Ma zaklat će nas gore sudije ako ih rezultatski ugrozimo, moraju se i oni vaditi.segasega1 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:06Ovaj cirkus sa zamjenom terena izgleda ide u neku sapunicu,moze nam i ovo biti jedan dio koristi jer dosta klubovi nece igrati na svojim terenima...jao kad bi mlatnuli Borac sad...i onda i onda Amou i Santosa nafurati za derbi...jos da nas krene zavrsnica...imam osjecaj neki da nam fali jedno 10% jos samopouzdanja da ovo okrenemo u svoju korist...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema potrebe pitarske price da se drzimo i trazimo alibi unaprijed. Ako odigramo kao protiv TZ, 10 sudija nam ne moze nista...nisu zaklali ni Slogu, ni Pitare, Sloboda ih uze hendikepom a Igmanu bod pobjeze u 90oj..Borac prenapuhana dizelaska ekipa, na nama je sve kako cemo se postaviti i odigrati..Raonffa je napisao/la: ↑16 avg 2022, 08:24Ma zaklat će nas gore sudije ako ih rezultatski ugrozimo, moraju se i oni vaditi.segasega1 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:06Ovaj cirkus sa zamjenom terena izgleda ide u neku sapunicu,moze nam i ovo biti jedan dio koristi jer dosta klubovi nece igrati na svojim terenima...jao kad bi mlatnuli Borac sad...i onda i onda Amou i Santosa nafurati za derbi...jos da nas krene zavrsnica...imam osjecaj neki da nam fali jedno 10% jos samopouzdanja da ovo okrenemo u svoju korist...
Pa nisu ali počet će, samo polako. Nije Borac još dovoljno ugrožen, sve je u par bodova pa trenutno nema potrebe za sudijske lakrdije, nadam se da će tako biti i protiv nas ali ništa me ne bi iznenadilo.Azzuri je napisao/la: ↑16 avg 2022, 10:09Nema potrebe pitarske price da se drzimo i trazimo alibi unaprijed. Ako odigramo kao protiv TZ, 10 sudija nam ne moze nista...nisu zaklali ni Slogu, ni Pitare, Sloboda ih uze hendikepom a Igmanu bod pobjeze u 90oj..Borac prenapuhana dizelaska ekipa, na nama je sve kako cemo se postaviti i odigrati..Raonffa je napisao/la: ↑16 avg 2022, 08:24Ma zaklat će nas gore sudije ako ih rezultatski ugrozimo, moraju se i oni vaditi.segasega1 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:06Ovaj cirkus sa zamjenom terena izgleda ide u neku sapunicu,moze nam i ovo biti jedan dio koristi jer dosta klubovi nece igrati na svojim terenima...jao kad bi mlatnuli Borac sad...i onda i onda Amou i Santosa nafurati za derbi...jos da nas krene zavrsnica...imam osjecaj neki da nam fali jedno 10% jos samopouzdanja da ovo okrenemo u svoju korist...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- dubioza144
- Kontakt:
Pa prije ce sudije povalit Želju nego Igmana i Slobodu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trebalo bi pripazit na kartone, tu bi nas mogao povaljati za utakmicu protiv pitara.. čini mi se da Hodžić i Gasal imaju po 2 i Malić možda, nisam siguran..Raonffa je napisao/la: ↑16 avg 2022, 08:24Ma zaklat će nas gore sudije ako ih rezultatski ugrozimo, moraju se i oni vaditi.segasega1 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:06Ovaj cirkus sa zamjenom terena izgleda ide u neku sapunicu,moze nam i ovo biti jedan dio koristi jer dosta klubovi nece igrati na svojim terenima...jao kad bi mlatnuli Borac sad...i onda i onda Amou i Santosa nafurati za derbi...jos da nas krene zavrsnica...imam osjecaj neki da nam fali jedno 10% jos samopouzdanja da ovo okrenemo u svoju korist...
