Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 11 maj 2025, 01:11

samirr je napisao/la:
11 maj 2025, 00:54
NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 00:34
samirr je napisao/la:
11 maj 2025, 00:20

Fali vam Selimović za Titulu ne može Ibrakovic sve sam.
Nisi najinteligentniji, vidi se odmah. :thumbup:

Nisi ti kriv, majka priroda je.

Isto važi i za @godrinu od čijeg "argumenta" krvare oči.
Zato ti jesi, vidi se iz priloženog.
Samo se ti drži sebi sličnih i zaobiđi me. :thumbup:

@nastrojeni21 Kakve veze ima grli li se neko s nekim? Namjestio si utakmicu u Trebinju i Doboju, dakle to su dvije što znamo, Boga pitaj šta ne znamo. Je li vam to smetalo? Nije. Kakve cjelokupne slike i pizde materine, mani mi se tih imaginarnih dubina i gluposti u smislu: "jesmo namjestili, ali naše nije tako strašno zbog toga i toga". Namjestio si utakmice i nije ti smetalo, dakle radio si nešto i nije ti zasmetalo, ali ti smeta kad to radi neko drugi. Ovo danas i to sve vaše je smiješno u odnosu na ono što Borac radi, ali ovo danas ima ogromnu težinu jer je u pitanju lištica. Bar u očima navijača FK Sarajeva.

O parama, porezu i vraćanju dugova državi samo vi nemojte pričati, molim te.

Dakle još jednom, ko o čemu **** o poštenju.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 11 maj 2025, 01:11

Pitajte momke koji su spasavali zivu glavu u Sirokom kako se osjecaju nakon danasnje bruke,pustite ovu debilanu sa foruma oni kao pravdaju igrace ,ss i Mirvica.
Sad im nevaljaju HZ , jer ne lizu supak likovima kojima je fks prolazna stanica u zivotu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 maj 2025, 01:13

Kvota 1.10 sutra, prohakani nam profili. Ovo nije stav grupe, stranica pod napadima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 maj 2025, 01:15

19vendetta87 je napisao/la:
11 maj 2025, 01:05
curvanord je napisao/la:
11 maj 2025, 00:56
Anex je napisao/la:
11 maj 2025, 00:23

Zna se ko je jedini pravomoćno presuđen za namještanje :thumbup:
Kad tad kunem ti se
Ne bih da se petljam u vase stvari, ali bezveze je napadati nesto na Anexa, pogotovo da je navijac Zeljeznicara.
Moj jarane ja na Koševo idem od 1987 neki se tada nisu ni rodili ali eto svakom svačije,svako ima pravo da misli šta hoće

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 11 maj 2025, 01:15

avenija je napisao/la:
11 maj 2025, 01:13
Kvota 1.10 sutra, prohakani nam profili. Ovo nije stav grupe, stranica pod napadima.
Ocigledno je da nije stav grupe. Ovo su ti narkomani i nas predsjednik šrek malo zakuhali.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 01:16

avenija je napisao/la:
11 maj 2025, 01:13
Naravno Mrva im platio par stoja i ide ta objava.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

PletaraSaVinom
Kontakt:

Post Postao/la PletaraSaVinom » 11 maj 2025, 01:16

Bravo hordaši svaka čast tako se čuva obraz. Ispljujte tu gamad što vam vodi klub

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 01:20

NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 01:11
samirr je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 00:34

Nisi najinteligentniji, vidi se odmah. :thumbup:

Nisi ti kriv, majka priroda je.

Isto važi i za @godrinu od čijeg "argumenta" krvare oči.

@nastrojeni21 Kakve veze ima grli li se neko s nekim? Namjestio si utakmicu u Trebinju i Doboju, dakle to su dvije što znamo, Boga pitaj šta ne znamo. Je li vam to smetalo? Nije. Kakve cjelokupne slike i pizde materine, mani mi se tih imaginarnih dubina i gluposti u smislu: "jesmo namjestili, ali naše nije tako strašno zbog toga i toga". Namjestio si utakmice i nije ti smetalo, dakle radio si nešto i nije ti zasmetalo, ali ti smeta kad to radi neko drugi. Ovo danas i to sve vaše je smiješno u odnosu na ono što Borac radi, ali ovo danas ima ogromnu težinu jer je u pitanju lištica. Bar u očima navijača FK Sarajeva.

