Doduše, nismo dali Borcu za titulu i 10+ miliona maraka, ali daćemo Radniku.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doduše, nismo dali Borcu za titulu i 10+ miliona maraka, ali daćemo Radniku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijeme ce pokazati, tako je se i Jufkari kleli u postenje. Pa sta bi? I na kraju krajeva, nebi vam bio prvi put
-
- Kontakt:
Nemoš' se ba a pitarima raspravljat i ubjedjivat, da mirvic presicu organizuje i kaze namjesteno je, oni bi rekli da je kidnapovan, kloniran itd pisaj ih
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dan drugi...
Da vidimo šta je danas mašinerija spremila

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Kone danas igrate tekmu da ne bude dvica danas nekim slucajem, ne zgodna je sloga iz doboja. 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Bahhahahah kada ti navijaci objave ovo,onda mislim fakat da je gotovo 

a ovi s foruma jos ubjedjeni da nije 

Vi isto djeca pa valja otplatit bilbord za rodjendan. 

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Ma **** saopstenje, ne brine mene to,nego me cudi sto nema Djipketa. Moralna horizontala,teoreticar zavjera,vjeciti zagovornik da je Zeljo kriv za sve u BH fudbalu. Djipke institucijo,de nam ovo pojasni malo. Ne mogu da pohvatam sto smo sad krivi. Vjerovatno zato sto smo zajebali dogovor o dogovorenom kupu,pa Sarajevo moralo uletiti da spasi ugled grada,posto smo mi bili neodgovorni.
Ako je namjesteno, velika sramota. Nek odmah izbace klub u nizi rang. Neki ipak zele pravdu, sport i boljitak, dok drugi se nasladjuju i dalje tvrde da su cvkecke. Vidim tipkanje navjaca Borca, koji su summjivi i u namjestanju i u guranju od saveza, ali oni to glorifikuju. Pa ako smo ovu namjestili onda je i utakmica protiv Borca namjestena. Pa npr. Slogu vazda uhvati "viroza" kad treba igrati protiv Borca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sarajevo je ušlo u Vicin začarani krug... Jednostvano ti Vico posalje plan i program koji moras ispostovati. Sarajevo se više nista ne pita, tu su samo da ispunjavaju Vicine planove.
-
- Kontakt:
Stima Mirvic za kladare od kako je dosao. Sreca njegova sto za ovu kukuruz ligu niko haman i ne zna van BiH. Ako se gdje vani obrnula neka ozbiljnija lova na ovoj tekmi onda bi moglo biti kakvih istraga. Mirvic je obicni kriminalac, okruzen jos vecim kriminlcima,a FKS je obicna praonica para.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Kako Jufke to iskusno rade najjača spin mašinerija..
Od prvog dana sezone pričaju kako je Želji kup naštiman a to njihov dobri Mirva sa Vicom sve dogovorio iza paravana i još im prodo Vedrana… stidite se
Od prvog dana sezone pričaju kako je Želji kup naštiman a to njihov dobri Mirva sa Vicom sve dogovorio iza paravana i još im prodo Vedrana… stidite se
Ali svaki put radi isto, životom brani Ismira i upravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To vi niste stimali protiv npr. Sloge pa Leotara idr?12345678922 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:50Kako Jufke to iskusno rade najjača spin mašinerija..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- feniksptica
- Kontakt:
Ja i dalje odbijam da povjerujem...nema tu botovanja
Nije prirodno da mi FK Sarajevo Sirokom pustimo.
Ako jest, to ce se interno rijesit, nema potrebe da drugi brigu vode.
HORDE kao putokaz drugim navijackim skupinama kako treba pa i protiv svojih.
Prosle godine Manijaci slave kupljenu u Doboju i nisu nista reagovali

Prosle godine Manijaci slave kupljenu u Doboju i nisu nista reagovali

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:53Ja i dalje odbijam da povjerujem...nema tu botovanja
Prosle godine Manijaci slave kupljenu u Doboju i nisu nista reagovali![]()
![]()
Kakav pro bot

Dobre dnevnice izgleda, cim se ne odustaje od branjenja onog sinoc. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Fudo je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:52To vi niste stimali protiv npr. Sloge pa Leotara idr?12345678922 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:50Kako Jufke to iskusno rade najjača spin mašinerija..
Drug, ja kad sam prije mjesec pričo da ste otkinuli Zrinjskom bodove na Koševu i otišli u Banja Luci dobili u kupu i onda u ligi izgubili, da se niste mogli sastavit ja sam prozvan budalom.
Isti scenario se ponovio i mjesec poslije, al iskreno nisam vjerovo da ćete se Širokom sklonit da je bilo koja druga ekipa bila vjerovo bi.. al u ovo teško,
Al ocigledno da je Mirvi svejedno i za Vedrana i za Horde i za sve, najbitniji mu je njegov dzep gdje 11 miliona trosi na plate

A kako nas prozivate za Vicine kujice, i ove godine dosta grešaka protiv Sarajeva al se nije dizala hajka i napuštali tereni kao prošle sezone, sve je se prešutilo i crvenk Kuprašaka jer je i to dio predstave koju vam predstavlja, ali vi ste glupi i to ne vidite..
Neko otkine Borcu bodove i gurne Zrinjskog na prvo mjesto, a neko da 6 bodova za prolaz u finale kupa, nismo isti i s vama nikad.

Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 11 maj 2025, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, rishovski, Rule_hz, Vanja8 i 17 gostiju.