Nema ti ovdje ultrasa,imas njihovu stranicu pa priupitaj!96BadBoy je napisao/la:Oprostite na upadu ali stvarno sam se nasmijao za ovo u bugojnu![]()
Di cete po desetorica u Bingo![]()
![]()
skontala bi vas i moja baba

Nema ti ovdje ultrasa,imas njihovu stranicu pa priupitaj!96BadBoy je napisao/la:Oprostite na upadu ali stvarno sam se nasmijao za ovo u bugojnu![]()
Di cete po desetorica u Bingo![]()
![]()
skontala bi vas i moja baba
Prođe Legija sinoć u europsku ligu...mara1905 je napisao/la:Što Vinko kaže imali smo fantastičnu godinu, prvaci, dobra predstava protiv Legije u LP, sada opet prvi, u Kupu guramo, nema se šta zamijeriti..
Što se tiče igračkog kadra vratar i desni bek sigurno najslabije karike.. vratit Galića desno, na gol Vasilja ili Bandića, nisu nista lošiji od Kozića.. Ostalo odlično, u slučaju da ne bude nekih odlazaka..
Blaiću, vrati se!hskzmostar je napisao/la:Mario Baric/Colic Benjamin i jedan i drugi zasluzuju 3 jer niti mirisu niti smrde,standarni bekovi od kojih i nema neke koristi,Colica su zeljini i radnikovi igraci vozali sto znaci da nije za derbi utakmica a Baric je totalno neupotrebljiv prema naprijed dok pozadi je pouzdan i sigurno je u prednosti ispred Colica kao bek igrac,Mario spreman i jak nam treba jer ima tko u napadu nesto odigrati ,desnog beka u BiH ligi nema dobrog,mozda Dino Coric ili onaj iz Radnika Zeljkovic ali i to je li la!
Ekipa Zrinjskog je jesenji dio prvenstva završila na prvom mjestu i već su u potrazi za pojačanjima.PiazzaGrande je napisao/la:Blaiću, vrati se!hskzmostar je napisao/la:Mario Baric/Colic Benjamin i jedan i drugi zasluzuju 3 jer niti mirisu niti smrde,standarni bekovi od kojih i nema neke koristi,Colica su zeljini i radnikovi igraci vozali sto znaci da nije za derbi utakmica a Baric je totalno neupotrebljiv prema naprijed dok pozadi je pouzdan i sigurno je u prednosti ispred Colica kao bek igrac,Mario spreman i jak nam treba jer ima tko u napadu nesto odigrati ,desnog beka u BiH ligi nema dobrog,mozda Dino Coric ili onaj iz Radnika Zeljkovic ali i to je li la!
Odlican igrac ali u godinama.irfo je napisao/la:Moze li neko napisat misljenje o stojanovicu, moze li jos pomoci ekipi u vrhu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.