Kao što vidim ti si mene citirao a ne ja tebe. Nego kad nemaš argumenata zaobiđi me.

Stvar je jednostavna neko namjesti meč sa protivnikom neko sa sudijama, sve zavisi ko je u kakvom položaju.
Tebi ako su regularne utakmice Sarajevo - Igman, Sarajevo - Olimpik i ovo sad sa Širokim onda nema potrebe da te ubjeđujem u suprotno.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 11 maj 2025, 01:21

E cuj nije stav grupe, na zvanicnoj stranici objavili... ovi pitari su najjaci definitivno, malo im je ovo sto ih sad udaramo koliko lupaju. Al haj neka ih, neka derbija, imas djetetu pokazat primjere debila ako nista.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 maj 2025, 01:21

Ugašeni Robijaši i Fukare pričaju o tome kako će se Hz prodati nekome. :crazy:
Vakat je spavati definitivno.

Laku noć svima osim prosjacima. :bih:

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 11 maj 2025, 01:22

12345678922 je napisao/la:
23 apr 2025, 19:35
jurisicduska je napisao/la:
23 apr 2025, 19:25
12345678922 je napisao/la:
23 apr 2025, 19:16

Ti si stvarno glup, nekad treba izrežirat nešto da raja ne zna, sta mislis da su htjeli u kupu penal neki da im ne bi sviro, a subota je bio kec kao kuća, cijeli grad je pričao.

Lakše je pustit priču u javnost da je sudija pokro, da se skloni od toga da je pušteno, jer Borca boli **** za sve silne članke protiv njih i sudija.

Boli me **** za vaš trofej, dali ste opet guzice Vici za njega i titule nećete vidit godinama kao ni mi sami, poz
Hahahahha :D terapija ti ne gine.
Stavrno vam je teško palo nevjerovatno. Čak nemoguce.
Sarajevo ove godine je ekipa koja je najviše oštećena, uprkos tome uzet će trofej i bit u konkurenciji za drugi ABd. Uz to najteži put do finala. Prvo smo Zrinjski Namjestili jer ni oni neće kup pa smo onda i Borca Namjestili jer šta će kome trofej. Vjeruj bolesno.

Normalno da je kec ko kuća kad su poklopili sudije. U kupu su probali ali sudija nesposoban nije na vakat svirao šta je trebao. Upratit ćemo kad će ga Borcu delegirat opet. Nikad.
Ma nije mi krivo, nego nećeš da vjeruješ jer je tvoj klub u pitanju, Sarajevo koje Borcu nije moglo šanse stvorit na Koševu, dobije u Banja Luci 0:2 i onda 4 dana poslije opet ne stvori šansu, a ako ti kažem kad sam igro keca Borca protiv Sarajeva za vikend, da djevojka koja radi i prica kako su u kupu ozbiljnije ljudske glave gurale pare na tačan rezultat 0:2.

Pozdrav

đenje protiv vas, jer par dana prije toga igra sa Borcem, a to je tvrdo gostovanje Borcu.

Laži me laži vjerovat ću sve :bih:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 11 maj 2025, 01:22

TMmanija2012 je napisao/la:
Pitajte momke koji su spasavali zivu glavu u Sirokom kako se osjecaju nakon danasnje bruke,pustite ovu debilanu sa foruma oni kao pravdaju igrace ,ss i Mirvica.
Sad im nevaljaju HZ , jer ne lizu supak likovima kojima je fks prolazna stanica u zivotu.
Kakve bruke

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 11 maj 2025, 01:23

Sta kaze ova duska, da nije hakovan fejsbuk profil 'ordama🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 maj 2025, 01:26

samirr je napisao/la:
11 maj 2025, 01:20
NoProfit je napisao/la:
samirr je napisao/la:

