La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Re: La Liga
https://www.theweek.co.uk/football/9029 ... ballon-dor
Evo, lijepo sve napisano. Pretpostavljam da su podaci tačni, onako što sam nabrzinu prelistao djeluje mi uredu. Za brata Nadala posebno, nek se malo vrati u realnost, činjenice su dosta drugačije u odnosu na njegovu "realnost".
Posebno je zanimljiv dio HEAD TO HEAD, gdje portugalski GOAT obično nestane.
Nek se zahvali Ramosu na 2 titule LP (minimalno), i Guedesu i Quaresmi na EP 2016 godine (inače spomenuto EP, na kojem je portugalski GOAT razvalio mu se pripisuje kao da je minimalno hattrick davao svaku utakmicu).
Evo, lijepo sve napisano. Pretpostavljam da su podaci tačni, onako što sam nabrzinu prelistao djeluje mi uredu. Za brata Nadala posebno, nek se malo vrati u realnost, činjenice su dosta drugačije u odnosu na njegovu "realnost".
Posebno je zanimljiv dio HEAD TO HEAD, gdje portugalski GOAT obično nestane.
Nek se zahvali Ramosu na 2 titule LP (minimalno), i Guedesu i Quaresmi na EP 2016 godine (inače spomenuto EP, na kojem je portugalski GOAT razvalio mu se pripisuje kao da je minimalno hattrick davao svaku utakmicu).
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zao mi je Tesnjak al doticni ima ligu prvaka manje, manje golova u istoj, nema trofej nikakav s repkom da bi mogao uopste se porediti s najvecim. Al uvijek tu ima Levante Granada Eibar i ostali da imate na sta izdrkavat. 
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ko ima vise trofeja u razdoblju 2009-2018 mozes li ti naci ne mogu nigdje da pronađem, sigurno je Ronaldo i tu dosta bolji ti to moras znati?NadalRafa je napisao/la:Zao mi je Tesnjak al doticni ima ligu prvaka manje, manje golova u istoj, nema trofej nikakav s repkom da bi mogao uopste se porediti s najvecim. Al uvijek tu ima Levante Granada Eibar i ostali da imate na sta izdrkavat.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Koji ste vi likovi pa ja ne vjerujem. Eto Dani Alves je najtrofejniji igrac u historiji pa jel to znaci da je goat mozdaWandelanoite je napisao/la:Ko ima vise trofeja u razdoblju 2009-2018 mozes li ti naci ne mogu nigdje da pronađem, sigurno je Ronaldo i tu dosta bolji ti to moras znati?NadalRafa je napisao/la:Zao mi je Tesnjak al doticni ima ligu prvaka manje, manje golova u istoj, nema trofej nikakav s repkom da bi mogao uopste se porediti s najvecim. Al uvijek tu ima Levante Granada Eibar i ostali da imate na sta izdrkavat.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Evo sad pronađo, 12 trofeja Messi ima viseNadalRafa je napisao/la:Koji ste vi likovi pa ja ne vjerujem. Eto Dani Alves je najtrofejniji igrac u historiji pa jel to znaci da je goat mozdaWandelanoite je napisao/la:Ko ima vise trofeja u razdoblju 2009-2018 mozes li ti naci ne mogu nigdje da pronađem, sigurno je Ronaldo i tu dosta bolji ti to moras znati?NadalRafa je napisao/la:Zao mi je Tesnjak al doticni ima ligu prvaka manje, manje golova u istoj, nema trofej nikakav s repkom da bi mogao uopste se porediti s najvecim. Al uvijek tu ima Levante Granada Eibar i ostali da imate na sta izdrkavat.Rona izdominirao najvece klupsko takmicenje, desi se jedna godina da iskise Messi to ne iskoristi sto smo vidjeli u drugoj tekmi kako se voli setat po terenu. Zatim pogledaj Ronalda protiv Atleta i protiv Ajaxa. I Messi mi neki goat ma daj ba
Jeste izdominirao ima jedan trofej vise koji su mu poklonile sudije i EURO koje da nije prošireno,grupe ne bi prošao, a Messi sto ima svega ostalog vise to je nista. Upravu si bilmezu. Admine banuj ovog retarda djeca ovo čitaju.
