Nisam ni mislio na odstetu, nego na ljeto kad bude slobodan. Ako bude između nas i Zeljkana se dvoumio, vidjet ces na sta sam mislio..Sabinho je napisao/la:Ne bih se tako izrazio. Mi nemamo dozvolu da platimo Ordagica Slobodi, to mi nekako zvuci realnije. Imamo bogatog biznismena na celu kluba, medjutim on ne zeli placati transfere sto i razumijem.joker90 je napisao/la:Mi nemamo para za Ordagica, ako se Sloboda raspe, a ne za neke vece domete..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Procitajte prvo post do kraja. Ako niste sigurni jos jednom ga procitajte.ElCartel11 je napisao/la:"Novac mi, hvala Bogu, ne treba, hoću samo da igram. Ako je najbolja ponuda iz druge lige, nije ni to problem, samo hoću da igram fudbal", objasnio je Kuranyi koji se povezuje sa Stuttgartom u kojem je započeo svoju odličnu karijeru.
Da imamo iole normalnu upravu, pa dovesti ovakvog igraca. Definitivno bi bio veliki bum kako igracki, tako i marketinski. Cekat cemo mi jos dugo, dok ovakvi igraci zaigraju kod nas...
Nigdje nisam napisao da ce doci, ni da smo u pregovorima, ni da on ima zelju zaigrati kod nas itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nemamo kamp, ali imamo kaNp.
@tobeyarabi, igra se u Sarajevu, revans je u Olimpicu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jarane, ti spominjes nekog Kuranjia koji je harao jedno vrijeme u Bundesligi , ponavljam BUNDESLIGI. Taj nema teorijske šanse da dođe, može samo ako je lud. Prvo PLATA (pusti šta priča da mu pare nisu bitne), drugo naša liga (od silnih liga u Evropi, gdje su uređeniji stadioni, on da kod nas pređe, WTF) Mi možemo jedino dovesti , MOŽDA, naše starije igrače , tipa Misimovića. Al eto nismo ni njega bili u stanju dovesti. Par fotkica njega i Dine i to je sve. Možda bi i mogli dovesti nekog igrača tipa Misketa (kao što sam i prije spominjao Hajrovića, jer bi mu mogli podići formu, pa da se proda negdje) da nam u upravi sjede legende našeg kluba, koji imaju sportske prijatelje širom Evrope, koji znaju kako privući nekog igrača... Možda tad...A ovako kad nam u klubu sjedi jedan bankar, jedan štrumf... nešto čisto sumnjam.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Izvini molim te ko si to ti da tako nesto tvrdis i kako ti mozes biti siguran da je ovako kako si napisao?Majkl je napisao/la:Memara je napisao/la:Daj molim te listu klubova koji su bolji od nas po organizaciji.zagorski je napisao/la:a isto tako i po organizaciji.
Nijedan klub nije ni blizu nama po organizaciji,redovnim platama, uslovima rada, treniranja,karantina pred utakmice,priprema ,mini priprema ,medicinskog osoblja,oporavka igraca,stanarina i smjestaja igraca itd.To pitajte svakog igraca u Premier ligi pa i novinare koji to isto dobro znaju.Ne znam sto odgovaram na ove stbari jer ocigledno ovakvi likovi trolaju i pisu stvari koje necu reci da ne znaju nego to rade iz razloga da provociraju ili nesto sl.Da ne pricam o djeci iz akademije koja su dovedena iz drugih gradova,najbbolje se moze provjeriti i vidjeti kako je njima i kakao su zadovoljni i sretni.Pored sjajnih uslova i rada u akademiji ,zadocoljni su i sa drugimstvarima sto se isto tako moze provjeriti.Da ne govorim o turnirima na koje putuju itd.Garantujem i tvrdim da smo sto se tice ovih stvari za sve klubove dimenzija vise sto se moze provjeriti i pitati.
Zasto mislis da ti ovdje imas bilo kakav autoritet da bi neko drzao do tvog misljenja?
Ovo je samo tvoje obicno lupetanje bez ikakvog pokrica.
Da smo mi tako odskocili od ostalih klubova to bi se moralo na djelu vidjeti,ovako mi gledamo u ledima drugim klubovima,sa najvecim budzetom u historiji PL BiH nismo Evropu izborili,a kamoli sta osvojili.Klub kojeg ovdje ismijavamo dode sa konkretnom ponudom za naseg najboljeg igraca,igrace koje nasi konkurenti otpisuju mi dovodimo (simeunovic,ivetic...) itd.
