Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad nam je Sloboda koje duplo losija od Sirokog uzela bod tad sve bilo ok hahahah ismijavali a sad kad je opet kiks teorije zavjere... oj oj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
FK Sarajevo je sa ovim izgubilo svaki kredibilitet i mislim da bi svaka njihova prica u buducnosti o suđenju, boljitku bh. fudbala itd. bila suvisna. Samo mi je cudno da su to izveli sa Sirokim Brijegom, s obzirom na odnose klubova i navijaca, ali eto.
Danas u kladionici zadrzao se 15-20 minuta, 2 covjeka uplacuju na siroki i to ozbiljne svote koliko sam upratio.
Danas u kladionici zadrzao se 15-20 minuta, 2 covjeka uplacuju na siroki i to ozbiljne svote koliko sam upratio.
I jel vas imalo stid pokojnog Vedrana??? Zamislite kako je sad njegovoj familiji... Imali ste priliku da ih jednom ugasite za sva vremena i vi im dadoste ruku spasa...
Oprosti im Vedrane, iako su znali sta radee...
Oprosti im Vedrane, iako su znali sta radee...
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 10 maj 2025, 21:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:1819vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:17Kako nije bio doveden u pitanje kad su bili u zoni ispadanja pred ovu utakmice?feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:07Siroki dao olahko kup za opstank koji mu nije doveden u pitanje nikad ni bio ???
HAHAHHAHAH joj budala
Da ne spominjem to da su skoro izgubili od Igmana i kiksali protiv Posusja i Radnika, a svi u zoni ispadanja...
Pazi logiku, mi smo se po njima prošle sezone borili za opstanak, a Široki koji je danas bio ispod crte - nije.![]()
![]()

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 maj 2025, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:19Kad je Zeljo bio glavni, Celik je bio treci najtrofejniji klubTruhlo je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:16Samo Radnik da dobijete, jer njima će se Vaso Miskin Crni skloniti zadnje kolo, jbg krv nije voda, vole oni klubove iz manjeg entitetaKosevoZove je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:13Hahhah necemo to bi bilo previse![]()
Salu na stranu vec sam pisao ja im nikad ovo necu halaliti sto su nastimali danasnju tekmu, ali nikad !!![]()
![]()
Od 2019 Zeljo nikakvu glavnu rijec nema, a Celik postaje kurcina
Trojni pakt vas izbaci iz lige i neka je kad ste navini
Sljedece godine jedino Zeljeznicar ce se boriti sam, a svi ostali su u talovima
Zivi bili pa vidjeli, a vi dok se ne opametite neka vas u drugoj ligi

Nije nas niko izbacio, nego smo odlukom skupštine otišli u kantonalnu ligu. Da nismo bili ispod crte 2020. godine, da je Mladost DK ispala, mi bi svejedno istupili iz PL i otišli u kanton, jer jednostavno more dugova i problema koji se ne bi mogli rješavat u PL.

Uskoro će i Vaso Miskin Crni istim putem

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
pa ovaj Velez ne smije sutnuti na gol Borca
dodji do 16 i okreni se nazad hahahahah

