FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 sep 2016, 12:04

Koji sve igrači imaju opasnost od kartona?

I šta vi mislite, koliko ćemo moći uzeti bodova u ove četri utakmice poslije Olimpika kada idemo Širokom, dolazi Sloboda i Željo pa idemo Zrinjskom?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 sep 2016, 12:10

pasica je napisao/la:Ja cekam trenerku, valjda docekam :)
Koliko u markama :beba:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 sep 2016, 12:23

SiouxLukavac je napisao/la:Koji sve igrači imaju opasnost od kartona?

I šta vi mislite, koliko ćemo moći uzeti bodova u ove četri utakmice poslije Olimpika kada idemo Širokom, dolazi Sloboda i Željo pa idemo Zrinjskom?
Ja mislim da cak 5~6 igraca imaju opasnost od suspenzije. Koji su ne znam.
Siroki - 1, sloboda 3, zeljo 1, zrinjski 0 = 5
Daj boze makar zelju da dobijemo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 sep 2016, 12:36

Zagor je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Koji sve igrači imaju opasnost od kartona?

Ja mislim da cak 5~6 igraca imaju opasnost od suspenzije. Koji su ne znam.
Siroki - 1, sloboda 3, zeljo 1, zrinjski 0 = 5
Daj boze makar zelju da dobijemo
9 igrača imaju po dva kartona, tako reče Čala, a nama idu te utakmice, plus povrede vuku Duljević, Sarić i Husejnović.
U velikim smo problemima, nažalost, kako stvari stoje, skoro u svakoj ćemo biti oslabljeni, što zbog povreda što zbog kartona.

Po mom mišljenju, teško da išta možemo napraviti protiv Širokog i Zrinjskog, dok protiv Slobode očekujem 3 a protiv komšinica 1 bod, mada i to će biti teško jer ne zna se u kakvoj ćemo biti situaciji oko igračkog kadra, samo molit Boga da ne budemo desetkovani u tim utakmicama gdje većina očekuje bodove.

Po meni, 4 boda u te 4 utakmice, mada, i to, veoma, veoma teško iz svih ti razloga. U slučaju da bude 5 ili više bodova, skidam im kapu svima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2016, 12:46

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Kupi li ko dres? :kafa:
Ja cekam bordo..
Hoće li biti plavih? :kafa:
:sick:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 sep 2016, 13:04

Opasnosti od kartona (po dva) - Duljević, Kadušić, Ahmetović, Amer Bekić, Rustemović, Novaković, Almir Bekić, Hodžić, Mihojević.

Balić je prvi koji je skupio 3 žuta i propustio je Vitez.

Nije mi jasno samo zašto bar 3 igrača nisu čistili kartone protiv Olimpika, stvarno nema logike a znaš kakav ti je raspored poslije Olimpika. Zašto?!
Ahmetović, Duljević i Novaković su nam najpotrebniji i morali su čistiti kartone, još Dulja svakako sutra ne igra radi povrede, zašto ne opsova šta u prošloj tekmi, zašto?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2016, 13:10

SiouxLukavac je napisao/la:Opasnosti od kartona (po dva) - Duljević, Kadušić, Ahmetović, Amer Bekić, Rustemović, Novaković, Almir Bekić, Hodžić, Mihojević.

Balić je prvi koji je skupio 3 žuta i propustio je Vitez.

Nije mi jasno samo zašto bar 3 igrača nisu čistili kartone protiv Olimpika, stvarno nema logike a znaš kakav ti je raspored poslije Olimpika. Zašto?!
Ahmetović, Duljević i Novaković su nam najpotrebniji i morali su čistiti kartone, još Dulja svakako sutra ne igra radi povrede, zašto ne opsova šta u prošloj tekmi, zašto?
Pasa izgleda da se na svaku tekmu gleda jednako, sto je po meni i ispravno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 sep 2016, 13:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ja cekam trenerku, valjda docekam :)
Koliko u markama :beba:
To cemo znati kad stignu, al nije bitno fakat mi se toliko djasvi da bih je uzeo koliko god.

@hilmo, ako ti nakon par raskida direktor izadje u javnost i kaze da smo probili budjet, stvar je jasna. Nije ti potrebno nikakvo mahalanje.
To sto neki od vas ne znaju ili nece da saberu 2 + 2, to je vas izbor. Al postedi te nas ostale te lazne utopije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2016, 13:14

Evander je napisao/la:
hilmo je napisao/la:A ko je to od vas čitao ugovore igrača pa zna kakve su klauzule stavili?
Zalosno je kako se mišljenje o nečemu pravi na osnovu mahalskih informacija. Uostalom to ne mozemo ni nazvati informacijama nego samo mahalanjem.
Ali eto, neka svako razmišlja kako hoće.
Jok ba kakvi, jos igraci plate klubu.
Znate li vi ba sta je ugovor?
Koja budala ce ga raskinuti na svoju stetu?
Je li Jesic otisao dzaba, kako je Kusturica rekao, ili nas je zavalio na duzi period, kako Zip rece?

