FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 22:34

Claus je napisao/la:Preporučujem vam da se ne nervirate zbog propalih fudbalera u pokušaju. Ove gnjide nisu dostojne dresa Slobode, i ovo nije naša Sloboda kada se ginulo i borilo za klub, kada je čast, poštenje i sport bio primarnost.

Sad nek rade šta hoće, nemam više živaca da strepim i čekam za rezultate, nadam se da će biti šta bolje i da ćemo se vratit' u tu yebenu Premijer ligu. Nema ništa od ovoga dok se navijači ne uključe, pošutaju ovo sve u klubu i preuzmu vodstvo. Problem je što 2/3 grada puca qrac za Slobodu, a i mi ostali ništa ne poduzimamo. Neka priča ko šta hoće - Tuzla je izgubila dušu!
Mi navijaci moramo nesto uciniti, al' postoji jedan problem! I navijaci se neki prodaju za pivu!
Sigurno ce Meske reci da ne mogu stici bodovni zaostatak i ostavljaju plan za povratak u PL za 2014!
Sto se tice Tine on je dvanaesti igrac protivnicke ekipe. Nikada nista nije odbranio! Kazu da je i danas primio ono sto ne prima ni ****!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 22:35

Informacija je 99 posto tacna, ta je prica i prije kruzila al reko lafina,medjutim jedan slucaj pa drugi treci istina jasta je cim igraju ovi vidis nam rezultate.Vitez utrpa 4 komada u gostima bratstvo dobi 6 0 branitelja koji je nas dobio i kaze mi ekipa .Ko kaze da mi imamo ekipu taj nema veze o fudbalu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 22:37

SaltCityAttack je napisao/la:evo ja dobi informaciju da je Sadikovic trazio pare od Dzeme i da ovaj nije imao da plati zato nije ni ulazio u igru danas...i da navodno Karic i Sadikovic uzimaju lovu od igraca da igraju..eh to je samo informacija od covjeka koji se nece imenovati ali koliko je to tacno pitam ove koji su dole blize koji nesto znaju o ovome?
Karicu bi bilo najbolje da ide kod Amara u zelju da bude tamo direktor. Cuj direktor, ovdje u ovoj drzavi svako moze biti direktor.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 03 nov 2012, 22:38

Nek ostavku dadne ako je se predao igrac raskine sa klubom ako nije zadovoljio.On nije ispunio ambicije naseg kluba tako da mi raskidamo ugovor sa njim treba ga zvati pred nas navijace i objasniti mu kako stoje stvari

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 nov 2012, 22:40

Vi navijaci, ste jedna velika k****na u ocima tih igraca .. likovi se osile na to sto ih pratite svugdje, misle da idete zbog njih, kvazi igraca..sve dok se nesto ne poduzme i dok se ne nadju igraci koji ce ginuti za svetinju pa makar i iz Barica bio, ali da srcem igra, a ne parama koje se vrte roditelji-uprava,strucni stab i sva ostala gov.na.. nema ba od toga nista, zato i jeste u kur.cu bas kao i mi .. nema od sjedenja kod kuce i piskaranja po forumu nista, sve dok se ne izadje i dok se sta ne razbije nece bit rezultata nikakvih ;)
1947!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 nov 2012, 22:47

dok se ne rastjera sva gamad iz Slobode koja je tu godinama nama nema spasa,mozemo mi jos deset uprava promijenit al napretka nema jer se u sustini sve vrti u krug.Od skole fudbala, pionira, kadeta ,juniora, i prvog tima sve trenere otjerat i pomocnike. Upravu otjerat i u nju vise nikad nestavit nekog ko je ikakve veze prije imao sa Slobodom i dobro procistiti skupstinu. U upravi nam trebaju sjedit zaljubljenici u Slobodu koji su ostvareni u zivotu i netreba im Sloboda da na njenom jadu zarađuju, i koji ce imat neki plan,viziju i radit da se to ostvari. Kad covjek malo bolje sagleda Sloboda jeste ogledalo naseg grada, u gradu su nam trendovi i razmisljanje tako da je zaplakat a o sistemu vrijednosti da nepricam. U gradu su nam glavne face umisljeni tatini sincici,sitni sverceri,bilderi napuhani koji glume neke Kumove mafiju ovo ono a pamet im u napuhane misice otisla i umisljene glupacice koje za malo skuplji provod noge dizu a onda glume moral jos kad sam par puta cuo iz usta takvih glupacica ma Sloboda je seljacki klub i za njih olos i nehljebari navijaju e onda je jasno zasto smo ovdje gdje jesmo. Nama svima treba rekonstrukcija od Slobode do citava grada jer Tuzla je izgubila davno sve cime se moze ponosit i sve one fine i gotivne čaršiske furke,ma u sustini mi smo jadni

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 nov 2012, 22:55

@TRUST: brate da znas da sam i ja nekoliko put cuo takve izjave. I znam dosta djece ovako 94 i 95 godiste furaju tribina, Sloboda ovo ono slike po fejsu a onda samo nadju neku novu furku.