To sto mi imamo 'board direktora' ne znaci i da imamo najbolju organizaciju!
Isto tako sto imamo gazdu milijardera ne znaci da imamo najvise para!
Jednostavno majkl,tvoja demagogija ne prolazi!!!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 17 sep 2016, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to i ptice na grani znaju da su ti bodovi sigurni,payback jednostavno. Nakon one blamaze iz prosle sezone kada su tako ofirno,ovi tvoji ljubimci iz uprave sa svojim poltronom strumfom Hurticem, Olimpiku dali 3 boda,doslo je i vrijeme za naplatu.Zip je napisao/la:Al za sve ide ona..
Da je uprava kako treba
Da uprava zna ovo
Da uprava zna ono
I onda legenda ispali za Kuranya
Pa onda se napravi formacija u kojoj igraju 5-6 napadaca...
I onda kazu da imamo normalnu upravu...
Onda se pojavi informacija da su poceli radovi u kampu, i onda pojedini pocnu komentarisati kako je to zbog Gojkovih 5000, kako uprava nije sposobna ni tih 5000 iskoristiti.. bla bla
Pa dodje legenda ismijava kolegu forumasa zbog toga sto kao on ne zna da pise, nije pismen, itd...
Pa dodje lakosta koji podrzi sve to, pokusava malo atmosferu podici pa se jave opet pojedini i ismijavaju i njega i taj pokusaj podizanja atmosfere... itd
Uglavnom, daj da samo sto vise loseg pisemo to je najbitnije, a sto igramo vrlo vaznu tekmu u nedelju to i nije toliko bitno...
Gdje su svi upisali pobjedu, gdje je ovde velika vecina podcijenila taj isti Olimpik.
Mi imamo KAMP, mi smo najorganizovaniji klub u drzavi, a ko zeli to da umanji, taj nije dobar s glavom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
hFala brate beli..znaci, rasturicemo ih najmanje 1-0belosevic28 je napisao/la:Nemamo kamp, ali imamo kaNp.

olimpiče, olimpiče otvori kapije
evo idu, evo idu age sarajlije

Daj Boze da bude payback. Ja uopste nisam siguran u bodove.zagorski je napisao/la:Pa to i ptice na grani znaju da su ti bodovi sigurni,payback jednostavno. Nakon one blamaze iz prosle sezone kada su tako ofirno,ovi tvoji ljubimci iz uprave sa svojim poltronom strumfom Hurticem, Olimpiku dali 3 boda,doslo je i vrijeme za naplatu.Zip je napisao/la:Gdje su svi upisali pobjedu, gdje je ovde velika vecina podcijenila taj isti Olimpik.
Mi imamo KAMP, mi smo najorganizovaniji klub u drzavi, a ko zeli to da umanji, taj nije dobar s glavom.
A to da smo najorganizovaniji i ostalo, pa sto ne ORGANIZUJEMO da napokon izadjemo u hebenu Evropu. Organizovali smo video skauta kakvog nema u Evropi. Teleca glava nam je samo takva. Organizovali smo raskide ugovora koje studenti sportskog prava mogu da koriste kao primjer kako ne treba raditi. Jedino ovaj potez oko dovodjenja nove direktorice podrzavam u potpunosti.
Prije je bila prica koliko para toliko muzike. Evo klub ima para i opet nista. Nemamo dugove i imamo najjacu ekonomsku situaciju u PL a Evrope nema. To je posebna bruka sportskog dijela kluba.
Pustite se demagigije Zorice. On je balija koji se kao parazit uhvatio kluba i lupa po zadatku.
