Dobrobit BH reprezentacije. Nadam se...jasta je napisao/la:Zašto je ovaj portal na strani mule i ostalih mula iz saveza?
Koja je vaša korist?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Daj bolan, ne vjeruješ valjda Mulcu?Epidaurus je napisao/la:Ako je istina ovo sve što Mula priča, on je trebao Mirzu otjerati prvi dan priprema bez obzira šta bi mediji rekli. Gledajući utakmice repke, mora se priznat da ova Mulina priča ima rezona i uporišta u Mirzinom pristupu. Pa jbt svi smo vidjeli kolko se z.a.j.e.b.a.v.o protiv Švedske i sinoć. Selektor, kakav god amater bio i kakvu god prošlost imao, se jednostavno mora poštovat.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samo se iznosi istina na vidjelo. A što mnogima smeta takva istina portal ne može biti kriv zbog toga.jasta je napisao/la:Zašto je ovaj portal na strani mule i ostalih mula iz saveza?
Koja je vaša korist?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sta imas covjeku ne vjerovat,mislis da covjek laze da Mirza nije spavao sa ovim u hotelu ili da je bio na svadbi svoje sestre,nije lud covjek..Mirzinu igru si vidio i sam,ono ne lici ni nasta,to ti je valjda jasno i vidi se da tu nesto nije stimalo..Mulaomerovic nije mogao a nije ni trebao otjerati Mirzu ranije,u takvog igraca jednostavno imas povjerenja da ce ga dignuti njegov grad,publika,da ce smiri bubice i da ce sve biti uredu,to se nije desilo i hajmo jovo na novo..Kawhi je napisao/la:Daj bolan, ne vjeruješ valjda Mulcu?Epidaurus je napisao/la:Ako je istina ovo sve što Mula priča, on je trebao Mirzu otjerati prvi dan priprema bez obzira šta bi mediji rekli. Gledajući utakmice repke, mora se priznat da ova Mulina priča ima rezona i uporišta u Mirzinom pristupu. Pa jbt svi smo vidjeli kolko se z.a.j.e.b.a.v.o protiv Švedske i sinoć. Selektor, kakav god amater bio i kakvu god prošlost imao, se jednostavno mora poštovat.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
http://sportsport.ba/bh_kosarka/mulaome ... ima/206413
Eto i razloga zbog kojeg je Andrija otisao.
Damire ako je ovo istina, svaka ti cast na potezu, samo je to trebalo biti ucinjeno ranije.
Eto i razloga zbog kojeg je Andrija otisao.
Damire ako je ovo istina, svaka ti cast na potezu, samo je to trebalo biti ucinjeno ranije.
15.10.2013.
-
hercegovina
- Kontakt:
kakve veze ima istina kad sljedecu utakmicu igramo za 2 god. ovo je spin od strane budala iz saveza da se skrene paznja sa toga da njihiv nesposobni selektor i trnovcevic nisu uspjeli. i sta ce biti kad se utvrdi ko je koga udario, hocemo li onda na prvenstvo mozda?Prle89 je napisao/la:Samo se iznosi istina na vidjelo. A što mnogima smeta takva istina portal ne može biti kriv zbog toga.jasta je napisao/la:Zašto je ovaj portal na strani mule i ostalih mula iz saveza?
Koja je vaša korist?
Nit vjerujem nit ne vjerujem. Činjenica je da je sinoć i protiv Švedske Mirza izgledao ko da je na basketu (imao možda 2-3 ulaza čitavu utakmicu sinoć, to je za igrača takve snage i klase prosto neprihvatljivo). Činjenica je da je Mirza kod one airball trojek u prvom poluvremenu s 10 metara izignorirao akciju kou je Mula crtao na TO. Činjenica je Mirza nakon toga nekom nešto psovao na klupi u fazonu "šta je sad j.e.b.o te" (lijepo bio prikazan kako se vraća u odbranu u krupnom planu). Ne može selektor biti za sve kriv ako ga igrač od samog starta ne poštuje i traži da dolazi na pripreme 2 sedmice prije početka kvalifikacija. To je previše. Znam samo da nijedan od njih dvojice nije čist sigurno.Kawhi je napisao/la:Daj bolan, ne vjeruješ valjda Mulcu?Epidaurus je napisao/la:Ako je istina ovo sve što Mula priča, on je trebao Mirzu otjerati prvi dan priprema bez obzira šta bi mediji rekli. Gledajući utakmice repke, mora se priznat da ova Mulina priča ima rezona i uporišta u Mirzinom pristupu. Pa jbt svi smo vidjeli kolko se z.a.j.e.b.a.v.o protiv Švedske i sinoć. Selektor, kakav god amater bio i kakvu god prošlost imao, se jednostavno mora poštovat.