- LegendaIvica
- Kontakt:
Nije to nikakav alibi nas godinama sudije kolju. Ove sezone su nas vec dvije utamnice (Velez i Leotar) unistili sta mislis kako ce tek protiv vicinih biti. Nemamo mi ekipu toliko jaku da se mozemo boriti protiv sudija, nama je dovoljno par sudijskih „gresaka“ da bi izgubili bodove.Azzuri je napisao/la: ↑16 avg 2022, 10:09Nema potrebe pitarske price da se drzimo i trazimo alibi unaprijed. Ako odigramo kao protiv TZ, 10 sudija nam ne moze nista...nisu zaklali ni Slogu, ni Pitare, Sloboda ih uze hendikepom a Igmanu bod pobjeze u 90oj..Borac prenapuhana dizelaska ekipa, na nama je sve kako cemo se postaviti i odigrati..Raonffa je napisao/la: ↑16 avg 2022, 08:24Ma zaklat će nas gore sudije ako ih rezultatski ugrozimo, moraju se i oni vaditi.segasega1 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:06Ovaj cirkus sa zamjenom terena izgleda ide u neku sapunicu,moze nam i ovo biti jedan dio koristi jer dosta klubovi nece igrati na svojim terenima...jao kad bi mlatnuli Borac sad...i onda i onda Amou i Santosa nafurati za derbi...jos da nas krene zavrsnica...imam osjecaj neki da nam fali jedno 10% jos samopouzdanja da ovo okrenemo u svoju korist...
-
- Kontakt:
SVI NA TRENING PRED BORAC | ČETVRTAK, 17:30h
U životu je bitno raditi stvari na vrijeme... Bitno je prepoznati momenat kada se nešto treba uraditi da bi se postigao željeni efekat.
Osjeti se kako smo u protekle dvije godine sazreli kao publika na svim tribinama Željine Grbavice. To dokazuje i sama posjeta u trenucima kada se Željo grčevito bori sa raznim nedaćama gdje je rezultat u drugom planu, podrška ne izostaje i jako su male oscilacije u broju posjetilaca na stadionu što je ogroman napredak i dokaz da se na Grbavicu dolazi iz ljubavi prema Želji, a ne zbog rezultata i protivnika.
Vratimo se na početak teksta i priče o prepoznavanju momenta...
Ovo je taj momenat!
Trening pred utakmicu sa Borcem na pomoćnom terenu, iza zapadne tribine u četvrtak u 17 i 30 sati, je taj momenat!
Spriječeni smo da putujemo na gostovanje na kojem bismo im sigurno bili od pomoći. Ovo je dakle poziv pomenutoj publici sa svih tribina Željine Grbavice da se pojave na treningu i pružimo podršku te ohrabrimo igrače pred bitno gostovanje, nakon kojeg odmah slijedi i derbi kući. Stoga će ovo biti također i poziv da napunimo Grbavicu za gradski derbi.
Ovo je momenat kada se trebamo odazvati i pokazati da nam je stalo. Termin je odličan. Tražite načine, a ne izgovore.
Svi na trening!
Protivnici, trofeji, slava, rezultati...
Na Grbavici se Željo iz drugih razloga prati!
U životu je bitno raditi stvari na vrijeme... Bitno je prepoznati momenat kada se nešto treba uraditi da bi se postigao željeni efekat.
Osjeti se kako smo u protekle dvije godine sazreli kao publika na svim tribinama Željine Grbavice. To dokazuje i sama posjeta u trenucima kada se Željo grčevito bori sa raznim nedaćama gdje je rezultat u drugom planu, podrška ne izostaje i jako su male oscilacije u broju posjetilaca na stadionu što je ogroman napredak i dokaz da se na Grbavicu dolazi iz ljubavi prema Želji, a ne zbog rezultata i protivnika.
Vratimo se na početak teksta i priče o prepoznavanju momenta...
Ovo je taj momenat!
Trening pred utakmicu sa Borcem na pomoćnom terenu, iza zapadne tribine u četvrtak u 17 i 30 sati, je taj momenat!
Spriječeni smo da putujemo na gostovanje na kojem bismo im sigurno bili od pomoći. Ovo je dakle poziv pomenutoj publici sa svih tribina Željine Grbavice da se pojave na treningu i pružimo podršku te ohrabrimo igrače pred bitno gostovanje, nakon kojeg odmah slijedi i derbi kući. Stoga će ovo biti također i poziv da napunimo Grbavicu za gradski derbi.
Ovo je momenat kada se trebamo odazvati i pokazati da nam je stalo. Termin je odličan. Tražite načine, a ne izgovore.
Svi na trening!
Protivnici, trofeji, slava, rezultati...
Na Grbavici se Željo iz drugih razloga prati!