MES QUE UN CLUB!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Znaš da je dotični mlađi, 2 godine? 19 golova manje, 53 asistencije više, 145 utakmica manje (sva natjecanja). 115 - 129 u LP.NadalRafa je napisao/la:Zao mi je Tesnjak al doticni ima ligu prvaka manje, manje golova u istoj, nema trofej nikakav s repkom da bi mogao uopste se porediti s najvecim. Al uvijek tu ima Levante Granada Eibar i ostali da imate na sta izdrkavat.
Vjerovao ili ne, Argentina ne učestvuje na Evropskom prvenstvu, na kojem je portugalski GOAT izdominirao, kao što sam već spomenuo. Osvojio Messi olimpijske igre i fifa world cup U-20 (
Kad spomeneš Levante, Granadu i te, osip dobijem. Čovjek osvojio 2 lige, za ne znam ni ja koliko sezona. Ronaldo nije igrao protiv Levantea, Granade i sličnih?
Čekam samo da kažeš kako Messi nije osvojio Premier ligu ili Seriu A. Bilo bi u tvom stilu, jak argument
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@Wandelanoite
Jesil prikljucen na aparate od ispadanja onog vjerujem da ti nije dobro bilo kao i ostalim kataloncima. U suprotnom zaboravio si popit terapiju klocu
Tvoj choker nikad nece nista osvojit s repkom jer mu je u krvi da se setka po terenu ko amater a vama da izdrkavate na golove iz slobodnog i neke tam odbijance. Da ne spominjem tri osvojene lige sa tri razlicita kluba od strane najveceg, simply the best.
Dragi Tesnjak jel te sramota bolan
Pa Messi igra Copu smrdljivu s Argentinok u prajmu najveca konkurencija im bila Cileanci Peruanci i ostali zabari, Brazil otpad bio. Ovamo imas Spance Njemce Francuze, dobijes jednu Francusku u sred Pariza i uzmes im trofej. Sta jos treba dodat?
Jesil prikljucen na aparate od ispadanja onog vjerujem da ti nije dobro bilo kao i ostalim kataloncima. U suprotnom zaboravio si popit terapiju klocu
Dragi Tesnjak jel te sramota bolan
Zadnja izmjena: NadalRafa, dana/u 26 maj 2019, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Jes se lik uzivio 
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma nek se zahvali Ramosu, Ederu i Quaresmi.Wandelanoite je napisao/la: Evo sad pronađo, 12 trofeja Messi ima vise![]()
Jeste izdominirao ima jedan trofej vise koji su mu poklonile sudije i EURO koje da nije prošireno,grupe ne bi prošao, a Messi sto ima svega ostalog vise to je nista. Upravu si bilmezu. Admine banuj ovog retarda djeca ovo čitaju.
Stvarno me impresionira iz posta u post, koji način razmišljanja Bgte
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Obozavam vas katalonce hahahahaha..Jbt ja da navijam za taj sporet od kluba pokrio bi se po usima i ne ulazio na forum do daljnjeg.. Sta lazni goat ima za reci poslije svih ovih blamaza hahaha .. eno ga okuplja igrace u svlacionici da im da vaspitnu (mozes mislit). Liverpul pa Sismisi. Al koga briga Messi kara Eibar covjece.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jest me sramota, al' tebe. Al' ozbiljno, dugo nisam ovoliko gluposti pročitao koliko si ti uspio napisati u par prethodnih postova. Sad još ljude "klocovima" počeo nazivat.NadalRafa je napisao/la:@Wandelanoite
Jesil prikljucen na aparate od ispadanja onog vjerujem da ti nije dobro bilo kao i ostalim kataloncima. U suprotnom zaboravio si popit terapiju klocuTvoj choker nikad nece nista osvojit s repkom jer mu je u krvi da se setka po terenu ko amater a vama da izdrkavate na golove iz slobodnog i neke tam odbijance. Da ne spominjem tri osvojene lige sa tri razlicita kluba od strane najveceg, simply the best.
