Alo!
Mi smo odigrali utakmicu sa ravnopravnim protivnikom! Prije utakmice klub zvan Man city bio je predstavljen kao jedna mega momčad u rangu sa barcom, koja predstavlja strah i trepet na terenu. Momčad koja ima strašan kadar, pojedice pa čak i momčad koja ima jačih prvih 11 od bayerna. Sad kad je tekma završila i kada je Bayern sa njima obrisao rit, ta pobjeda se omalovažava i priča se o tome kako je man City još uvijek hrpa govana, a ne tim, kako ima trulog trenera, kako ta momčad u zbilji ne valja. E nemojte tako! Man City je dao sve od sebe i bio je poražen od jačeg i boljeg protivnika i basta bolonjeze!
Prvo poluvreme mi smo odigrali u egalu, no dobili smo ga 2:0 i naravno da je to prelomilo utakmicu. Man City možda ima 4 napadača svjetske klase u svojim redovima, no mi imamo najboljeg GOLGETERA NA SVIJETU:
I ne samo to! On iza sebe ima ekipu koja se spremna za njega žrtvovat jer zna da on nije sebični gad koji će sebi pripisati zasluge za svoje golove već će svoju radost podjeliti sa ostatkom ekipe! Jel znate kako će se razvijati ŠPEK-MEZOVA karijera? On će još neko vrijeme (teško je reći koliko dugo), biti tretiran kao panj napadač, idot, smeće i **** koje vrijedi maximalno 15 miljona eura, no onda će se ljudima upaliti lampica. Kada dođe taj trenutak (isto tako ne znam kad će se to dogoditi), Mario ŠPEK-MEZ biti će od strane SVJETSKIH medija lansiran u orbitu jer će njegova statistika pokazati da se radi o monstrumu koji para protivničke veze. Jednostavno njegova statistika će ga u datom trenutku gurnuti u sami svjetski nogometni vrh i taj igrač stajat će uz bok najboljim napadačima svijeta, a vjerojatno i najboljim napadačima u povijesti nogometa. Pippo je jako dugo bio tretiran kao jedan antinogometaš koji je zalutao u nogomet i taj period trajao je jako dugo. No nakon nekog vremena ljudi su poćeli obračati pozornost na njegovu statistiku i odjedanput on je postao jedan od najvećih napadača u povijesti koji se bori sa raulom za prvo mjesto najboljeg strijelca u povijesti europskih natjecanja! ŠPEK-MEZOVI golovi neće biti atraktivni, nit bu on dribljo igrača i zabijo škarice. On će jednostavno vrebati u 16-tercu i nekako bu ta lopta došla u pravom trenutku kod njega, a o n kao klasični egzekutor bu to sve pospremil u gol!
Ja obožavam kad ga on stepe jer smatram da on zabija te golove iz inata prema onima koji ga neodobravaju! Zato sam ja extra happy kad ga on trpne i mislim da neću lagati kada kažem da mi je mario ŠPEK-MEZ najdraži Bayernov igrač! ne sumnjam da će i ove godine ŠPEK- MEZ uzeti:
Prije tekme piso sam o tome kako me strašno zanima kako će Bayernova obrana izgledati bez BadGnjilog. Moram priznati nisam bi razočaran, već oduševljen! Njegov izostanak se nije uopće primjetio. Kad bih bio zločest rekao bih da je bez njega obrana čak i bolje izgledala. I to zahvaljujući:
Više neam srca ovog igrača zvati van GNOJTEN, jer lik razara po kvartu. On igra najbolji nogomet u svojoj karijeri i što je malo žalosno to se tek poćelo događati na samom zalasku njegove karijere! razlog tomu je što napokon igra u posloženoj ekipi i što se more osloniti na svoje suigraće te više ne ostaje sam na velikom prostoru protv napadaća koje čuva! Uz ovakvu obranu počinjem zaboravljati Kummelsa i Howedesa...
Do ove utakmice ljudi mi nisu vjerovali kada sam im govorio da se Ribery vratio. Rekli su mi ćekaj da vidiš kad vam dođe city! City je došao i poklonio se kralju!!!!
Fronk je pokazao da se ove sezone moremo na njega osloniti i ono ćemu se bayernov navijač može radovati je to da će postati još bolji! Ja sam brijo da će ga Richards uništiti no to se nije dogodilo jer je Ribery odlučio da neće i pokazo mu je pošto pusa dere jarca!
Mogu pohvaliti maltene cijelu ekipu, ali to neću raditi jer previše je to pisanja nako svake Bayernove tekme. Ovaj puta moj odabir pada na jednog igrača koji je na mala vrata ušao u Bayern a igra zapanjujuće dobro. Fascinantno je što smo mi uspjeli dovesti za samo 6 miljona eura i iz dana u dan sve mi je draže što nismo doveli Coentraa. Sada sigurno znate o kom je riječ:
Ovak dobrog i DISCIPLIRANOG Rafinhu nigdar nisam imao prilike gledati! On je uvijek bio igrač koji se bunio, puno pričao, srao sucima i bio glasan. Sada on šuti i igra kako mu je trener naredio. ne znam jer bolji u obrambenim ili napadačkim zadaćama koje mu je JUPP zadao. Trči, bori se, uzima lopte, vraća se u obranu, ubacuje u napad, jednostavno radi sve kako treba i teško mu je naći neku manu u ovom trenutku. Sa njim i Lahmom imamo jedan od najboljih bekovskih parova u Europi!
Bayern već sada jako dugo lomi svoje protivike. Koliko dugo će to potrajati, pitaj Boga. No sve dok tomu ne dođe kraj, uživat ću u ovakvim predstavama svog kluba, jer činjenica je da ovako dominantni nismo bili već, jako, jako, jako dugo! Priča se ovdje o skoro svim igračima no ja mislim da najviše pohvala za ovakav Bayern zaslužuje jedan čovjek:
On je maestralno posložio našu ekipu koja dela ko vurica. No isto tako ja mislim da sad pred njim slijedi najteži zadatak, a to je kako zadržati ekipu na ovom nivou, a da im slava ne udari u glavu prije vremena! Kako je KHR rekao, titule se ne djele u rujnu, već u svibnju....Na tom putu JUPP će morati riješiti svoj najveći izazov a taj izazov zove se Arjen Robben! Igrač koji razara kada igra, ali koji more napraviti nerede u svlačionici ako sijedi na klupi i osjeća se nepotrebnim! Možemo mi ŠPEKulirati, ali medijski natpisi te ozlijeda učinili su svoje i trenutačno je Robben sa svojim statusom nezadovoljan. Već sam rekao, takvog igrača nikada ne treba odbacivati i kada ćemo ga trebati, pozvat ćemo ga, on će se odazvati i neće nas razočarati. JUPP bu sad moro dobro upregnuti mozak i riješiti taj problem jer bilo bi šteta da nam nešto takvo uništi ovakvu zabavu. Samo ću Robbenu poručiti, NISMO TE ZABORAVILI I ĆEKAMO TE JER ZNAMO DA ĆE TVOJ DAN DOĆI!!! Nismo zaboravili kaj si napravio za Bayern i znamo da ćeš nastaviti činiti isto kada ćeš zaigrati! IMAJ STRPLJENJA jer ovo je timski sport!!!! Pravi bayernovi navijači još uvijek čekaju da padne Fort Knox i da junaci te akcije budu:
Vjerujte mi kad vam kažem, kad njih dva počnu razarati nogometnim terenima, euforija koja sada vlada neće semoči usporediti sa onom koja će uslijediti!!!
AUF GEHTS BAYERN!!!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"