FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Inače text je objavio Bild, a dotični ga je preveo.Ali svaka čast na trudu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Beckenbauer: Tvrditi da je Bayern blizu Barce bi bilo pretjerivanje
Legendarni njemački nogometaš Franz Beckenbauer poručio je nogometašima Bayerna da se ne zanose rezultatima postignutim u posljednjih 10 utakmica jer još uvijek imaju dosta za raditi da bi dosegli razinu Barcelone...
Bavarci se trenutno nalaze na prvom mjestu njemačke Bundeslige s 18 bodova iz sedam susreta i na prvom mjestu skupine A Lige prvaka sa šest bodova iz dvije utakmice. Iako su Bavarci u posljednjih 10 utakmica slavili u svakoj, pritom ne primivši nijedan pogodak, Beckenbauer upozorava da posljednja pobjeda protiv Manchester Cityja (2-0) i nije tako velika jer "građani" nisu tako dobra momčad.
- Ne bi smjeli zaboraviti da Manchester City nije momčad poput Barcelone, Reala ili Manchester Uniteda, tako da se ne treba previše zanositi tom pobjedom - smatra Nijemac.
- Bayern definitivno nije na razini Barcelone. Tvrditi to bilo bi pretjerivanje jer je Barca osvojila jako puno naslova u proteklih nekoliko sezona dok je Bayern bio poprilično slab - zaključio je Beckenbauer.
Bavarce u subotu očekuje susret 8. kola Bundeslige u gostima kod Hoffenheima.
uvijek mi je izgledo razumno ,postvovanje ovom co`eku
Legendarni njemački nogometaš Franz Beckenbauer poručio je nogometašima Bayerna da se ne zanose rezultatima postignutim u posljednjih 10 utakmica jer još uvijek imaju dosta za raditi da bi dosegli razinu Barcelone...
Bavarci se trenutno nalaze na prvom mjestu njemačke Bundeslige s 18 bodova iz sedam susreta i na prvom mjestu skupine A Lige prvaka sa šest bodova iz dvije utakmice. Iako su Bavarci u posljednjih 10 utakmica slavili u svakoj, pritom ne primivši nijedan pogodak, Beckenbauer upozorava da posljednja pobjeda protiv Manchester Cityja (2-0) i nije tako velika jer "građani" nisu tako dobra momčad.
- Ne bi smjeli zaboraviti da Manchester City nije momčad poput Barcelone, Reala ili Manchester Uniteda, tako da se ne treba previše zanositi tom pobjedom - smatra Nijemac.
- Bayern definitivno nije na razini Barcelone. Tvrditi to bilo bi pretjerivanje jer je Barca osvojila jako puno naslova u proteklih nekoliko sezona dok je Bayern bio poprilično slab - zaključio je Beckenbauer.
Bavarce u subotu očekuje susret 8. kola Bundeslige u gostima kod Hoffenheima.
uvijek mi je izgledo razumno ,postvovanje ovom co`eku
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma Beckenbauer ocito d.rka na Barcu , nje mu ovo prvi put da za njih nesto govori u superlativima , mislim da kada igraci ostalih klubova utuve sebi u glave da je Barcelona itekako ranjiva sto se pokazalo ove sezone onda nece biti nikakav problem da se ta ista Barcelona onda i pobjedi jer ovako kada ti neko govori da si slabiji i nastoji da ti nametne misljenje da si slabiji pada ti i moral i samopuzdanje i sve , ako se ne varam Beckenbauer je pocasni predsjednik Bayerna a lik izjavljuje gluposti da ti bog pomogne , bolje da ga otjeraju kod Barcelone i nek onda d.rka na njih uzivo 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakve imaju veze trofeji koje je BArsa osvojila prethodnih godina.Slažem se da BAyern nije na nivou BArse, ali je na putu da joj se približi.Gleda se trenutno stanje, a ne šta je neko osvojio u zadnjih 5-6 godina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- bistrikboy
- Kontakt:
Svako ko danas voli fudbal drka na Barcu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Izgleda da Kaiseru jos uvijek nisu rekli da je Bayern vec osvojio Bundesligu i LP. Ali realan je covjek, jer zna da se ovakva forma ne moze dugo nastaviti i da se prava snaga ocituje kad taj tim ispadne iz forme i kad na tezi nacin mora donositi rezultate. Nista se ne osvaja u septembru, vec malo kasnije.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
hah, senilni starkelja jope lupa. predlazem mu da rokne dva pakla tabletica za cirkulaciju pa da mu se malo razbistri.
ja volim fudbal i izdrkam sad i na pepa, a bome i na mesituljka.
nego, nasao sam na jednu frisku svajnijevu sliku. nevjerovatno kak se pripremio za ovu sezonu tak da i nije cudo sto pruza vake partije. posebno pogledat prsne miske, strahota.
slika govori vise od tisuce rijeci

naravno da bayo nije na nivou prcelone, ovaj bayo je za dvije klase iznad.FRANK RIBERY je napisao/la:Slažem se da BAyern nije na nivou BArse...
tacno, kolega.bistrikboy je napisao/la:Svako ko danas voli fudbal drka na Barcu...
