FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Navijača ima, pun jug velikih Željovaca, koji zbog brojnih dešavanja neće više da su blizu vrhu grupe.[/quote]
Nema predstavnika...pogrešno sam se izrazio.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Prvo poluvrijeme ce i biti kljucno.Ja da sam trener i da imam rezulta kakav ima Muslin isao bih na to da zabijem rani gol i tako ohladim i navijace i igrace suparnika,jbg kasnije valja zabiti dva gola za produzetke samo..Nekako sam uvjeren da ce i Standard upravo to pokusati.Eh zato im otupiti tu lijevu stranu sa Van Damme-om,oba gola su pala po toj strani u Belgiji.Elegant je napisao/la:U prvom poluvremenu nas unistio, u drogom nije loptu dobio kako treba, ali u svakom slucaju strasan igrac, Trebel najopasniji najvise nam problema napravio, ima jos par opasni su, brzi od nasih.Rios je napisao/la:Na onog Van Damme-a kakav flaster opaliti obavezno,i na onog sa brojem 7 cini mi se,oni su nam zadali najvece muke.
Ceka nas teska utakmica, valjda ce momci smoci snage i pameti, Odovic mora da to poslozi.
Bice ovo klasicno trenersko nadmudrivanje,to ce odluciti pobjednika po mom misljenju.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovo sa jugom se predvidjelo davno.
Ali opet ne vidim kako to može puno uticati na igru. To glavni uslov za pobjedu organizovano navijanje ? Mi igramo na 2 fronta, shvatite da jače ekipe to nisu u stanju. Jedina loša stvar je što nisu dovedene zamjene. Urdinov je Marcelo za Dušana, a mrtvi Čolić je Alves za Livaju. To valjda dovoljno govori kakvi su igraci. Jedna povreda u zadnjoj liniji i mi ćemo imati velike probleme. Ne znam kakav je ribar, ali čim Diatta dobija priliku prije njega znači da i nema neke velike koristi od njega. Bojim se da smo se Nuspahica olahko riješili.
Ali opet ne vidim kako to može puno uticati na igru. To glavni uslov za pobjedu organizovano navijanje ? Mi igramo na 2 fronta, shvatite da jače ekipe to nisu u stanju. Jedina loša stvar je što nisu dovedene zamjene. Urdinov je Marcelo za Dušana, a mrtvi Čolić je Alves za Livaju. To valjda dovoljno govori kakvi su igraci. Jedna povreda u zadnjoj liniji i mi ćemo imati velike probleme. Ne znam kakav je ribar, ali čim Diatta dobija priliku prije njega znači da i nema neke velike koristi od njega. Bojim se da smo se Nuspahica olahko riješili.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Navijača ima, pun jug velikih Željovaca, koji zbog brojnih dešavanja neće više da su blizu vrhu grupe.[/quote]
- DzoleZeljo
- Kontakt:
MA nece biti samo trenersko, jbg, Muslim ima mnogo jace igrace kada gledas. Nama ako zakaze jedan igrac, osjetit ce se itekako.
Dobro jug je dotakao dno zivota. Valjda poslije dna, mora negdje svijetlost da izviri i ne moze nikako dole vise.
Izgleda da je dosao vakat da vidimo simpatizere na djelu...
Vjerovatno ce da pukne istok kao halva za ovaj susret...
PO meni idealan scenario bi bio, da se cuva nula sve do pred sami kraj, tj 20 min, pa onda uz pritisak sa tribina, krenuti na sve ili nista.
Nesto me bas strah naseg ranog gola u ovoj utakmici. IMam cudan osjecaj, da bi se odmah upustili i fasovali tricu glat. Pa sve naginjem, mozda je bolje da pogodimo jednom, ali u pravom momentu.
Dobro jug je dotakao dno zivota. Valjda poslije dna, mora negdje svijetlost da izviri i ne moze nikako dole vise.
Izgleda da je dosao vakat da vidimo simpatizere na djelu...
Vjerovatno ce da pukne istok kao halva za ovaj susret...
PO meni idealan scenario bi bio, da se cuva nula sve do pred sami kraj, tj 20 min, pa onda uz pritisak sa tribina, krenuti na sve ili nista.
Nesto me bas strah naseg ranog gola u ovoj utakmici. IMam cudan osjecaj, da bi se odmah upustili i fasovali tricu glat. Pa sve naginjem, mozda je bolje da pogodimo jednom, ali u pravom momentu.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 avg 2015, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Da hoce opet jedna lopta proci za Kokota kao protiv Fenrca ili Bajic konacno da zabije, uglavnom samo loput slati naprjed, bez zadrzavnja na sredini.
