FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 16 sep 2016, 14:51

BosnianKingdom je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la::D sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?
Sarkazam,nema takvog u nasem klubu trenutno :salut:[/quote]
A po čemu si to zaključio? Zbog toga što hoda sa ženom ili?[/quote]

Ma po deafultu ,moras samo pljuvati ako ces da budes "in".
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 16 sep 2016, 15:22

Od Olimpica se očekuje vraćanje bodova! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 sep 2016, 15:23

jel utakmica sutra ili u nedelju, i jel igramo kod kuce ili u olimpicu?
fala

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 16 sep 2016, 15:30

Majkl je napisao/la:Uz pobjedu u nedjelju i kiks Zrinjskog (mada mi ne trebamo da gledamo nikoga ali bilo bi lijepo da kiksaju)mi se opet vracamo u borbu za titulu i uz ove dvije vezane pobjede i uz utakmicu u kupu koju cemo ne sumnjam dobiti u Listicu idemo puni samopouzdanja da pobjedimo ili bod da uzmemo uz dobru igru.Nadam se da ce igra biti sve bolja i bolja i da cemo pokazati da smo najkvalitetniji u ligi.Samo me malo strah kartona i povreda ali nadam se da cemo na vrijeme zabiti i da nece biti potrebe za nervozu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Popravi mi dan ... :rol: :lol:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 sep 2016, 15:57

aleksandar_veliki je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Uz pobjedu u nedjelju i kiks Zrinjskog (mada mi ne trebamo da gledamo nikoga ali bilo bi lijepo da kiksaju)mi se opet vracamo u borbu za titulu i uz ove dvije vezane pobjede i uz utakmicu u kupu koju cemo ne sumnjam dobiti u Listicu idemo puni samopouzdanja da pobjedimo ili bod da uzmemo uz dobru igru.Nadam se da ce igra biti sve bolja i bolja i da cemo pokazati da smo najkvalitetniji u ligi.Samo me malo strah kartona i povreda ali nadam se da cemo na vrijeme zabiti i da nece biti potrebe za nervozu.
Rano je za price o borbi za titulu. Tek osam kola zavrseno. Vi trebate pobjedjivati i msnje misliti o tituli i Zrinjskom. Pitanje je moze li Sarajevo u seriji pobjedjivati. Mislim da moze ali mislim da je Zrinjski u svakom pogledu ipak korak ispred svih ostslih klubova.
Najveca prednost Zrinjskog je taj psiholoski momenat i samopouzdanje.Jednostavno sve utakmice "lagano" dobijaju zbog tog samopouzdanja kako god lopta udje u gol i na vrijeme to su najveci primjeri utakmice protiv Radnika,Viteza i Celika.Naravno ne umanjujem njihov kvalitet ali primjer su igraci Todorovic ,Bilbija i Baric kojima tamo sve ide od noge jer nema tog pritiska ko u Sarajevu.Zrinjski ima 3000 navijaca od kojih 1500 do 2000 ide na utakmice i to je tako.Ne mislim da su kvalitetniji od nas ,nadam se da cemo to na kraju i dokazati .ko god je gledo utakmice Zrinjskog protiv Radnika,Viteza i Zelje u prvom poluvremenu zna da to nije bila neka igra i da su vise sretno nefo sprrtno dosli do ppbkeda ali ko te pita,bodovi se pisu.Ali to sto govorite oni nesto odskacu ili sl. po igri moze pricati samo neko ko ne gleda utakmice i koji nije gledo utakmice Zrinjskog.Po bodovima sad bjeze 5 i 6 bodova konkurentima uredu,ali to nije nikakvo odskakanje.A da ne govorim po organizaciji i ostalim stvarima i funkcionisanju kluba da su iza nas.Mozda su drugi ali po organizaciji zna se ko ie no 1
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 sep 2016, 16:30

Novaković ponovo u timu kola :kafa:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 sep 2016, 16:47

Memara je napisao/la:Novaković ponovo u timu kola :kafa:

Cudi me da nije Dzidic iz Slobode on je puno bolji :) Da igra u Zrinjskom ili Slobodi bio bi "najbolji stoper lige".Valjda cemo poceti cjeniti nase igrace
ŠTA SE OVO DEŠAVA

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 sep 2016, 16:55

Majkl je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Rano je za price o borbi za titulu. Tek osam kola zavrseno. Vi trebate pobjedjivati i msnje misliti o tituli i Zrinjskom. Pitanje je moze li Sarajevo u seriji pobjedjivati. Mislim da moze ali mislim da je Zrinjski u svakom pogledu ipak korak ispred svih ostslih klubova.
Najveca prednost Zrinjskog je taj psiholoski momenat i samopouzdanje.Jednostavno sve utakmice "lagano" dobijaju zbog tog samopouzdanja kako god lopta udje u gol i na vrijeme to su najveci primjeri utakmice protiv Radnika,Viteza i Celika.Naravno ne umanjujem njihov kvalitet ali primjer su igraci Todorovic ,Bilbija i Baric kojima tamo sve ide od noge jer nema tog pritiska ko u Sarajevu.Zrinjski ima 3000 navijaca od kojih 1500 do 2000 ide na utakmice i to je tako.Ne mislim da su kvalitetniji od nas ,nadam se da cemo to na kraju i dokazati .ko god je gledo utakmice Zrinjskog protiv Radnika,Viteza i Zelje u prvom poluvremenu zna da to nije bila neka igra i da su vise sretno nefo sprrtno dosli do ppbkeda ali ko te pita,bodovi se pisu.Ali to sto govorite oni nesto odskacu ili sl. po igri moze pricati samo neko ko ne gleda utakmice i koji nije gledo utakmice Zrinjskog.Po bodovima sad bjeze 5 i 6 bodova konkurentima uredu,ali to nije nikakvo odskakanje.A da ne govorim po organizaciji i ostalim stvarima i funkcionisanju kluba da su iza nas.Mozda su drugi ali po organizaciji zna se ko ie no 1
I ja bi volio da smo broj 1,ne samo po organizaciji,nego i po rezultatima,igrackim kvalitetama itd.,ali je realnosta takva da to moze tvrditi samo marketing sluzba niko vise.
Realno po kvaliteti ispred nas je najmanje 3-4 ekipe,a isto tako i po organizaciji.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 sep 2016, 17:02

