Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
To sto su ovi u Slobodi prije radili je mala maca za ove sta su u Celiku radili i rade.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
@rodjenisa, jeste o njima pricam jer su dobar primjer.
8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.
Nabroji kojim, nemoj da proširujemo ligu da udba ostaje u istoj.MortemHz je napisao/la:ja konto 300M , e kakav mongoloidvedad21 je napisao/la:8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.eto vidis da imamo sta ponuditi za razliku od vas,necastan a vasim glavnim ljudima zabranilo aktivno bavljenje fudbalom dozivotno u yugi
![]()
de ba ljudi,prepirke imaju svoj podforum,opletite tamo..J*** ga 100 postova,dva kako treba...ja sam prvi uvjek za segu,podjebavanja,ali ne bas na svakoj temi jbg..
ponekada covjek bas hoce sta konstruktivno procitat..hajde da to bude post,dva,**** ga,ali razvezete 4 stranice,nidje veze.
ponekada covjek bas hoce sta konstruktivno procitat..hajde da to bude post,dva,**** ga,ali razvezete 4 stranice,nidje veze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj ti prvo odgovori jesu li igrali dugovi i trening kamp ligu? a ne znam sad tacno koji,napisao je momak prije desetak dana na temi pa ako ti nije mrsko potrazi,a i samim tim ste i vi bili izbaceni iz lige,vi ste od osnivanja sinonim za mitomaniju,prevare i nepismenost s tim da se prodajete ko qrve ali vas opet niko nece pa vamo dodjete i bacate suplje..vedad21 je napisao/la:Nabroji kojim, nemoj da proširujemo ligu da udba ostaje u istoj.MortemHz je napisao/la:ja konto 300M , e kakav mongoloidvedad21 je napisao/la:8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.eto vidis da imamo sta ponuditi za razliku od vas,necastan a vasim glavnim ljudima zabranilo aktivno bavljenje fudbalom dozivotno u yugi
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
UltrasNotRed je napisao/la:Takva klasifikacija je vrlo upitna, Olimpic je nigdje skoro pa ljudi uzeli kup, vise ce selo biti ponosno na Mladost za koju sam uvjeren da ce izboriti ligu 12, vec na Olimpic, za kojeg realno zive gazdarica i par navijaca. Isto kao Lokomotiva u Zagrebu, za nju ni njen predsjednik ne navija, sto im fali, dobra ekipa, mladi igraci vrlo lijepo zarade, 50 tak obitelji kvalitetno zivi od Lokomotive, placaju porez i super, zivjela.InatSilanBosanski je napisao/la:E moj Boze, pa kakve veze sto je selo? Izborili se, usli u PL.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- maroonGiant
- Kontakt:
Ispade da je Tan sjedio kuci za radnim stolom, dosadno mu bilo, uzeo globus i stavio tacku na BiH, vidio ima neki klub u Sa i odlucio ulozit lovu. To sto smo privukli jednog takvog covjeka u klub i BH fudbal, je prije svega mukotrpan i zahtjevan posao, koji su radili sposobni ljudi, i nije nikakva milostinja, vec zaradjena lova. Drugo je to sto sa te strane Milje vam u upravi sjede "sposobni" greda ajfel i ostali pa ne znaju prezentaciju uraditi u powerpointu a kamoli sta zahtjevnije( citaj: fc vereinslos, derssing room, google translate prijevod.....) to je vas problem, nastavite molit Boga i cekati da se Dzeko proda i Brajlovic udjeli sadaku od po 20 eura...a to otimanje igraca, vjestacki klub su mitovi na kojima bi vam pozavidili i sa one strane Drinevedad21 je napisao/la:8 miliona maraka da ti lakše bude skontat jer ti ne možeš to pretvorit ja nisam vidio da smo se igdje prodavali, to da nas neće niko je tvoja želja, jer zaboga šta vi to imate ponuditi što nema recimo bilo koji klub koji nema svog stadiona, koji ima grb na slovu U koji nema nikakvo prepoznavanje kluba, koji je vještački, avetni nastao na muci drugih klubova i otimanjem igrača, nečastan, a koji se deklariše sa glavnim gradom i BAYERN se nebi trebao zvati tako nego samo Minhen.
Samaranje strumfa po ko zna koji put. 
Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:
Partizan i Dinamo strepe od našeg prvaka, ali ...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali sta?brig je napisao/la:Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:
Dosao je kraj da umjetno oplodjeni klubovi i sela postaju sampioni drzave.brig je napisao/la:Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:
samo Sloboda
Sto to oni nebi strepili od Sarajeva ? Ljudi imaju para i trenutno su dobro organizovan klub na balkanu ako sacuvaju ove igrace i plus pojacaju se mislim da bi Sarajevo moglo puno toga napravit u Ligi prvaka Kvalifikacijama a mozda ih i posluzi zdrijeb.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ne znam..ovakav je naslovMortemHz je napisao/la:Ali sta?brig je napisao/la:Čitam danas naslov u sport avazu..nešto ovako:
@fukara
daj molim te nemoj zajebavat
zanimljivo je i to da još uvijek nema video materijala 30 kola Pl BiH na službenom kanalu saveza 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha,to je naslov 
Cisto da otklonim zabunu kolega rodjeni jer si pogresno shvatio.rodjenisa je napisao/la:Sta ako klub ne krene u privatizaciju i on zatrazi svoja sredstva nazadultrasstyle_tz je napisao/la:to sto se desavalo u Slobodi je kriminal, ali nazalost nemas nacina da ga procesuiras..
taj sto trazi 450.000 KM je bio predsjednik kluba, reklama njegove firme stojala na dresu kluba, kleo se u ljubav prema Slobodi i sad sve pare sto je dao za vrijeme svog mandata trazi nazad jer je islo preko posudbe...ispade na kraju da je svoju firmu besplatno reklamirao na dresu Slobode...jbg to smo mi krivi i potkupljivi i korumpirani navijaci kojima je draze 500 maraka nego klub, protiv tog predsjednika niko nista nije pricao od tada uticajnijih navijaca...dok protiv Azmira bgm i drvlje i kamenje jer ih nema tu...to jeste u jednu ruku i nasa sramota ali se prvenstveno radi o kriminalu koji bi u nekoj drugoj uredjenoj drzavi rezultirao zatvorom
Svi su stava pa i Husic da klub treba da ostane gradsko tj. javno dobro.
Husic je stava da u slucaju privatizacije bi on trebao biti prioritet da mu se ponudi te jedino ako buducnost donese neke mucke u kojima bi se tako nesto odigralo, a on bio eskiviran iz cijele price smatrat ce se potrazivacem. Narodski receno, necu ja placat, a da sutra dodje neko i pokupi slag.
Medjutim, cijela ta ptica je suvisna i bezze se pojavila na prosloj skupstini, a suvisna je jer po mom skromnom sudu ne postoji lik u BiH koja ga moze dugorocno preveslati. Husic samo s vremena na vrijeme dopusti nekome da misli da ga levati. Frajer je vec u 2017.,ako ne i u 2018., ispred je vremena.
tuzlanska Sloboda
Husic je božiji poslanik?
Svaka čast čovjek radi ko crnac da klub napreduje, ali nemoj pretjerivati.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Šta biste vi dali da imate jednog Azmira Husića.Peterski je napisao/la:Husic je božiji poslanik?
Ne mogu se ni uporedit. Poslanik je imao 7 djece, a Husic samo 4Peterski je napisao/la:Husic je božiji poslanik?.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.