Dragi Tesnjak jel te sramota bolanPa Messi igra Copu smrdljivu s Argentinok u prajmu najveca konkurencija im bila Cileanci Peruanci i ostali zabari, Brazil otpad bio. Ovamo imas Spance Njemce Francuze, dobijes jednu Francusku u sred Pariza i uzmes im trofej. Sta jos treba dodat?
Pa ko je sad dobio te Francuze, Ronaldo il' Portugal? Nego, šta uradi portugalski GOAT na tom famoznom EP?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Sinček, ja sam Bosanac i Hercegovac, da nisi ofulao forum?NadalRafa je napisao/la:Obozavam vas katalonce hahahahaha..Jbt ja da navijam za taj sporet od kluba pokrio bi se po usima i ne ulazio na forum do daljnjeg.. Sta lazni goat ima za reci poslije svih ovih blamaza hahaha .. eno ga okuplja igrace u svlacionici da im da vaspitnu (mozes mislit). Liverpul pa Sismisi. Al koga briga Messi kara Eibar covjece.
EDIT: Bošnjak, Musliman.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
GOAT sa suđenjem Olimpika.
MES QUE UN CLUB!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma dobro, prošlo je to vrijeme ovakvih grešaka (namjernih ili ne, to je već druga stvar). Da se uveo Var prije, velike su šanse da bi imao minimalno 1 LP manje. Al' eto, u domenu ŠBBKBB. Iako ni VAR ne isključuje greške, al' hajd.Wandelanoite je napisao/la:GOAT sa suđenjem Olimpika.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jel ti vjerujes da je tekma protiv Velsa gdje je on izdominirao bila tri puta teza od finala jer je Vels ekipa bara bara s njima bila. S Francuzima su bili totalni autsajderi sto zbog Pariza sto zbog igrackog kadra. Ko ti moze garantovat da ne bi zabio da se nije povrijedio? Znaci onakvu Francusku i onako Evropsko osvojis i ljudi te ne postuju.
A kad vec to sve pisete zasto fino ne spomenete s kim je Messi igrao? Pa covjek uz sebe imao jednog Ronaldinha, Puyola, Henrya i sad da ne nabrajam onu staru Barsu, a poslije pazi sad Iniestu i Xavija u prajmu. Pa jel moze bolje od tog? Al jok samo je Rona igrao u jakim klubovima i sve osvajao. A covjek gdje god dodje izdominira klepi trofej i kuci svojoj. Al tesko je vama zaludjenicima i nacrtat neke stvari.
A kad vec to sve pisete zasto fino ne spomenete s kim je Messi igrao? Pa covjek uz sebe imao jednog Ronaldinha, Puyola, Henrya i sad da ne nabrajam onu staru Barsu, a poslije pazi sad Iniestu i Xavija u prajmu. Pa jel moze bolje od tog? Al jok samo je Rona igrao u jakim klubovima i sve osvajao. A covjek gdje god dodje izdominira klepi trofej i kuci svojoj. Al tesko je vama zaludjenicima i nacrtat neke stvari.
Jel to opet Kiki vs Midzo rasprava da ne citam zadnjih bar 5 stranica?
Ovog Nadala kad procitam nemam napretka 7 dana.
Ovog Nadala kad procitam nemam napretka 7 dana.
27.10.2020
Uveli VAR čučnuli i Real i Ronaldo. čajnoSluWandelanoite je napisao/la:GOAT sa suđenjem Olimpika.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
GOAT Rona i jos jedna poklonjena Liga Prvaka. Strašan igrac zasigurno vidjelo se to i ove godine u Juventusu koliko je značajan za trofej LP.
MES QUE UN CLUB!
Evo Leoreya najjaceg prognozera hahaha.. Nesto si mi se izgubio u raspravama kako doziviste kanonadu, da nisi i ti na aparaturi zavrsio? 
@Mokes uvedose Var a lazni goat se i dalje setka.
@Mokes uvedose Var a lazni goat se i dalje setka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.