ja volim fudbal i izdrkam sad i na pepa, a bome i na mesituljka.
nego, nasao sam na jednu frisku svajnijevu sliku. nevjerovatno kak se pripremio za ovu sezonu tak da i nije cudo sto pruza vake partije. posebno pogledat prsne miske, strahota.
slika govori vise od tisuce rijeci

vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Centre forward
- Kontakt:
Kaiseru je ocigledno nesto udarilo u glavu.Ocigledno nije gledo njegov Bayern u zadnje vrijeme.Barca je trenutno najbolji tim na planeti, to niko ne osporava ali da je toliko nadmocna, e tu ga je preĆero momački.Sto se tice danasnje tekme ocekujem pobjedu, naravno.Nesto mi govori da bi danas mogli primit jedan gol, vala vakat je
, al valjda se zahebem ovaj put 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ma nije ta izjava ovde cijela prenesena i on je hvalio Bayern mnogo, rekao da super igraju, ali da se ne treba zavaravat da smo sad već najjači. Čovjek je samo malo spustio loptu na zemlju. Effenberg je izjavio da nas vidi kao jednog od kandidata koji može osvojit LP i rekao je da mu ova ekipa izgleda jako sigurno i da Heynckes radi odlično posao.Centre forward je napisao/la:Kaiseru je ocigledno nesto udarilo u glavu.Ocigledno nije gledo njegov Bayern u zadnje vrijeme.Barca je trenutno najbolji tim na planeti, to niko ne osporava ali da je toliko nadmocna, e tu ga je preĆero momački.Sto se tice danasnje tekme ocekujem pobjedu, naravno.Nesto mi govori da bi danas mogli primit jedan gol, vala vakat je, al valjda se zahebem ovaj put
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Centre forward
- Kontakt:
E to je vec malo realnije s njegove strane. Sto se tice Stefana, slazem se s njim, ove sezone se moze racunati na svako takmicenje u kojem se nadmecemo.Najvise bi od svega volio da to bude LP, a dodatni imperativ momcima moze biti i domaci teren ove takmicarske godine.effe_sa je napisao/la:Ma nije ta izjava ovde cijela prenesena i on je hvalio Bayern mnogo, rekao da super igraju, ali da se ne treba zavaravat da smo sad već najjači. Čovjek je samo malo spustio loptu na zemlju. Effenberg je izjavio da nas vidi kao jednog od kandidata koji može osvojit LP i rekao je da mu ova ekipa izgleda jako sigurno i da Heynckes radi odlično posao.Centre forward je napisao/la:Kaiseru je ocigledno nesto udarilo u glavu.Ocigledno nije gledo njegov Bayern u zadnje vrijeme.Barca je trenutno najbolji tim na planeti, to niko ne osporava ali da je toliko nadmocna, e tu ga je preĆero momački.Sto se tice danasnje tekme ocekujem pobjedu, naravno.Nesto mi govori da bi danas mogli primit jedan gol, vala vakat je, al valjda se zahebem ovaj put
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Dosta loša igra u prvom poluvremenu može se reći da nas je nadigrao Hoffe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
gutavo prvo poluvrijeme ... borba na sredini ali hoffen konkretniji
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lose poluvrijeme, rekao bih najlosije ove sezone, barem sto se tice Bayerna.
Ali, lijepo je vidjeti Neuera na mukama, cisto da ne izgubi onaj osjecaj.
Ovo su one utakmice gdje nam treba Robben i evo kako vidim sigurno ulazi u drugom poluvremenu i to od samog pocetka.
Mozda je i umor vec prisutan kod nekih igraca, ali to ne smije biti izgovor za losu igru.
Dugo nismo dobili jedan penal.
Ali, lijepo je vidjeti Neuera na mukama, cisto da ne izgubi onaj osjecaj.
Ovo su one utakmice gdje nam treba Robben i evo kako vidim sigurno ulazi u drugom poluvremenu i to od samog pocetka.
Mozda je i umor vec prisutan kod nekih igraca, ali to ne smije biti izgovor za losu igru.
Dugo nismo dobili jedan penal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Nazad se previše poigravaju i nepotrebno Neuera dovode u probleme.Muller i Gomez totalno odsjećeni,na Gomeza sam naviko vec,ne bi me cudilo da ga u drugom neka lopta pogodi i ode u gol.Vrijeme je da the flying dutchman pokaže šta zna.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
hmm Ribery za Robbena ... čudna odluka al ajd da vidimo
- Centre forward
- Kontakt:
Kako vas citam,haman igra ništa ne valja 
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Samo da ga Hoffenhaim ne zabije. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
pa što Alaba umjesto Gomeza ffs ako si to već zelio da uradis sto ne ostaviti u igri Robbena i Riberya T_T
Gomez ko qrac kretanje tokom čitave igre...
Gomez ko qrac kretanje tokom čitave igre...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dugo slabiji Bayern nisam gled'o. Bezidejni su.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Gdje gledate tekmu, ima li kakvih linkova, tv ?? 
Joj žutih kartona, da ne padne prvi go' nakon 10 utakmica? Ne daj mi Bože.
Joj žutih kartona, da ne padne prvi go' nakon 10 utakmica? Ne daj mi Bože.
Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.