Volim više Velež od tebeTuce11 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:17Pa jbt otkud ti tolika mržnja prema Veležu. Neće Rođeni ispasti, džaba se nadaš. Čast većini navijača Želje, ali vas pravo puno nr vidi dalje od nosa. Prošle sezone kad su ispadale 2 ekipe, kupili ste opstanak, pretprišle ste sufijskim lakrdijama protiv Posušja i Veleža izašli u evropu. Ipak, svaki put kad Željo igra sa zrinjskim i borcem, navijam za Želju. Hajde sad da malo razmisljamo. Grbavica pripala Istočnom Sarajevu, a Željo svoje utakmice igra u Binježevu i gradi stadion. Kako bi se osjećao da vas navijači Veleža zovu predsarajevski klub, livadići, pijačari.. a za Slaviju čije dom Grbavica, kažemo da je za vas gospodski klub. I nije čudo što osovina vico-beus radi šta hoće. Pozdrav!svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:56Nemojte ih više ljudi
Uzet ce Veleža dole u Mostaru u sljedećem kolu i poslat ih u baraž
Poslije te utakmice dolaze nama na Grbavicu Rođeni
Ako ih uzmemo trebam slušat narednih 10 godina kako smo pogani
Al Jes Veležu guravo - ako uzme x večeras Zrinja šampion
Ova liga je ludilo
Nismo ništa kupili jer smo sa Slogom na Grbavici odigrali neriješeno i umalo prekid nije bio - ušla naša dva navijača u teren
Što se tiče faula na Vašim golmanom i protiv Posušja ruka pa gol Hodžića samo da te pitam a šta ste Vi radili npr. u Tuzli te iste sezone protiv TC - Haskić daje iz ofsajda gol
Što se tiče pretpostavke igrali bi na Gradskom stadionu Koševo
Ne znam dali znaš mi smo 94' i 95' i kasnije Europske utakmice igrali na Koševu
Naše klupske prostorije su bile na Marijin Dvoru ispod Opće bolnice
Al dobro
Nego šta cemo sad
Ako Vas Sarajevo uzme šta mi da radimo poslije na Grbavici ...
Jel MAGARAC