Evo recimo, ne placaju se raskidi, niko ne krade, Tan nista ne uzima za sebe...
Pa gdje su pare onda???
M I L A N S T E P A N O V!!!

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 sep 2016, 13:20

Sabinho je napisao/la:Pasa izgleda da se na svaku tekmu gleda jednako, sto je po meni i ispravno.
Ma i nije druže, bolje bit oslabljen protiv Olimpika nego protiv Željezničara.
Olimpika možemo pobijediti i sa kombinovanim sastavom, dok nam na derbiju trebaju 11 najboljih. A još nam Olimpik dužnik?
Trebalo se razmišljat malo više o kartonima, evo primjer, Dulja sutra ne igra zbog neke povrede, mogao je dobiti karton i svakako bi odmarao sutra i u naredim, bitnim utakmicama ne razmišljao o kartonima i mogao bi davati 100% od sebe, ovako će svi biti u grču.

Ne bi bio problem da mi imamo adekvatne zamjene, manje više ako Bekić Almir dobije karton, tu je Ivetić. Kadušić - Hodžić, nije ni to problem.
Tandem Novaković - Balić nam trebaju u tim utakmicama, Mihojević je neiskusan a nije skoro pa nikako igrao u tandemu sa Balićem, a obojica imaju opasnost od kartona.

Šta ako Ahmetović dobije karton? Šta ako Rustemović dobije a Sarić povrijeđen? Duljević? Svi ovi nam trebaju u tim utakmicama ali valjda bude dobro, sretno nam.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2016, 13:28

SiouxLukavac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pasa izgleda da se na svaku tekmu gleda jednako, sto je po meni i ispravno.
Ma i nije druže, bolje bit oslabljen protiv Olimpika nego protiv Željezničara.
Olimpika možemo pobijediti i sa kombinovanim sastavom, dok nam na derbiju trebaju 11 najboljih. A još nam Olimpik dužnik?
Trebalo se razmišljat malo više o kartonima, evo primjer, Dulja sutra ne igra zbog neke povrede, mogao je dobiti karton i svakako bi odmarao sutra i u naredim, bitnim utakmicama ne razmišljao o kartonima i mogao bi davati 100% od sebe, ovako će svi biti u grču.

Ne bi bio problem da mi imamo adekvatne zamjene, manje više ako Bekić Almir dobije karton, tu je Ivetić. Kadušić - Hodžić, nije ni to problem.
Tandem Novaković - Balić nam trebaju u tim utakmicama, Mihojević je neiskusan a nije skoro pa nikako igrao u tandemu sa Balićem, a obojica imaju opasnost od kartona.

Šta ako Ahmetović dobije karton? Šta ako Rustemović dobije a Sarić povrijeđen? Duljević? Svi ovi nam trebaju u tim utakmicama ali valjda bude dobro, sretno nam.
Ja brt ali zamisli en daj Boze kiksamo protiv Olimpika zbog kombinovanja... Treba u svaku 100% pa ko prezivi - prezivi jbg. Bar je to moje misljenje, nismo u situaciji da mislimo dva kola unaprijed.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 14:23

Steph je napisao/la:Haveru, u vremenu kada svi balkanski klubovi maštaju da dođu makar do play offa ti ismijavaš rezultate Dinama?
Ne znam o kakvim uvjetima pišete.Evo i kolega Steph će se složiti da Sarajevo radi fantastičan posao za uvjete i razinu na kojoj je.3 titule u 16 godina Premijer lige su rezultat za respekt,a nikako za ismijavanje koje je vidim nažalost često prisutno obično od klosara koji ništa u životu nisu postigli.To su isti oni koje se sprdaju kad Dinamo 17 puta za redom u gostima izgubi u Europi ili kad u 7 godina 4 puta ispadne u kval.LP od velikana kao što su Aalborg i Sheriff ili kada ispadne u EL u skupini sa veličinama kao što su Astra,Chernomorets,Ludogorets i slicni.Cijenite ono što imate umjesto da se sprdate i kritizirate uprave.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 17 sep 2016, 14:39

