Naravno, ljudi dolaze gdje je ljepše i bolje. Neki dolaze silom prilika, neki dolaze da se školuju neki dolaze zbog egzistencije, a neki dolaze samo onako jer žele da žive u velegradu. Te iz Foče i Bratunca (nekad bili lijepi gradići, Foča posebno.) su natjerali koljači i ubice da mir i sigurnost nađu negdje drugo daleko od svog doma. Ti si vjerovatno poglup pa ne razumiješ da i u tvom gradu ima mnogo, mnogo takvih ljudi. Glupa priča, žao mi je mene samog što ti uopšte repliciram na ovo, ali eto.fukaratz je napisao/la:zipa mojih "sarajlija" od Foce pa do Bratunca sjatilo se svega u Rajvosakakva fina raja
@ tuzlak1987 posjeta protiv vas ni tamo ni 'vamo što bi se reklo. U prosjeku kao i svaka druga osim derbija, 5 stoja gore dole. Ne nadaj se da je do vas nešto. Vi prije 15 dana stadion čitav rasprodaste, kukate i ispitujete jel' ima još karata da se kupi, ostali ljudi ispred stadiona nisu mogli da uđu, pa gledali velikog Želju sa nekakvih uzvišenja i brda. I Željo vas mlatnu... Vrlo jednostavno. Napeli ste se ko žaba, ali dosta pure vam treba da stignete Borac ili Leotar recimo, ma šta njih, Olimpic da stignete, jer oni imaju neki trofej osvojen. Tek onda poređenja sa ostalim dolaze u obzir.