Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko nakon ovog danas kroči na Koševo nek umre zajedno sa svima u klubu
Toliko su licemjerni da se pravdaju sami sebi. Nama ne trebate, znamo s kim imamo posla.
… bordo qrva o postenju!
Borci
… bordo qrva o postenju!
Borci

Sumnjam pocastili su i zapet ce da Zeljo ne bude ispred njih
Mogli bi oni Veleza izbaciti zbog Sirokog, jos im Mlinarica i Hadzikica hoce da dovedu
Rodjeni ako vas ne puste prebijte ih za lazno bratsvo

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- feniksptica
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Daleko od toga da se ovo desava samo ovaj put. Ovo se bukvalno ponavlja skoro iz sezone u sezonu, ista matrica, isto sve. Pokusao je Mirvic sa svojim “mega zvijezdama” i masom pretplacenih igraca osvojiti nesto, al kad je vidio da ne ide fudbalski, fino se vratio na fabricka. Suruj, stimaj, dogovaraj.
Korona titula – poklonjena.
Borac poklonio kup 2021
A evo kako stvari stoje i Siroki 2025
Mi u Sarajevu volimo fudbal

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom
*shizopitari*

*shizopitari*
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hoce li biti protesta zbog regularnosti, zna li se sta?
PS pustaju i Velezu sl kolo.
PS2 Niko ne pise kako se ovo racuna, kao prihod ili rashod?
PS pustaju i Velezu sl kolo.
PS2 Niko ne pise kako se ovo racuna, kao prihod ili rashod?
Poraz u utakmici u koju smo ušli s kombinovanim sastavom. Ništa strašno u tome.
Ono što je strašno je to što u klubu očigledno ne shvataju koliko mi navijači mrzimo klub od kojeg smo danas izgubili i da su morali ići na pobjedu i sa najjačim sastavom protiv njih. Pogotovo ako znaš da ih ovaj poraz gura još dublje prema federalnoj.
Ono što je strašno je to što u klubu očigledno ne shvataju koliko mi navijači mrzimo klub od kojeg smo danas izgubili i da su morali ići na pobjedu i sa najjačim sastavom protiv njih. Pogotovo ako znaš da ih ovaj poraz gura još dublje prema federalnoj.
- Evolve
- Kontakt:
Dopustite da u osobno a vjerujem da govorim i u ime navijača, igrača i SS kako Širokog tako i sarajeva, zahvalim na ispoštovanom dogovoru dvije ekipe.
Sad u srijedu kako spada da svi skupa proslavimo i taj kup!
Sad u srijedu kako spada da svi skupa proslavimo i taj kup!

NK Široki Brijeg
Smeta im sto je svirana ruka kod gola Sirokog19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:01Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom![]()
![]()
*shizopitari*
Ne zaboravi na Slogu 2023.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:00
Daleko od toga da se ovo desava samo ovaj put. Ovo se bukvalno ponavlja skoro iz sezone u sezonu, ista matrica, isto sve. Pokusao je Mirvic sa svojim “mega zvijezdama” i masom pretplacenih igraca osvojiti nesto, al kad je vidio da ne ide fudbalski, fino se vratio na fabricka. Suruj, stimaj, dogovaraj.
Korona titula – poklonjena.
Borac poklonio kup 2021
A evo kako stvari stoje i Siroki 2025
Mi u Sarajevu volimo fudbalOvi sa Kobilje ga unistavaju svojim licemjerstvom.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 10 maj 2025, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
I yebem mrtve svima na ovom forumu koji traže neka opravdanja za ovu sramotu klošari bez trunke morala i stida
Cuo sam da neki s parama navodno milioneri ulaze u Siroki Brijeg
Ne vjerujem da ste se dogovorili bez para, jer su pitari realno jaci od vas
Vjerujem da ste platili masno i da je Mirvic pristao kup bez rizika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Svima je jasno sta se desilo danas na terenu, ne moze me niko pravit budalom i ubjedjivati da je sve regularno a ja gledam utakmicu svojim ocima sa tribine i ne mogu da vjerujem u sta gledam.
Protiv svakog kluba u ligi bih ovo ocekivao, ali protiv listice ni u snu.
Najdraze je konama, imaju materijala da nas rostiljaju
U svakom slucaju, zalosno, na sramotu svakom ko je u ovome sudjelovao. Sramota, zbog jednog imena, zbog Vedrana.
Protiv svakog kluba u ligi bih ovo ocekivao, ali protiv listice ni u snu.
Najdraze je konama, imaju materijala da nas rostiljaju

