FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 28 sep 2011, 01:15

edotabako je napisao/la:Neki su ljudi su tacno glupi. Ne moze Shity biti prvih deset minuta u formi a onda naglo izgubiti formu. NE! To se zove ono kad Bayern uzme loptu. ;)
Svaka cast svima. Borba, srcana. Bas me zanima kako ce Robben igrat kad se vrati skroz, ipak mi on nije taj igrac da se trosi na tudje izgubljene lopte. Koliko taj Müller znaci, nevjerovatno. Kroos? Nikada nisam sumnjao u njegov kvalitet. Najpametniji igrac Bayerna. Prosle sezone kada nam nije islo, neki su govorili da nam fali lijevi bek, da nam treba Coentrao... Sretan sam sto nije dos'o. Bayernu je potreban igrac koji srcem igra za klub. Makar to bio i Rafinha koji i nije nesto posebno, al, brate, gine. Jasno je svima koliko je taj Lahm bolji lijevo. Odmah Ribery dolazi vise do izrazaja. A kada on dolazi do izrazaja, zna se sta se desi. Svaka cast Bilal. Zelim ti svu srecu. Mnogi su te osporavali kada si mucio svoje muke. Gomez je igrac koji me nekada toliko iznervira da je to nevjerovatno. Al ima ono nesto u njemu sto neki nazivaju srecom. :D
Nije to sreca, to je sudbina da postanes jednim od najboljih strijelaca Bayerna svih vremena! ;)
I, nenormalno mi se svidja LG. Ipak mislim da je Gaal dobro postupio kada se rijesio Bommela. Sta ja znam...

Mia!
Kad je Rafinha dolazio i ja sam tada pomislio pa on će ginut za nas i tad sam spomenuo da taj igrač ako bude ozbiljan i da 100 % od sebe onda on može biti jako vrijedan za nas. Kod Rafinhe je kao i kod mnogih ostalih, Heynckes pogodio žicu i čovjek igra odlično, disciplinovaniji je nego što je bio kod Schalkea i onda odmah to donosi za nas ogromnu korist i vrijednost na beku.
Što se Van Bommela tiče van Gaal ga se samo u pogrešno vrijeme riješio, Van Bommel je već sad prevaziđen, Gustavo je mlađi i savremenije tip igrača, Van Bommel dok je bio u Bayernu dao je mnogo toga klubu i bio je odan i to se pamti, ali sad je i onako došlo vrijeme za nove igrače. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 28 sep 2011, 02:02

Strahovao sam od Buytenovih grešaka više nego od Aguera i Dzeke zajedno. A i oni su tu namirisali krv pa je većina napada išla po toj strani, srecom trapavo kako smo i vidjeli.

Teško je ne biti euforičan nakon niza od 10 pobjeda i gol razlike 28:0.
Lijepo je ove sezone biti Bayernov navijač. Posebno ako si to postao prije više od 20 godina.
Ukratko: Momci, hvala vam za radost koju nam pružate i sretno do finala na Allianz Areni!
24.04.1991.
Stern des südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 sep 2011, 02:39

Demostracija sile !!!

Barca , Real su ispred Bayerna i to je to niko vise , mada gledajuci nas skor sa Realom njih se nebi rebali toliko bojati.

E sad da znate samo koliko sam se naviko na ovakvu igru da ce mi biti neobicno kad prmimo gol il nedaj Boze izgubimo.

Glupo je izdvojiti nekog pojedinca al et ja cu Jupa koji je cas fudbala i profesije odrzo gonicu stoke iz Italije .
Thomas Müller - Fußballgott

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 sep 2011, 07:59

Trenerska pobjeda glatka kao suza...
Igrači homogenizovani i dišu kao jedan + strašna forma glavnih pokretačkih snaga ovog tima...
Čestitke za prikazano.