Ne treba se stavljat u ulogu žrtve kad su sudije u pitanju. Sudije griješe i to je normalno bilo gdje u svijetu, pa čak i sa VAR-om. Druga stvar je kad nekog guraju, kao borac u nekim tekmama, al nema potrebe da mi mislimo da nam se neko naklatio i da neko ima nešto protiv nas. Protiv veleža nije bio ofsajd kad je haračić išao jedan na jedan, al promakla nam je situacija kod poništenog gola tuzle, dal je kuzmanović bio u ofsajdu ili nije. Griješe ljudi to je normalno i ne trebamo mi sebe stavljat u ulogu neke žrtve. Preponosni smo mi za tako nešto. Čak i ako sad za vikend bude neke sudijske lakrdije, to je zato što se gura borac, a ne zato što je neko protiv želje. To je moje mišljenje.LegendaIvica je napisao/la: ↑16 avg 2022, 11:14Nije to nikakav alibi nas godinama sudije kolju. Ove sezone su nas vec dvije utamnice (Velez i Leotar) unistili sta mislis kako ce tek protiv vicinih biti. Nemamo mi ekipu toliko jaku da se mozemo boriti protiv sudija, nama je dovoljno par sudijskih „gresaka“ da bi izgubili bodove.Azzuri je napisao/la: ↑16 avg 2022, 10:09Nema potrebe pitarske price da se drzimo i trazimo alibi unaprijed. Ako odigramo kao protiv TZ, 10 sudija nam ne moze nista...nisu zaklali ni Slogu, ni Pitare, Sloboda ih uze hendikepom a Igmanu bod pobjeze u 90oj..Borac prenapuhana dizelaska ekipa, na nama je sve kako cemo se postaviti i odigrati..
Usput, baš me zanima ko će suditi. Protiv slobode sam baš gledao iz tog razloga, al Bilbija nije bio baš toliko naklonjen borcu, mada da sam mulalić reko bi igračima da izbjegavaju kolko je moguće neke nepotrebne kontskte u 16 metara.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Cetvrtak, pomocni teren, 17:30h
Mentalitet, snaga, ideal, ljubav, kultura - sve smo to izgradili kao navijaci prethodnih godina!
Svi na trening, gazi politicku snsd kurtizanu! Neke ptice nikad ne polete!
Mentalitet, snaga, ideal, ljubav, kultura - sve smo to izgradili kao navijaci prethodnih godina!
Svi na trening, gazi politicku snsd kurtizanu! Neke ptice nikad ne polete!
Jel možda neko gledao, kakav je Amoah na treninzima?
-
- Kontakt:
Od Bazdarevica smo do sad culi samo suplje price kako on voli Zelju i zbog tog bi dosao, a ne zbog uslova. I opet covjek nikako da dodje dok mu ne ponude uslove neke jake, uz to ja ga ne smatram toliko dobrim trenerskim znalcem da mu se nesto klanjamo i mislim da se on uopste ne bi mogao uklopiti u ovu nasu ligu jer nema pojma kakve se ovdje sve radnje rade.
A da se treba upozoriti na sudije protiv Borca, treba. Protiv TC smo vidjeli kako je to kad ti suidja ne unistava igru, a da nam je presjekao par napada i dosudio 2 ofsajda, ili da nije dosudio prvi penal, ne znam bas koliko bi bila lijepa noc kao sto je bila. Nemamo mi bas toliki kvalitst da mozemo reci da ne ovisimo o greskama sudija.
U cetvrtak trebamo svi doci na pomocni i pokazati im da ovako trebaju nastaviti, to je ono sto zelimo gledati bez obzira na rezultate. Jedino mi u ligi mozemo davati toliko jaku podrsku klubu i kad vodi i kad gubi.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
A da se treba upozoriti na sudije protiv Borca, treba. Protiv TC smo vidjeli kako je to kad ti suidja ne unistava igru, a da nam je presjekao par napada i dosudio 2 ofsajda, ili da nije dosudio prvi penal, ne znam bas koliko bi bila lijepa noc kao sto je bila. Nemamo mi bas toliki kvalitst da mozemo reci da ne ovisimo o greskama sudija.
U cetvrtak trebamo svi doci na pomocni i pokazati im da ovako trebaju nastaviti, to je ono sto zelimo gledati bez obzira na rezultate. Jedino mi u ligi mozemo davati toliko jaku podrsku klubu i kad vodi i kad gubi.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebo ih petak i derbi i termin.. jedino subotom i ponedjeljkom mogu ići na utakmice makar se u tunguziji igrale, oni mi nađu petak i nedjelju konstantno..
P.S. Bolje da se trening radi na glavnom, biće nas milion..
P.S. Bolje da se trening radi na glavnom, biće nas milion..
Nadam se da nasi vec polako razmisljaju o ulaznicama pitarima za derbi
-
- Kontakt:
25 KM minimum.. Pa neka izvole.
15 KM + 5% kapaciteta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne zaslužuju ni 5% kapaciteta. Nadam se da nas UO neće opet iznevjeriti.
Željezničar za život cijeli!
- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, Grbavica786, Hrasno15, knoa, Lokomotifa, perodeformero, voltron30 i 54 gosta.