Toliko smo organizovani da ne znamo staviti klauzule u ugovore, nego pola budjeta iskesiramo na raskide. Doduse ima tu i organizacije. Toliko nam je uprava organizovana da su uspjeli napuniti djepove na tim raskidima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ako prodamo Dulju za cca 1milion, eto para za pojačanja. Ordagić, Koljić ili Redžić. Ali problem je što ni u takvoj situaciji ovaj klub ne bi davao pare za obeštećene, prije bi dočekali igrače tipa Fenan Salčinović za džaba. Zašto uprava to radi, koo zna 

Kupi li ko dres? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa to i jeste poenta cijele price. To je uhodani sistem raskida na stetu kluba a onda pola-pola sa igracem, negdje u kafani. Zato se mijenjaju treneri da bi svaki trener doveo nekoliko svojih igraca a otpustio nekoliko igraca koje je doveo onaj prethodni. Svima dobro, samo ga klub i navijaci glabaju...pasica je napisao/la:Toliko smo organizovani da ne znamo staviti klauzule u ugovore, nego pola budjeta iskesiramo na raskide. Doduse ima tu i organizacije. Toliko nam je uprava organizovana da su uspjeli napuniti djepove na tim raskidima.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I onda kaze zorica kako je zelja svakog igraca u PL BiH da igra u Sarajevu i kako smo po pitanju organizacije miljama ispred ostalihbordoakapitar je napisao/la:Pa to i jeste poenta cijele price. To je uhodani sistem raskida na stetu kluba a onda pola-pola sa igracem, negdje u kafani. Zato se mijenjaju treneri da bi svaki trener doveo nekoliko svojih igraca a otpustio nekoliko igraca koje je doveo onaj prethodni. Svima dobro, samo ga klub i navijaci glabaju...pasica je napisao/la:Toliko smo organizovani da ne znamo staviti klauzule u ugovore, nego pola budjeta iskesiramo na raskide. Doduse ima tu i organizacije. Toliko nam je uprava organizovana da su uspjeli napuniti djepove na tim raskidima.

Mada je zoki mozda i u pravu,samo je pitanje kome je ta 'organizacija' dobra,klubu sigurno ne. Uostalom i mafija je jako dobro organizovana.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja cekam bordo..High je napisao/la:Kupi li ko dres?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja cekam trenerku, valjda docekam 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
A ko je to od vas čitao ugovore igrača pa zna kakve su klauzule stavili?
Zalosno je kako se mišljenje o nečemu pravi na osnovu mahalskih informacija. Uostalom to ne mozemo ni nazvati informacijama nego samo mahalanjem.
Ali eto, neka svako razmišlja kako hoće.
Zalosno je kako se mišljenje o nečemu pravi na osnovu mahalskih informacija. Uostalom to ne mozemo ni nazvati informacijama nego samo mahalanjem.
Hoće li biti plavih?MortemHz je napisao/la:Ja cekam bordo..High je napisao/la:Kupi li ko dres?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cak i ako ta 'mahalanja' dolaze od osoba bliskih igracima koji su raskidali ugovore s nama ili cak od njihovih menadzera?hilmo je napisao/la:A ko je to od vas čitao ugovore igrača pa zna kakve su klauzule stavili?
Uostalom dovoljna je zdrava logika da se neke stvari shvate. Evo npr.,raskines ugovore sa 10-ak igraca i trenerom i u slijedecem prelaznom roku nema novca da se dovedu kvalitetna pojacanja,znaci onaj kvalitet igraca koji bi digao nasu igru,vec dovodimo prosjecne i ispodprosjecne igrace. Zakljucak se sam namece hilmo,a ti glumi majku Terezu koliko hoces. Uostalom bil ti da si na mjestu bilo kojeg igraca raskinuo ugovor na svoju stetu ili bi trazio da te isplate?
Jok ba kakvi, jos igraci plate klubu.hilmo je napisao/la:A ko je to od vas čitao ugovore igrača pa zna kakve su klauzule stavili?
Znate li vi ba sta je ugovor?
Koja budala ce ga raskinuti na svoju stetu?
Je li Jesic otisao dzaba, kako je Kusturica rekao, ili nas je zavalio na duzi period, kako Zip rece?
Evo recimo, ne placaju se raskidi, niko ne krade, Tan nista ne uzima za sebe...
Pa gdje su pare onda???
- bordoakapitar
@zagorski brate svaka cast! Sve jasno ko dan! A ti ispodprosjecni igraci su u stvari menadzerski igraci koji su kompatibilni za ovakve stvari. Cak je i Cala to rekao, ali eto uvijek ima ovih sto "bolje znaju". Zato im ne odgovaraju igraci tipa Benko, ali neka... Ovakvi sistemi se uruse kad-tad i nadam se da ce to neko kod nas prekinuti sto prije, jer mislim da FKS i HZ to ne mogu trpiti!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Hajdeee, miguelramos i 36 gostiju.