Vidi prleta i istine eto nece imati Mirze, ali de neka neko pita Mulu sto Juku ne otjera jer je i on isao u Beograd u po priprema menadjeru , dolazio i radio kada je htio i sta je htio . 
I to da nije spavao je laz Mirza u Randonu bio kao i ovi cini mi se da su tamo smjesteni.
I to da nije spavao je laz Mirza u Randonu bio kao i ovi cini mi se da su tamo smjesteni.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci Mirza Teletovic je najveci problem nase kosarke. Rekao nam ovaj bivsi reprezentativac Hrvatske, inace tuzlak. Inace odron od trenera.
Juka je radio to po odobrenju selektora, koji mu nije smio zabraniti ništa.TaRgEt_ je napisao/la:Vidi prleta i istine eto nece imati Mirze, ali de neka neko pita Mulu sto Juku ne otjera jer je i on isao u Beograd u po priprema menadjeru , dolazio i radio kada je htio i sta je htio .
Ok sad. Ja pitam tebe zasto se Mirza nije kurcio Dusku??? Zasto je Mirza prihvatio cak i klupu kod Ivanovica???Epidaurus je napisao/la:Nit vjerujem nit ne vjerujem. Činjenica je da je sinoć i protiv Švedske Mirza izgledao ko da je na basketu (imao možda 2-3 ulaza čitavu utakmicu sinoć, to je za igrača takve snage i klase prosto neprihvatljivo). Činjenica je da je Mirza kod one airball trojek u prvom poluvremenu s 10 metara izignorirao akciju kou je Mula crtao na TO. Činjenica je Mirza nakon toga nekom nešto psovao na klupi u fazonu "šta je sad j.e.b.o te" (lijepo bio prikazan kako se vraća u odbranu u krupnom planu). Ne može selektor biti za sve kriv ako ga igrač od samog starta ne poštuje i traži da dolazi na pripreme 2 sedmice prije početka kvalifikacija. To je previše. Znam samo da nijedan od njih dvojice nije čist sigurno.Kawhi je napisao/la:Daj bolan, ne vjeruješ valjda Mulcu?Epidaurus je napisao/la:Ako je istina ovo sve što Mula priča, on je trebao Mirzu otjerati prvi dan priprema bez obzira šta bi mediji rekli. Gledajući utakmice repke, mora se priznat da ova Mulina priča ima rezona i uporišta u Mirzinom pristupu. Pa jbt svi smo vidjeli kolko se z.a.j.e.b.a.v.o protiv Švedske i sinoć. Selektor, kakav god amater bio i kakvu god prošlost imao, se jednostavno mora poštovat.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakva steta sto nije otkazao kvalifikacije, sad bi se vec bili plasirali na eurobasket, mozda cak i na olimpijaducalcio je napisao/la:Znaci Mirza Teletovic je najveci problem nase kosarke. Rekao nam ovaj bivsi reprezentativac Hrvatske, inace tuzlak. Inace odron od trenera.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jah.... još će ona mula ispast junak od ovdje nekih ....... svašta.
Protjerat i mulu i onoga ko ga je doveo tu. Toliko.
Protjerat i mulu i onoga ko ga je doveo tu. Toliko.