zagorski je napisao/la:a isto tako i po organizaciji.
Daj molim te listu klubova koji su bolji od nas po organizaciji.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 16 sep 2016, 17:21

bordoakapitar je napisao/la:I ovaj Pitar6785 se trudi...ali kako ce napraviti sto vise pravopisnih gresaka. Pa ljudi ovo je za Haga kako covjek pise! Ja sam se sav tresao od nervoze dok sam procitao njegov post... I uvijek me dotuce sa onim izostavljenim slovom "h" na kraju rijeci.

Molim administraciju da nadju modus putem nekog testa da se nepismenima ne dozvoli registracija na forum, odnosno da se banuju na osnovu pravopisnih gresaka. Ovo svakom iole pismenom covjeku vrijedja inteligenciju... Prvo skola pa onda forum! Fuj!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ovo nije krug intelektualaca pa ti sva prica ispada smijesna. Slozi se sa njegovim misljenjem ili ne...al mojne spinova o njegovom pravopisu.
A momak je sve tacno napisao tj rekao pravu istinu. Sjeti se samo koliko smo pljuvali Milosa ili Velkoskog....???

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 16 sep 2016, 17:29

U Kampu se prave 2 tribine , kapaciteta meni nepoznatog. Ovo je provjereno 100%

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 16 sep 2016, 17:32

streetstyle je napisao/la:U Kampu se prave 2 tribine , kapaciteta meni nepoznatog. Ovo je provjereno 100%
Radi ih Sirbegovic mislim.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 16 sep 2016, 17:37

Lakoste je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:U Kampu se prave 2 tribine , kapaciteta meni nepoznatog. Ovo je provjereno 100%
Dzekos firma , zemljane radove a Sirbegovic konstrukciju tribine...tako mi rekose

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2016, 17:40

streetstyle je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Dzekos firma , zemljane radove a Sirbegovic konstrukciju tribine...tako mi rekose
Vjerovatno 2-3 hiljade, nece vise pretpostavljam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 sep 2016, 17:45

Samo nek se radi u miru bez pompeznih najava.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 sep 2016, 17:49

Memara je napisao/la:
Svaki klub koji nije za 2 sezone promijenio 60-ak igraca,9 trenera i koji nije uspio sa najvecim budzetom u historiji PL BiH ne izboriti Evropu je ocito bolje organizovan od nas. Moglo bi se ovdje jos puno toga dodati,ali je ovo dosta.
Sta ti mislis da je dobra organizacija u tome da navaljas nekakvih funkcija,direktora itd.,i da im nadijes nekakva pompezna imena tipa 'board direktora' i sl.?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 sep 2016, 17:50

"Novac mi, hvala Bogu, ne treba, hoću samo da igram. Ako je najbolja ponuda iz druge lige, nije ni to problem, samo hoću da igram fudbal", objasnio je Kuranyi koji se povezuje sa Stuttgartom u kojem je započeo svoju odličnu karijeru.

Da imamo iole normalnu upravu, pa dovesti ovakvog igraca. Definitivno bi bio veliki bum kako igracki, tako i marketinski. Cekat cemo mi jos dugo, dok ovakvi igraci zaigraju kod nas...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 sep 2016, 17:56

zagorski je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Svaki klub koji nije za 2 sezone promijenio 60-ak igraca,9 trenera i koji nije uspio sa najvecim budzetom u historiji PL BiH ne izboriti Evropu je ocito bolje organizovan od nas. Moglo bi se ovdje jos puno toga dodati,ali je ovo dosta.
Sta ti mislis da je dobra organizacija u tome da navaljas nekakvih funkcija,direktora itd.,i da im nadijes nekakva pompezna imena tipa 'board direktora' i sl.?
:lol: pusti ba dijete.

Laze on memaro, mi smo galaktikosi,majkl je u pravu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 16 sep 2016, 18:07

ElCartel11 je napisao/la:"Novac mi, hvala Bogu, ne treba, hoću samo da igram. Ako je najbolja ponuda iz druge lige, nije ni to problem, samo hoću da igram fudbal", objasnio je Kuranyi koji se povezuje sa Stuttgartom u kojem je započeo svoju odličnu karijeru.

Da imamo iole normalnu upravu, pa dovesti ovakvog igraca. Definitivno bi bio veliki bum kako igracki, tako i marketinski. Cekat cemo mi jos dugo, dok ovakvi igraci zaigraju kod nas...
Ovakve igrace necemo ni za 100 godina dovodit, ne samo mi nego citava retardirana liga, okrenut se nasim najboljim igracima u ligi tako ostetit ostale a sebe pojacat i krenut vise placat yebene odstete, mogli smo do sad imat i Kozulja i Memisevica pa ih prodat preko milion!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 sep 2016, 18:19

zagorski je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Znaju oni to brate, samo ili su placeni da se prave ludi ili to rade onako iz hira.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, laznokrilo, Vedolami1 i 44 gosta.