FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izgubi i Siroki! Hahahahah! Daj sutra 3 boda, kako znamo i umijemo! Poslozi nam se opet sretno dosta toga! Hajde Caaaala!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi smo Divovi!!!!
-
- Kontakt:
Sesar bijednik , direktni crveni. Nema ga protiv nas
- f0rest1946
- Kontakt:
Brise ga kroz kupstreetstyle je napisao/la:Sesar bijednik , direktni crveni. Nema ga protiv nas

Za direktan crveni kazna bi trebala biti barem 2 utakmice
-
- Kontakt:
Tacno...ne moze za direktan crveni jedna tekma. Za 2 zuta to mozeEsport je napisao/la:Za direktan crveni kazna bi trebala biti barem 2 utakmice
Evo poklopise nam se svi rezultati.
Ako sutra ne dobijemo nek se okane fudbala.
Ako sutra ne dobijemo nek se okane fudbala.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kakvo prosipanje bodEva danas
.... ovo se mora iskoristi ! 

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi vidio jbtDBR1987 je napisao/la:Kakvo prosipanje bodEva danas.... ovo se mora iskoristi !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra Almir Bekic rijesava utakmicu! Vidjet cemo u ciju korist!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Manekenima samo pokazati tabelu i ne treba im se vise nista reci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
SARAJEVO
Odlicnooo. Sutra nam treba jedna lagana pobjeda za drugo mjesto i za samopouzdanje. CALA POVEDI NAS!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sutra nam "gostuje" NEUGODNI Olimpik ... Nema vise laganih tekmi ... ja sam skeptican da nam Vratnik dodje ... za vas neznam....
Nisam pesimista Bgm al ... poslije svega ... nisam rahat nikako ... kod mene ono 100% vise ne postoji ...
Nisam pesimista Bgm al ... poslije svega ... nisam rahat nikako ... kod mene ono 100% vise ne postoji ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Sutra uzeti 3 boda i kroz kup oćistiti 2-3 igraća sa žutim kartonima.
Onda otići i napokon nalupati Širokog dole, njihov problem je kratak roster a sada im fali Sesar.
Tada će ABD sve biti druga priča.
Onda otići i napokon nalupati Širokog dole, njihov problem je kratak roster a sada im fali Sesar.
Slavio bih 3 boda iz Listice kao titulu ocm!Esport je napisao/la:Sutra uzeti 3 boda i kroz kup oćistiti 2-3 igraća sa žutim kartonima.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jel se mogu kartoni čistiti u kup utakmici?Esport je napisao/la:Sutra uzeti 3 boda i kroz kup oćistiti 2-3 igraća sa žutim kartonima.
Zna li neko 100%?
Odlično bi bilo.
- f0rest1946
- Kontakt:
Samo crveniSiouxLukavac je napisao/la:Jel se mogu kartoni čistiti u kup utakmici?Esport je napisao/la:Sutra uzeti 3 boda i kroz kup oćistiti 2-3 igraća sa žutim kartonima.
Zna li neko 100%?
Odlično bi bilo.
NeSiouxLukavac je napisao/la:Jel se mogu kartoni čistiti u kup utakmici?Esport je napisao/la:Sutra uzeti 3 boda i kroz kup oćistiti 2-3 igraća sa žutim kartonima.
Zna li neko 100%?
Odlično bi bilo.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
(1) Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice, izdržava se nakon dobijene treće javne opomene na različitim utakmicama istog takmičenja u toku jedne takmičarske godine.
Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobivena na prvenstvenim utakmicama izdržava se samo na prvenstvenim utakmicama. Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobijena na kup utakmicama izdržava se na prvoj narednoj kup utakmici.
Izvodi iz disciplinskog pravlinika FS BiH
Znaći nemogu se prvenstveni kartoni ćistiti u Kupu.
Izvini ponadao se da može, povukao me post f0rest1946
Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobivena na prvenstvenim utakmicama izdržava se samo na prvenstvenim utakmicama. Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobijena na kup utakmicama izdržava se na prvoj narednoj kup utakmici.
Izvodi iz disciplinskog pravlinika FS BiH
Znaći nemogu se prvenstveni kartoni ćistiti u Kupu.
Izvini ponadao se da može, povukao me post f0rest1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.