U bundeski im trenutno ne vidim konkurenta, ako održe ovu formu tokom cijele takmičarske sezone nije daleko ni finale na svom stadionu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 sep 2011, 11:59

Glava se ohladila i tek mi je sad jasno kakav mi tim imamo.
I ja sam cekao kao i svi drugi neku jaku ekipu da nam se suprostavi, na trenutke sam pomisljao pa mogli bi mozda zijaniti, ali kako se tekma blizila sve sam bio ubjedjeniji da cemo doci do pobjede.

Prvih pola sata nam nije bas leglo, jer je City u tom periodu imao dosta napada i poneku priliku, ali sve se to dalo smiriti na vrijeme. Kasnije je sve bilo stvar rutine i iskustva a Bgm i znanja.

Odbrana je odigrala fantasticno, ko bi rekao da ce se ovako igrati nakon gro negativnih iskustava iz prosle sezone.

Ono sto je najvaznije je da se ponovo zadrzala nula kod protivnika, sto samo moze stvoriti jos vise samopouzdanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 28 sep 2011, 12:09

Svaka cast za partiju, nadao sam se da cu vidjeti na djelu Rib und Rob, da su igrali zajedno ne sumnjam da bi pukla petarda

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 sep 2011, 12:36

Uglavnom, kako se ovdje moze procitati između redova, Bayern je vec prvak Njemacke i Evrope. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 sep 2011, 12:46

Nevjerovatan podatak: Boateng je imao sinoč uspješnost dodavanja 88 %, a Van Buyten nevjerovatnih 100%
Boateng čak mislim da sinoč nije imao izgubljenog duela, a imao je malo sreće kod dvije situacije što sudija nije svirao penal, prva scena je bila kritična to je bilo blizu penala, ali i sreća prati hrabre
Interesantno hvale nas i Talijani, Gazzeta piše kako je Gomez posla Man.City na smetljište, a engleski mediji posebno hvale Gomeza
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 sep 2011, 13:07

Trasimaco je napisao/la:Uglavnom, kako se ovdje moze procitati između redova, Bayern je vec prvak Njemacke i Evrope. :mrgreen:
UVIJEK! :)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 sep 2011, 13:50

Strasno, strasno :o
Strasno je to sto sam od silne euforije pred tekmu zabpravio da platim net, pa su mi ga iskljucili, ne mogodoh sinoc nista napisat, a tako sam inpspiritivan bio 8-)
Strasno strasno, strasnije :o je nasa igra od sinoc.Sjedim u kaficu sa 30 luzera te sam jedini navijac Bayerna(ponosno uvijek i svugdje) te smo gledali demoliranje Šeikovih miLijardi.Nevjerovatno, sve na svom mjestu.Msm da je osporavanju Gomezovih golgeterskih sposobnosti dos'o kraj.Pokaz'o je on taj FeeLing za go, da ima tu nosinu(k'o sto neko gore rece).Sta reci za Švajnija i Millera, decke koji drze njemacki fudbal tu gdje i pripada, koje mi ZLATO u tom veznom redu imamo mnogi nisu ni svjesni, pogotovo ovi sto dodju i traze dlaku u jajetu tipa @Romario kojem toplo preporucujem da prestane pratit fuDbal i pocne salvete da skuplja.A tek Bilal(kojeg bi da imam sredstava odmah sutra sa našim hadžijama posl'o na Hadž) WC,definitivno.Gledam neka poredjenja Silve,Nasrija,te onog malog Aguera sa nasim deckima.Pa kako ste mogli :o .Demoliranje nizerazrednih eng.ekipa je ness sasvim drugo od igranja sa trenutno vjerovatno uz Farselonu najuigranijom ekipom na dunjaluku.Mancinijevi potezi kod izvodjenja Džeksona i uvodjenja de Yonga i sl. su pokazali da su im se sinoc tresla jaja, te da ne dozive poptpuno katastrofu.A tek odbrana, s kojom kuburimo toliko dugo, strasno :o .Lahm je 50 % zadnje linije, to sam uvijek tvrdio, ali i ostatak zadnjeg reda je odigro perfektno ukljucujuci i onog malog Gustava. Pozz svim Bavarcima :
* jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja ♥ FC BAYERN ♥ *
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 sep 2011, 09:13

Alo!