5/12 bodova poslije Olimpica je najrealnije ocekivati
SARAJEVO

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 17 sep 2016, 14:41

SiamoNoi je napisao/la:
Steph je napisao/la:Haveru, u vremenu kada svi balkanski klubovi maštaju da dođu makar do play offa ti ismijavaš rezultate Dinama?
Ne znam o kakvim uvjetima pišete.Evo i kolega Steph će se složiti da Sarajevo radi fantastičan posao za uvjete i razinu na kojoj je.3 titule u 16 godina Premijer lige su rezultat za respekt,a nikako za ismijavanje koje je vidim nažalost često prisutno obično od klosara koji ništa u životu nisu postigli.To su isti oni koje se sprdaju kad Dinamo 17 puta za redom u gostima izgubi u Europi ili kad u 7 godina 4 puta ispadne u kval.LP od velikana kao što su Aalborg i Sheriff ili kada ispadne u EL u skupini sa veličinama kao što su Astra,Chernomorets,Ludogorets i slicni.Cijenite ono što imate umjesto da se sprdate i kritizirate uprave.
O Dinamu ne bih komentarisao, jer su dimenzija vise u odnosu na sve balkanske klubove, ali reci da je za respect 3 titule FKS u 16 godina je klasicno podyebavanje i sprdanje s nama. Sarajevo je NAJVECI klub u BiH i treba i mora najmanje 3 puta vise od od ovog sto si napisao..

Zato, modri odyebi u skokovima...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 sep 2016, 14:51

SiamoNoi je napisao/la:
Najveca kolicina gluposti napisana unazad dugo vremena na ovom forumu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 14:56

bordoakapitar je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
O Dinamu ne bih komentarisao, jer su dimenzija vise u odnosu na sve balkanske klubove, ali reci da je za respect 3 titule FKS u 16 godina je klasicno podyebavanje i sprdanje s nama. Sarajevo je NAJVECI klub u BiH i treba i mora najmanje 3 puta vise od od ovog sto si napisao...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Slazem se.Kao što Dinamo mora najmanje 3 puta više rezultatski (da ne pricam koliko tek puta mora više u ostalim segmentima vođenja kluba...odnos s navijacima,marketing...) u uvjetima kakve ima s obzirom na ovo što do sada radi.Sramocenje u Europi iz godine u godinu,17 poraza u gostima u nizu,nikad ni blizu trecem mjestu LP,ispadanje iz skupina (EL) i kvalifikacija (LP) od klubova sa manjim proracunima i slabijim uvjetima dok u isto to vrijeme takvi klubovi s vremena na vrijeme ostvare znacajan rezultat u Europi,ali jedino Dinamo NIKAD.Ali pojedinci koji o mogucnostima tog kluba znaju isto kao i ja o onima Sarajeva vole doci na onu temu i pametovati pa evo da ja probam ovdje malo kolegi Stephu pametovati kad je on za takvu vrstu komunikacije.
Evander je napisao/la:Najveca kolicina gluposti napisana unazad dugo vremena na ovom forumu.
Upravo tako.Sad znas kako je nama,koji Dinamo pratimo na dnevnoj bazi kao vi Sarajevo,kada netko dođe ko padobranac kao kolega Steph (a nije prvi nego samo jedan od pa je vec dopizdilo) i napiše gomilu budalaština koje nemaju veze sa zdravim razumom.

Ništa osobno :salut: A takvi kao Steph valjda shvate poantu...

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 17 sep 2016, 15:39

Na sport primusu imaju live stream
za Zrinjskog i Širokog
http://****.ba/direktan-prijenos ... ivestream/
http://****.ba/direktan-prijenos ... ivestream/

Idioti sa MojeTV blokiraju Želju

ako koga interesuje

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2016, 16:03

Esport je napisao/la:Na sport primusu imaju live stream
za Zrinjskog i Širokog
http://****.ba/direktan-prijenos-gledajte-utakmicu-radnik-siroki-brijeg-livestream/
http://****.ba/direktan-prijenos-gledajte-utakmicu-krupa-zrinjski-livestream/

Idioti sa MojeTV blokiraju Želju

ako koga interesuje
Zeljeznicara*
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2016, 17:46

ABd sutra sa pobjedom idemo na drugo mjesto i smanjujemo zaostatak na 4 boda.
Nista nije izgubljeno, samo moramo biti jedinstveni u svemu ovome i nadati se da ce kako rezultati tako i igra biti iz utakmice u utakmicu mnogo bolja.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 sep 2016, 17:47

Pobjeda imperativ sutra !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.