekipa nema ideje, ovi igraci ne znaju sta ce sa loptom. Neka je sretno Cali i nasim igracima, imat ce podrsku i SS i ekipa, ali stvari u Klubu su katastrofalne i ne smijemo odustati. Svako guranje stvari pod tepih kad tad dovede do katastrofe.
SARAJEVO
Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Sta li ste vi radili ovih 15 dana. Pa vrbanjusa bi uigrala pila akcije.
UPRAVA NAPOLJE!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tako je brate!fico je napisao/la:Na primjeru kosarkaske reprezentacije mozete vidjeti sta donosi guranje stvari pod tepih. Shvatite da smo u gadnoj situaciji, da se patimo sa Vitezom, da nam sudije pomazu protiv Krupe i da nas Metelege nadigra i pobjedi na Kosevu. Ova ekipa nema ideje, ovi igraci ne znaju sta ce sa loptom. Neka je sretno Cali i nasim igracima, imat ce podrsku i SS i ekipa, ali stvari u Klubu su katastrofalne i ne smijemo odustati. Svako guranje stvari pod tepih kad tad dovede do katastrofe.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
BordoArmy88
- Kontakt:
"Slažemo ekipu i napadamo titulu" volume 268.Zip je napisao/la:Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
DBR1987 je napisao/la:„Kod Duljevića je u pitanju skočni zglob i vidjeti ćemo šta će biti, bojimo se da ne bude duža povreda, ali vidjet ćemo. Što se tiče Husejinovića, on je napravio jednu dugu pauzu, nije bio u trenažnom procesu i zadnjih petnaest do dvadeset dana trenira sasvim normalno i pokušali smo sa njim da dobijemo jednu mirnoću, nismo to uspijevali pogotovo u prvom poluvremenu, gdje je Vitez objektivno bio kvalitetnija ekipa od nas, ali kao što reće moj kolega iz Viteza, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje i mislim da je Sarajevo odigralo kvalitetnije. Said se povrijedio, ali isto tako da se nije povrijedio bio bi brzo zamijenjen.“
Na sta smo mi spali
Pa bio je Vitez kvalitetniji u drugom poluvremenu i od Zrinjskog kao i vecim djelom protiv Slobode pa su izgubili.Zelju su dobili a bili su bolji u cijeloj utakmici.Ne kazem mi smo Sarajevo ali jednostavno ,teska utakmica u kojoj je trebala bilo kakva pobjeda da vratimo samopouzdanje i da igraci uz pobjedu protiv Olimpica udju u seriju i da utakmicu sa Listicom docekamo puni samopouzdanja .Tesko je bilo i ocekivati neku igru u utalmici gdje nismo smjeli izgubiti .Ponavljam pobjeda najbitnija,zasluzena i gdje trebalo biti i prije rjeseno pitanje pobjednika precka Balica,zicer Duljevica gdje zbog manjka samopouzdanja i pritiska nije pogodio.Idemo dalje u svaku utakmicu ozbiljno i maksimalno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Jednom moramo ubosti majka mu staraBordoArmy88 je napisao/la:"Slažemo ekipu i napadamo titulu" volume 268.Zip je napisao/la:Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
Hoce li ker faruk dovesti kvalitetne igrace poput Cetkovica i Novakovica?Zip je napisao/la:Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
SARAJEVO
Evo vec nekoliko puta mi se tome nadamo,te da je do polusezone izdrzati,te da je sezonu privesti kraju...i uvijek se nadamo nekom remontu (po ko zna koji put) i nekim pojacanjima,a sve smo vidjeli kako to ispadne. Zato sumnjam i ovog puta da ce biti na pauzi nekih remonta i kvalitetnih pojacanja,a zna se i zasto.Zip je napisao/la:Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
Jedino gdje se moze nesto pozitivno desiti je da Cala sa svojim SS iz ove ekipe izvuce maksimum,pa da se nekom borbenoscu,fizickom spremom,zalaganjem,uigranoscu i sl. kompenzira objektivni nedostatak kvalitete kod ove ekipe.
Necemo mi ni ove god evrope ocima vidjet ne dovede li se 4-5 igraca tipa Benke ..Jajala .... (ovo se nece desit 100000% ) znaci naviknite se na iznenadjenja i da slavimo nafakaski go u 90+ 
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Prvo cu ti reci da se Novakovic pokazao jako solidnim stoperom.fico je napisao/la:Hoce li ker faruk dovesti kvalitetne igrace poput Cetkovica i Novakovica?Zip je napisao/la:Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
Sto se tice Cetkovica, nije to to al realno kad on udje u drugom poluvremenu ko i malo proigramo.. Zenixa pa i danas.. Al slabo je to jos..