Teska na utakmica ceka, napasti a opet cuvati svoj gol.
Teska na utakmica ceka, napasti a opet cuvati svoj gol.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A.p i a.z mogu vodit muzicki festival kod vjecnice a ne navijanje.Jaozinho22 je napisao/la:Fazon je štoo nema navijača ! A.P se povukao s ''šipke''....A.Z je u zatvoru....Fedelta Frotta se povukla (A.O koji je bio predstavnik navijača je bio njen član) Tako da smo ostali na momcima koji su tek postali punoljetni i s nekolicinom pubertetlija....To je naša realna slika...Znam da nije mjesto al nek ljudima bude više jasno.....
- Jaozinho22
- Kontakt:
A.p i a.z mogu vodit muzicki festival kod vjecnice a ne navijanje.[/quote]
Hajd tebe mangupe da predložimo !? Kad već glumiš pametnjakovića. Evo počni odmah protiv Standarda u četvrtak.
Hajd tebe mangupe da predložimo !? Kad već glumiš pametnjakovića. Evo počni odmah protiv Standarda u četvrtak.
Tiše malo o tim temama na ovom forumu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako Bog da kad prodjemo Standarda jel se za 4 pretkolo dobija vise kesa???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Vjerovatno dobijaš atraktivnog protivnika i mnogo para od TV prava.zeljocity je napisao/la:Ako Bog da kad prodjemo Standarda jel se za 4 pretkolo dobija vise kesa???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako prođemo Standarda dobit cemo 140.000 € !zeljocity je napisao/la:Ako Bog da kad prodjemo Standarda jel se za 4 pretkolo dobija vise kesa???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Manijaci ( ako se ono moze nazvati Manijacima ) nikad losiji .. pitanje da li je onoj ekipi Zeljo svetinja.. nikad losija generacija .. sve rastjerano. Koliko podrske dajemo klubu momci na terenu su zlatni i od mene imaju vazda podrsku. Juce sjedim na sjeveru prvo se ibretim JUGU.. haj to .. onda onaj zvaljo na sjeveru.. pa jbt jesmo li mi bolesni ili lijecimo neke licne frustracije na utakmici.Igramo u cetvrtak utakmicu sezone,a ljudi se onako ponasaju .. poraz me ne boli,tek je prvenstvo pocelo.. hocemo jakog Zelju-za koga za 1.000 normalnih navijaca ,e pa nemoze tako.. prvo treba rijesiti onaj jug,ako zelimo vece posjetu.. treba klub i normalni navijaci da se rijese onog rugla od juga,a svi znamo sta se desavalo zadnju godinu. U cetvrtak istok i zapad neka bodri nase momke, a oni neka se vrte po sipkama.
Ne znam, organizujte se vi kojima smeta to, pa lagano recite ljudima u klubu da naprave nove WC-ove, nek vam' stave one senzore što kad mahneš rukom voda sama poteče, nove lavaboe isto na senzore, onu sušilicu također. I ne bi bilo loše Dove sapun da vam koža ne ispuca.SlevinKelevra je napisao/la:A, ja bi se zapalio kad citam ovaj i slicne postove.FaraonTM je napisao/la:Joj kad neko napiše ne valja mu WC pa ja bih se zapalio istog trenutka, pa jarane jesi li ti sanitarna ili navijač? Jel' dolaziš radi WC-a ili Želje?![]()
I, onda se isti pitaju i cude kako nemamo 7,8 hiljada prosjecnu posjetu. Ono u fazonu 'ljubav prema klubu ce vam povecati besike, pa ne morate u WC 2 sata'. Ja sam obisao dosta stadiona u regionu i sire, sto za vrijeme utakmica, sto onako turisticki, i moram nazalost reci da u omjeru ugled kluba- stadion, Zeljo je na zadnjem mjestu. I ovdje ne govorimo o gradnji nekakvih tribina, parkinga i sl, vec eto da se neko organizuje pa ocisti prilaze, ili nedajboze, da se udari koja plocica i postavi koji pisoar u WC.
Razumije u vezi ekipe, i nekvalitet i teske u uslove i sve, ali ove neke 'manje' a vrlo bitne stvari mi nikad nece u glavu.