:mrgreen:

Mi smo odigrali utakmicu sa ravnopravnim protivnikom! Prije utakmice klub zvan Man city bio je predstavljen kao jedna mega momčad u rangu sa barcom, koja predstavlja strah i trepet na terenu. Momčad koja ima strašan kadar, pojedice pa čak i momčad koja ima jačih prvih 11 od bayerna. Sad kad je tekma završila i kada je Bayern sa njima obrisao rit, ta pobjeda se omalovažava i priča se o tome kako je man City još uvijek hrpa govana, a ne tim, kako ima trulog trenera, kako ta momčad u zbilji ne valja. E nemojte tako! Man City je dao sve od sebe i bio je poražen od jačeg i boljeg protivnika i basta bolonjeze!

Prvo poluvreme mi smo odigrali u egalu, no dobili smo ga 2:0 i naravno da je to prelomilo utakmicu. Man City možda ima 4 napadača svjetske klase u svojim redovima, no mi imamo najboljeg GOLGETERA NA SVIJETU:

slika

I ne samo to! On iza sebe ima ekipu koja se spremna za njega žrtvovat jer zna da on nije sebični gad koji će sebi pripisati zasluge za svoje golove već će svoju radost podjeliti sa ostatkom ekipe! Jel znate kako će se razvijati ŠPEK-MEZOVA karijera? On će još neko vrijeme (teško je reći koliko dugo), biti tretiran kao panj napadač, idot, smeće i **** koje vrijedi maximalno 15 miljona eura, no onda će se ljudima upaliti lampica. Kada dođe taj trenutak (isto tako ne znam kad će se to dogoditi), Mario ŠPEK-MEZ biti će od strane SVJETSKIH medija lansiran u orbitu jer će njegova statistika pokazati da se radi o monstrumu koji para protivničke veze. Jednostavno njegova statistika će ga u datom trenutku gurnuti u sami svjetski nogometni vrh i taj igrač stajat će uz bok najboljim napadačima svijeta, a vjerojatno i najboljim napadačima u povijesti nogometa. Pippo je jako dugo bio tretiran kao jedan antinogometaš koji je zalutao u nogomet i taj period trajao je jako dugo. No nakon nekog vremena ljudi su poćeli obračati pozornost na njegovu statistiku i odjedanput on je postao jedan od najvećih napadača u povijesti koji se bori sa raulom za prvo mjesto najboljeg strijelca u povijesti europskih natjecanja! ŠPEK-MEZOVI golovi neće biti atraktivni, nit bu on dribljo igrača i zabijo škarice. On će jednostavno vrebati u 16-tercu i nekako bu ta lopta došla u pravom trenutku kod njega, a o n kao klasični egzekutor bu to sve pospremil u gol!

slika

Ja obožavam kad ga on stepe jer smatram da on zabija te golove iz inata prema onima koji ga neodobravaju! Zato sam ja extra happy kad ga on trpne i mislim da neću lagati kada kažem da mi je mario ŠPEK-MEZ najdraži Bayernov igrač! ne sumnjam da će i ove godine ŠPEK- MEZ uzeti:

slika

8-)

Prije tekme piso sam o tome kako me strašno zanima kako će Bayernova obrana izgledati bez BadGnjilog. Moram priznati nisam bi razočaran, već oduševljen! Njegov izostanak se nije uopće primjetio. Kad bih bio zločest rekao bih da je bez njega obrana čak i bolje izgledala. I to zahvaljujući:

slika

Više neam srca ovog igrača zvati van GNOJTEN, jer lik razara po kvartu. On igra najbolji nogomet u svojoj karijeri i što je malo žalosno to se tek poćelo događati na samom zalasku njegove karijere! razlog tomu je što napokon igra u posloženoj ekipi i što se more osloniti na svoje suigraće te više ne ostaje sam na velikom prostoru protv napadaća koje čuva! Uz ovakvu obranu počinjem zaboravljati Kummelsa i Howedesa...