Ne bi ispao vjv, ali u ovoj ligi nista nije sigurno. Ja ti kazem kako je, vase je da pusite price igrala nam druga ekipa i slicno. Nije malo cudno da se isto ponavlja s Borcem i sada sa Sirokim.fks74 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:12Široki ne bi ispao bez obzira na ovu utakmicu, zato nemoj budaleštine pisati. Radnik ispada i to je gotovo.Lillard je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:08Da, pustili vam. I vi njima dali 3 boda. To mi prijatelj iz Sirokog rekao odma poslije 4:0 na Kosevu, nisam mi vjerovao. Danas mi drugi govori uplacuj na Siroki dvica je sigurno. On uplatio, ja nisam jer nisam jos vjerovao. Al jbga. Tako je kako je. Ko navijac tesko se suocit s tim, ali kazem ti da je istina.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari idu Veležu pa na Koševu Radnik i zadnje kolo idu Posušju
Ako imaju imalo stida i da sacuvaju obraz treba da izgube sve tri
Naravno onda je vjerojatno Željo treci
Normalno dok je Zeljo bio glavni imali ste pare i uticajTruhlo je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:26NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:19Kad je Zeljo bio glavni, Celik je bio treci najtrofejniji klub
Zivi bili pa vidjeli, a vi dok se ne opametite neka vas u drugoj ligi![]()
Nije nas niko izbacio, nego smo odlukom skupštine otišli u kantonalnu ligu. Da nismo bili ispod crte 2020. godine, da je Mladost DK ispala, mi bi svejedno istupili iz PL i otišli u kanton, jer jednostavno more dugova i problema koji se ne bi mogli rješavat u PL.![]()
Uskoro će i Vaso Miskin Crni istim putem![]()
Kad je Zeljo ostao bez glavne rijeci postali ste kurcina
Mladost ugasili i vas zamalo
Ivica Osim je vratio savez i svojim djelima omogucio ukidanje suspenzije Bosni i Hercegovini
Otjerali ste ga eto vam kurcina
Neka vas tu u drugoj ligi za bezobrazlu, a Zelju ces da gledas sljedece sezone u Europi i ligi kako se bori protiv sda, hdz i snds copora koji kontorilise bh sport
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hahah kakvi bolesnici i mrznja bordo divova, stravično, ubice i lištičani pobjedili na Koševu, vauuu, prodali im, a Širokom laganiji raspored do kraja za "sredit" nego ikome! Uozbiljite se! Jos kad vidim one sa istoka sto laju bacaju ...oh my God, onda kad ih se na Pecari malo zagalami kmeče po portalima ko nitko!
Ne brini kinoŠvra, sve ćemo do kraja izgubiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:29Pitari idu Veležu pa na Koševu Radnik i zadnje kolo idu Posušju

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A godinama se pitaju kako to igrači Borca šute i podnose sve to, gdje je nestao sportski duh, danas se razočarali više od Klafurića kad je Širokom poništen gol.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:14
Može li slika tiketa koji je drug uplatio? Onako, bez zayebancije pitam.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Svi koji su danas bili na stadionu.CITAVE 2 milje su vidjele šta su imale vidjeti.**** li vas Kup ko neki trofej.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pijaca - Premijer Liga BiH
-
- Kontakt:
Male plate, moraju koju marku uzeti i na ovaj nacin

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A željo je SDSNoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:29Normalno dok je Zeljo bio glavni imali ste pare i uticajTruhlo je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:26NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:19
Kad je Zeljo bio glavni, Celik je bio treci najtrofejniji klub
Zivi bili pa vidjeli, a vi dok se ne opametite neka vas u drugoj ligi![]()
Nije nas niko izbacio, nego smo odlukom skupštine otišli u kantonalnu ligu. Da nismo bili ispod crte 2020. godine, da je Mladost DK ispala, mi bi svejedno istupili iz PL i otišli u kanton, jer jednostavno more dugova i problema koji se ne bi mogli rješavat u PL.![]()
Uskoro će i Vaso Miskin Crni istim putem![]()
Kad je Zeljo ostao bez glavne rijeci postali ste kurcina
Mladost ugasili i vas zamalo
Ivica Osim je vratio savez i svojim djelima omogucio ukidanje suspenzije Bosni i Herecegovini
Otjerali ste ga eto vam kurcina
Neka vas tu u drugoj ligi za bezobrazlu, a Zelju ces da gledas sljedece sezone u Europi i ligi kako se bori protiv sda, hdz i snds koji kontorlisu bh fudbal

Za vrijeme pokojnog Ivice kad su se davali crveni kartoni protivnicima željkana bez kontakta

Još 5 mandata za Vicu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jesi ga sa merakom poslao.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:32HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:14
Može li slika tiketa koji je drug uplatio? Onako, bez zayebancije pitam.
![]()

Pošteno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Znaci ovo danas se racuna kao prihod?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, Paromlinac, WeekendOffender i 22 gosta.