Ako vam ne valja nemojte dolaziti, ako je loš WC razlog da ne dolaziš na Želju pa nemoj ni dolaziti i završeno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
TMmanija2012 je napisao/la:Manijaci ( ako se ono moze nazvati Manijacima ) nikad losiji .. pitanje da li je onoj ekipi Zeljo svetinja.. nikad losija generacija .. sve rastjerano. Koliko podrske dajemo klubu momci na terenu su zlatni i od mene imaju vazda podrsku. Juce sjedim na sjeveru prvo se ibretim JUGU.. haj to .. onda onaj zvaljo na sjeveru.. pa jbt jesmo li mi bolesni ili lijecimo neke licne frustracije na utakmici.Igramo u cetvrtak utakmicu sezone,a ljudi se onako ponasaju .. poraz me ne boli,tek je prvenstvo pocelo.. hocemo jakog Zelju-za koga za 1.000 normalnih navijaca ,e pa nemoze tako.. prvo treba rijesiti onaj jug,ako zelimo vece posjetu.. treba klub i normalni navijaci da se rijese onog rugla od juga,a svi znamo sta se desavalo zadnju godinu. U cetvrtak istok i zapad neka bodri nase momke, a oni neka se vrte po sipkama.
bilo je uvijek sumnjivih tipova na tribini i svim tribanama, ali nikada ovoliko lične prepirke i lične stvari nisu utjecale da Željo ostane bez podrške. Uvijek se zna šta je prioritet!
- corleone87
- Kontakt:
Susret na Koševu počet će u 20 sati, a UEFA je odredila glavnog arbitra. Tako će ovaj spektakl sa Koševa gdje se očekuje veliki broj navijača voditi sudija iz Bugarske, Georgi Kabakov.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Vrlo zahtjevan i tesko provodiv scenarij.Uvjeren sam da oni dolaze zabiti gol i to sto prije, ne vjerujem da je Muslin toliko naivan da se zadovolji onim rezultatom,i tako da ce oni krenuti vrlo zestoko vjerovatno,vidjeli smo preko koje strane su najopasniji i tu ih zatvoriti max.,primorati da grade napade preko,uslovno receno,slabije strane.Druga stvar,loptu u sredini terena moramo cuvati sto duze moguce i tako ih drzati podalje od naseg gola a opet vrebati sansu neku da se gurne lopta za Kokota,Bajica ili Djelmica a pruzit ce se prilika za to siguran sam.Takodjer stajati sto blize igracima,budemo li kaskali u tome napravit ce visak sigurno..DzoleZeljo je napisao/la:
Ma me znam,milion nekih stvari mi se mota po glavi,ovako poneku napisem ovdje
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Neandertalac
- Kontakt:
Jucerasnja utakmica je u dobrom dijelu unistila atmosferu i nabrijanost. Ko zna, mozda to i bude dobro, nas mentalitet je takav da nam vracanje u realnost moze samo koristiti. Zao mi je samo zbog onog drugog pol iz Belgije, nekako sam prizeljkivao da utakmica pocne u tom tonu, sa nasom ekipom koja je drzala Standard u sahu prijeteci da im zada odlucujuci udarac. Posljednji sudijski zvizduk je samo odlozio taj trenutak za revans, i vidjelo se da smo spremni za njega, da imamo i znanje i volju.
Kako ce poraz uticati na ekipu ne znam, ali se nadam da ih nece poremetiti i da ce naci rjesenje da na pritisak odgovore na pravi nacin. Mlada ekipa treba podrsku, i ako tribine budu uspunjene zajednickim snagama mozemo i u play off.
Kako ce poraz uticati na ekipu ne znam, ali se nadam da ih nece poremetiti i da ce naci rjesenje da na pritisak odgovore na pravi nacin. Mlada ekipa treba podrsku, i ako tribine budu uspunjene zajednickim snagama mozemo i u play off.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Hmmm, da ode za 800.000 eura, to bi bila fantazija, ali sumnjam da je to ta cifra, i ko da gledam zbog necega ce propasti. Sve pare, od Dzeke, od Evrope, od Bajica, od ulaznica ulozio bi na nova 2,3 igraca koji bi se uklopili u Odine zelje, u poboljsanje uslova na stadionu (200-400.000 KM) i ostalo sve na saniranje dugova i rupa u budzetu.pile87 je napisao/la:
Ako sve bude u redu bice to najveci transfer od kako se igra nasa liga nesto malo jaci od onog Hrgovicevog.Neandertalac je napisao/la:Bajic je tu jos malo. Gotova stvar...EmirTM87 je napisao/la:Nakon ovih dobrih izdanja u Evropi porasle cijene nasim igracima, bar na transfermarktu. Bajic 900k eura, Memija 575k, Beganovic sa 25k na 300k..
http://www.transfermarkt.de/fk-zeljezni ... erein/2573
FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.