Do ove utakmice ljudi mi nisu vjerovali kada sam im govorio da se Ribery vratio. Rekli su mi ćekaj da vidiš kad vam dođe city! City je došao i poklonio se kralju!!!!

slika

Fronk je pokazao da se ove sezone moremo na njega osloniti i ono ćemu se bayernov navijač može radovati je to da će postati još bolji! Ja sam brijo da će ga Richards uništiti no to se nije dogodilo jer je Ribery odlučio da neće i pokazo mu je pošto pusa dere jarca!

Mogu pohvaliti maltene cijelu ekipu, ali to neću raditi jer previše je to pisanja nako svake Bayernove tekme. Ovaj puta moj odabir pada na jednog igrača koji je na mala vrata ušao u Bayern a igra zapanjujuće dobro. Fascinantno je što smo mi uspjeli dovesti za samo 6 miljona eura i iz dana u dan sve mi je draže što nismo doveli Coentraa. Sada sigurno znate o kom je riječ:

slika

Ovak dobrog i DISCIPLIRANOG Rafinhu nigdar nisam imao prilike gledati! On je uvijek bio igrač koji se bunio, puno pričao, srao sucima i bio glasan. Sada on šuti i igra kako mu je trener naredio. ne znam jer bolji u obrambenim ili napadačkim zadaćama koje mu je JUPP zadao. Trči, bori se, uzima lopte, vraća se u obranu, ubacuje u napad, jednostavno radi sve kako treba i teško mu je naći neku manu u ovom trenutku. Sa njim i Lahmom imamo jedan od najboljih bekovskih parova u Europi!

Bayern već sada jako dugo lomi svoje protivike. Koliko dugo će to potrajati, pitaj Boga. No sve dok tomu ne dođe kraj, uživat ću u ovakvim predstavama svog kluba, jer činjenica je da ovako dominantni nismo bili već, jako, jako, jako dugo! Priča se ovdje o skoro svim igračima no ja mislim da najviše pohvala za ovakav Bayern zaslužuje jedan čovjek:

slika

On je maestralno posložio našu ekipu koja dela ko vurica. No isto tako ja mislim da sad pred njim slijedi najteži zadatak, a to je kako zadržati ekipu na ovom nivou, a da im slava ne udari u glavu prije vremena! Kako je KHR rekao, titule se ne djele u rujnu, već u svibnju....Na tom putu JUPP će morati riješiti svoj najveći izazov a taj izazov zove se Arjen Robben! Igrač koji razara kada igra, ali koji more napraviti nerede u svlačionici ako sijedi na klupi i osjeća se nepotrebnim! Možemo mi ŠPEKulirati, ali medijski natpisi te ozlijeda učinili su svoje i trenutačno je Robben sa svojim statusom nezadovoljan. Već sam rekao, takvog igrača nikada ne treba odbacivati i kada ćemo ga trebati, pozvat ćemo ga, on će se odazvati i neće nas razočarati. JUPP bu sad moro dobro upregnuti mozak i riješiti taj problem jer bilo bi šteta da nam nešto takvo uništi ovakvu zabavu. Samo ću Robbenu poručiti, NISMO TE ZABORAVILI I ĆEKAMO TE JER ZNAMO DA ĆE TVOJ DAN DOĆI!!! Nismo zaboravili kaj si napravio za Bayern i znamo da ćeš nastaviti činiti isto kada ćeš zaigrati! IMAJ STRPLJENJA jer ovo je timski sport!!!! Pravi bayernovi navijači još uvijek čekaju da padne Fort Knox i da junaci te akcije budu:

slika

Vjerujte mi kad vam kažem, kad njih dva počnu razarati nogometnim terenima, euforija koja sada vlada neće semoči usporediti sa onom koja će uslijediti!!!