U svakom slucaju, zalosno, na sramotu svakom ko je u ovome sudjelovao. Sramota, zbog jednog imena, zbog Vedrana.
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:01Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom![]()
![]()
*shizopitari*

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kao izoliran slučaj možda bi neko mogao napraviti argument i da nije namješteno, ali tu na scenu dolaze 2 faktora. Prvi je činjenica da je FKS u ovim situacijama već ranije pokazivalo sklonost da prodaje utakmice, kao protiv Igmana prije 2 godine, te postoje osnovane sumnje da je i protiv Borca učinjena trampa kup-liga prije nekih mjesec dana a i onakva kapitulacija Sloge prošlo kolo kad FKS još nije obezbijedio plasman u Evropu mi je sumnjiva, jer dobro znamo koliko su čvrsti kući, ličilo mi je na našu kupovinu prošle godine.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:55
Poštujem to što si navijao za nas danas. Svaka čast. To je i očekivano (barem s moje strane) od svakog navijača Želje. (barem kad igramo protiv ubica).
Možeš li mi samo objasniti, da i ja shvatim, kako smo mi namjestili današnju utakmicu? lištica nije imala šut u okvir gola a uspjeli su (nafakaški) zabiti taj jedan i pobjediti?
Nije nikakva provokacija, nije nikakav sarkazam ni prcanje, ozbiljno pitam - kako smo namjestili?
Ima li iko na ovom forumu da je barem 50 KM stavio na dvicu danas?![]()
Drugi i možda bitniji je, da ovakav scenarij uopšte nije fudbalski. Široki Sarajevu nije najveći rival rezultatski, to je Željezničar i još sigurno 2 kluba su iznad Širokog po tom pitanju, ali mržnja izmedju istih je najviša u cijeloj ligi, koliko god pitari mrzili Želju i obrnuto sigurno je mržnja prema Širokom veća jer prelazi fudbalske terene. A protiv takve ekipe ne odmaraš sastav jer je to jedna od ključnih utakmica u sezoni bez obzira na situaciju na tabeli, a kamoli kad imaš priliku da ih baciš još dublje na koljena, a ni kup nije izgovor da odmoriš cijelu ekipu, nije bilo 1:0 u prvoj utakmici.
Zamisli da Liverpool protiv Evertona odmori cijelu ekipu, Arsenal protiv Spursa, ili eto, Sarajevo protiv Željezničara. Apsurdno zar ne? Ali to se dešava kada ti klub vode sumnjivi tipovi koji nemaju uspostavljen bazni odnos sa fudbalom i sportom općenito
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije poklonio, ali je platio masno Mirvicu koji je zadovoljan parama i trofejom bez rizika
Dosta plata se moze namiriti
U Siroki navodno ulaze neki milioneri i ne smiju dozovoliti da ispadnu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- JayCatwright
- Kontakt:
Nismo svi retardirani mitomani kao ovaj shategabri npr. Ima nas koji nisu zaludjeni i koji su svjesni da je ovo obicna namjestaljka.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:01Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom![]()
![]()
*shizopitari*
-
- Kontakt:
Klafurić: "Dokazali smo da je Kup bio loš dan"
Polako Klaf, zadnji put si se emocionalno ispraznio.
Polako Klaf, zadnji put si se emocionalno ispraznio.
Pa da, sa 4-0 na 0-1 na istom stadionu. Sve u par dana. Odjednom Siroki proigo, a vi zaboravili igrati.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:55Poštujem to što si navijao za nas danas. Svaka čast. To je i očekivano (barem s moje strane) od svakog navijača Želje. (barem kad igramo protiv ubica).BosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:48Željovac sam, što možeš vidjeti po potpisu. Navijao sam za FKS danas, i razočaran sam maksimalno, ne u istinske navijače, već u njihovu licemjernu upravu.
Mada sam naivan što sam očekivao išta od Mirvića koji je tokom ere pranja pa…mislim investiranja u Sarajevo pokazao kakav je djon u pitanju
Možeš li mi samo objasniti, da i ja shvatim, kako smo mi namjestili današnju utakmicu? lištica nije imala šut u okvir gola a uspjeli su (nafakaški) zabiti taj jedan i pobjediti?
Nije nikakva provokacija, nije nikakav sarkazam ni prcanje, ozbiljno pitam - kako smo namjestili?
Ima li iko na ovom forumu da je barem 50 KM stavio na dvicu danas?![]()
Hajd ne pravi se lud, ne ide jbg

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, antisisoja1919, ASD, Balorda, bhfanatic14, CAZIN, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, tutankamon1905, VolimBiH96 i 89 gostiju.