da smo i tad i sad goli qracDerdiyok je napisao/la:Koji je zaključak ako bude ishod istiEvolution87 je napisao/la:Sutra cemo da vidimo jesmo li sa razlogom izgubili na kraju prosle sezone

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da smo i tad i sad goli qracDerdiyok je napisao/la:Koji je zaključak ako bude ishod istiEvolution87 je napisao/la:Sutra cemo da vidimo jesmo li sa razlogom izgubili na kraju prosle sezone
Gracić, trener, dobar dio igraca vise nisu tu, cak i da su se zaduzili vise nisu tu da bi vratili dugEvolution87 je napisao/la:Sutra cemo da vidimo jesmo li sa razlogom izgubili na kraju prosle sezone
Sloboda se raspala, to si ti ''pobrko''BordoArmy88 je napisao/la:Vala ako onakav raspali olimpic ne mogu dobiti, onda posljednji neka svjetlo ugasi i ključ u bravu!
Dobro si, ipak su oni dobili strašni čelik sa 3:0 a kojem mi ne bi ni zabili da njihova odbrana nije pomogla našim "ubicama" naprijed...belosevic28 je napisao/la:Sloboda se raspala, to si ti ''pobrko''BordoArmy88 je napisao/la:Vala ako onakav raspali olimpic ne mogu dobiti, onda posljednji neka svjetlo ugasi i ključ u bravu!
nebi imali izgovora jbgHigh je napisao/la:Šta bismo mi bez kiše?![]()
Sve podsjeća na:TobeYarabi je napisao/la:nebi imali izgovora jbgHigh je napisao/la:Šta bismo mi bez kiše?![]()
Mislim da nema prijenosa za Austrougarske spijune.samo_lijevo je napisao/la:Prijenos utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.