Kao što vidim ti si mene citirao a ne ja tebe. Nego kad nemaš argumenata zaobiđi me.
Klaune, ti si citirao momka koji je odgovorio na moj post i uključio se u raspravu, šta je s glavom? :crazy:

Nigdje nisam napisao da mislim da su regularne. Ti si napisao da ne možemo mrtvu Slobodanku dobiti, a kup, do kojeg smo došli izbacivši Zrinjski i Borac, ćemo "lagano" uzeti. Znači sve to smo namjestili da bismo došli do kupa. Ako u to vjeruješ, potraži stručnu pomoć.

Još jednom, laku noć svima osim prosjacima. :bih:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 01:32

NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 01:26
samirr je napisao/la:
11 maj 2025, 01:20
NoProfit je napisao/la:

Klaune, ti si citirao momka koji je odgovorio na moj post i uključio se u raspravu, šta je s glavom? :crazy:

Nigdje nisam napisao da mislim da su regularne. Ti si napisao da ne možemo mrtvu Slobodanku dobiti, a kup, do kojeg smo došli izbacivši Zrinjski i Borac, ćemo "lagano" uzeti. Znači sve to smo namjestili da bismo došli do kupa. Ako u to vjeruješ, potraži stručnu pomoć.

Još jednom, laku noć svima osim prosjacima. :bih:
Pod Lagano sam mislio na Borac i Široki, normalno da ne moraš namjestiti sve utakmice da bi nešto osvojio. Ove dvije su namještene sigurno tj. Dogovorene sa protivnikom. Jednostavno ste bili u takvom položaju i to iskoristili i to je to.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 11 maj 2025, 01:34

Ostavit cu samo ovo ovdje za laku noc

slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 maj 2025, 01:35

Manijakdokraja9 je napisao/la:
11 maj 2025, 01:23
Naravno da to kažem jer je nestvarno da grupa ovo objavi.
Mislim malo razmisli i shvatit ćeš koliko je suludo.

Treba valjda da aplaudiram ovom saopstenju sta li da me ne bi neko našao negdje ? Daj molim te.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 01:35

Lude pitarske glave misle moraš sve namjestiti da bi nešto osvojio. Joj s kim se ja raspravljam ne mogu da vjerujem. Upravu je Virtual za sve što se vas tiče.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 11 maj 2025, 01:38

11 maj 2025, 01:35

Treba valjda da aplaudiram ovom saopstenju sta li da me ne bi neko našao negdje ? Daj molim te.
Kazes jer si glupi pitar, nije 2009. godina da dijete sa racunara kuci i youtube tutoriala hakuje fejsbuk profil. To je danas skoro pa nemoguce za obicnog covjeka. Drugo sve i da je moguce treba vremena za to, objava je uslijedila 2 sata nakon utakmice, a i do sad bi obrisali post i oglasili se da je nesto u pitanju. Pomiri se s tim da svi namjestaju, vi mozda i najvise zadnjih par godina.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 maj 2025, 01:43

11 maj 2025, 01:35

Pa suludo je da dvije titule dobijete za zelenim stolom, da Muco kupo trecu i da pehar bude u Popaju, a da za cetvrtu Dino, Ibrakadabra i Kusturica zavrse pola lige nebil je uzeli, da javno prozivaju za aferu Punac, da Borac u finalu kupa ubacuje juniore nebil ovi promasili penale ( sto se i desilo ) i da vas Borac pusti, a onda kao slag na tortu pustite tekmu Sirokom i da se ti i tebi slicni pravite budale i kontate da ste posteni, a dramaticno ste kvarni kao klub i pritom jako licemjerni kao navijaci.

Ja bih imao problem da navijam za klub koji proda tekmu Sirokom nakon svega sto se desilo s druge strane tebi je nestvarno da su HZ to objavile. Sve jasno. Suti i poklopi se, realno.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 11 maj 2025, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, delko, Lavcina, NEZALAGANJE i 31 gost.