Ne moze nize ! :(

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2012, 22:56

TRUST je napisao/la:dok se ne rastjera sva gamad iz Slobode koja je tu godinama nama nema spasa,mozemo mi jos deset uprava promijenit al napretka nema jer se u sustini sve vrti u krug.Od skole fudbala, pionira, kadeta ,juniora, i prvog tima sve trenere otjerat i pomocnike. Upravu otjerat i u nju vise nikad nestavit nekog ko je ikakve veze prije imao sa Slobodom i dobro procistiti skupstinu. U upravi nam trebaju sjedit zaljubljenici u Slobodu koji su ostvareni u zivotu i netreba im Sloboda da na njenom jadu zarađuju, i koji ce imat neki plan,viziju i radit da se to ostvari. Kad covjek malo bolje sagleda Sloboda jeste ogledalo naseg grada, u gradu su nam trendovi i razmisljanje tako da je zaplakat a o sistemu vrijednosti da nepricam. U gradu su nam glavne face umisljeni tatini sincici,sitni sverceri,bilderi napuhani koji glume neke Kumove mafiju ovo ono a pamet im u napuhane misice otisla i umisljene glupacice koje za malo skuplji provod noge dizu a onda glume moral jos kad sam par puta cuo iz usta takvih glupacica ma Sloboda je seljacki klub i za njih olos i nehljebari navijaju e onda je jasno zasto smo ovdje gdje jesmo. Nama svima treba rekonstrukcija od Slobode do citava grada jer Tuzla je izgubila davno sve cime se moze ponosit i sve one fine i gotivne čaršiske furke,ma u sustini mi smo jadni
Tuzla nikad gora! Ko ku ra va malo dotjerana, a ispod sifilis! Jadno! Da znam i da mogu plakati plakao bih. :oops:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 03 nov 2012, 22:59

SRAMOTA ! Nema se sta drugo reci,od uprave,preko trenera koji uzima pare da bi igraci igrali do igraca koji nicim da mrdnu da bi zaradili pare...Al kad malo bolje razmislim to je ono sto neki hoce,da se kaze ovako vise ne moze,hajmo mi u 8.ligu sa nasom djecom...Joj kako bi opsovao sad tu nasu djecu,nigdje nas nisu dovela,Tino nase djete veze nema,ti neki Musici isto u juniorima igraju,pa Prses i takvi takodje...Velagic iz juniora dao 25+golova ove sezone nigdje ga nema ni u planu..Ovo je jedna velika sramota za klub..Grad nam je u nekoj stvari materinoj,sto "kolega" gore rece sistem vrijednosti je otisao u vraga,zato se ljudi i ne bore da nam bude bolje,odnoso bore se al za neke kvazi ideje...Ne znam,sve ovo tako smrdi,sve je nesto povezano,sve isti ljudi u klubu isti igraci..Jaha ne moze potrcati kako treba,Tino brani k'o ona stvar,2 utakmice preko 2 gola imamo ako i to,sta rade ti napadaci i krila..Ovo je jednostavno,ponavljam se ko papagaj,SRAMOTA!
A istoj se ne nazire kraja dok se ne dovedu provjereni igraci da uzmu loptu po krilu i predju 2 igraca i daju go!I golman da ne primamo jeftine golove... (o upravi necu da raspravljam,ne znam vise sta da mislim)
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 03 nov 2012, 23:00

Tuzlaci,nemojte misliti da provociram,vidim da se ovdje spominje igrac semir music.Danas sam zapazio tog momka,onako cupav i mrsav i moram reci smotan.momak je promasio sa 2 metra cistu priliku na pocetku tekme,da je tu pogodio tekma bi otisla u drugom pravcu,dosta je gresio onda se spetlja itd uglavnom igrac nije ni za q***.A kasnije kad je spiker procito njegovo ime,pri izlasku doticnog,naumpalo mi da je on iso u city na probu :roll: :roll: :roll: i kao tu zadovoljio :roll: :roll:
p.s. Nisam primjetio da su ga ti navijaci podrzavali,jedino je neki stariji covjek govorio : "ajde sema",a kao sto rekoh za navijace ne znam.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 nov 2012, 23:02

bosnacazin je napisao/la:Tuzlaci,nemojte misliti da provociram,vidim da se ovdje spominje igrac semir music.Danas sam zapazio tog momka,onako cupav i mrsav i moram reci smotan.momak je promasio sa 2 metra cistu priliku na pocetku tekme,da je tu pogodio tekma bi otisla u drugom pravcu,dosta je gresio onda se spetlja itd uglavnom igrac nije ni za q***.A kasnije kad je spiker procito njegovo ime,pri izlasku doticnog,naumpalo mi da je on iso u city na probu :roll: :roll: :roll: i kao tu zadovoljio :roll: :roll:
p.s. Nisam primjetio da su ga ti navijaci podrzavali,jedino je neki stariji covjek govorio : "ajde sema",a kao sto rekoh za navijace ne znam.
Ma ne bi on ni otiso da babo nije dao pare Mesanovicu da ga vodi tam :x