AUF GEHTS BAYERN!!!

8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2011, 11:00

@anton: Pa Mario je kralj i laf, zato što on se ponaša u stilu hebite se zavidnici ja ću da trpam golove a vi zavidite koliko hočete i crknite od muke :D . Čovjeka sekunde ne zanimaju kritičari. Iako on više na ovim izvannjemačkim forumima ima kritičara, u Njemačkoj ih ima puno manje, jer Nijemci su narod koji cijene efektivnost njih ne zanima kakav će neko gol zabiti. Zbog posebnog stila igre Mario će uvijek imati kritičara, ali puno više ima simpatizera. Iako je evo i na ovom forumu imao i među bayernovim navijačima par žestokih kritičara, ipak je opet imao više simpatizera, a čak i neki što su ga kritikovali sad ga vole.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 29 sep 2011, 12:07

Toreeerrooo :) :)

Klare

Post Postao/la Klare » 29 sep 2011, 13:50

effe_sa je napisao/la:Iako je evo i na ovom forumu imao i među bayernovim navijačima par žestokih kritičara, ipak je opet imao više simpatizera
Bogami effe brzo si zaboravio neke stvari. :D Zar se ne sjećaš koja trojka je uvijek tu bila uz Mariana, naravno sve stručnjaci i po, effe, JetsSet, i Klare, a ostala vojsaka, da ne nabrajam, njih 300 :mrgreen: su u tom kritikovanju Mariana išli do nevjerovatne granice prostatluka. :oops: Eheeee, effe, brzo si zaboravio kakve su se bitke vodile. :D
effe_sa je napisao/la:a čak i neki što su ga kritikovali sad ga vole.
Pa to je nevjerovatno, takav je naš narod. ;)
secer kad kritikuje, tu se nađe odmah njih 10 uz njega, secer kad hvali, tu je opet njih 20 :mrgreen: , zaista odakle mu ovakav utjecaj na ljude. :? , čak i njegove riječi ponavljaju. :D
A ti isti će se opet javljati da upute par oštrih riječi prema Gomezu. ;)

Bio sam skeptik povodom dovođenja Rafinhe, ali čovjek se poakza kao veliko pojačanje, a Coentrao će u Madridu pasti u zaborav, brže nego li je i mislio. Bio sam ZA Portugalca, ali sada mi je puno draže što ga ne dovedoše. :)

A Buyten je posebna priča, opet se moram qurčit, znao sam da je to više nego dobar stoper, mora ispadati levat, ta svaki bi stoper na svijetu, da ga se redovno ostavlja 1 na 1 sa protivničkim napadačima.

Opet neki stručnjaci, ali suprotni od gore spomenute trojke, stručnjaci su i oni, ali skroz suprotni, da se razumijemo, ali stručnjaci i po, su ga nazivali "klocem na kvadrat" i drugim prostaškim nazivima...

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 29 sep 2011, 14:34

Kao i obicno Bayern je supacki daodva gola zbog kojih se ne gleda fudbal. Najjaci su mi bili oni ocajni pokusaji suta sa distance zbog kojih se također ne gleda fudbal.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 sep 2011, 14:38

Spartak je napisao/la:Kao i obicno Bayern je supacki daodva gola zbog kojih se ne gleda fudbal. Najjaci su mi bili oni ocajni pokusaji suta sa distance zbog kojih se također ne gleda fudbal.