Ja ne pricam hocel faruk dovoditi i zna li dovoditi nekog il ne..
Nama su potrebni igraci, bar 3 kvalitetna..
Ako Faruk ne pdradi svoj dio posla, on ce biti smjenjen..
Kao sto je to bio slucaj sa trenerima, Ibrakovicem, Selimovicwm, itd...
A sta drugo mi navijaci da radimo osim da se nadamo da cemo ubosti jednom kako treba i sa trenerom i sa igracima...
Da smo imali para pa kupili uloge, onda bi se ko i nesto pitali..
Ovako mozemo samo sjediti i nadati se..
Najbitnije da sada sacuvamo mali bodovni zaostatak.
Jer bit ce yebeno u ligi za prvaka, tesko ce se moci nadoknaditi neki veci zaostatak jer ce biti derbi za derbi svako kolo
Da smo imali para pa kupili uloge, onda bi se ko i nesto pitali..
Ovako mozemo samo sjediti i nadati se..
Najbitnije da sada sacuvamo mali bodovni zaostatak.
Jer bit ce yebeno u ligi za prvaka, tesko ce se moci nadoknaditi neki veci zaostatak jer ce biti derbi za derbi svako kolo
Ali su isto tako i oni u prvom poluvremenu mogli rijesiti pitanje pobjednika,dva zicera Kokota,sumnjivo nedosuden penal za njih,onda ona situacija kada je njihov igrac istrcao kontru,sudija svira nepostojeci ofsajd.Majkl je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:„Kod Duljevića je u pitanju skočni zglob i vidjeti ćemo šta će biti, bojimo se da ne bude duža povreda, ali vidjet ćemo. Što se tiče Husejinovića, on je napravio jednu dugu pauzu, nije bio u trenažnom procesu i zadnjih petnaest do dvadeset dana trenira sasvim normalno i pokušali smo sa njim da dobijemo jednu mirnoću, nismo to uspijevali pogotovo u prvom poluvremenu, gdje je Vitez objektivno bio kvalitetnija ekipa od nas, ali kao što reće moj kolega iz Viteza, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje i mislim da je Sarajevo odigralo kvalitetnije. Said se povrijedio, ali isto tako da se nije povrijedio bio bi brzo zamijenjen.“
Na sta smo mi spali
Pa bio je Vitez kvalitetniji u drugom poluvremenu i od Zrinjskog kao i vecim djelom protiv Slobode pa su izgubili.Zelju su dobili a bili su bolji u cijeloj utakmici.Ne kazem mi smo Sarajevo ali jednostavno ,teska utakmica u kojoj je trebala bilo kakva pobjeda da vratimo samopouzdanje i da igraci uz pobjedu protiv Olimpica udju u seriju i da utakmicu sa Listicom docekamo puni samopouzdanja .Tesko je bilo i ocekivati neku igru u utalmici gdje nismo smjeli izgubiti .Ponavljam pobjeda najbitnija,zasluzena i gdje trebalo biti i prije rjeseno pitanje pobjednika precka Balica,zicer Duljevica gdje zbog manjka samopouzdanja i pritiska nije pogodio.Idemo dalje u svaku utakmicu ozbiljno i maksimalno
U drugom poluvremenu smo istina,bili bolji i imali par zicera,ali generalno je to bilo bara-bara i nasa pobjeda je zasluzena,ali isto tako i da je Vitez dobio bilo bi zasluzeno. Ovo kazem iz razloga da se sada nesto ne zanosimo i podizemo. Duel dvije ravnopravne ekipe u kojoj je sretniji dosao do pobjede.
- jurisicduska
- Kontakt:
Gledam ovu tabelu i skontam da Sarajevo nikad gore u post ratnoj historiji normalno će izaći u europu. Liga definitivno nije polučila kvalitet, vraćaj na 18.
Opet blijeda igra prvo poluvrijeme,u drugom je na momente i dobro izgledalo,zamjenik kapitena danas meni nas najbolji igrac,valjda to sve govori...
To se slazem nikakvo dizanje ,euforija i ostale stvari.To sam govorio i poslije Zrinjskog.Ali i nama je Cetkovicu svirao ofsajd nepostojeci koliko se sjecam.Samo je Vitez bio u mnogo laksoj poziciji gdje im je i bod bio dovoljan a poraz nista strasno dok smo mi bili u situaciji da moramo pobjediti i samo pobjedoti i samim tim nije se mogla ocekivati bolja igra.I slazem se da smo bili ravnopravni ali samo iz ovog razloga i tog samopouzdanja kojeg nismo imali ni sekunde.I dalje stojim pri svom stavu da imamo jednu od najkvalitetnijih ekipa i mislim da je ovo i nadam se pocetak puta na kojem cemo to pokazati.zagorski je napisao/la:Ali su isto tako i oni u prvom poluvremenu mogli rijesiti pitanje pobjednika,dva zicera Kokota,sumnjivo nedosuden penal za njih,onda ona situacija kada je njihov igrac istrcao kontru,sudija svira nepostojeci ofsajd.Majkl je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:„Kod Duljevića je u pitanju skočni zglob i vidjeti ćemo šta će biti, bojimo se da ne bude duža povreda, ali vidjet ćemo. Što se tiče Husejinovića, on je napravio jednu dugu pauzu, nije bio u trenažnom procesu i zadnjih petnaest do dvadeset dana trenira sasvim normalno i pokušali smo sa njim da dobijemo jednu mirnoću, nismo to uspijevali pogotovo u prvom poluvremenu, gdje je Vitez objektivno bio kvalitetnija ekipa od nas, ali kao što reće moj kolega iz Viteza, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje i mislim da je Sarajevo odigralo kvalitetnije. Said se povrijedio, ali isto tako da se nije povrijedio bio bi brzo zamijenjen.“
Na sta smo mi spali
U drugom poluvremenu smo istina,bili bolji i imali par zicera,ali generalno je to bilo bara-bara i nasa pobjeda je zasluzena,ali isto tako i da je Vitez dobio bilo bi zasluzeno. Ovo kazem iz razloga da se sada nesto ne zanosimo i podizemo. Duel dvije ravnopravne ekipe u kojoj je sretniji dosao do pobjede.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ma neče moj ZIP-e ne brini ja sam za tebe i realne uvijek tu uzalud me prozivaju neče im upaliti brate ja sam sa kinosvra znao ponekad nešto i pametnio reči sad niti imam volje niti želim a za tebe ima fino pp pa ako se nešto i sazna ti si tu ameni hvale jokera u grupi e jadi moji pa iz čista mira me proziva jadno da ne može jadnije a nikad slova protiv njega nisam napisao ali dobro to ti je e sad..... jbgZip je napisao/la:Samo crveni kartoni koliko sam upoznat.Suki46 je napisao/la:Jel se mozda kartoni prenose u Kupu ? Teska pobjeda i bitna , 3 boda su u ovom slucaju bila najbolji lijek za nas i uspjeli smo u tome , blagi napredak vidljiv samo u 2 dijelu kad smo imali presing i nista vise
@sekac druze, nemoj dozvoliti da te neko tjera sa teme..
Dobrodosao si.
Sarajevo ljubavi moja!
sekac imas pp
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- jurisicduska
- Kontakt:
Šta je ba sekac ko te dira?
Kao prvo Novakovic je solidan, kao sto kazes. Nama ne treba solidan vec kvalitetan, a najveci problem je sto Novakovic uzima minute Mihojevicu.Zip je napisao/la:Prvo cu ti reci da se Novakovic pokazao jako solidnim stoperom.fico je napisao/la:Hoce li ker faruk dovesti kvalitetne igrace poput Cetkovica i Novakovica?Zip je napisao/la:Da je samo ostati bodovno sto blize vrhu tabele da na zimu imamo vremena napokon posloziti ekipu, dovesti kvalitetne igrace i napasti titulu abd.
Sto se tice Cetkovica, nije to to al realno kad on udje u drugom poluvremenu ko i malo proigramo.. Zenixa pa i danas.. Al slabo je to jos..
Ja ne pricam hocel faruk dovoditi i zna li dovoditi nekog il ne..
Nama su potrebni igraci, bar 3 kvalitetna..
Ako Faruk ne pdradi svoj dio posla, on ce biti smjenjen..
Kao sto je to bio slucaj sa trenerima, Ibrakovicem, Selimovicwm, itd...
Kao drugo odma cu ti reci da je Faruk neznalica i da slusa naredjenja odozgo i da se nista ne pita. A i da se pita ne bi doveo nikog kvalitetnog.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 25 gostiju.