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 nov 2012, 23:07

Sto je najgore od svega ova dva kola nekako ce se zavrsit i onda niko Slobodu nece pomenut tamo nekad do februara i tad ce biti ko neka skupstina koja nista nece rijesit, i onda ce biti patnja i drugu polu sezonu sa smecem od tima zavrsit cemo negdje između 5 i 10 mjesta i onda ce nase legende svu krivicu prepacit na nekog drugog a oni su fini casni.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 nov 2012, 23:11

kralj_je_mrtav je napisao/la:Fuj ste, bio sam jedan od rijetkih koji vam je davao podrsku nakon zadnjeg kola u prosloj sezoni, no danas to sebi ne mogu oprostiti. Bas ste ljigavci, fuj ste. Lijecite ovdje svoje komplekse na dva tri momka, koja igraju za vas klub. Daju pare nekom ,neciji tata daje pare, pa kje ste vi pizdurine, dodjete na forum i to pricate, a klub vam unistavaju. Manji ste od makovog zrna, no bitno je da vi znate da neko nekom daje pare, pa da taj neko uzzima. Fuj, gadite mi se i nikad ali nikad se ne vratili u Premijer ligu. Pisate po svojoj djeci, takvo vrijeme doslo, jucer ste pisali po Ibrakovicu, danas po Sadikovicu. Ko je sljedeci, sta cekate, organizujte se mangupi, pa ucinite nesto. Fuj, fuj, fuj.
:( :( :( :(
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 nov 2012, 23:39

kralj_je_mrtav je napisao/la:Fuj ste, bio sam jedan od rijetkih koji vam je davao podrsku nakon zadnjeg kola u prosloj sezoni, no danas to sebi ne mogu oprostiti. Bas ste ljigavci, fuj ste. Lijecite ovdje svoje komplekse na dva tri momka, koja igraju za vas klub. Daju pare nekom ,neciji tata daje pare, pa kje ste vi pizdurine, dodjete na forum i to pricate, a klub vam unistavaju. Manji ste od makovog zrna, no bitno je da vi znate da neko nekom daje pare, pa da taj neko uzzima. Fuj, gadite mi se i nikad ali nikad se ne vratili u Premijer ligu. Pisate po svojoj djeci, takvo vrijeme doslo, jucer ste pisali po Ibrakovicu, danas po Sadikovicu. Ko je sljedeci, sta cekate, organizujte se mangupi, pa ucinite nesto. Fuj, fuj, fuj.
ovaj je sigurno jedan od prozvanih igraca :roll:
1947!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2012, 23:42

Kad je već onaj momak iz Cazina spomenuo, ko je bio naš igrač sa brojem 13 ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 nov 2012, 23:52

Sve ove teme smo prožvakali po 1000 puta ja vise nemam sta reci nit znam sta da radimo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 nov 2012, 23:58

Sad kad dobijemo kuci i neki iz vrha kiksaju opet cemo ih dizati u zvijezde poznavajuci nas mentalitet ;) jos ako na kraju uzmu u Banovicimaa sta ce tek onda biti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 00:06

Kome nije jasno do sada nece mu biti jasno ni poslije banovica .Ni ja vise neznam sta da kazem ali jedna mi solucija pada na pamet reci ce ma idemo sa svojom djecom i onda uzimati lopatom pare od roditelja.Plus ovi ce dzaba da igraju tu im je i budzet kako cujem 25000km mjesecno masala,to ce banda da razgrabi fali im samo jos fiko sarajka e ko je kod nas sve bio.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 nov 2012, 00:06

harry_90 je napisao/la:Sad kad dobijemo kuci i neki iz vrha kiksaju opet cemo ih dizati u zvijezde poznavajuci nas mentalitet ;) jos ako na kraju uzmu u Banovicimaa sta ce tek onda biti..
Sledeca Krajsnik to ako neuzmu mogu svi prestat igrat fudbal, da cemo dobit. Banovice mozemo dobit jedino ako nas puste a to se nece desit jer su danas prosuli bodove kuci tako da su 95% sanse da cemo izgubit ako budemo ovako igrali ko dosad na strani a sigurno cemo i igrati jer se slabo sta moze promijenit. Znaci otprilike 10 bodova cemo biti u zaostatku za prvim na tabeli ako je to jos uvijek sta bitno a uz ovakvo stanje u klubu koje ce se vjerovatno zadrzat slobodno mozemo pocet nase nade u povratak gubit

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 nov 2012, 00:12

Oni Krajišniku ako ne zabiju 5 komada, neka idu u pi*čku materinu, a neka idu i ovako i onako.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.