Normalno jer bi mu Fulurija i Enes **** sveKawhi je napisao/la:Juka je radio to po odobrenju selektora, koji mu nije smio zabraniti ništa.TaRgEt_ je napisao/la:Vidi prleta i istine eto nece imati Mirze, ali de neka neko pita Mulu sto Juku ne otjera jer je i on isao u Beograd u po priprema menadjeru , dolazio i radio kada je htio i sta je htio .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Nije Mula kriv što njegov babo nije bio tako domišljat.Kaunas je napisao/la:Dicim se svojom domovinom, svojom reprezentacijom, svojom Bosnom i Hercegovinom od koje niko nije veci. Od Bosne nisu veci ni Damir, ni Juka, ni Musa, ni Bukva, a ni Mirza.emir79 je napisao/la:Momcino pogledaj sta si stavio u potpis i cime se dicis (sto je i normalno), a onda pogledaj sta pises i koga branis.Kaunas je napisao/la:
Jel Mula kriv sto niko nece da odigra akciju onako kako im on nacrta na TO?
Jel Mula kriv sto Mirza uputi 20 nerezonski suteva na utakmici?
Jel Mula kriv sto je ostao bez Stipana, Djedovica, Amerikanca, pa mu moraju igrati Gajic, Buza, Zahiragic i co.?
Jel Mula kriv sto je prije svih kapiten stao protiv njega?
Jel Mula kriv sto Mirza odbija izmjenu iako je Halilovic bio spreman da udje?
Jel Mula kriv sto kapiten, koji treba biti uzor ostalima, na timeoutu gleda u plafon, u fazonu ko te yebe?
On prije svega nije ranije otjerao Mirzu jer bi ga novinari napadali sa svih strana, svi su ocekivali da ce sinoc Mirza sam unistiti Ruse kao sto je Litvance, Gruzijce itd. On ga je trpio samo da ne bi dobijao kritike novinara koje bi uticale na ekipu...
Svi ste trazili taj neki autoritet, a sad kad je otjerao tog kapitena koji je narusavao atmosferu, postao je mulac jer je otjerao ikonu nacije, drugog najveceg svih vremena. Kad ste dobili autoritet selektora, ooet vam nesto ne valja. Zapitajte se u cemu je problem.![]()
Branim reprezentaciju, a ne branim kao neki nekoga ko zeli da bude iznad nje.
Ontopic (ako je išta više takvo
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kakav je sad ovo cirkus hahaha
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Dusku se ni veći od Mirze ne smiju **** tako da ...delinjo je napisao/la: Ok sad. Ja pitam tebe zasto se Mirza nije kurcio Dusku??? Zasto je Mirza prihvatio cak i klupu kod Ivanovica???
Niej fazon u tome što se **** baš Muli, šta bi bilo npr da je Pandža bio selektor i da se njemu **** ? **** se i ne poštivati trenera pa makar on bio mrtvi amater je nešto potpuno neprihvatljivo za jednu reprezentaciju koja teži nekoj ozbiljnosti. Naravno da mi je Mirza draži jedno 10000 puta od Mule al njega on je morao poštovati njega kao selektora jer je pozicija selektora reprezentacije neke zemlje iznad bilo kojeg igrača pa makar on bio Mirza Teletović.
Mislim da trebamo ponuditi Preldžiću mjesto predsjednika saveza. On i Mulac su idealna kombinacija za budućnost naše košarke.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakva steta sto nije otkazao kvalifikacije, sad bi se vec bili plasirali na eurobasket, mozda cak i na olimpijaducalcio je napisao/la:Znaci Mirza Teletovic je najveci problem nase kosarke. Rekao nam ovaj bivsi reprezentativac Hrvatske, inace tuzlak. Inace odron od trenera.
Mah sad kad se sve srusilo i kad je propao EB sad svi iznose neke stvari pa sto niste rjesavali dok ste mogli. Sta kad gori kuća cekas da izgori pa onda kazes jbg gorila mi je kuca al sam sutio i trpio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Oj Mirze lazova 
Sto se ispisase po njemu, tuga bgmi.. do prike 24h je bio idol nacije, a sada.....
Jbga, Damir je karinas zbog mnogo cega al ako ima istine i pola od ovoga, Mirza druze yebi mater sam sebi...
Sto se ispisase po njemu, tuga bgmi.. do prike 24h je bio idol nacije, a sada.....
Jbga, Damir je karinas zbog mnogo cega al ako ima istine i pola od ovoga, Mirza druze yebi mater sam sebi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.