I onda je mrmot spakovo Milku u najlon
Thomas Müller - Fußballgott

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 sep 2011, 14:52

Ko kaže da Džeko nije zabio na Alianz Areni :D :D :D
slika
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 sep 2011, 14:54

Hahahahahahahaha zabio ga Edin , pa nece nam valjda u **** :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 sep 2011, 15:10

Malo kopi pejst akcije 8-) 8-) 8-)

"Naravno da nam je zamislivo da Heynckes ostane dulje od 2013. do kada ima ugovor. Zašto ne? Kada bude vrijeme, sjest ćemo i razgovarati o tome. Vrlo smo zadovoljni njegovim radom. Heynckes je naša sreća i savršeni trener za Bayern" - rekao je Nerlinger. Samo se nadam da ne bude zalijetanje kao sa Gaalonjom ;)

Ivica Olić u srijedu je odradio prvi trening s prvom momčadi njemačkog bundesligaša Bayerna nakon petoheftične pauze zbog ozljede kuka (3 sedmice ranije od prvih prognoza :D ).
"Osjećam se vrlo dobro, tako da je moj cilj Hoffenheim. Želim se vratiti već u toj utakmici" - odlučno je poručio Olić.
Prema ranijem pisanju Kickera, Oliću će ugovor sljedeće ljeto biti automatski produžen za još jednu godinu ako ove sezone nastupi u najmanje 25 službenih utakmica. Ne da se Olić ko mlada pred vjenčanje :lol:

Ottmar Hitzfeld, proteklog vikenda je, komentirajući 'slučaj Rangnick', priznao da je i on bio korak od burnouta. Godine 2001. otkrio je kako je, nakon što je s minhenskim Bayernom osvojio Ligu prvaka, rekao tadašnjem menadžeru kluba Uliju Hoeneßu: 'Trebam pauzu, otići ću.' No ovaj nije htio ni čuti za to, pa je Hitzfeld nastavio voditi rekordnog njemačkog prvaka, ali to mu više, kaže, nije pričinjavalo ni zadovoljstvo niti veselje, čak ni 2003, u godini u kojoj je Bayern osvojio dvije titule.
Tek godinu dana kasnije je primijetio da je na samom izmaku snaga i nakon što je 2004. otišao iz Bayerna trebalo mu je, kaže, više od godinu dana da povrati snagu, apetit i volju za životom. To je bio i jedan od razloga što je odbio ponudu da postane izbornikom njemačke reprezentacije. Šta bi Ferguson na ovo imao reći? :D

Bundesligaški rekorderi po broju minuta bez primljenog gola:

1. Timo Hildebrand (Stuttgart), 2003/04, 884 minute

2. Oliver Kahn (Bayern), 2002/03, 802

3. Oliver Kahn (Bayern), 1998/99, 736

4. Oliver Reck (Werder), 1987/88, 640

5. Tim Wiese (Werder), 2009/10, 619

6. Uli Stein (HSV), 1985/86, 602

7. Jens Lehmann (Schalke), 1996/97, 596

8. Manuel Neuer (Bayern), 2011/12, 568... (još samo 3,5 utakmice Manu ;) )
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2011, 15:23

Klare je napisao/la: Bogami effe brzo si zaboravio neke stvari. :D Zar se ne sjećaš koja trojka je uvijek tu bila uz Mariana, naravno sve stručnjaci i po, effe, JetsSet, i Klare, a ostala vojsaka, da ne nabrajam, njih 300 :mrgreen: su u tom kritikovanju Mariana išli do nevjerovatne granice prostatluka. :oops: Eheeee, effe, brzo si zaboravio kakve su se bitke vodile. :D
Bitke nisam zaboravio. Al et nečemo biti sitničavi i zlopamtilo prema našim dragim drugovima bavarcima koji su drugačije mišljenje imali. :D Nas trojica smo imali dobar njuh, dobru spoznaju da je Mario kvalitet, al nije to neka velika pamet kad čovjek zna da se on već i u Stuttgartu dokazao. Ovde je jedino nekima antipatičan postao zbog stila igre, onda nas prošle sezone i loše išlo pa svi iskalili svoj bijes na Super Maria.
A šta tek reči za moje procjenje Badstuberovih sposobnosti??? :D :D :D Sad samo čekam da @Geroslav izleti ovde da i ubaci koju, jer Holger je njegova velika ljubav :) :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []